Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Plugin-container.exe makes browsing slow: how 2 solve?

I have reverted to 3.5 because the latest versions of FF include some nonsense called plugin-container. FF was brilliant prior to the plugin-container but now it is notic… (read more)

I have reverted to 3.5 because the latest versions of FF include some nonsense called plugin-container. FF was brilliant prior to the plugin-container but now it is noticeably slower.

Are there any early versions of 3.6 without the plugin-container available for download.

Can someone fix the plugin-container nonsense. FF was perfect prior to the plugin-container

URL of affected sites

http://

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Last reply by hotled 8 years ago

  • Archived

Won't play google music

Hi...I'm having a lot of issues recently with Google Music. (FF v. 11) Initially the problems started last week. I suspect Google changed something in their codes as many… (read more)

Hi...I'm having a lot of issues recently with Google Music. (FF v. 11)

Initially the problems started last week. I suspect Google changed something in their codes as many of their programs (music, offers) suddenly stopped working. I discovered if I unblocked the tracker "Google Analytics" that I had blocked (through Ghostery extension), it started working again. All was well for a few days.

Now, suddenly....it is once again not working even though Analytics is unblocked. Now, one thing that did happen in the interim is that Microsoft released a slew of security updates which affected both my XP desktop and Vista laptop, both of which run FF 11.

Whatever went wrong, though, it only affects FIREFOX. Internet Explorer plays it just fine. Music works no problem. Offers works no problem.

So the question is ....what else going on here?

Asked by monsieurms 8 years ago

Last reply by jamesluk 8 years ago

  • Archived

Arial Fonts especially not well-displayed in Firefox although well applied in source. (IE, Chrome are well-displayed)

Hello, 1. The Arial fonts were internally and originally existing in Avada. I didn’t use custom fonts files as your previous instruction. 2. If the fonts’ properties were… (read more)

Hello,

1. The Arial fonts were internally and originally existing in Avada. I didn’t use custom fonts files as your previous instruction.

2. If the fonts’ properties were such so, then it should be same as IE and Chrome, not only Firefox, but they are well seen in IE and Chrome, however, not in Firefox, so that’s why I’m not understood myself.

I acknowledge that your theme does properly apply the fonts to source code, but I think this is the problem of fonts operation itself, or Firefox Browser problem, so discussing about in Avada-inserted internal fonts files’ properties, and discussing about Firefox Browser’s problem would be a wise way to narrow down this issues.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/get-community-support

So could you tell me opinions or insights about them?

Thanks for your time and consideration.

Sincerely from,

Sukwoo Hong

From: Avada Support mailto:help@theme-fusion.com Sent: Wednesday, July 19, 2017 3:08 PM To: Sukwoo <aeons0000@hotmail.com> Subject: Re: css code isn't applied at all or partially applied in perspective of fonts.

Rodrigo replied Jul 19, 2:07am Hello,

As I previously showed you, Avada currently assigns Arial to your headers correctly.

Once this is done, the appearance of the font will depend on the font file itself, and on the way in which the browser displays it.

So, in your case, this is just the way in which Arial displays korean characters.

I'm afraid that we cannot provide much insight regarding this issue, since this does not depend on Avada, but on the font itself.

From the theme's side, we can only ensure that the font is correctly applied in the source code of the website, as it's currently the case in your page.


How would you rate my reply? Great Okay Not Good



--- Rodrigo ThemeFusion Team

STAY IN TOUCH ABOUT ALL NEWS / UPDATES / PRODUCTS

Subscribe To Our Newsletter | Follow Us On Twitter | Like Our Facebook Page Join The Avada Users Facebook Group | Join The Fusion Builder Users Facebook Group

Visit Our Support Center To Search For Answers. Always Submit A New Ticket For New Questions.


Sukwoo replied Jul 18, 7:15am Hello,


I understood from now that Avada theme without problem converted Arial fonts successfully to the source code of my website,

but the OS of mine and my desktop computer machine's properties would affect the actual display of the fonts.

