Add " Norton Search " Search Engine

Can you ADD " Norton Search " as another option for a Search Engine  ? https://search.norton.com/ It is Excellent  ! Very easy to use. Format is very … (read more)

Can you ADD " Norton Search " as another option for a Search Engine  ?

https://search.norton.com/

It is Excellent  ! Very easy to use. Format is very good.

Thanks,

jeff

roth6116@brighthouse.com

Asked by roth6116 2 hours ago

Last reply by strafy 6 minutes ago

Remove close-window-button or remove the whole tab part in fullscreen without GNOME topbar

Is there any way to remove the close-window-button or the whole tab part. I want to avoid the user close the browser. I know there is Kiosk mode, but kiosk mode seems can… (read more)

Is there any way to remove the close-window-button or the whole tab part. I want to avoid the user close the browser. I know there is Kiosk mode, but kiosk mode seems cannot keep back button

Asked by wyt94yx 7 minutes ago

Website login blocked

I use Simplify.com to track some financial data but I cannot log in from the Firefox browser. I can get to the login screen but when I click login there is a spinning cir… (read more)

I use Simplify.com to track some financial data but I cannot log in from the Firefox browser. I can get to the login screen but when I click login there is a spinning circle which never stops. I think I have found ways to put this in the exceptions but nothing works. I have a similar issue with Zinio.com. I can get to the website but cannot login. For both of these sites I have to use Google Chrome to get in.

Asked by klancey7 1 day ago

Last reply by klancey7 15 minutes ago

about opening word files(*.doc)

When opening word files(*.doc) on the server with Firefox browser, it is very slow, but other browsers open word very quickly. Is this a bug in the design of the firebox … (read more)

When opening word files(*.doc) on the server with Firefox browser, it is very slow, but other browsers open word very quickly. Is this a bug in the design of the firebox browser?

Asked by 1346942613 15 minutes ago

Can't add bookmarks

Hi guys~ for some reasons I can't add bookmarks on my firefox browsers. At first, the marked webpage will only show names but not the link, when i click on the bookmarks … (read more)

Hi guys~ for some reasons I can't add bookmarks on my firefox browsers. At first, the marked webpage will only show names but not the link, when i click on the bookmarks that i saved it won't direct me to page. Now even worse, the bookmark function doesn't work at all. I tried restore all my settings and redownloaded firefox three times, it's always the same problem. Also the history function doesn't store my current browsing history at all. I 100% sure I didn't change anything at the privacy section.

Asked by xchristina5945 36 minutes ago

Trouble restoring firefox from backup

Hi, After losing my session history and bookmarks from using firefox's "forget last 5 minutes" feature on accident, I used shadowcopyview to create a backup of my old pro… (read more)

Hi,

After losing my session history and bookmarks from using firefox's "forget last 5 minutes" feature on accident, I used shadowcopyview to create a backup of my old profile. Now, after two reinstalls, I still cannot recover my session or bookmarks, even when replacing the old profile entirely.

JeffersonCher's wonderful scrounger has helped me to recover from a similiar blunder in the past, but this time, attempting to recover the session from a recovery file gave me 3 websites I haven't visited in 2 years and an error message when attempting to recover the bookmarks.

Anything you can provide would be a big help: I am very confused on how to really proceed.

Thanks!

Asked by Pendragonchen1 1 hour ago

  • Solved

Can't seem to recover my session

Hi, I always have dozens of tabs opened, if not hundreds. They have vanished. I’ve been trying to follow the topics on the matter, such as the one named ‘Session won't lo… (read more)

Hi,

I always have dozens of tabs opened, if not hundreds. They have vanished. I’ve been trying to follow the topics on the matter, such as the one named ‘Session won't load’ (questions/1254740), to no avail.

