Showing questions tagged: Show all questions

How Do I Get FireFox to Open a Link in a New Window

I feel ridiculous but I have always set FireFox to open a new window when I clicked on a link. For some reason it stopped doing that today. It just follows the link in th… (read more)

I feel ridiculous but I have always set FireFox to open a new window when I clicked on a link. For some reason it stopped doing that today. It just follows the link in the existing window. I cannot find the option to get the old action. Searches bring up methods from many obsolete versions. Even this site brings up over 2800 hits but I can't find the one I need.

Asked by petejc 3 days ago

Last reply by petejc 4 hours ago

why do i have to enter the password for websites again and again whenever i open firefox

when i log in to a certain website such as youtube and then exit firefox without logging out of that website (ie youtube) and open firefox again i am already logged out f… (read more)

when i log in to a certain website such as youtube and then exit firefox without logging out of that website (ie youtube) and open firefox again i am already logged out from that website. because of that i have to type my email id and password every time i open firefox.

is it something to do with "Delete cookies and site data when Firefox is closed" in privacy and security?? please help me out with this LIAM

Asked by Liam Farishta 3 days ago

Last reply by Liam Farishta 23 hours ago

hello I have a question about cookies and cache

Hello all I have a site that I log into to manage different things and everytime I go the help section it asks me to relogin. I contacted the support for this site and t… (read more)

Hello all I have a site that I log into to manage different things and everytime I go the help section it asks me to relogin. I contacted the support for this site and they say it is a problem of cookies or cache. However, even after I have wiped the cookies and delete the navigation history, I cannot log in.

Is there a magic way to clean cache and cookies, thank you

Kimbert

ps when joiningdata

found this "safeMode": false,

   "supportURL": "https://support.mozilla.org/1/firefox/81.0/Linux/en-US/",
   "numTotalWindows": 1,
   "numRemoteWindows": 1,
   "remoteAutoStart": true,
   "autoStartStatus": 1,
   "policiesStatus": 0,
   "keyLocationServiceGoogleFound": true,
   "keySafebrowsingGoogleFound": true,
   "keyMozillaFound": false 

??? what is this 'remote'!!!

Asked by Kimbert 1 month ago

Last reply by Kimbert 1 day ago

Fonts not rendered, only ?????

Hello together. I'm experiencing a strange font problem and hopefully somewone can give me a hint. My system: macOS 10.15.7, Firefox 83 and FF Dev 84.0b2 Basically, on so… (read more)

Hello together. I'm experiencing a strange font problem and hopefully somewone can give me a hint. My system: macOS 10.15.7, Firefox 83 and FF Dev 84.0b2 Basically, on some websites fonts are not rendered. Please check the screenshots. This strange behaviour only occures with one user (the standard user), only with those browsers (safari and chrome work well), and the problem does not affect the firefox interface. I have re-installed the apps, i deleted the profiles, i cleared the font caches... nothing helped. Does anybody of you guys has an idea? Thank you in advance and best regards b.

Asked by moz4 6 days ago

Last reply by moz4 5 days ago

places.sqlite.corrupt

Posso scrivere in italiano ?? 1) W7 Firefox e Thunderbird 32 bit aggiornato tutto ok. 2)Mini Pc Mediacom W10 64 bit versione maggio 2020 32gb / 2gb ram tutto ok Firef… (read more)

Posso scrivere in italiano ?? 1) W7 Firefox e Thunderbird 32 bit aggiornato tutto ok. 2)Mini Pc Mediacom W10 64 bit versione maggio 2020 32gb / 2gb ram tutto ok Firefox e Thunderbird (64 bit) 3)Mini Pc Mediacom W10 64 Bit 20H2 64gb/4gb ram Firefox e Thunderbird (64 bit) un disastro e non capisco il problema apro e chiuso FF anche piu di una volta in 1 ora questo file diventa cosi "places.sqlite.corrupt" e ne viene creato uno nuovo che cancello e rinomino places.sqlite. Tutto ritorna ..ma perchè ???? le ho provate tutte .... la cartella utente è in un'altro disco . Disinstallato cancellato tutto , metto al suo post i 4 file con pasw eccc ...ma no serve nulla ???

Asked by 67davide 6 days ago

Last reply by 67davide 6 days ago