Hoe verwijder ik mijn Mozilla-account?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Uw Mozilla-account verwijderen

1. Bezoek https://accounts.firefox.com.
  2. Meld u aan bij uw account als u dat nog niet hebt gedaan.
  3. Scroll naar beneden en klik op de knop Account verwijderen.
  4. Klik op de aanvinkvelden om te bevestigen dat de effecten van het verwijderen van uw account begrijpt, en klik op Doorgaan.
  5. Voer uw Mozilla-accountwachtwoord in.
  6. Klik op de knop Account verwijderen. Zodra u dit doet, wordt uw account definitief verwijderd.

U wordt teruggebracht naar de registratiepagina met de melding Account met succes verwijderd.

Noot: alle add-ons of thema’s die u hebt ontwikkeld worden verwijderd als u uw Mozilla-account verwijdert, tenzij een andere accounteigenaar het eigendom ervan deelt. Lees Uw add-ons benaderen met een Mozilla-account voor meer info.

Synchronisatiegegevens verwijderen

Als u uw Mozilla-account niet wenst te verwijderen, kunt u ook gesynchroniseerde gegevens verwijderen van een apparaat waarmee u bij uw Mozilla-account bent aangemeld.

Noch hieltyd help nedich?

As jo de boppesteande stappen probearre hawwe en jo kinne noch hieltyd net oanmelde, stjoer dan in berjocht nei ús stipeteam.

Kontakt opnimme