Firefox 24 crasht met de Norton-werkbalk

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Firefox 24.

Gebruikers van Firefox 24 die de Norton-werkbalk hebben geïnstalleerd kunnen crashes ondervinden. Norton werkt aan een update om dit probleem te verhelpen. Tot dat moment is uitschakelen van de Norton-werkbalk een tijdelijke oplossing:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop FirefoxKlik in de menubalk op het menu ExtraKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.

2. Selecteer het paneel Extensies in het tabblad Add-onbeheerder.
  3. Zoek naar de Norton Toolbar-extensie en klik op de bijbehorende knop Uitschakelen.
  4. Klik op Nu herstarten als dit verschijnt. Uw tabbladen worden opgeslagen en na het herstarten hersteld.