Finally, this time I remembered not to close Firefox when I saw my tabs where suddenly missing. I’ve never seen the ‘Restore the previous session’ on the Firefox menu, and neither did I this time. Without closing the browser, I did a backup of the ‘sessionstore-backups’ folder. It contains:

‘previous.jsonlz4’, from 22/11/2020 17:42 ‘recovery.baklz4’, from 22/11/2020 18:57 ‘recovery.jsonlz4’ from 22/11/2020 18:58 ‘upgrade.jsonlz4-20201027185343’ from 31/10/2020 13:42 ‘upgrade.jsonlz4-20201108180448’ from 10/11/2020 15:05 ‘upgrade.jsonlz4-20201112153044’ from 22/11/2020 10:34

The one I need is ‘previous.jsonlz4’, since by 18:57 I’ve already lost my tabs. From the update backups I think I could also use the one from 22/11. In any case, I don’t understand what I am doing wrong so as to recover the ‘previous.jsonlz4’. This is what I’ve tried from different threads on my profile folder:

The ‘-backup’ and ‘OLD’ changes belong to different attempts

- Rename (on ‘sessionstore-backups’ folder) ‘recovery.jsonlz4’ and ‘recovery.baklz4’ to ‘recovery-backup.jsonlz4’ and ‘recovery-backup.baklz4’, and also tried with ‘recoveryOLD.jsonlz4’ and ‘recoveryOLD.baklz4’ - Rename ‘sessionstore-backups’ folder to ‘sessionstore-backupsOLD’ - Rename (on the main profile folder) ‘sessionstore.jsonlz4’ file to‘sessionstore-backup.jsonlz4’, and also tried with ‘sessionstoreOLD.jsonlz4’ - Copy/paste the ‘previous.jsonlz4’ file into the main profile folder. - Rename ‘previous.jsonlz4’ to ‘sessionstore.jsonlz4’

Nothing has worked. Once followed the steps, Firefox keeps opening my startup page. Note that it does not restore my previous session (that is, some tabs regarding this same subject), but my startup page, which means my attempts are having some effect, although not the desired one. I do have the ‘Restore previous session’ checkmarked in ‘Setting/General/Startup.

I also tried to replace ‘recovery.baklz4’ (on ‘sessionstore-backups’ folder) with ‘previous.jsonlz4’, from 22/11/2020 17:42, hoping to be prompted with the ‘Well, this is embarrassing’ + ’Restore’ window. I had no success.

I’ve been trying to recover my tabs for hour by now and don’t find what I am doing wrong. Why does Firefox refuse to load my ‘previous.jsonlz4’ file? Am I missing something? Maybe ‘previous.jsonlz4’ is corrupted or something? Should I try to use the ‘upgrade.jsonlz4-20201112153044’ from 22/11/2020 10:34 file? (Although I would lose some information)

Some people talk about a ‘History > Restore Previous Session’. I cannot find anything similar.

Thank you very much

Asked by delfion.815 4 months ago

Answered by jscher2000 4 months ago

Unable to restore session from file

Hey! First time I get that, I usually lose my tabs due to my mistake but this morning after starting my PC all the tabs were gone with no option to restore or any error … (read more)

Hey!

First time I get that, I usually lose my tabs due to my mistake but this morning after starting my PC all the tabs were gone with no option to restore or any error message. I backed up my previous session json and other files by hand but every time i copy it back into my profile folder and rename it sessionstore.jsonlz4 it just gets deleted after I open firefox and none of my old tabs get loaded. I scrounged the files before and saw that they contain my lost tabs, I just can't seem to restore them. I tried reinstalling firefox too but that didn't help.

Did the restore system change or is the backup corrupt ? Thanks!

Fred

Asked by ftarabout 4 months ago

Last reply by jscher2000 1 hour ago

  • Solved

Firefox on Debian nothing loads or opens.

Mozilla Firefox 78.8.0esr, Debian 10.9 (x86-64), no add-ons, and none of the pages are loading. Hi everyone, just wanted to check if someone had this issue before or know… (read more)

Mozilla Firefox 78.8.0esr, Debian 10.9 (x86-64), no add-ons, and none of the pages are loading.

