Showing questions tagged: Show all questions

Firefox pop-up stating "This page is asking you to confirm that you want to leave

When on https://adultforum.gr/ , Firefox pop-up stating "This page is asking you to confirm that you want to leave - data you have entered may not be saved." appears wi… (read more)

When on https://adultforum.gr/ , Firefox pop-up stating "This page is asking you to confirm that you want to leave - data you have entered may not be saved." appears with out add data somewhere. Is not happening with other browsers or other devices.

Asked by Rest Tores 6 days ago

I've got a auto download file named wwcqxSmw without my permission

if (! isset($_SERVER['HTTPS']) or $_SERVER['HTTPS'] == 'off' ) { // $redirect_url = "https://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . $_SERVER['REQUEST_URI']; // header("Locati… (read more)

if (! isset($_SERVER['HTTPS']) or $_SERVER['HTTPS'] == 'off' ) { // $redirect_url = "https://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . $_SERVER['REQUEST_URI']; // header("Location: $redirect_url"); // exit(); } ob_start("ob_gzhandler");

function microtime_float(){ list($usec, $sec) = explode(" ", microtime()); return ((float)$usec + (float)$sec); }

if(($_SERVER['REMOTE_ADDR']=='82.199.200.154')or($_SERVER['SERVER_ADDR']=='192.168.0.1')){ $start_time=microtime_float(); }


session_start();

setlocale(LC_ALL, 'bg_BG.UTF-8');

//header("Content-type:text/html"); $locname="bg"; require_once("configs/conf.inc.php");


$pimvars['conf']['ismobile'] = is_mobile(); //echo $pimvars['conf']['ismobile']; //die ($pimvars['conf']['ismobile']);


   $pimvars['conf']['mobile_templates']=;

   $pimvars['conf']['mobile_cache']=;

if($pimvars['conf']['ismobile']=='true'){

   $pimvars['conf']['mobile_templates']='/mobile';
   $pimvars['conf']['mobile_cache']='mobile';

} /* if(($_GET['full']=="true" or $_COOKIE['fulloff']=='true')){

   setcookie('full19min','true',time()+3600*24*15);
   $pimvars['conf']['ismobile'] = 'false';
   if($_SERVER['HTTP_HOST']=='m.19min.bg'){

header('Location:https://19min.bg'.$_SERVER["REQUEST_URI"]); exit();

   }

}else{

   if($_SERVER['HTTP_HOST']=='19min.bg'){

header('Location:https://m.19min.bg'.$_SERVER["REQUEST_URI"]); exit();

   }

} }

  • /

// Connecting, selecting database


$dbh = @mysql_connect($pimvars["conf"]["db"]["host"], $pimvars["conf"]["db"]["user"], $pimvars["conf"]["db"]["pass"]) or fail(mysql_error());

mysql_select_db($pimvars["conf"]["db"]["name"]) or fail(mysql_error());

$tempres=mysql_query("SET CHARACTER SET 'utf8'"); $tempres=mysql_query("SET NAMES 'utf8'");

set_error_handler("errorHandler", E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING);

//clients_checklogin();

$memcache = memcache_connect($pimvars['conf']['memcache'],11211) or warn('Could not connect to memcache server.');

$pimvars['cachekey'] = memcache_get($memcache, 'cachekey'); if(!$pimvars['cachekey']){

$pimvars['cachekey'] = time(); memcache_set($memcache, $pimvars['conf']['mobile_cache'].'cachekey', $pimvars['cachekey'], false, 3600*24); }

$pimvars['site']['rubriki']=get_all_rubriki();

if($_GET['debug']){

   print_r($pimvars);

}

require_once(getcwd().'/lib/Smarty.class.php'); require_once(getcwd().'/lib/phpmailer/class.phpmailer.php');

$smarty = new Smarty(); $smarty->template_dir = '.'.$pimvars['conf']['mobile_templates'].'/templates'; $smarty->compile_dir = '.'.$pimvars['conf']['mobile_templates'].'/templates_c'; $smarty->cache_dir = './cache'; $smarty->config_dir = './configs';

$act = sec_check($_GET["act"],"str","");

