Privénavigatie in Firefox voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met Privénavigatie van Firefox kunt u met uw iPhone of iPad op het web surfen zonder uw geschiedenis te bewaren. Open zo veel privétabbladen als u wilt, en schakel eenvoudig over tussen Privénavigatie en normale navigatie.

Over Privénavigatie

Privénavigatie bewaart geen geschiedenis, cookies, wachtwoorden, websitevoorkeuren of tijdelijke internetbestanden. Bladwijzers die u in Privénavigatie hebt aangemaakt blijven wel bewaard.

Privénavigatie maakt u niet anoniem op het internet. Uw internetprovider en de websites die u bezoekt zouden u nog steeds kunnen volgen.

Privénavigatie gebruiken

Om Privénavigatie te gebruiken, opent u eenvoudig een privétabblad door deze stappen te volgen:

1. Tik op het tabbladpictogram aan de onderkant van het scherm.

new tab ios 10
  2. Tik boven in het scherm op de maskerknop om naar Privénavigatie om te schakelen. Het masker wordt paars wanneer u zich in Privénavigatie bevindt.
    private browsing ios
  3. Tik op de knop voor het maken van een nieuw tabblad om een privétabblad te openen.
new private tab ios
Tip: om een koppeling in een privétabblad te openen, drukt u op de koppeling totdat het menu wordt geopend en kiest u daarna Openen in nieuw privétabblad.

Open privétabbladen bekijken

Om een overzicht van uw open privétabbladen te bekijken:

1. Tik in de rechterbovenhoek van uw scherm op de tabbladenlijstknop.
    private tab list ios
  2. U ziet een lijst met uw geopende privétabbladen.
    view private tab list ios
  3. Tik op een tabblad om de pagina te bekijken, of tik op de x om het tabblad te sluiten. Tabbladen blijven open totdat u op x tikt om ze te sluiten.

Privénavigatie afsluiten

Tik op het paarse masker totdat dit wit wordt om naar normale navigatie om te schakelen.

private browsing ios
Uw privétabbladen blijven open totdat u ze sluit. Voor het automatisch sluiten van alle privétabbladen bij het omschakelen naar normale navigatie, zie Automatisch privétabbladen sluiten bij het verlaten van Privénavigatie.
// Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen:Tonnes, Gert Van Waelvelde. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

Wurd frijwilliger by Mozilla Support