Showing questions tagged: Show all questions

googledrivesync

Hello. I noticed that Googledrivesync syncronization caused Firefox latest version and its earlier version (under Win10) to crash. For now the only solution is to stop Go… (read more)

Hello. I noticed that Googledrivesync syncronization caused Firefox latest version and its earlier version (under Win10) to crash. For now the only solution is to stop Google synchronization. Goodbye. Vincent.

Asked by vincent.debacq 2 months ago

POST request is doesn't handled by firefox

Hi everyone, From few weeks (two or three) I encounter a problem in specific conditions. A/ Description of the problem In my application developped in angular, I send som… (read more)

Hi everyone,

From few weeks (two or three) I encounter a problem in specific conditions.

A/ Description of the problem

In my application developped in angular, I send some requests (POST, GET, PATCH) to my API (hosted on the same server). Since few weeks, a specific request is not properly handled by firefox. The request is sended to the API, but it doesn't appear in the "network" tab of the inspector (opened with F12), so that my application can't get the return of the API.


B/ More in depht

More precisions about the problem : - the server use HTTPS with auto-signed certificate - the request is called as POST - the array of posted data is more than 10 short elements sized - the API return a message in few minuts (the app wait correctly the return)


C/ What I tested before ask here ? - Using a different navigator (exclude a programming problem) --> works - Try to make an other POST request, here for login (works fine) (exclude API or security problem) --> works - Using a old version of firefox (62) --> works fine - Then update to actual firefox version (82.0.2) --> doesn't works anymore - Using "private navigation" --> works - Delete cached data and cookies --> doesn't change anything - When I'm developping I use a local webserver for the web application, but the target API is the same --> works (and using same version of firefox)


D/ The request doesn't appear in the network tracker tab This THE mysterious point : when I launch the network tab, I can see all requests sended by my application. I GET my differents pages fine, I can log-in fine using POST (and I see this request), but when I would launch the other POST request : firefox doesn't catch any new request. In normal case, firefox catch the request and waits for a response ; but now : there's nothing.

I join you screenshots in both normal & private navigation modes. In private navigation mode, we can see that firefox handled the POST request and waits for response In "normal" mode, when can't see the POST request, but we can see that a PATCH request works In addition, the last image show the access.log of the Apache2 server, and we can see that the API give the response (but firefox doens't see that)


I don't very know where to search now, this is why I post my message here, I hope someone helps me ! :) Thanks in advance and sorry for english mistakes !

Asked by marbonmb 2 months ago

new login problems for some sites

These last days I am unable to login to some sites (www.barclays.co.uk, www.moneycorp.com) from Firefox 82.0.2, but can from Safari. For so many years I have used Firefox… (read more)

These last days I am unable to login to some sites (www.barclays.co.uk, www.moneycorp.com) from Firefox 82.0.2, but can from Safari. For so many years I have used Firefox without a problem. This is the first time it has happened. Has something been altered which now causes these problems? how do I solve it? Thanks!

Asked by KevinBarrett 2 months ago

Unable to log in to Godaddy account

I am a recent Firefox user and have discovered that i am unable to log in to my Godaddy account using the browser. I have changed some privacy/security settings so I'm su… (read more)

I am a recent Firefox user and have discovered that i am unable to log in to my Godaddy account using the browser. I have changed some privacy/security settings so I'm sure something that I did there is the cause, but I'm unable to determine what.

I've loaded Firefox in safe mode and still had the issue so I don't think it's any add-ons. I've also turned off enhanced tracking protection for the site and added it to my exceptions in the cookies settings so I'm not sure what else to try.

Is there a way I can debug and see exactly what's causing the issue?

Thanks!

Asked by RebelSpy 2 months ago

Firefox Browser Windows Disappears - Latest Version - W10

Updated FF recently. Now, Browser Windows Disappears and flickers when I try to select it. Using Chrome until I can resolve this issue with FF. This never happened in the… (read more)

Updated FF recently. Now, Browser Windows Disappears and flickers when I try to select it.

Using Chrome until I can resolve this issue with FF. This never happened in the past with FF.

As you can see, the browser won't appear unless I click + hold that browser: https://www.awesomescreenshot.com/video/1572520?key=d2cbf9d8a3f0da0f3cc70aa46d2240c5

Re-installed several times. Still have the issue. Can someone from FF engineering look at this?

Asked by ff6 2 months ago

Netflix DOESN'T WORK

Why i can't see netflix at my firefox 88.0.2 32bit or 64bit. It bring me the error f7701-1003 at the netflix page. As i do the netflix troubleshooting steps i figure out … (read more)

Why i can't see netflix at my firefox 88.0.2 32bit or 64bit.

It bring me the error f7701-1003 at the netflix page.

As i do the netflix troubleshooting steps i figure out that the "openH264" & "Widevine" is ALWAYS at yellow bar and write that this addon gonna be installed but NEVER DID.

WHY IS THAT HAPPENING AND HOW I CAN SOLVE IT???

Asked by Gregory 2 months ago

Trackers Blocked ######

What file(s) in the FireFox directory holds all the "Firefox blocked 8,144 trackers over the past week" Because ,A website is slowing your browser. Stop it or wait? I mad… (read more)

What file(s) in the FireFox directory holds all the "Firefox blocked 8,144 trackers over the past week" Because ,A website is slowing your browser. Stop it or wait? I made a new profile and it had no problem loading the site. Something is being stored that blocks me from right clicking and "Viewing page info"

Asked by Tony Saprano 2 months ago

Error "Hmm. We’re having trouble finding that site." with https://app.powerbi.com

Hi, I have a problem with my Firefox with https://app.powerbi.com which display the following error : "Hmm. We’re having trouble finding that site." This is not a DNS pr… (read more)

Hi,

I have a problem with my Firefox with https://app.powerbi.com which display the following error : "Hmm. We’re having trouble finding that site."

This is not a DNS problem, the website works with an other navigator. I tried :

  • Create a new profile
  • restart with addons disabled
  • Private navigation
  • Disable Network.dns.disablePrefetch

The only clue I have is that the dns of this website is a cname of an cname

$ dig A app.powerbi.com ...

ANSWER SECTION:

app.powerbi.com. 2678 IN CNAME app.privatelink.analysis.windows.net.

app.privatelink.analysis.windows.net. 6278 IN CNAME 997de1ee-c405-4364-8b90-eb6f601a6af2.trafficmanager.net. 997de1ee-c405-4364-8b90-eb6f601a6af2.trafficmanager.net. 98 IN CNAME pbi-wfe-france-central-primary.powerbi.com. pbi-wfe-france-central-primary.powerbi.com. 2678 IN CNAME pbi-wfe-france-central-primary-ase.powerbi.com. pbi-wfe-france-central-primary-ase.powerbi.com. 2678 IN CNAME app-pbi-wfe-france-central-primary.pbi-wfe-france-central-primary-ase.p.azurewebsites.net. app-pbi-wfe-france-central-primary.pbi-wfe-france-central-primary-ase.p.azurewebsites.net. 30 IN CNAME waws-prod-par-d629a594.sip.p.azurewebsites.windows.net. waws-prod-par-d629a594.sip.p.azurewebsites.windows.net. 878 IN CNAME waws-prod-par-d629a594.cloudapp.net. waws-prod-par-d629a594.cloudapp.net. 10 IN A 20.188.62.139


Some information :

OS : $ cat /etc/debian_version bullseye/sid

Kernel : $ uname -a Linux 5.9.0-1-amd64 #1 SMP Debian 5.9.1-1 (2020-10-17) x86_64 GNU/Linux

Firefox version : I tried with firefox and firefox-esr ii firefox 75.0-2 amd64 Mozilla Firefox web browser ii firefox-esr 78.3.0esr-2 amd64 Mozilla Firefox web browser - Extended Support Release (ESR)

Thanks, Jonathan

Asked by Jonathan 2 months ago

Sites requiring passwords don't load

Often sites that require passwords do not load, but they do on other browsers. This is the case even when I turn off all protection, clear the history and clear the cache… (read more)

Often sites that require passwords do not load, but they do on other browsers. This is the case even when I turn off all protection, clear the history and clear the cache. Usually get an error message saying, "An unexpected error has occurred. Please try again later." Any other solutions?

Asked by tperly 2 months ago

Firefox slows several times a day

I will be using Firefox regularly all day. After a while FF slows and slows until it stops working at all. This happens several times a day. To fix this issue I exit FF a… (read more)

I will be using Firefox regularly all day. After a while FF slows and slows until it stops working at all. This happens several times a day.

To fix this issue I exit FF and reload and the problem is gone for awhile and then it reappears.

I already refreshed FF. This issue has persisted both before and after the refresh. I did NOT add any extra add-ons. I refreshed FF solely to speed up the loading process, not for this.

Asked by waynendir 2 months ago

How can I reset the video object in firefox?

