Problemen bij het verbinden met websites na het bijwerken van Firefox verhelpen

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Dit artikel beschrijft hoe u problemen bij het verbinden met websites kunt oplossen die direct na het bijwerken van Firefox naar een nieuwere versie ontstaan.

De oorzaak

Als u websites kon bekijken voordat u Firefox bijwerkte, voorkomt uw internetbeveiligingssoftware (waaronder firewalls, antivirusprogramma’s, antispywareprogramma’s e.a.) waarschijnlijk dat Firefox verbinding met het internet maakt.

Dit probleem treedt op wanneer uw internetbeveiligingsprogramma was ingesteld om de oudere versie te vertrouwen, maar de bijgewerkte versie hierdoor niet als vertrouwd wordt herkend.

Noot: in sommige gevallen zorgt het uitschakelen van een internetbeveiligingsprogramma of firewall er niet voor dat alle onderdelen ervan inactief zijn. Een programma dat meldt dat het is uitgeschakeld kan Firefox nog steeds blokkeren.

Het probleem verhelpen

Om ervoor te zorgen dat Firefox weer verbinding met het internet kan maken:

1. Zorg ervoor dat uw internetbeveiligingssoftware up-to-date is (m.a.w. dat u de meest recente versie gebruikt).
  2. Verwijder Firefox uit de lijst van vertrouwde of herkende programma’s in het programma, en voeg het opnieuw toe. Voor gedetailleerde instructies, zie Firewalls zo configureren dat Firefox toegang heeft tot het internet.

Share this article: http://mzl.la/1xKrVHR

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.