$smarty->assign("loc",$pimvars["loc"]); $smarty->assign("design",$pimvars["conf"]["design"]); $smarty->assign("user",$pimvars["user"]); $smarty->assign("main_top",main_top()); $smarty->assign("main_menu",rubriki_menu()); $smarty->assign("menu_bottom",rubriki_menubottom()); $smarty->assign("content_bottom",content_menubottom()); $smarty->assign("main_body",main_main()); $smarty->assign("right_body",main_right()); $smarty->assign("partners",partners_first()); //$smarty->assign("weather",weather_top()); $smarty->assign("query_string",$_GET['qstr']);

if($act==){ $smarty->assign("featured",news_featured()); }

if($act!="" and $pimvars["loc"]["html_title"]){ $smarty->assign("html_title",$pimvars["loc"]["html_title"].' | '.$pimvars["loc"]["loc"]["4"]); $smarty->assign("html_title_min",$pimvars["loc"]["html_title_min"]); } else{ $smarty->assign("html_title",$pimvars["loc"]["loc"]["4"]); }

if($act!="" and $pimvars["conf"]["meta_description"]){ $smarty->assign("description",$pimvars["conf"]["meta_description"]); } else{ $smarty->assign("description",$pimvars["loc"]["loc"]["6"]); }

if($pimvars["loc"]["html_image"] != ){ $smarty->assign("html_image",$pimvars["loc"]["html_image"]); } else{ $smarty->assign("html_image",'https:'.$pimvars['conf']['baseurl'].'/design/logo.gif'); } $smarty->assign("conf",$pimvars["conf"]); $smarty->display("main.tpl");

mysql_close();

if( $_SERVER['REMOTE_ADDR']=='93.152.180.152' || $_SERVER['SERVER_ADDR']=='192.168.0.5' ){ $end_time=microtime_float();

echo "
";
    echo "\n\ntime to create and output ". ($end_time-$start_time);
    echo "\n";
    print_r($pimvars['debug']);
    echo "
";

}

?>

Asked by Веселин Минчев 6 days ago

CSS - device-width breakage

My Stylesheet contains min-device-width with zoom property for body tag, but only in firefox the zoom property changes affects the body, but the device-width should affec… (read more)

My Stylesheet contains min-device-width with zoom property for body tag, but only in firefox the zoom property changes affects the body, but the device-width should affect the body tag.

Asked by aravind zoho 6 days ago

firefox newpage issue

https://newtab.firefoxchina.cn/newtab/as/activity-stream.html As shown in the picture, users should be able to change tabs freely on this page. But this caused some prob… (read more)

https://newtab.firefoxchina.cn/newtab/as/activity-stream.html

As shown in the picture, users should be able to change tabs freely on this page. But this caused some problems on my browser. These white tabs cannot be edited, moved or removed by me.

My first two tabs are always blank (even if I try to change it and add a valid URL to it) and other tabs can be changed normally.

When I tried to move a changed normal tab to the first one, I found that my changed tabs became blank and they could not be changed back to normal.

This is very annoying for me. Please help me fix this problem

Asked by Jeff liang 6 days ago

all of these questions & answers are old. Ok with Google but most of my info is on Mozilla Firefox. Whenever I sign on in the last 2 days rolling popups warning of System Alert, Virus Attack, etc with via information starting in pwq or cqb.

rolling popups Mozilla Firefox warning, system alert, attention virus attack - have to do multiple dismiss or x out the messages. not happening in google How do I up… (read more)

rolling popups Mozilla Firefox warning, system alert, attention virus attack - have to do multiple dismiss or x out the messages.

not happening in google How do I update Firefox &/ or make these stop. Firefox was updating every time I went to a website but has not done that in a while

I try to print screen to show you but the warnings are in black The print screen goes behind it.

Asked by mwcrow 6 days ago

Scrolling lags when primary display is disabled (windows 11)

Setup: Laptop with integrated Intel UHD 630, dedicated Nvidia RTX 2060 External Monitor connected via USB-C -> rendered through Nvidia card Issue: Yesterday i disabl… (read more)

Setup: Laptop with integrated Intel UHD 630, dedicated Nvidia RTX 2060 External Monitor connected via USB-C -> rendered through Nvidia card

Issue: Yesterday i disabled my laptop display in the windows settings as i only need my monitor. This resulted in laggish scrolling behaviour in Firefox. Not always but mostly a delay of ~100-300ms. Scrolling up/down fast doesn't really scroll, it just jumps with said delay. It happens on touchpad or mouse (mx master s3). If i enable the main display (extended) everything is fine.

