Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Specific website won't open in Firefox but will open in other browsers.

My website, www.orthodoxdelmar.org, won't load in Firefox but will load in other browsers. I get a white screen in Firefox. I haven't had a problem with any other website… (read more)

My website, www.orthodoxdelmar.org, won't load in Firefox but will load in other browsers. I get a white screen in Firefox. I haven't had a problem with any other website.

I've tried going directly to specific pages on the site. I've exited and restarted Firefox. I've restarted my laptop. I can't find any setting where I might have accidentally blocked the page.

I'm running Firefox 77.0.1 (64 bit) on Windows 10. Laptop only 4 months old.

What am I missing?

Thank you.

Asked by khveraacker 2 months ago

Answered by jscher2000 2 months ago

  • Solved

Logged in youtube, can't post comments, subscribe and no notifications.

Hello, A few days ago I reinstalled win10. I backed up my firefox profile to keep all the data I had. After reinstall everything works except youtube. I can log in as usu… (read more)

Hello,

A few days ago I reinstalled win10. I backed up my firefox profile to keep all the data I had. After reinstall everything works except youtube. I can log in as usual, I can access my youtube settings, subscriptions etc. but I can not post comments, subscribe/unsubscribe to a channel or get notifications. When I try to subscribe/unsubscribe youtube gives the error "your session has expired, please login" and when I press the login button in the window it forwards me directly to the homepage of the channel I was trying to subscribe.

What I have tried: Delete cookies and data: nothing Uninstall firefox completely and delete all the data in user appdata folders and reinstall clean with a new profie: nothing

Any ideas? The same youtube account works perfectly on Chrome. I can post, subscribe, and get notifications.

This has become very frustrating since I use firefox since 2007 and I do not want to switch to another browser.

Thanks in advance.

Asked by vanu_radu 6 days ago

Answered by vanu_radu 4 days ago

  • Solved

Pictures on Kijiji not showing up

None of the ad photos show up on Kijiji, they just have a white box instead. I've tried clearing browser history/cache, disabling all add-ons and even safe mode but I sti… (read more)

None of the ad photos show up on Kijiji, they just have a white box instead. I've tried clearing browser history/cache, disabling all add-ons and even safe mode but I still can't see any photos. It's not a Kijiji problem as I can see photos fine on Chrome and on my phone as well. Anyone else have this problem?

Asked by nfsryder 6 days ago

Answered by Andrew 5 days ago

  • Solved

Having issue with Lazy Loading!

I have a website about carpet cleaners which my team has created couple of months ago, everthing was working fine but suddenly when i check the website on Mozilla Browser… (read more)

I have a website about carpet cleaners which my team has created couple of months ago, everthing was working fine but suddenly when i check the website on Mozilla Browser the images aren't loading that fast like the chrome. There is a post Best Carpet Cleaner for Pets Urine Best Carpet Cleaner for Pets Urine which has the reviews about the machine and there are lots of images including one infographics. Specifically that page wasn't loading fast in mozilla. I have to wait while scrolling to load the image!

Asked by Tomas L. Rodgers 5 days ago

Answered by lonnaneeley 4 days ago

  • Solved

Can't see pictures on mobile.de website

Hi dears, I can't see any picture on that website. I've tried to use "privat mode" and "safe mode" - problem is exactly the same. Reseting browser data didn't help. Attac… (read more)

Hi dears, I can't see any picture on that website. I've tried to use "privat mode" and "safe mode" - problem is exactly the same. Reseting browser data didn't help. Attached picture, link for website on the screen: https://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-q3-2-0-tdi-quattro-s-line-xenon-navi-klima-shz-p-k%C3%B6ln/298986800.html?action=homeRviReco

I've tried also other browsers - everything works fine. With firefox mobile everything works fine too.

Could someone help me? :)

BR. Łukasz

Asked by Wolek Priv 5 days ago

Answered by cor-el 5 days ago

  • Solved

Strange Results on https://www.chase.com/

Hello and thanks in advance for any help you can give me. For many years, I have had trouble with the rendering of https://www.chase.com/ in my Win10 Firefox install (see… (read more)

Hello and thanks in advance for any help you can give me.

For many years, I have had trouble with the rendering of https://www.chase.com/ in my Win10 Firefox install (see attached). This does NOT happen in my wife's install. I have been a user for a long, long time and this has persisted even through the update to 79.0 today. On the same machine, it renders fine in Chrome (see other attached).

