Join us to show up for other Firefox users 🦊. Earn fun badges and Mozilla swag vouchers! Find out more: https://mzl.la/askafox150

Windows 10 reached EOS (end of support) on October 14, 2025. If you are on Windows 10, see this article.

Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

En savoir plus

Şifremi unuttum

  • 2 réponses
  • 1 a ce problème
  • 29 vues
  • Dernière réponse par Selim
  • Archivé

Merhaba, şifrem kayıtlıydı ama şifremi kabul etmiyor. Bilgisayara format atacağım ve mozillayı tekrar yükleyeceğim fakat şifremi bilmiyorum. Nasıl sıfırlayabilirim?

Merhaba, şifrem kayıtlıydı ama şifremi kabul etmiyor. Bilgisayara format atacağım ve mozillayı tekrar yükleyeceğim fakat şifremi bilmiyorum. Nasıl sıfırlayabilirim?

Toutes les réponses (2)

Şifreyi sıfırlayınca da bütün parolalarımın silineceği uyarısı alıyorum. Parolalarım sıfırlanırsa bi anlamı kalmayacak, 300 tane parola var neredeyse her sitede. Bunları tekrar tekrar bulmam imkansız.

Şu anda bilgisayarınıza erişebiliyorsanız öncelikle profil klasörünüzü yedekleyerek kendinizi garanti altına alabilirsiniz.

Firefox hesabınızın parolasını sıfırladığınızda Mozilla sunucularındaki verileriniz silinir, bilgisayarınızdaki veriler silinmez. Parolanızı sıfırladıktan sonra eşitleme yaparak bilgisayarınızdaki verileri tekrar sunuculara gönderebilirsiniz.