Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Roboform 7.9.2.5 toolbar no longer loads in Firefox 25.0.1

Today Roboform 7.9.2.5 toolbar, the latest version, no longer loads in Firefox 25.0.1. It is listed in the Firefox addons and worked fine previously (i.e. yesterday), bu… (read more)

Today Roboform 7.9.2.5 toolbar, the latest version, no longer loads in Firefox 25.0.1. It is listed in the Firefox addons and worked fine previously (i.e. yesterday), but for unknown reasons won't load today. I have closed and reopened both programs, but it continues to be unavailable. Roboform does load appropriately in my other browsers.

Asked by dbldwarf 6 years ago

Answered by dbldwarf 6 years ago

  • Solved
  • Archived

Why am I unable to open new tabs from my toolbar like I normally do?

I have google as my homepage, I have my email and my facebook as a pin in the toolbar and I have for quite some time opened other tabs to check school email and things on… (read more)

I have google as my homepage, I have my email and my facebook as a pin in the toolbar and I have for quite some time opened other tabs to check school email and things on my online learning page for school. I was able to do this as recently as 4 hours ago, now I cannot open new tabs. Not sure what happened, I disabled add-ons like the post suggested and nothing.

Asked by aprillthompson 6 years ago

Answered by patrickmc 6 years ago

  • Solved
  • Archived

When Mozilla opens it tries to open a site which Mozilla regards as suspicious - see http://www.domain=http:%2F%2Fstatic.austral

Sometimes (not always) when I turn on my computer it opens Firefox without being asked, and attempts to open a site which Site Advisor regards as suspicious and blocks. … (read more)

Sometimes (not always) when I turn on my computer it opens Firefox without being asked, and attempts to open a site which Site Advisor regards as suspicious and blocks. Suspicious site address is contained within the Site Advisor warning address as below:: http://www.siteadvisor.com/restricted.html?domain=http:%2F%2Fstatic.australianbrewingcompany.com%2Fng%2F%3Fz=1%26ilmernzkvtaztus=D43D7EA9024755BC%26pu=%26s=D-firefox%26nm=ilmernzkvtaztus%26t=&originalURL=-1492158024&pip=false&premium=false&client_uid=1978693972&client_ver=3.6.3.549&client_type=IEPlugin&suite=true&aff_id=691&locale=en_gb&ui=1&os_ver=6.1.1.0

I have searched for and removed cookies containing refs to 'australianbrewingcompany' but it returns. I think that the first time this happened was after in course of a Google search I was directed to a web page which looked like a genuine Microsoft Windows page offering driver updates. Something - I cannot remember what! - about the site address made me think it was not a genuine Microsoft site, and I closed it without further action, and the australianbrewing site immediately appeared. It continues to do so. Any ideas on how to scrub it once and for all? Thanks!

Asked by royalastair 6 years ago

Answered by royalastair 6 years ago

  • Archived

why does my computer freeze when I have Firefox and World of Warcraft running at same time

When I have Firefox and World of Warcraft running at same time the computer freezes every now and then. Does not happen with any other setup. Have Firefox up to date and … (read more)

When I have Firefox and World of Warcraft running at same time the computer freezes every now and then. Does not happen with any other setup. Have Firefox up to date and am running windows 7 64-bit premium home edition.

Asked by kenneth_999 6 years ago

Last reply by kenneth_999 6 years ago

  • Archived

Things are not clickable in the Firefox browser "Post button", and "links are not clickable"

We have a problem or probably is a "bug" things are not clickable in the Firefox browser "Post button", and "links are not clickable" and "Edit post on the site such as F… (read more)

We have a problem or probably is a "bug" things are not clickable in the Firefox browser "Post button", and "links are not clickable" and "Edit post on the site such as Facebook or YouTube, or Google mail" is not possible because of that Firefox is unable to load web pages correctly + things become not clickable (links,Post button", and "links are not clickable, Facebook page settings, Google mail settings , Firefox keeps loading Web pages just like YouTube, A major problem or not yet solve the bug? Firefox developers we are faced with a real problem since version 23, we can not even browse websites normally! ... here my topic http://www.tweaking.com/forums/index.php/topic,1540.0.html

Asked by G-hot 6 years ago

Last reply by G-hot 6 years ago

  • Archived

How to stop contacting sync server?

corporate user. I was syncing bookmarks. No longer permitted to do this due to security crackdown. I have removed sync account, but firefox still attempts to contact… (read more)

corporate user. I was syncing bookmarks. No longer permitted to do this due to security crackdown. I have removed sync account, but firefox still attempts to contact the mozilla sync servers periodically.

How can I stop these contact attempts?


Thanks

Steve.