As I said, the problem does not happen on my wife's computer and since it works in Chrome on the same computer I know this must be something wrong with my Firefox install. I have tried running with --safe-mode and the problem persists. I have repeatedly cleared site data/cookies and even the entire Firefox cache. The problem persists.

While I suspect there is still something hanging around in my profile that is causing this, I don't know what it is and I am loathe to erase my entire profile and start anew.

Any suggestions on how to get to the bottom of this mystery?

Thanks

Asked by whitedavidp 4 days ago

Answered by jscher2000 4 days ago

  • Solved
  • Archived

Firefox will not connect to USAToday.

USAToday has been my homepage for years, suddenly FIrefox will no longer open as either my preferred homepage or entering it into the address line. URL of affected site… (read more)

USAToday has been my homepage for years, suddenly FIrefox will no longer open as either my preferred homepage or entering it into the address line.

URL of affected sites

http://usatoday.com/

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Answered by Morbus 10 years ago

  • Solved
  • Archived

If I upgrade to most recent Firefox version will I loose Identity Safe w/ Norton?

the last time I tried to upgrade firefox I lost my Identity Safe w/Norton. Is this issue still ongoing? URL of affected sites http:// … (read more)

the last time I tried to upgrade firefox I lost my Identity Safe w/Norton. Is this issue still ongoing?

URL of affected sites

http://

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Answered by Morbus 10 years ago

  • Solved
  • Archived

The jpeg and rollover on this site www.dennispaulbatt.com (index and home page) comes in wrong with only firefox. internet explorer and chrome work fine.

The jpeg and rollover on this site www.dennispaulbatt.com (index and home page) comes in with the colors all wrong and pixelated with only Firefox. Please check internet … (read more)

The jpeg and rollover on this site www.dennispaulbatt.com (index and home page) comes in with the colors all wrong and pixelated with only Firefox. Please check internet explorer and chrome, they work fine and show the image and rollover as it should be.

URL of affected sites

http://www.dennispaulbatt.com/ & http://www.dennispaulbatt.com/Home.htm

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Answered by cor-el 10 years ago

  • Solved
  • Archived

Suddenly can't view image content on a stock photography site.

Suddenly in the last few days, I can no longer view images on a stock photography site where I sell content. I can view the thumbnails of my and others' images, but when … (read more)

Suddenly in the last few days, I can no longer view images on a stock photography site where I sell content. I can view the thumbnails of my and others' images, but when I click to enlarge, I get only a white box the size the image would be. I can also no longer view images posted in the forums. I've logged out and back in, cleared cookies, run CCleaner, rebooted, updated Java, and nothing helps. I can view the content if I log on with a different browser so this is a Firefox issue.

URL of affected sites

http://www.submit.shutterstock.com

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Answered by the-edmeister 10 years ago

  • Solved
  • Archived

How can I get 3.5 back?

I had 3.5 for online cci.edu it work just fine. I downloaded 3.6 and now I can't attend my classes. Above the web page it says: Firefox Security has redirected your pa… (read more)

I had 3.5 for online cci.edu it work just fine. I downloaded 3.6 and now I can't attend my classes. Above the web page it says: Firefox Security has redirected your page. I need to know what do I need to do so I can get into school. I'm getting behind in my classes. I didn't have this problem with all the other Firefox before now. I have deleted all my cookies etc. Please help!!!!!!! I would like to redownload 3.5 if I can or a lower version if I can't resolve this problem. Where can I get it? I've been looking for them.

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Answered by rjohnson19 10 years ago

  • Solved
  • Archived

How do i fix a flash "plug-in container" issue (ff indicates most recent version is installed)

Hello. to start with im not really up on the ins and outs of ff, ive used it for a while but not really tinkered with till this problem Im running Vista (no comments on t… (read more)

Hello. to start with im not really up on the ins and outs of ff, ive used it for a while but not really tinkered with till this problem

Im running Vista (no comments on that please :p) and the latest version of as downloaded from the mozilla website (3.6 something)

my plug-ins are (version number): 2007 MS Office system (12.0.4518.1014), Bio3D (12.0.0.733) - this comes with ChemDraw i think, ChemDraw (12.0.0.733), getPlusPlus for Adobe 16287 (1.6.2.87), Java Deployment Toolkit (6.0.210.6), Java(TM) Platform SE 6 U21 (6.0.210.6), MS Office Live Plug-in for FF (2.0.4024.1), MS (R) WMP FF plug-in (1.0.0.8), Mozilla Default Plug-in (1.0.0.15), Novell iPrint Plug-in (5.3.0.0), Novell iPrint Scriptable Plug-in 1.0 (5.3.0.0), Quicktime P-in (7.6.6.0), Shockwave Flash (10.1.53.64), Silverlight P-in (4.0.50524.0), Windows Presentation Foundation (3.5.30729.1). Ive been on numerous fix-it sites but cant find a solution i understand or can get to work. the problem still occurs in safe mode and with only shockwave flash enabled (this seems to be the issue) and after numerous reinstalls, i have also deleted all i can find of adobe and shockwave then reinstalled to no avail :(