I agree with you. However, I have tested these on the five different computers nearby my end, OS X, Windows, and so on,

Although so, the same issues simultaneously occurred in them, all 5 computers, So would the culprits of this issue be "the problem of machine" or "the problem of OS"? If so, just depending on machine like your end, the display of the fonts in Korean or Japanese is all-fine, and some of the machines in my end would be hard to properly display the Arial fonts, because of problem of the machine in my end? I'm wondering about it.


I tried to understand that only my one computer machine has problem and any other computers in other countries are fine, then no problem,

However, 5 computers all are getting same problem in my end, so that's why I'm confused although you professionally explained to me about web-safe fonts.


Thanks anyway for the kind explanation of web-fonts from you, and also, sorry for any inconvenience triggered by my misunderstanding or blindness about documents.

I'm just confused, so want to clarify, but not so easy according to me narrow-scope of knowledge.


Thanks for your time and consideration.


Sincerely from,


Sukwoo Hong


Rodrigo replied Jul 17, 5:30pm Hello,

As we previously explained, Arial is a web safe font. That means that the font file won't be implemented by the particular theme in your WP installation, but it will be retrieved from the OS fonts in the computer that visits the website.

That's why it's called a web-safe font. I can suggest to check out the guide about web-safe fonts again: http://www.coffeecup.com/help/articles/what-is-a-web-safe-font/

So, once the theme applies Arial in the source code, the browser will get the font file from the OS directory, and display it. Because of this, there's we cannot provide extensive help regarding this matter. Avada can only apply Arial in the source code of the website, which is currently the case, as you can see when you inspect the styles of the website.


--- Rodrigo ThemeFusion Team

STAY IN TOUCH ABOUT ALL NEWS / UPDATES / PRODUCTS

Subscribe To Our Newsletter | Follow Us On Twitter | Like Our Facebook Page Join The Avada Users Facebook Group | Join The Fusion Builder Users Facebook Group

Visit Our Support Center To Search For Answers. Always Submit A New Ticket For New Questions.


Sukwoo replied Jul 17, 12:08am Hello,


This problem has been continued for several months, so I should do something for this issues, very tired of trying something.


1. You said specific display of the font depends on the font's character map, but it's not the custom files I uploaded, but the fonts properties are with Avada-equipped, so there are nothing I can do myself, since as you know, customizing fonts properties which are inherited in Avada theme doesn't make sense.


2. I confirmed that in my end, the fonts are applied well in perspective of Inspector panel, however, the way it's displayed actually is totally different between your end and my end. If it is the browser's problem, then the fonts should be well-displayed in both your end and my end,

or the fonts should be not properly displayed in both your end and my end,

however, the fonts are differently displayed totally between in my desktops, and these are not the specific computer of mine, since I tested this on other computers in different places for 4 other desktops.


3. And I also tried to throw queries about this in other forums, but the answer was just ask to the theme developer, so alternatives, or other places to ask would be not well-informed to me, so that's why I'm getting difficulties these days, so could you help me as possible as you could? It could be not you or other people, or I should anyway solve this problem as fast as I could whether the advisors are theme-fusion supporters or developers or any person.


I would like to make thing to solve clear, since this discussion started to be long-winded.


Thanks for your time and consideration.


Sincerely from,


Sukwoo Hong


Sukwoo replied Jul 17, 12:06am Hello,


This problem has been continued for several months, so I should do something for this issues, very tired of trying something.


1. You said specific display of the font depends on the font's character map, but it's not the custom files I uploaded, but the fonts properties are with Avada-equipped, so there are nothing I can do myself, since as you know, customizing fonts properties which are inherited in Avada theme doesn't make sense.


