Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Přesunutí lišty otevřených panelů zpět dolu

  • 4 vastust
  • 1 on selline probleem
  • 43 views
  • Viimati vastas Maxa Petr

more options

Dobrý den,

ještě včera jsem měl díky doplňku "Classic Theme Restorer" lištu s otevřenými panely dole pod lištou záložek, na což jsem zvyklý od začátků používání Firefoxu. Dnes se mi Firefox bohužel aktualizoval a lišta se zobrazuje nahoře. Je nějaká šance ji dostat zase dolu? Je mi to dost nepohodlné.

Moc děkuji za odpověď.

Dobrý den, ještě včera jsem měl díky doplňku "Classic Theme Restorer" lištu s otevřenými panely dole pod lištou záložek, na což jsem zvyklý od začátků používání Firefoxu. Dnes se mi Firefox bohužel aktualizoval a lišta se zobrazuje nahoře. Je nějaká šance ji dostat zase dolu? Je mi to dost nepohodlné. Moc děkuji za odpověď.

Valitud lahendus

Možná jsi špatně "odkomentoval" ten řádek (zrušení značek /* a */). Anebo - je tam ta složka classic navíc. Tahle složka tam vůbec být nemá! Obsah složky chrome je na obrázku přílohy:

Loe vastust kontekstis 👍 1

All Replies (4)

more options

To byla asi aktualizace přes několik verzí Firefoxu. Classic Theme Restorer je nefunkční ve Firefoxu už někdy od verze (asi 57), teď je aktuální verze 62.

Takže buď se vrátit k předešlé verzi Firefoxu, kde to ještě fungovalo, anebo najít nějaký nový doplněk s touto funkčností.

Dá se to taky změnit pomocí souboru userChrome.css - více o tom je tady. Je potřeba si do počítače stáhnout složku classic, ve složce s profilem Firefoxu (není to ta v Program Files!) si vytvořit složku s názvem chrome a do ní vložit celý obsah té stažené složky (classic).

Pak je třeba ještě upravit v souboru userChrome.css (v nějakém texťáku) řádek s obsahem @import url(./css/tabs/tabs_below_navigation_toolbar.css); Musí se odstranit značky komentáře na začátku a na konci řádku - /* a */

Je to poněkud složité, pokud počítači moc neholduješ.

more options

Díky za pomoc, ale někde dělám něco špatně.

Stahl jsem všech 412 souborů (12 složek), které jsou pod zmiňovaným odkazem ve složce "Classic" a nahrál je do umístění "AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\zmik239x.default\chrome\classic". Jejich strukturu složek jsem zachoval tak, jak je pod uvedeným odkazem. Následně jsem zeditoval soubor userChrome.css.

Restartoval PC, Mozillu, ale výsledek se bohužel nedostavil.

Co můžu dělat špatně?

Ještě jednou díky za ochotu a za pomoc.

more options

Valitud lahendus

Možná jsi špatně "odkomentoval" ten řádek (zrušení značek /* a */). Anebo - je tam ta složka classic navíc. Tahle složka tam vůbec být nemá! Obsah složky chrome je na obrázku přílohy:

more options

Super. Moc díky. Bylo to tou složkou "classic" navíc. Vše funguje. Ještě jednou moc díky.