Whats chrome like? Thank you muchly

URL of affected sites

http://www.youtube.com

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Answered by Michael Verdi 10 years ago

  • Solved
  • Archived

automatic log on does not work 3.6.8 windows 7

There are 2 forums that I visit every day. I've set preferences for automatic log on. However, I have to manually log on each visit. On one of the sites, my log on inf… (read more)

There are 2 forums that I visit every day. I've set preferences for automatic log on. However, I have to manually log on each visit. On one of the sites, my log on information is remember correctly. On the other the info isn't remembered. What can I do to restart the automatic log on? The problem isn't due to virus protection. I'm using Firefox 3.6.8, Windows 7.

URL of affected sites

http://www.cpaptalk.com/CPAP-Sleep-Apnea-Forum.html

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Answered by cor-el 10 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox has stopped loading my yahoo start page correctly

Yesterday, my yahoo will not load properly. It is spaced out, not formatted, no graphics, etc. I can get to my mail by clicking through the word Mail but cannot read th… (read more)

Yesterday, my yahoo will not load properly. It is spaced out, not formatted, no graphics, etc. I can get to my mail by clicking through the word Mail but cannot read the front page. Have used FF for months with no problem. Thanks.

URL of affected sites

http://my.yahoo.com

Asked by AnonymousUser 10 years ago

Answered by AnonymousUser 10 years ago

  • Solved
  • Archived

How do I get Firefox to work properly with Pogo.com?

I have the latest version of Firefox as well as Java. On Pogo.com some games play properly while others do not. The screen just has game loading. Now if I log into Pog… (read more)

I have the latest version of Firefox as well as Java. On Pogo.com some games play properly while others do not. The screen just has game loading. Now if I log into Pogo.com on Firefox in the safe mode, every game works properly. Pogo says it is a Firefox problem and I tend to agree. On the same computer I also run Internet Explorer 7.057 and have no problems with it on Pogo. However I do not like using Internet Explorer. I much prefer Firefox. Any suggestions?

URL of affected sites

http://

Asked by rland54 10 years ago

Answered by cor-el 10 years ago

  • Solved
  • Archived

i can't access photobucket.com when try to acess its redirecting to http://m.photobucket.com/?src=www And i dnt whats went wrong with my firefox, but i can access the same with IE8 , can anyone help me out..??

i can't access www.photobucket.com when try to acess its redirecting to http://m.photobucket.com/?src=www And i dnt whats went wrong with my firefox, but i can access t… (read more)

i can't access www.photobucket.com when try to acess its redirecting to http://m.photobucket.com/?src=www And i dnt whats went wrong with my firefox, but i can access the same with IE8

URL of affected sites

http://www.photobucket.com

Asked by sharvinzlife 10 years ago

Answered by AnonymousUser 10 years ago

  • Solved
  • Archived

Alt Text for Images does not appear in FF 4b2

When attempting to view alt text on images for sites like XKCD, the alt text, which appeared as a tool-tip in prior version of Firefox, including 4b1, does not appear. He… (read more)

When attempting to view alt text on images for sites like XKCD, the alt text, which appeared as a tool-tip in prior version of Firefox, including 4b1, does not appear. Help!

URL of affected sites

http://xkcd.com

Asked by CountZero 10 years ago

Answered by cor-el 10 years ago

  • Solved
  • Archived

Can't see previews of threads on vBulletin 3 forums in 4b2

With forum sites that run using vBulletin, when you mouse over the subject line of a thread in the forum, you get the first sentence or so of the post (about 80 or so cha… (read more)

With forum sites that run using vBulletin, when you mouse over the subject line of a thread in the forum, you get the first sentence or so of the post (about 80 or so characters). When browsing Forums that are running on vBulletin, prior to the installation of Firefox 4 Beta 2, this works. However, after I upgraded from Firefox 4 Beta 1 to Beta 2, this no longer worked. Does anyone know a fix for this, or is this a bug in Beta 2? I've checked other sites that use vBulletin, and they have the same problem.

URL of affected sites

http://forum.rpg.net

Asked by CountZero 10 years ago

Answered by CountZero 10 years ago