Add-ons die bij het bijwerken van Firefox zijn uitgeschakeld weer inschakelen

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Als u Firefox bijwerkt, worden automatisch uw add-ons gecontroleerd en wanneer mogelijk naar compatibele versies bijgewerkt. Als een add-on niet kan worden bijgewerkt en niet meer compatibel is, schakelt Firefox deze uit. Dit artikel beschrijft hoe u die add-ons kunt bijwerken en weer kunt laten werken.

Incompatible - Win
Noot: als een add-on is uitgeschakeld en een melding (naam van add-on) kon niet worden geverifieerd voor gebruik in Firefox verschijnt, zie dan Add-on-ondertekening in Firefox.

Controleren op nieuwe versies van uw add-ons

Firefox controleert eenmaal per dag op nieuwe versies van uw add-ons en werkt deze automatisch bij, maar u kunt op elk gewenst moment handmatig op nieuwe versies controleren.

1. Klik op de menuknop new fx menu om het menupaneel uit te vouwen.
  2. Klik op Add-ons. De pagina Add-onbeheerder wordt geopend.
  3. Klik op Add-on Tools Icon op de pagina Add-onbeheerder en selecteer Controleren op updates. Als Firefox updates vindt, worden deze automatisch gedownload.
    Extension Update Win 1
  4. Klik op de koppeling ‘Herstart nu om de installatie te voltooien’ als hierom wordt gevraagd.
    Extension Update Win 2

Zoeken naar updates op de website van de add-on

Sommige makers van add-ons leveren verschillende versies van hun add-on voor verschillende versies van Firefox, zodat bijwerken via de add-onbeheerder niet werkt. In dit geval is er mogelijk een update beschikbaar op de website van de add-on.

1. Zoek in het tabblad Add-onbeheerder naar de incompatibele add-on in de lijst. Klik op de koppeling Meer om meer informatie over die add-on te zien, en klik daarna op de koppeling naast Homepage. U wordt naar de homepage van die add-on geleid.
  2. Download de meest recente versie van de add-on vanaf de homepage ervan.
Noot: als er geen versie van de add-on beschikbaar is die werkt, kan het helpen contact met de makers van de add-on op te nemen via de website ervan.

Zoeken naar alternatieven

Mogelijk zijn er meer add-ons met gelijkwaardige functies die met uw versie van Firefox compatibel zijn. De Add-ons-website is een goede plek om naar alternatieven te zoeken.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.