Showing questions tagged: Show all questions

I cannot get Indeed to load on Firefox.

I’m trying to get to www.indeed.com using Firefox. When I get to the website it says, “checking if the site connection is secure, www.indeed.com needs to review the secur… (read more)

I’m trying to get to www.indeed.com using Firefox. When I get to the website it says, “checking if the site connection is secure, www.indeed.com needs to review the security of your connection before proceeding.” I used inspect to help find the cause of the issue. It says “some cookies are misusing the recommended samesite attribute” the cookie “cf_chl_2” came up 5 times saying “ cf_chl_2” does not have a proper “samesite” attribute value. Soon, cookies without the “samesite” attribute or with an invalid value will be treated as “lax” this means that the cookie will no longer be sent in third-party contexts. If your application depends on this cookie being available in such contexts, please add the “samesite=none” attribute to it. To know more about the “samesite” attribute, read https://developer.mozilla.org/docs/Web/HTTP/Headers/Set-Cookie/SameSite

Another cookie is “cf_chl_rc_m”

I don’t want to make these cookies secure if they could potentially cause my computer harm or steal my info. I tried uninstalling Firefox and reinstalling it but it still kept all of my favorites so I’m assuming it didn’t reset and fix Firefox like I had hoped. I don’t have a firefox account on my computer so I’m not sure how favorites came back. Do you know why?

I am using a MacBook Pro M2 chip 2022 and the latest version of firefox. I have also updated my computer. I have run Norton and found no threats on my computer. And firefox wasn’t giving me this issue before.

What do you think I should do?

Thank you in advance for helping.

Asked by ConstantineBorg6@ 6 hours ago

Last reply by ConstantineBorg6@ 3 hours ago

Cookies are not displayed in Storage Inspector

I'm developing an app on localhost. I make an HTTP query which returns the cookie "MyCookie" to be set to "1". When I look into "Network" tab, it all looks as expected. C… (read more)

I'm developing an app on localhost. I make an HTTP query which returns the cookie "MyCookie" to be set to "1". When I look into "Network" tab, it all looks as expected. Cookie is received, set and then sent with another call. However it is not displayed in Storage Inspector. Even the "Manage data" panel shows that there are some cookies for the localhost. Why is "MyCookie" not displayed in the Storage Inspector? When I deployed my app it was properly displayed there.

Asked by borowski.pb1 3 days ago