2. I confirmed that in my end, the fonts are applied well in perspective of Inspector panel, however, the way it's displayed actually is totally different between your end and my end. If it is the browser's problem, then the fonts should be well-displayed in both your end and my end,

or the fonts should be not properly displayed in both your end and my end,

however, the fonts are differently displayed totally between in my desktops, and these are not the specific computer of mine, since I tested this on other computers in different places for 4 other desktops.


3. And I also tried to throw queries about this in other forums, but the answer was just ask to the theme developer, so alternatives, or other places to ask would be not well-informed to me, so that's why I'm getting difficulties these days, so could you help me as possible as you could? It could be not you or other people, or I should anyway solve this problem as fast as I could whether the advisors are theme-fusion supporters or developers or any person.


I would like to make thing to solve clear, since this discussion started to be long-winded.


Thanks for your time and consideration.


Sincerely from,


Sukwoo Hong


Rodrigo replied Jul 16, 11:40am Hello,

I attached a screenshot to this message. It was taken using Firefox, in Windows 10. As you can see in the styles applied to the element, Arial is currently assigned as the font of the title.

The way in which the font is displayed depends on the browser itself, and not on Avada. Avada will only be in charge of setting Arial as the font-family, which is correctly applied, as you can see in the screenshot.

The specific display of the font will depend on the font's character map, as well as on the browser in which it's displayed.

Unfortunately, there's not much help we can offer regarding this issue, since Avada currently applies Arial correctly in the source code of your page.


--- Rodrigo ThemeFusion Team

STAY IN TOUCH ABOUT ALL NEWS / UPDATES / PRODUCTS

Subscribe To Our Newsletter | Follow Us On Twitter | Like Our Facebook Page Join The Avada Users Facebook Group | Join The Fusion Builder Users Facebook Group

Visit Our Support Center To Search For Answers. Always Submit A New Ticket For New Questions.



{#HS:376349548-165462#} This email has been limited to the 6 most recent threads.

Asked by aeons0000 3 years ago

Last reply by jscher2000 3 years ago

  • Archived

Windows 8 and CSS problems (FF 16 & 17)

I just got a brand spanking new Win 8 computer (intl English). The only things installed on it are Adobe Master's Collection, Steam, Office and Firefox. In addition I tri… (read more)

I just got a brand spanking new Win 8 computer (intl English). The only things installed on it are Adobe Master's Collection, Steam, Office and Firefox. In addition I tried installing adblocker, because that's a must for me and if this problem is resolved by removing it I will have to switch to another browser.

Now, the problem is that FF is having problems loading pages with CSS. Occasionally, this results in a pages with nothing at all (except background color, it seems) or with just unformatted text. Most of the time this is fixed by doing a shift+reload, but not always. Some times it's just partially fixed and some elements don't load still.

I've tried disabling all extensions and plugins and I've also tried resetting FF. The problem always comes back. I've even tried resetting my hosts file.

Do you have any more ways of fixing it? I believe I've done everything in my power, except change browsers (which I really don't want to do unless it's my only option).

The only thing I haven't tried, which I'll try now, is unpin all my app tabs and see if that fixes anything. I'll update this if I can...

Pages affected: Facebook (some of the time), Couch Potato (installed on my server - never seen this on other computers or even other browsers on my computer, always), MyFitnessPal (occasionally), and some low-tech dating page I'm on.

Cheers, Lars

Asked by Tiwas 7 years ago

Last reply by anzelina 7 years ago

  • Archived

Site does not display properly in Firefox, It is OK in IE, Opera, Chrome, and Safari for Windows

Example: https://www.stuftpizzabarandgrill.com/catering/ AND MANY OTHERS Pages do not display properly and are difficult or impossible to read only in FF. This is a reg… (read more)

Example: https://www.stuftpizzabarandgrill.com/catering/ AND MANY OTHERS

Pages do not display properly and are difficult or impossible to read only in FF. This is a regular problem on many sites, not just this one.

In this particular page, FF displays black text on a very dark gray background. I just checked it in IE, Chrome, Opera, and Safari for Windows and they all show white text, making it readable.

