Firefox crasht zodra gedownloade bestanden door een virusscanner worden gecontroleerd

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Dit artikel beschrijft de situatie waarin Firefox een melding over crashen weergeeft wanneer u bestanden probeert te downloaden of afbeeldingen probeert op te slaan.

Firefox crasht wanneer het probeert een virusscan uit te voeren

Bij sommige antivirusprogramma’s kan de de virusscan na het downloaden van bestanden Firefox laten crashen. U kunt het scannen van virussen in Firefox uitschakelen via de volgende stappen:

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina ‘Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!’ kan verschijnen. Klik op Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik!Ik aanvaard het risico! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Bepaal de locatie van de voorkeursinstelling browser.download.manager.scanWhenDone en dubbelklik hierop om de waarde te wijzigen naar false.

Dizze aardige minsken hawwe dit artikel holpen te skriuwen: Tonnes. Jo kinne ek helpe - lês hjir hoe.