Woorden op een pagina zoeken in Firefox Focus voor Android

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Gebruik de functie Zoeken op pagina om met enkele tikbewegingen naar bepaalde woorden op een webpagina te zoeken.

1. Open de pagina die u wilt doorzoeken.
  2. Tik op de menuknop naast de adresbalk:

MenuButtonFocus
  3. Tik in het menu dat verschijnt op Zoeken op pagina.
  4. Voer in het tekstveld aan de onderkant van het scherm het woord of de woordgroep in die u wilt vinden.
  5. Firefox Focus zal het woord of de woordgroep die u zoekt accentueren. Het cijfer naast het zoekveld toont tevens hoe vaak dat woord op de pagina verschijnt.
  6. Gebruik de pijltjes voor omhoog en omlaag om elk voorval van dat woord of die woordgroep op de pagina te zien.
  7. Tik op de X om naar de normale weergave terug te keren.