Zoekmachines inschakelen of uitschakelen in Firefox voor iOS

Hoewel u in Firefox een standaardzoekmachine kunt instellen, kunt u met de snelle zoekfunctie ervan ook tussen verschillende zoekmachines omschakelen terwijl u surft.

Schakel zoekmachines uit die u niet nodig hebt of activeer ze weer als u van gedachten verandert. U doet dit als volgt:

1. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik onder Algemeen op Zoeken.
  4. Zet de schakelaar naast elke zoekmachine om, om deze uit switchoffios of aan switchonios te zetten.

Beschikbare zoekmachines verschijnen onder in het scherm terwijl u zoekt:

AltSearchEnginesIOS29
Firefox zal automatisch uw standaardzoekmachine gebruiken, tenzij u onderaan een van de zoekmachines kiest.