Asked by zyzygy 6 years ago

Last reply by zyzygy 6 years ago

  • Archived

I keep getting prompted to update Firefox even though it is up to date

On my home System, I am [still] running Windows XP. When I go to "Help -> About", I get the message that my version of Firefox (22, I think) is up to date. However, … (read more)

On my home System, I am [still] running Windows XP. When I go to "Help -> About", I get the message that my version of Firefox (22, I think) is up to date. However, periodically, I keep getting pop-up pages that are blank except for a small square in the middle that states that my browser is out of date and I should "click here" to download the current version. Is this malware? How can I stop this from happening? I have run a couple of anti malware programs that indicate that everything is "clean" but I *still* periodically get these annoying pop-up pages. [Specifically, I have used Malwarebytes Anti Malware and run the full scan and that is in addition to using Norton 360 which also "runs clean".] At the same time, nothing else appears to be affected and currently I just cancel these pages. Any ideas? Note that I went to the "about:configure" exercise to look at the "useragent" and there was nothing there to reset (the "reset option" was "greyed out"). PLEASE NOTE: THE "PROBLEM" HAPPENS ON A DIFFERENT WEB BROWSER FROM THE ONE WHERE I AM POSTING THE QUESTION!!! THANK YOU!!

Asked by zvi1weiss 6 years ago

Last reply by zvi1weiss 6 years ago

  • Archived

Quicktime plugin 7.7.4 in FF 25.0.1 not playing audio files in their entirety

I've recently noticed that MP3 (and other) audio files on my phpBB 3.0.12 bulletin board (it's a members-only board, so I can't let you visit it, sorry) are not playing i… (read more)

I've recently noticed that MP3 (and other) audio files on my phpBB 3.0.12 bulletin board (it's a members-only board, so I can't let you visit it, sorry) are not playing in their entirety when the Quicktime plugin 7.7.4 is used in FF 25.0.1 via a custom BBCode tag - a 2 minute 24 second long 128kbps stereo MP3 file will only play about 50 seconds, and the same audio in 44.1kHz stereo WAV format only plays about 5 seconds. This difference in playing time for the same length audio suggests (to my very limited knowledge) that it is something like the bit-rate (or the sample rate?) of the audio content that is determining how much gets played - i.e. only a limited maximum amount of data is being allowed through; the lower bit-rate (or sample rate?) of the MP3 means it plays for longer than the much higher bit rate (or sample rate?) of the WAV.

They play in their entirety at the same bulletin board when viewed in Internet Explorer 11.0.9600.16428 and Chrome 31.0.1650.57m (though there are some odd display issues in Chrome, but that's another story), and I'm sure it was working normally in FF until fairly recently.

The BBCode uses this HTML replacement to call on the Quicktime plugin:

<embed src="{URL}" width="200" height="15" autostart="false" loop="false" volume="80"></embed>

Has anyone else had this problem? Is it a known issue? (I'm finding this support area notoriously difficult to navigate, and have not been able to find any reference to it, hence my asking the question here.)

Thanks in advance for any replies.

Asked by Somerset Bob 6 years ago

Last reply by Wesley Branton 6 years ago

  • Archived

why doesn't the youtube icon show up when i am on youtube?

It when i am on YouTube, the top left icon doesn't show up, I had to use chrome for YouTube. But, I would like to use Firefox again and I did happen to uninstall Firefox … (read more)

It when i am on YouTube, the top left icon doesn't show up, I had to use chrome for YouTube. But, I would like to use Firefox again and I did happen to uninstall Firefox and re-install Firefox. The problem is still there. I would like some help please....

Asked by lita98 6 years ago

Last reply by lita98 6 years ago

  • Archived

I had printing issues, which was determined to be caused by installation of Windows Internet Explorer Version 11 during after an auto update.

I began to have printing problems which may have been triggered when printing from the Firefox browser. I did not isolate the trouble with Firefox, but I did determine t… (read more)

I began to have printing problems which may have been triggered when printing from the Firefox browser. I did not isolate the trouble with Firefox, but I did determine the cause was an installation of Windows Internet Explorer version 11 which was installed automatically on a Windows Update. I am running 64-bit Windows 7. I determined V11 was the problem by removing updates one at a time then printing from several programs I use like WORD, Excel, Powerpoint, Adobe Reader, Firefox, and Thunderbird. The symptom of the problem was that I could print fine once or twice, but then the communication between the PC and printer (Lexmark S405 b/g) became busy and no other print jobs would complete, even those from two other PCs (neither had V11) that worked fine for printing any print job before an attempt from the PC with V11. Once I resolved the problem to be V11, I did not try to isolate if it was triggered by any print job or one from Firefox, but I a little suspicion that it could be triggered by a print attempt from Firefox since I know I was able to print once or twice before the problem was triggered.

Asked by ddsjcs 6 years ago

Last reply by guigs 6 years ago

  • Archived

Trying to sign a page with an expired certificate, FF 20 allows me to select it and then shows the "401-Access is denied" message. How can I fix it?