Checked so far:

  • All input-related add-ons, apps (Logi Options+, xmouse button control, ...) are disabled or off
  • A reset or reinstall of Firefox doesn't help
  • Drivers are up to date
  • Changing the graphics performance preference (accelerated, energy saving) in the windows settings doesn't effect the behaviour
  • Smooth Scrolling is off

Any idea what's the matter?

Asked by doppelwhopper 1 week ago

Last reply by doppelwhopper 6 days ago

Firefox Browser Download has failed

Moin! I have been having a problem with downloading things from the Internet with the Firefox browser for some time now. It fails every time. I have reinstalled the brows… (read more)

Moin! I have been having a problem with downloading things from the Internet with the Firefox browser for some time now. It fails every time. I have reinstalled the browser, I have started it in safe mode. In other browsers the download works as usual, but not in Firefox. I have also reset my network settings, both on the computer and on the router, nothing seems to help. DNS does not work either.

Kind regards, Kevin

Asked by kaufmannkevin16 6 days ago

Linkedin not Loading, Requires Many Refreshes, and Still Generally Does not Work

Can you please assist with issues that I am experiencing with LinkedIn not loading on Firefox? I have attached four examples, and summarised following. LinkedIn is workin… (read more)

Can you please assist with issues that I am experiencing with LinkedIn not loading on Firefox? I have attached four examples, and summarised following. LinkedIn is working when accessing by Edge: on the same laptop, or by another computer. A summary of the four examples follows: 1. Another user’s feed not loading, 2. Group feed not loading, 3. My profile page not loading, and 4. Group feed not loading. The only control that relatively works is regular refreshing, though this is inconsistent, and is generally ineffective e.g. my feed may only be for a couple of: minutes, or hours; despite many refreshes, instead of > six hours with confidence by scrolling. The issue has been occurring for the previous four days, and other users are apparently experiencing similar, refer following. I unsuccessfully trailed the following: 1. Various minor setting modifications according to historical posts - I cannot recall all of the specifics, 2. Clear cache etc, and DNS flush, 3. Log in/out/restart, and 4. New profile.

I speculate may be a LinkedIn "bot" control feature, and my use appears like a "bot" - though I do not use any automated features. The justification for the “bot” speculation is the new profile apparently worked, prior to commencing my normal use - opening multiple tabs with LinkedIn, though this may be a coincidence. I also speculate that if was a "bot" control feature, LinkedIn would restrict my account, though is inconsistent with using by Edge.

The following may also be coincidental, though I have observed that emails in my Outlook webmail are slow to load, and occasionally require refreshing to read etc.


Other Users With Issues: I replied to the following discussion:

https://new.reddit.com/r/linkedin/comments/1dzi2dr/something_went_wrong_please_refresh_the_page_and/

https://new.reddit.com/r/linkedin/comments/1dy5j90/weird_maybe_firefox_linkedin_browsing_bug_anyone/

Asked by settingsaver 1 week ago

Last reply by settingsaver 6 days ago

Why the difference

I have 2 laptops same make but different models. Both use Firefox and they are synced. Why has one a green tick but not the othr? - one image taken by snipping tool one b… (read more)

I have 2 laptops same make but different models. Both use Firefox and they are synced. Why has one a green tick but not the othr? - one image taken by snipping tool one by PRT SCR + Paint

Asked by George Brown 6 days ago

Last reply by George Brown 5 days ago

Tried to set up a secondary e-mail acct but screen says another account is already using it.

I think the image I attached might be a faux Firefox page. I think I did click on update earlier today before noticing the page is pretty empty. If I did so, what damage … (read more)

I think the image I attached might be a faux Firefox page. I think I did click on update earlier today before noticing the page is pretty empty. If I did so, what damage might it have done?

Is there a chance a hacker took over my whole Firefox account? I ask because just after that I was prompted to enter my info on the Mozilla help page. I couldn't remember my p/w, so I created a new one. This evening, when I tried to log in to the Mozilla support section, I had to create another new p/w. Then, when I tried to enter a secondary address as suggested, the page returned the message that another account was already using that address.

Can you help me sort this out? Might I have two Mozilla accounts? (It would be unlikely that neither of them would be recorded in my list of p/w's.) How can I check?

Thanks for your attention. If you need an e-mail address, please use RJHMM@juno.com. I will also check my primary address, though.






Tried to set up a secondary e-mail acct but screen says another account is already using it.

Asked by MMinSJ 5 days ago

NS_BINDING_ABORTED

hi I am running my application which is easily running on chrome and edge in windows but unable to run on firefox. Can you please suggest what is the actual issue? We are… (read more)

hi I am running my application which is easily running on chrome and edge in windows but unable to run on firefox. Can you please suggest what is the actual issue? We are getting output in every browser but not in firefox only. I did disable cache but still no output.

Asked by mohammads1150 6 days ago

Last reply by mohammads1150 5 days ago

Redirect browser configuration to another location

Hello, Is there any way to redirect firefox browser configuration (password tabs) to a specific location? I have chrome and Edge browser done this way, the configuration … (read more)

Hello, Is there any way to redirect firefox browser configuration (password tabs) to a specific location? I have chrome and Edge browser done this way, the configuration saves to the “profile.pb” file. It works great and without any problems,. Is there something similar in FireFox? I can't find it.

Asked by sebastian.pawlowski 5 days ago

Secure Connection Failed

When I try to access this login page: https://www.medicaid.nv.gov I get this error message. An error occurred during a connection to www.medicaid.nv.gov. PR_CONNECT_R… (read more)

When I try to access this login page:

https://www.medicaid.nv.gov

I get this error message. An error occurred during a connection to www.medicaid.nv.gov. PR_CONNECT_RESET_ERROR

Error code: PR_CONNECT_RESET_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

Can you help with this?

Asked by Deborah Perkins 5 days ago

Erratc tab opening

Since the last update, or perhaps the one before that, both I am my husband have been having trouble with tabs. We are both on Windows 11 but machines from different make… (read more)

Since the last update, or perhaps the one before that, both I am my husband have been having trouble with tabs. We are both on Windows 11 but machines from different makers. It is my habit when researching to right click links to open interesting looking things in a new tab and then go back to read all the tabs in turn, the info sticks better that way than reading>searching>reading>searching. I have never had trouble with this before no matter how many tabs I had open, I have a powerful laptop.

Suddenly Firefox will act as normal and then after a bit the tabs don't load.I don't mean the rightclick/open in new tab doesn't work but the tab which opens will have nothing on it. Sometimes they will open properly in a new window but sometimes not. Also on the Daily Mail website the page doesn't seem to complete somehow; the relaod icon doesn't appear and you have to click the 'cross' to amke the page stop trying to fetch something (I presume). This doesn't happen with any other newspaper site.

I have refreshed Firefox, I have checked all my settings, I am not using a VPN or private windows, I have changed About:config dom.ipc.processPriorityManager.backgroundUsesEcoQoS to false to get rid of the eco leaf symbol showing in task manager I have Norton as my virus protection. I have closed and reopened the browser and switched the laptop on and off :-) I have read many things on this forum but I have'nt tried this yet as YouTube is not involved https://support.mozilla.org/mk/questions/1384439

So I am out of ideas and it is really annoying me. I have found many other people have this problem, I have been using Firefox for about 20 years and I don't want to have to change but will if I can't get this sorted out! Any help gratefully received, Mary

Asked by mary134 5 days ago

I have no idea what to even ask. I don't seem to be able to "get on-line" anymore.

seeing this big blank area doesn't help me think of something to ask/say! Just makes my mind go blank. Did I say I'm 85 years of age. We thought things got better when… (read more)

seeing this big blank area doesn't help me think of something to ask/say! Just makes my mind go blank. Did I say I'm 85 years of age. We thought things got better when we got to use electric typewriters!

Asked by have no idea 5 days ago