Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

Issue accessing specific URLs on a single website, Ancestry.com. Same URLs can be accessed easily on other browsers

Using Ancestry.com for genealogical research. The option exists to view other trees with comparable information. Works in Chrome, Vivaldi and Opera. Works in Firefox Deve… (read more)

Using Ancestry.com for genealogical research. The option exists to view other trees with comparable information. Works in Chrome, Vivaldi and Opera. Works in Firefox Developer. Will not work in FF 100.0.2. I've tried the usual troubleshooting - safe mode, enabling/disabling DNSPrefetch. Example URL http://trees.ancestry.com/pt/PersonMatch.aspx?tid=44861136&pid=162378642007&src=m which should display snapshots of other trees containing the same people. Only on Firefox, I am redirected to my homepage on the website. I have read of others having the same problem. Any fix suggestions? Thanks.

Asked by confidential48 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Cannot log in to a site I usually log into - but logins still valid via Edge.

I generally go here https://www.tafesa.edu.au/ and select 'learn' and log in there. Now I just get a window saying 'Taking you to your organisation's log in page' and cir… (read more)

I generally go here https://www.tafesa.edu.au/ and select 'learn' and log in there. Now I just get a window saying 'Taking you to your organisation's log in page' and circling dots and it stays there forever. That window is, I think, from Tafesa. So it sounds like a Tafesa problem.

BUT: I use Edge and it all goes smoothly and I log in. Which sounds like Firefox is not handling something from that site.

Anyone got any ideas on what i could do to get Firefox working on this?

Asked by abrogard 1 year ago

Answered by Terry 1 year ago

  • Solved

On YouTube, AFTER I select a video, the front screen is black (video otherwise is OK)

UPDATE: when I use the troubleshooting method, i.e, WHAT HAPPENS is it appears to be trying to work, but it's on again, off again, with more than one extension appearing … (read more)

UPDATE: when I use the troubleshooting method, i.e, WHAT HAPPENS is it appears to be trying to work, but it's on again, off again, with more than one extension appearing to be the problem. Very mystifying. The only time the problem is completely fixed appears to be when I close all the extensions. (So far.)

HELP!!!!

When I open YouTube, the search videos all show an image. Then when I select one, for the last two days now, that ("front page) image is gone - although the video plays OK.

When I us my Chrome browser the video I've selected begins playing the instant I open the video; even when I've opened the link in a new tab.

Asked by SanMan187 5 months ago

Answered by zeroknight 5 months ago

  • Solved

Inter font not dispalying properly

I've installed Inter font from Google fonts (https://fonts.google.com/specimen/Inter) on my windows, but as you can see in the image, the font is not displaying correctly… (read more)

I've installed Inter font from Google fonts (https://fonts.google.com/specimen/Inter) on my windows, but as you can see in the image, the font is not displaying correctly in Firefox.

Asked by Aram 1 day ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 day ago

  • Solved

Cannot Log In To Sony Community Website

Hello this is Don. I am using Win10 with Firefox 120.0 64 Bit as my default browser I am having a problem with logging in to The Sony Community Forum where I help Sony us… (read more)

Hello this is Don. I am using Win10 with Firefox 120.0 64 Bit as my default browser I am having a problem with logging in to The Sony Community Forum where I help Sony users. I enter my email as my Sign in ID then press enter to get to the password screen and it goes to the spinning grey circle on a white screen. My Memory and CPU gets really high and my browser locks up and I have to go to task manager and End Task for all Firefox processes to unlock it. I have no problem getting in to the website with MS Edge but I hate using it but I have to in order to sign in to Sony Community Forum and help users. I have have done a full system scan for malware with Norton, MSERT, Malwarebytes and Windows Defender. I have done a REFRESH of Firefox and I have even uninstalled and re-installed Firefox and nothing helps. I have it set to auto clear everything under History including Cache and Cookies. There is something about this Forum that for the past week will not let me in. I have emailed my Sony Advocacy leader and he is having the Web Site Team looking into it. This is the only website I cannot log in to. I have used Firefox for years and do not want to have to go to something else.

Respectfully, Don

Asked by new_aged2perfection 5 months ago

Answered by new_aged2perfection 4 months ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

My website is not opening in Firefox.

Hey guys, whenever I tried to open my website in firefox the popup appear that unable to open it on this server but when I open my website on chrome it is working fine. I… (read more)

Hey guys, whenever I tried to open my website in firefox the popup appear that unable to open it on this server but when I open my website on chrome it is working fine. I am embarrassed please let me what should I have to do.

Asked by Ethan Levy 1 year ago

Answered by Ethan Levy 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Credit dard site says I need to update browser,

Cannot access banking website - get page that is all type-written down the left side, credit card site says I need to up date my browser, computer says it is up to date; … (read more)

Cannot access banking website - get page that is all type-written down the left side, credit card site says I need to up date my browser, computer says it is up to date; downloaded and reinstalled firefox - no change i don't know what to do next

Asked by suenurseperson 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Homepages looks wrong in firefox.

For some reason, many homepages looks wrong when I'm using firefox from my laptop (mac). I don't know why and can't find any ways to make it better. Can anyone help me? … (read more)

For some reason, many homepages looks wrong when I'm using firefox from my laptop (mac). I don't know why and can't find any ways to make it better. Can anyone help me?

