Hoe verwijder ik mijn Firefox-account?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Volg deze stappen om uw Firefox-account te verwijderen:

1. Bezoek https://accounts.firefox.com/signup.
  2. Meld u aan bij uw account als u dat nog niet hebt gedaan.
  3. Scroll naar beneden en klik op de knop Verwijderen… naast Account verwijderen.
  4. Voer uw wachtwoord in ter bevestiging.
  5. Klik op de rode knop Account verwijderen. Zodra u dit doet, wordt uw account definitief verwijderd.

U wordt teruggebracht naar de registratiepagina met de melding Account met succes verwijderd.