Firefox gebruiken in volledig-schermmodus

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Soms wilt u meer van het web zien en minder van de browser. Dan is de Volledig-schermmodus handig. Hiermee kunt u Firefox voor de huidige pagina uitbreiden om uw volledige scherm te vullen, zodat u kunt focussen op wat u belangrijk vindt.

Om de Volledig-schermmodus in Firefox in te schakelen, doet u het volgende:

1. Klik in de rechterbovenhoek op de menuknop Fx89menuButton.
  2. Selecteer de optie Volledig scherm Fx111FullScreenIcon.
    Full screen on Firefox

U kunt het menu, de werkbalk en de tabbalk gebruiken zonder de Volledig-schermmodus te verlaten. Verplaats gewoon de muisaanwijzer naar de bovenzijde van het scherm zodat deze worden getoond. Als u de pagina weer aanwijst, worden ze verborgen.

Om de Volledig-schermmodus af te sluiten:

1. Verplaats de muisaanwijzer naar de bovenzijde van het scherm om de werkbalk te tonen.
  2. Klik op de menuknop Fx89menuButton.
  3. Selecteer de optie Volledig scherm afsluiten Fx111FullScreenIcon-Exit.
Noot: u kunt ook de sneltoets command + Shift + FF11 gebruiken om te wisselen tussen de Volledig-scherm- en normale modus. Op computers met een compact toetsenbord (zoals netbooks en laptops) moet u mogelijk op Fn + F11 drukken.

Gerelateerde inhoud