Uw standaardzoekmachine wijzigen in Firefox voor iOS

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Dit artikel toont een komende versie van Firefox voor iOS, dus die van u kan er anders uitzien. Werk Firefox over enkele weken bij om deze functies te verkrijgen.
.

Firefox voor iOS biedt de optie om uw standaardzoekmachine te wijzigen. Dit doet u als volgt:

1. Tik op de menuknop aan de onderkant van het scherm:
    menu button ios 10
    (Het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt.)

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op Zoeken.
  4. Tik op de huidige standaardzoekmachine om deze te wijzigen.
  5. Tik op de schakelaar naast de gewenste zoekmachine om deze in te schakelen switchonios .
  6. Nadat u een nieuwe standaardzoekmachine selecteert, brengt Firefox u terug naar het scherm Zoeken. Tik op Instellingen om naar het menu terug te keren, en tik op Gereed om het te sluiten.
Zoeksuggesties tonen: standaard toont Firefox zoeksuggesties van de standaardzoekmachine terwijl u in de adresbalk typt. Zie Zoeksuggesties aan- of uitzetten in Firefox voor iOS om deze instelling te wijzigen.