De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Dit artikel is van toepassing op oudere versies van Firefox (Firefox-versie 56 en lager).

Firefox bevat geen instelling meer voor het verbergen van de tabbladenstrook wanneer u maar één tabblad hebt geopend, maar er bestaat een add-on die u kunt downloaden om dit te wijzigen.

1. Ga naar de pagina van Hide Tab Bar With One Tab op de Add-ons-website.
  2. Klik op de knop Toevoegen aan Firefox. Het downloaden zal beginnen.
  3. Klik op Installeren wanneer hierom wordt gevraagd om de installatie te beginnen.
  4. Klik tot slot op Nu herstarten wanneer deze melding verschijnt. Uw geopende tabbladen worden na het herstarten teruggezet.

Vanaf nu zal de tabbladenstrook automatisch zijn verborgen als u maar één tabblad hebt geopend.