Showing questions tagged: Show all questions

Firefox 84 - twitter/firefox get slower over time after reinstallation

Hi everyone, I'm on w7-64. I updated to FF86, and there were obvious problems with it, so I installed 84. Works fine, except that now I'm noticing twitter and facebook … (read more)

Hi everyone,

I'm on w7-64. I updated to FF86, and there were obvious problems with it, so I installed 84. Works fine, except that now I'm noticing twitter and facebook get slower over time. I didn't notice that before reinstallation of 84.

I just created a new profile and refreshed. Will monitor. But what is the usual issue when firefox is doing this? Basically its not releasing memory correct?

I tried useing Firemin (https://www.rizonesoft.com/downloads/firemin/), and there was a noticable difference with twitter and firefox. But I'd rather just fix the issue instead of using a bandaid if I can.

During the reinstallation of FF84, I did delete a few registry entries (I followed a page like this to do it (https://www.tenforums.com/browsers-email/164280-remove-firefox-completely-then-reinstall.html)). But I don't know how that could effect releasing memory.

I'll keep you updated, but does anyone have any insight?

Thanks!

Asked by info4851 4 days ago

Last reply by info4851 4 days ago

Why does a system memory change impact hardware acceleration?

Two days ago, I updated my system memory from 8GB to 16GB. As soon as I did so, on both Fedora 31 and Windows 7, Firefox became extremely unstable - as though it was runn… (read more)

Two days ago, I updated my system memory from 8GB to 16GB. As soon as I did so, on both Fedora 31 and Windows 7, Firefox became extremely unstable - as though it was running out of resources extremely quickly. On Fedora, I cannot browse at all - immediately upon loading a page, the tab crashes, including internal pages. On Windows, I can get away with some browsing - although crashes are still common.

For now, I'm going to disable hardware acceleration. However, I'd like to further analyse this and see if I can't find a fix.

To date, I have tried the following:

- Updated to firefox v86 (This worsened the problem, and I downgraded to v74)

- Removed and reinstalled my GPU drivers (no change)

- Disabled paging on my Windows system, and moved hiberfil.sys to a drive with more space using symlinks (no change)

- Increased swap space on my Fedora system (made things worse. Don't fuck around with swap if you don't know what you're doing, please)

- Moved profiles out of the appdata dir and created a new, blank profile (no change)

- Completed a full round of Memtest+x86 with no issues

Below are a set of six crash logs. There are more, but information overload. They are fairly similar, but I lack the familiarity with the Mozilla codebase to properly examine them.

https://crash-stats.mozilla.org/report/index/a8759e4c-f1ea-44f8-b1da-d8d5b0210307

https://crash-stats.mozilla.org/report/index/7964cc87-16ef-4ed1-97f5-b50450210307

https://crash-stats.mozilla.org/report/index/484b209f-6922-4e11-b31a-8d9150210307

https://crash-stats.mozilla.org/report/index/f5291400-8308-4f60-998a-f2c690210307

https://crash-stats.mozilla.org/report/index/0592a4cd-5e4c-4eae-bb26-e670e0210307

https://crash-stats.mozilla.org/report/index/99127f49-d59f-4810-b039-c1b5d0210307

Asked by r0tekatze 1 day ago

Last reply by r0tekatze 1 day ago

Videos won't play since Firefox update to latest version

Hi, I have already read some topics on this matter, and here's what I have done : Cleared cookies Cleared Firefox cache Disabled µBlock Origin My videos were playing… (read more)

Hi, I have already read some topics on this matter, and here's what I have done :

  • Cleared cookies
  • Cleared Firefox cache
  • Disabled µBlock Origin

My videos were playing fine, but since the Firefox update to 86.0, no videos are playing at all. This is valid for all sites : Twitter, YouTube, Facebook, etc. NO VIDEOS AT ALL !

Thanks in advance for your help.

Asked by Jose de la Mancha 19 hours ago

Last reply by Jose de la Mancha 12 hours ago

Theming

To outline my setup, I am using Windows 7 Ultimate with Service pack 1. I tried applying a third-party theme to Windows 7 Ultimate, but it didn't work right. So, I reset … (read more)

To outline my setup, I am using Windows 7 Ultimate with Service pack 1. I tried applying a third-party theme to Windows 7 Ultimate, but it didn't work right. So, I reset Windows theme. Then, I tried applying a theme to Firefox itself and it works except for the "x", "minimize", and "maximize" buttons. What is going wrong? It may be a minor problem, but I like things to work right.

Asked by Gammareign 1 day ago

Last reply by Gammareign 11 hours ago

strange error

I have been getting this error lately. Later I noticed it only seems to happend when Firefox is running. literly can't find anything online what so ever. So this is baffe… (read more)

I have been getting this error lately. Later I noticed it only seems to happend when Firefox is running. literly can't find anything online what so ever. So this is baffeling. I don't believe I have done anything to make it happen. I have had like 1,350 tabs before Firefox had an update (and it fked it up) so it might of been some update. Firefox hasn't been nearly that good sense. Im prob at 150-200 tabs right now and I have never seen this message. Also firefox LOVES ram. I have 16GB and over time it EATS it. like 12gb and when i hit 99% the computer slows down of course and I have to restart. All bc of firefox... see pic

Asked by DragonsREpic 2 days ago

Last reply by DragonsREpic 10 hours ago