This is obviously a problem with the way FF displays pages and ONLY FF.

Using Vista but that should not be an issue. All the other browsers checked show the page properly.

Asked by waynec444 3 years ago

Last reply by cor-el 3 years ago

  • Archived

Why do certain websites default to bottom of page upon opening?

When I am opening up sites like REI.com and mountainhardwear.com the web page defaults to the bottom of the page. It only happens on certain websites. I can open gmail,… (read more)

When I am opening up sites like REI.com and mountainhardwear.com the web page defaults to the bottom of the page. It only happens on certain websites. I can open gmail, hotmail, amazon - and it stays at the top of the page.

Asked by grasshopper104 8 years ago

Last reply by Mr. News 8 years ago

  • Archived

I can't access google groups I keep getting redirected and not sent to the group help please?

I have memberships to multiple google groups while I can access the main page listing the groups I am in. I click to access anyone of my groups, I keep getting redirected… (read more)

I have memberships to multiple google groups while I can access the main page listing the groups I am in. I click to access anyone of my groups, I keep getting redirected. and I can't I am using the latest version of Firefox and I am using a Windows 7 64 bit operating system.

URL of affected sites

http://groups.google.com

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Last reply by nanouk 9 years ago

  • Archived

How to stop Adobe flash plugin from crashing on hulu... Its up to date and every thing

I can't watch videos on HULU. Every time I try my adobe flash plug in crashes. The plug in is up to date and I checke don adobe's site and they told me to check here. … (read more)

I can't watch videos on HULU. Every time I try my adobe flash plug in crashes. The plug in is up to date and I checke don adobe's site and they told me to check here.

URL of affected sites

http://hulu.com

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Last reply by calvin2a 9 years ago

  • Archived

Since the plugin container update, firefox keeps freezing when opened and on certain sites.

(locking this old thread. If you have this issue then please create a new thread - c) Not sure if its because of the plugin container update but issues began around that … (read more)

(locking this old thread. If you have this issue then please create a new thread - c)

Not sure if its because of the plugin container update but issues began around that time. When I open firefox sometimes its frozen, all i can do is close it down and open a new window. it does not say "(not responding)" like when it crashes, i just cannot type, click bookmark or anything. in particular the site on http://forum.breakbeat.co.uk/, to post messages on there an new box opens, this also freezes in the same manner, only works again if firefox is reset, or sometimes begins to work again by itself, 10 minutes later or so....

PLEASE NOTE: this is not the usual form of crashing, or whatever the technical term is, it simply freezes, yet i can click the "x" in the corner and it instantly recognizes that. when a box opens in a site that crashes, i can still use other tabs/windows of firefox no problem, just not the site... the site is not experiencing issues, already asked them.

thanks

URL of affected sites

http://forum.breakbeat.co.uk/

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Last reply by millekev 8 years ago

  • Archived

Fonts totally messed up on some sites

Since upgrading to 6.0, some sites can't be read at all. Instead of regular fonts, there are symbol fonts. Below is only one example. It doesn't happen on every site, onl… (read more)

Since upgrading to 6.0, some sites can't be read at all. Instead of regular fonts, there are symbol fonts. Below is only one example. It doesn't happen on every site, only some. I've tried everything on the support page for "web pages not loading properly" (or whatever it's called). Could it be a plug-in problem?

Asked by janeisgreen 9 years ago

Last reply by cor-el 9 years ago

  • Archived

Firefox is being redirected to www.videocop.com

For the past several days WOT has been intercepting random attempts to redirect Firefox 3.6.8 (running on fully up-to-date 64 bit Ubuntu 10.04 LTS) to various dangerous w… (read more)

For the past several days WOT has been intercepting random attempts to redirect Firefox 3.6.8 (running on fully up-to-date 64 bit Ubuntu 10.04 LTS) to various dangerous web sites. The most recent attempt was to: http://www.videocop.com/?aff=NGMzNTkwOWY6OjA%3D&src=counter

URL of affected sites

http://www.videocop.com/?aff=NGMzNTkwOWY6OjA%3D&src=counter

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Last reply by michael2 10 years ago

  • Archived

Updated to FF 13.0 and Yahoo Mail won't stay signed in-even after deleting cookies.

