Hoe kan ik contact opnemen met het ondersteuningsteam als ik niet kan aanmelden bij Mozilla VPN?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als u niet kunt aanmelden:

1. Open Mozilla VPN en selecteer Hulp verkrijgen rechtsbovenin het scherm.
  2. Selecteer Contact opnemen.
  3. In het formulier Contact opnemen wordt u gevraagd uw e-mailadres en aanvullende gegevens over uw probleem op te geven.
  4. Klik (of tik) op Indienen om uw verzoek te voltooien.

Als u al bent aangemeld:

1. Open Mozilla VPN en klik op Instellingen (het tandwielpictogram).
  2. Selecteer Hulp verkrijgen.
  3. Klik (of tik) op Contact.
  4. Vul het formulier Contact opnemen verder in, waarin u wordt gevraagd uw e-mailadres en aanvullende gegevens over uw probleem op te geven.
  5. Klik (of tik) op Indienen om uw verzoek te voltooien.

VPNGetHelp2.5