Here's a photo showing the wrong looks at www.saluki.se

Asked by ninni.osterholm 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Some pages of the site Mouser.com open incorrectly

For example, look at how the same page looks in Firefox 106.0.2 (64 bits) and Yandex Browser (22.9.4.866). https://www.mouser.de/ProductDetail/Xilinx/XC7S6-1FTGB196C?qs=… (read more)

For example, look at how the same page looks in Firefox 106.0.2 (64 bits) and Yandex Browser (22.9.4.866).

https://www.mouser.de/ProductDetail/Xilinx/XC7S6-1FTGB196C?qs=unwgFEO1A6taa4TM2WgIJg%3D%3D

I tried changing the user agent, it didn't help. I think the problem is in the Java engine.

Asked by Andrywy 1 year ago

Answered by Andrywy 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can not open Wheely.com on my computer

Good day! I can not open wheely.com on my laptop - as I am working from home today, and it is crucial for me to have an access to this web-site. Just a couple of weeks … (read more)

Good day!

I can not open wheely.com on my laptop - as I am working from home today, and it is crucial for me to have an access to this web-site. Just a couple of weeks ago, everything was fine. Now the mistake is PR_CONNECT_RESET_ERROR

Could you please check it ASAP and help me out?

Best regards, Daria.

Asked by Daria 1 year ago

Answered by Daria 1 year ago

  • Solved
  • Archived

MNP Error Page on .mil

Trying to load .mil webpages (specific case in image) present an MNP error. For context; VPN on, connected to US server Same site tested in edge with VPN works. If anymor… (read more)

Trying to load .mil webpages (specific case in image) present an MNP error. For context; VPN on, connected to US server Same site tested in edge with VPN works. If anymore information is needed I can provide, thank you and happy holidays!

Asked by ninopachinko 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved

Unable to sign into 7plus.com.au website

I am unable to sign into the 7plus.com.au website. I have tried creating a new profile in Firefox (firefox.exe -p) but I have the same issues when using the new profile.… (read more)

I am unable to sign into the 7plus.com.au website.

I have tried creating a new profile in Firefox (firefox.exe -p) but I have the same issues when using the new profile.

When I go to the website, the 'sign in' button does not respond, nor does the 'Register' button. When I click on the 'Connect your TV' button and enter my credentials, I receive an error message:

Failed to sign in. Please try again later (error -1)

I do not have these issues if I use another browser, so this leads me to believe that Firefox may be the issue.

I realize the website developers may also be at fault here, but it seems odd that other browsers work, but Firefox does not.

If anyone can offer any help or advice, I am all ears, thanks.

Asked by trumpy81 1 week ago

Answered by zeroknight 1 week ago

  • Solved
  • Archived

After using containers I lost the ability to log into Citibank

When I run Firefox in troubleshooting mode I can log into citibank. When I return to normal I cannot. I've turned one extension after another off. None of them seem to be… (read more)

When I run Firefox in troubleshooting mode I can log into citibank. When I return to normal I cannot. I've turned one extension after another off. None of them seem to be causing the problem.

This all started when I created a container for Banking. it has been a problem ever since.

Asked by James Elbert Bearden 1 year ago

Answered by James Elbert Bearden 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Increased safety risk on any page

With version 105.0.3 (32-Bit) I have only trouble. Sorry to say, but most pages are not working. So I will probably now change to Chrome. Because I need a browser working… (read more)

With version 105.0.3 (32-Bit) I have only trouble. Sorry to say, but most pages are not working. So I will probably now change to Chrome. Because I need a browser working and not 80% of addresses not. I don't understand the newer philosophie. I was enthusiastic Firefox user. But this year each version has more problems for me, using Windows 10. Each page I open I get "Increased safety risk". And that could not the world of security of today. I think Banks, Insurance and Healthcare don't have insecure pages without acitve signatures. But Firefox says this every time to all pages.

Have a good time, Gilbert

Attached see a screenshot of a bank landing page...

Asked by gilbert.stein 1 year ago

Answered by gilbert.stein 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Error in handling some bank date-entry boxes

This may be a duplicate complaint, as I got cut off before I could complete. With at least two banks I use, FireFox displays data-entry boxes for dates incorrectly - it t… (read more)

This may be a duplicate complaint, as I got cut off before I could complete. With at least two banks I use, FireFox displays data-entry boxes for dates incorrectly - it truncates the last digit. Chrome (the gold standard?) displays correctly. My example images, first from Chrome, second from FireFox, seem to have survived the cut off.

Asked by dholford 1 year ago

Answered by dholford 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Changes to websites on version 106.0.1

Since 106.0.1 was installed the NY Times acrostic no longer shows a grid for solving the puzzle. Also, the Oregonian newspaper online no longer has arrows to move to the… (read more)

Since 106.0.1 was installed the NY Times acrostic no longer shows a grid for solving the puzzle. Also, the Oregonian newspaper online no longer has arrows to move to the next or previous page of the paper. These things continue to exist on Chrome. I have other problems with this version but these are the major issues at present.

Also, I cannot check the box below for emailing me when someone answers my question. Please send me an email anyway.

Asked by rdbulkley 1 year ago

Answered by rdbulkley 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox turns icons into flickery rectangles

Whenever I open a lesson on duolingo, rectangles start to appear, flickering on the screen. It's completely fine on troubleshoot mode, but when i disable all my extention… (read more)

Whenever I open a lesson on duolingo, rectangles start to appear, flickering on the screen. It's completely fine on troubleshoot mode, but when i disable all my extentions on normal mode (i still had account containers on), it still happens.

Asked by Chezaus 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago