De tabbladenstrook verbergen wanneer u maar één tabblad hebt geopend

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Firefox bevat geen instelling meer voor het verbergen van de tabbladenstrook wanneer u maar één tabblad hebt geopend, maar er bestaat een add-on die u kunt downloaden om dit te wijzigen.

1. Ga naar de pagina van Hide Tab Bar With One Tab op de Add-ons-website.
  2. Klik op de knop Toevoegen aan Firefox. Het downloaden zal beginnen.
  3. Klik op Installeren wanneer hierom wordt gevraagd om de installatie te beginnen.
  4. Klik tot slot op Nu herstarten wanneer deze melding verschijnt. Uw geopende tabbladen worden na het herstarten teruggezet.

Vanaf nu zal de tabbladenstrook automatisch zijn verborgen als u maar één tabblad hebt geopend.