I am trying to sign an aspx page using an expired client certificate; when ff reads it, it says it is expired, but allows me to choose it as my credentials and tries to s… (read more)

I am trying to sign an aspx page using an expired client certificate; when ff reads it, it says it is expired, but allows me to choose it as my credentials and tries to sign the page, failing with a 401 error, instead of showing me the sec_error_expired_certificate error that it is supposed to catch. In IE 10 the expired certificate is not even shown at all. The URL with an image of the expired certificate details that ff shows is https://docs.google.com/drawings/d/1lT9eaRWKKwRWz-N0KycJ9GZY0kh_vc6QJ96L-1mHT1U/edit?usp=sharing

The problem is that this exception is not redirecting to my aspx code, so I cannot catch the error. How can I fix this problem, advertising the user in a friendly way that the certificate is really expired?

Thanks a lot Hector

Asked by hecferme 6 years ago

Last reply by hecferme 6 years ago

  • Archived

Video controls do not show

Whenever i play a video, whether quicktime or html5, there are no video controls (play, pause etc). On trailers.apple.com, I can get the video controls to show up if clic… (read more)

Whenever i play a video, whether quicktime or html5, there are no video controls (play, pause etc). On trailers.apple.com, I can get the video controls to show up if click inspect element but then there's no video. I have tried reinstalling firefox, vlc, quicktime, flash, with no success. I'm using Winx64 fully patched.

Asked by alphaace 6 years ago

Last reply by guigs 6 years ago

  • Archived

All of a sudden the 'join the conversation' popup on usatoday will not show content. Any reason why this just started to happen? Any fixes?

All of sudden now the 'join the conversation' pop up in usatoday.com does not show content. The box will pop up but is blank. Will not allow me to post. Any fixes for thi… (read more)

All of sudden now the 'join the conversation' pop up in usatoday.com does not show content. The box will pop up but is blank. Will not allow me to post. Any fixes for this? Thanks

Asked by thom71 6 years ago

Last reply by guigs 6 years ago

  • Archived

Saved passwords not working

I previously posted the following as a Reply whereas it ought to have been a Question: I use the save passwords facility and when I want to login in to one of my Yahoo ac… (read more)

I previously posted the following as a Reply whereas it ought to have been a Question: I use the save passwords facility and when I want to login in to one of my Yahoo accounts, I used to simply type the first character of my Yahoo account name and FF would either show a dropdown list of all of my accounts starting with that character or, if only one account exists starting with the typed character, FF shows just that one in the dropdown list. When I clicked on the required account name, FF auto-filled the password box. Since updating to FF V25 this functionality appears compromised, on first use after starting FF it may work but then on the next use, nothing happens when I type the first character of the account name. TO MAKE IT WORK AGAIN, I click on Tools, select Options and ensure that the Security tab is visible (where I can see 'Remember Passwords for Sites' is ticked), then I click on OK (WITHOUT DOING ANYTHING ELSE) then it works correctly in giving the dropdown list of account names and auto-completing the password when I select an account name. I do the above procedure every time FF doesn't display the dropdown of account names and it fixes the problem - I don't do anything on the Security tab within the Options window other than click OK ! Does any one know why saved names/passwords will only function correctly for the Yahoo sign-in page only after simply opening Options/Security tab and then closing it? I am not using Private Browsing. Regards, Steve 11th November 2013.

Asked by dvdsteve 6 years ago

Last reply by dvdsteve 6 years ago

  • Archived

Angry birds wont load, I just get ad banners and a white screen.

This started on Monday, I went to play the weekly tournament but all I got was a white screen with angry birds ad banners top and bottom. I have googled this and so far I… (read more)

This started on Monday, I went to play the weekly tournament but all I got was a white screen with angry birds ad banners top and bottom. I have googled this and so far I have tried Updating flash, shockwave, java. I tried clearing cookies and cache, Uninstalling firefox and reinstalling, tried with my antivirus off, tried uninstalling my antivirus, tried updating graphics drivers. I cant think of anything else to try, I know it's a local issue as I have friends who tell me theirs is ok. Between Sunday (when i was able to play) and Monday, nothing on my laptop changed, except the fact that it wont load, I've tried several other games on facebook but this is the only one that wont load.

Asked by l3igjimmy 6 years ago

Last reply by l3igjimmy 6 years ago

  • Archived

Firefox crashes!

Crash when opening new tabs or downloading items in tab, for all versions of Firefox starting with 14. In Safe Mode, too, have a crashes. Drivers and system has updates, … (read more)

Crash when opening new tabs or downloading items in tab, for all versions of Firefox starting with 14. In Safe Mode, too, have a crashes. Drivers and system has updates, the registry has been cleaned. Crashes occur unpredictably. Crash ID: bp-9d1edb44-9094-4189-8554-3eb242131210

Asked by 3-man 6 years ago

Last reply by 3-man 6 years ago