Hi everyone, just wanted to check if someone had this issue before or knows a solution please. Since yesterday, non of the pages in Firefox are loading. On the same computer, using other browsers there are no issues at all.

I tried uninstalling and reinstalling Firefox. Purged it as well. Tested with a new profile, (firefox -P...) , same results, nothing loads. No error messages or anything. I will just have the small loading dash on the firefox tab and that's it.

I can't even access localhost, or the troubleshooting settings or the web developer tools. Nothing will open at all.

I found this thread mentioning that it might be related to libnss3. But I have the most recent and stable version available already installed: 2:3.42.1-1+deb10u3

https://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=981184

I uninstalled firefox, removed the folder .mozilla and just tried to make sure no trace of Firefox is left. Reinstalled it again, same thing...

I have a VPN, and the same results also with or without the VPN connected.

Any ideas please?

Thanks! Have a good day!

Asked by JesseJames 1 day ago

Answered by TyDraniu 16 hours ago

Why isn't Lockwise saving passwords even though it's been allowed it to?

I've been slowly migrating away from Chrome to Firefox on advice from friends. All of my bookmarks from Chrome were able to be imported, but not logins and websites. I ha… (read more)

I've been slowly migrating away from Chrome to Firefox on advice from friends. All of my bookmarks from Chrome were able to be imported, but not logins and websites. I have followed all of the steps regarding privacy settings and importing such info, including making sure Chrome is closed before importing, but to no avail. In addition, when I try to manually save logins/passwords in Firefox, the dialogue box asking if I want to save this information appears and I select yes. However, when I check my saved logins/passwords, there are zero.

All of my permissions are set to allow Firefox to remember this information, yet it still doesn't after multiple attempts on my part and multiple messages from FF saying that it has successfully saved said info.

In addition, when trying to import logins/passwords from Chrome, the dialogue box says it was successful, but another yellow dialogue box appears telling me to login with my Primary Password, yet does nothing when I click on it except take me to the Logins and Passwords page.

Is there a step I'm missing in all of this that would make the browser tell me all of this is working when in fact it isn't?

Asked by nocoldopen 11 hours ago

Last reply by cor-el 2 hours ago

YouTube and random no sound, Raspberry Pi

Raspberry Pi 4B Raspberry Pi OS -- Fully updated OS. Firefox 78.9.0esr (32-bit) -- Latest and greatest for Raspberry Pi OS. Some videos I am getting no sound. I try the … (read more)

Raspberry Pi 4B Raspberry Pi OS -- Fully updated OS. Firefox 78.9.0esr (32-bit) -- Latest and greatest for Raspberry Pi OS.

Some videos I am getting no sound. I try the effected videos in Chromium for Raspberry Pi OS and it works fine. I read about a possible fix and tried disabling hardware acceleration with no effect. I also blew out all the cookies,. history and stored site data. Each attempt closing and reopening Firefox. Same thing on the same videos, no sound in Firefox but fine in Chromium.

Any tips or pointers?

Asked by Tabatchnick 21 hours ago

Last reply by Tabatchnick 2 hours ago

Firefox Default Browser very slow to come up.

Firefox is my default browser but it takes FOREVER (5-10 minutes) to come up. I have refreshed several times but it only lasts for one session. Other browsers come up a… (read more)

Firefox is my default browser but it takes FOREVER (5-10 minutes) to come up. I have refreshed several times but it only lasts for one session. Other browsers come up almost immediately. Whats wrong??

Asked by rdbgolfer 2 hours ago

Last reply by TerryN21 2 hours ago

  • Solved

In Shaw webmail, incoming email complete except for body of email (completely empty). In Shaw Webmail Inbox, after Subject (in bold) first few words of the body of email are light gray--as usual. In Safari, Shaw webmail works OK.

