Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Obnova prohlížeče Firefox po spadnutí operačního systému

  • 1 respuesta
  • 0 tienen este problema
  • 1 visita
  • Última respuesta de poljos

more options

Dobrý den,

Chtěl jsem se zeptat, zda-li existuje nějaký manuální způsob jak obnovit hesla, záložky a ostatní nastavení v prohlížeči po pádu systému Windows 7. Před obnovením systému a jeho reinstalaci jsem si manuálně z disku stáhl celý obsah disku a tak data mám. Ale nevím co by bylo zapotřebí překopírovat do nového systému, tak abych mohl používat prohlížeč jak před jeho pádem. Bohužel jsem před pádem neměl prohlížeč přihlášený a tak na přihlašovacím účtu mám hesla a mám záložky, ale bohužel né ty aktuální před pádem operačního systému. Existuje nějaký způsob obnovy, co kam nakopírovat ?

Děkuji Vám s pozdravem Nagash

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat, zda-li existuje nějaký manuální způsob jak obnovit hesla, záložky a ostatní nastavení v prohlížeči po pádu systému Windows 7. Před obnovením systému a jeho reinstalaci jsem si manuálně z disku stáhl celý obsah disku a tak data mám. Ale nevím co by bylo zapotřebí překopírovat do nového systému, tak abych mohl používat prohlížeč jak před jeho pádem. Bohužel jsem před pádem neměl prohlížeč přihlášený a tak na přihlašovacím účtu mám hesla a mám záložky, ale bohužel né ty aktuální před pádem operačního systému. Existuje nějaký způsob obnovy, co kam nakopírovat ? Děkuji Vám s pozdravem Nagash

Todas las respuestas (1)

more options