Een gesynchroniseerd apparaat van Firefox Accounts verwijderen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Werk uw versie van Firefox bij voor de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Via Sync kunt u uw bladwijzers, aanmeldingen en navigatiegegevens tussen verschillende apparaten synchroniseren. Als u een apparaat niet meer gebruikt, kunt u het desgewenst van uw account verwijderen, evenals de verbonden navigatiegegevens ervan.

1. Open Firefox op de computer waarmee u de verbinding wilt verbreken.
  2. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  3. Klik in het linkerpaneel op Firefox-account.
  4. Klik op de knop Verbinding verbreken…. Er wordt gevraagd of u uw gesynchroniseerde gegevens van dat apparaat wilt verwijderen.
  5. Plaats een vinkje naast de gegevens die u wilt verwijderen, wanneer aanwezig.
    disconnect delete 62
// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support