What can I do to continue using Firefox to access my Shaw webmail? Using Firefox (but not Safari) seems to blank out only the body of emails (Incoming & Sent) when … (read more)

What can I do to continue using Firefox to access my Shaw webmail? Using Firefox (but not Safari) seems to blank out only the body of emails (Incoming & Sent) when I save a Draft into the Draft folder and retrieve it, the body of the email is there. But when I send the draft to myself, the body of the email becomes empty EVEN THOUGH, IN THE INBOX, THE FIRST LINES OF THE BODY APPEAR IN LIGHT GRAY AFTER THE SUBJECT '(WHICH IS IN BLACK).

SUGGESTIONS?? (I like Firefox and want to use it. In fact, I contribute modestly to Mozilla. HELP!

Asked by fredbass 4 hours ago

Answered by FredMcD 2 hours ago

URL bar search shortcut for Russian Wikipedia fails after browser update

After a Firefox version upgrade, my URL bar search shortcut for Russian Wikipedia has begun to fail. Say, if i search for Диснейленд (Disneyland in English), wikipedia re… (read more)

After a Firefox version upgrade, my URL bar search shortcut for Russian Wikipedia has begun to fail. Say, if i search for Диснейленд (Disneyland in English), wikipedia reports that the page does not exist, showing the error message like in the attached screenshot. I've tried recreating the search shortcut, but to no avail, it still shows the error. How do i fix the situation?

Asked by robokopfer 2 days ago

Last reply by cor-el 2 hours ago

Cannot Sign Into Spectrum Account

Attempted to sign into our Spectrum account using our primary browser, Firefox. The UName and PWord are correct. When Sign In is chosen Spectrum looks like it is trying… (read more)

Attempted to sign into our Spectrum account using our primary browser, Firefox. The UName and PWord are correct. When Sign In is chosen Spectrum looks like it is trying to sign in but after a few seconds we get the message "We're sorry, something didn't work quite right. Please try again. IDID-1060". BTW, I have no problem signing in using Safari, which is not the browser I use very often.

I removed the Spectrum cookies, site data and save logins from Firefox. Then I restarted Firefox (newest version available) and still could not log into Spectrum. I then went to the Firefox Help menu and chose Troubleshooting Information. In the list of three things to do on the right side I did not need to "Give Firefox a tune up", did not "Try Safe Mode" but did "Try clearing the startup cache". This message came up "Restart Firefox to clear startup cache. This will not change your settings or remove extensions you’ve added to Firefox." I chose restart. After the restart I could sign into Spectrum. I signed out of Spectrum and tried again to sign in, I could not do so. I repeated clearing the startup cache and signing in worked again.

Is there an explanation for this issue? Is there a fix?

Asked by jawalrath71 6 hours ago

Last reply by cor-el 2 hours ago

My tabs keep crashing started happening a month or so ago

I never used to have problems, but about a month or so ago my tabs kept crashing on different sites. I usually sent the report. Recently I did an HP suggested Optimize … (read more)

I never used to have problems, but about a month or so ago my tabs kept crashing on different sites. I usually sent the report. Recently I did an HP suggested Optimize - which was a BIG mistake, but I say that because I had to have my whole OS reinstalled and added an antivirus program Webroot so I was astonished that the crashing is starting to happen again. Can you please tell me why or fix this problem or I may have to switch to another browser this is annoying! Thanks.

Asked by karattop.kp 7 hours ago

Last reply by cor-el 2 hours ago

Firefox is dead

I downloaded and installed the firefox app and nothing happens. No menu. No tabs. The word "firefox" appears in the upper left corner of my screen and a "." appears under… (read more)

I downloaded and installed the firefox app and nothing happens. No menu. No tabs. The word "firefox" appears in the upper left corner of my screen and a "." appears under the app, indicating that it is open. The screen "blinked" momentarily when I opened the app. I am a longtime user of Firefox and this same thing happened this morning when I opened the app, which I uninstalled, and then downloaded and installed this new app. Same problem.

Asked by Jim Dollar 1 day ago

Last reply by cor-el 2 hours ago