I am using Firefox 13.0 Beta 2 and my Yahoo Mail account, which is set to sign in every two weeks, is requiring me to log in every 20-40 minutes. I experimented with my w… (read more)

I am using Firefox 13.0 Beta 2 and my Yahoo Mail account, which is set to sign in every two weeks, is requiring me to log in every 20-40 minutes. I experimented with my wife's account and it does the same thing.

Asked by LawDogRD10 8 years ago

Last reply by SDBudde 8 years ago

  • Archived

Firefox Having A Multitude Of Issues-NEED HELP ASAP STILL NOT SOLVED

Hello. Since yesterday, I have been having quite a few issues with Tumblr while in Firefox. In order to avoid repeating the first issue, I shall link to it here, as it … (read more)

Hello. Since yesterday, I have been having quite a few issues with Tumblr while in Firefox. In order to avoid repeating the first issue, I shall link to it here, as it has not yet been resolved: https://support.mozilla.org/en-US/questions/964430?esab=a&s=&r=0&as=s

However, I am now having a second problem. For those who are not familiar with Tumblr, when one is logged in and goes to a blog that is not their own, there are buttons that appear in either the upper or lower (depending on the theme) right corners of the page, like this: http://i905.photobucket.com/albums/ac254/unholycow/supposedtolook_zps9074a183.jpg These are supposed to show up NO MATTER WHAT BROWSER IS BEING USED. ON EVERY BLOG. Be it Firefox, Chrome (what was used here, and therefore is obviously working), Internet Explorer, whatever...they're supposed to show up. And until at least a couple of hours ago, they WERE showing up. However, now when I go to pages on Firefox, they look like this: http://i905.photobucket.com/albums/ac254/unholycow/notsupposedtolook_zps1e14f35d.jpg Note that the buttons that were showing up in Chrome are missing here.

I have tried reinstalling Firefox, resetting it, starting it in Safe Mode, restarting my internet connection, and restarting my computer, and none of this has solved the problem...either problem. The buttons still aren't showing up. I don't know if this is a problem on Tumblr's end, or a problem on Firefox's end, but obviously something is wrong here, and- judging by the fact that things work fine in other browsers- the problem probably isn't with my computer itself.

This problem is very upsetting to me for many reasons: -First off, all of my bookmarks are stored on Firefox...which means all the blogs I go to for frequent reblogging (for those who aren't familiar with the concept- look it up, I dunno how to explain it) are saved on Firefox. Chrome's Favoriting/Bookmarking system is very unwieldy and I never quite got the hang of it...it doesn't look like Firefox's bookmark menu, and it doesn't appear to work like Firefox's bookmark menu. I have no idea how to use it. -Seeing as how all other sites are working on Firefox, except Tumblr, that means I would be going to Chrome JUST for Tumblr. And...I really, really don't like that. Because in addition to having all of my bookmarked sites here, I would be going to Chrome for one single thing. Besides the fact that I despise Chrome and IE, there's the fact that I would rather have one browser and be able to do all those things on that browser, without having to go to another one. -My Firefox is version 22...the most recent version. It has been that version for WEEKS. Weeks, and I have not had this problem until today. While I do make use of Add-ons, the fact that I started this in safe mode, and reset it as well (and as of this typing, I still am in the default mode), shows that Add-ons are not the issue here.

So...can someone give me some idea as to what is going on here?

EDIT: Apparently Photobucket isn't working for some. Here are some imgur versions of the same screenshots: Here is how it is supposed to look...done on Chrome, because it's working there: http://imgur.com/21dei4i How it looks in Safe Mode/Default/whatever Firefox: http://imgur.com/sdcv7da

EDIT 2: Despite the fact that someone tagged a Helpful Reply...said reply DID NOT WORK. I do apologize for not writing that in my OP, but that was another thing I tried. ALSO, I checked the Firefox tag on Tumblr, and it appears other Firefox users are having the same kind of trouble: http://www.tumblr.com/tagged/firefox

Asked by ponyparty 7 years ago

Last reply by jscher2000 7 years ago

  • Archived

Flash not working properly after update to Firefox 3.6.7

Ever since I updated to Firefox 3.6.7, Flash is not working properly. I updated my Flash, but that did not fix the problem. Has anyone else run into this since updating F… (read more)

Ever since I updated to Firefox 3.6.7, Flash is not working properly. I updated my Flash, but that did not fix the problem. Has anyone else run into this since updating Firefox?

URL of affected sites

http://www.cbssports.com

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Last reply by IanUK 8 years ago

  • Archived

How can I change Firefox so I can do the Recaptcha to get my mail at Yahoo?

Every time I go to Yahoo.com and try to sign into my mail accounts, I get the Recaptcha. It may ask me to click on all cars in the pictures. When I do that I notice the… (read more)

Every time I go to Yahoo.com and try to sign into my mail accounts, I get the Recaptcha. It may ask me to click on all cars in the pictures. When I do that I notice the "Continue" button is superimposed on the pictures of the cars and then when I try to click on the "Continue" button, I get a circle with a diagonal slash mark through it. Yahoo won't help me with this until I pay money. This problem started when their pay for phone tech program started. Please help!

Asked by Lisette22 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Problem loading page, but after close out browser, reopen, can open that page

I have been having trouble opening many web pages on Mozilla Firefox. Eventually I get the dreaded "The Connection was Reset." I have tried updating the browser, resettin… (read more)

I have been having trouble opening many web pages on Mozilla Firefox. Eventually I get the dreaded "The Connection was Reset." I have tried updating the browser, resetting Firefox, disabling extensions, opening in Safe Mode, but these do not work. The only thing that seems to work is if I close out the browser completely, reopen it again, go to this same web page again and it will open. Please help. It is very frustrating to have this continually happen. Many web pages open right away, but many have this same problem on my PC. I have updated to the latest version at the moment, 33.0. I have a Dell PC running Windows XP. Any assistance would be greatly appreciated. I'd rather not have to start using Internet Explorer. Thanks for your help. This even occurs when I go to update Firefox. No data is transmitted. So I quit Firefox, reopen it, and then the download works.

Asked by roygbiv28 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Archived

Firefox freezes temporarily on certain websites and computer hangs

When loading certain websites, Firefox freezes for 10 to 30 seconds. When this occurs, the entire operating system is unresponsive. One website it almost always happens o… (read more)

When loading certain websites, Firefox freezes for 10 to 30 seconds. When this occurs, the entire operating system is unresponsive. One website it almost always happens on is the Comcast TV schedule site I use: http://xfinitytv.comcast.net/tv-listings It happens with some regularity on facebook.com as well. Once the problem has occurred, it does not recur until the next session.

Asked by Eric 5 years ago

Last reply by Wizzlbang 5 years ago

  • Archived

I can no longer use gmail with Firefox since it updated today.

This morning, Firefox had updates for version 3.6.6 and I did this and now gmail is not working. The page loads and I can see my mail, but I cannot open any of the messa… (read more)

This morning, Firefox had updates for version 3.6.6 and I did this and now gmail is not working. The page loads and I can see my mail, but I cannot open any of the messages or compose a message and I cannot even see the people on the chat feature (I think this feature didn't even load). Since I can use gmail fine on internet explorer and have checked with other people who say there is nothing wrong with gmail, I am assuming it is a problem with the updates to firefox. My yahoo account works in firefox, so I will give you that email to reply to me.

URL of affected sites

http://mail.google.com

User Agent

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C)

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Last reply by firejak2 9 years ago