Here is my code: <script> async function updateSrc(){ var media=document.getElementById("media"); var shareAudio=document.getElementById("audioSrc")… (read more)

Here is my code:

	
		<script>
			async function updateSrc(){
				var media=document.getElementById("media");
				var shareAudio=document.getElementById("audioSrc");
				var shareVideo=document.getElementById("videoSrc");
				
				shareAudio=shareAudio.options[shareAudio.selectedIndex].value;
				shareVideo=shareVideo.options[shareVideo.selectedIndex].value;
				await getStream(shareVideo,shareAudio)
				.then(stream=>{
					if (media.srcObject!=null){
						var trackList=media.srcObject.getTracks();
						for (var i=0;i<trackList.length;i++){
							trackList[i].stop();
							media.srcObject.removeTrack(trackList[i]);
						}
						media.srcObject=null;
					}
					media.srcObject=new MediaStream();
					stream.getTracks().forEach(track=>{
						media.srcObject.addTrack(track);
					});
				})
				.catch(err=>{
					if (media.srcObject){
						var trackList=media.srcObject.getTracks();
						for (var i=0;i<trackList.length;i++){
							trackList[i].stop();
							media.srcObject.removeTrack(trackList[i]);
						}
					}
					media.srcObject=null;
					console.log(err);
				});
			}
			function getStream(shareVideo,shareAudio) {
				templateConstraint = {
					"video": {
					  "width": {
						"min": "640",
						"ideal": "1280",
						"max": "1920"
					  },
					  "height": {
						"min": "480",
						"ideal": "720",
						"max": "1080"
					  }
					},
					"audio":true
				}
				var constraints={};
				if (shareVideo=="yes"){
					constraints.video=templateConstraint.video;
				}
				if (shareAudio=="yes"){
					constraints.audio=templateConstraint.audio;
				}
				return navigator.mediaDevices.getUserMedia(constraints);
			}
		</script>
	
	
		
Share Video <select id="videoSrc" onchange="updateSrc()"> <option value="no">No</option> <option value="yes">Yes</option> </select>
Share Audio <select id="audioSrc" onchange="updateSrc()" autocomplete="off"> <option value="no">No</option> <option value="yes">Yes</option> </select>

At first, when I change the "share audio" value to yes, both Chrome and Firefox can play the sound.

After that, I close the browser. And then open a new browser, load the page.

if I change the "share video" value to yes, and then change the "share audio" value to yes, the Firefox browser cannot play the sound, even I rebuild the video tag media stream.

So how can I fix the problem?

Asked by knvbhk 2 months ago

Windows live mail not opening when clicking on mailto links

Hello. I have always been able to have my WinLiveMail open whenever I clicked a mailto link on a website. Recently that function stopped working. It still works on ano… (read more)

Hello. I have always been able to have my WinLiveMail open whenever I clicked a mailto link on a website. Recently that function stopped working. It still works on another laptop, but not mine, so I'm guessing some setting changed, but for the life of me I have no idea what it might be. Running Win7 Pro 64 and the latest version of FF. The general>applications>mailto is set to Windows Live Mail as it always has. I changed it to GMail and it works. I changed it to FireFox and it opens the window offering choices, but it won't open WLM. PopUps is unchecked but I can't figure why it's not working. It used to. Worked for years, regardless of the version of FF running. All the add-ons and extensions have been disabled and FF has been run in Safe Mode and it still will not open. Any suggestions would be greatly appreciated. Nothing I find when I 'Google' the issue is helpful, and most of the posts are years old. I downgraded FF to an earlier version and all that did was cause my profile to disappear and really mess up my saved configuration. Fortunately I backed up the old profile and just renamed it to the new one created by the re install of the latest version and all my stuff came back. Just a side note as to what happens when I do click the mailto link, regadless of the site. The top menu banner flashes as I click it and that's all. Not other movement or screen changes whatsoever. Thanks in advance for any suggestions.

Asked by eapepin 2 months ago

Bongo Virtual Classroom no longer working

I'm professor in Ontario, Canada. Using iMac with updated Firefox (last week). After 7 weeks of no problems using Bongo Virtual Classroom in D2L, I can no longer get vide… (read more)

I'm professor in Ontario, Canada. Using iMac with updated Firefox (last week). After 7 weeks of no problems using Bongo Virtual Classroom in D2L, I can no longer get video camera of me nor screen share. Attached are some pics - in particular the 1020 code for error I keep getting.

Asked by Paul 2 months ago

Tab title and history description constantly refreshes / changes

Hi Specific site causing issue: FashionNova.com (a well known shopping site) Issue: tab title and description in search history (side bar) keeps changing. Seems to cause … (read more)

Hi

Specific site causing issue: FashionNova.com (a well known shopping site) Issue: tab title and description in search history (side bar) keeps changing. Seems to cause drastic browser slowdown. Has been happening for years. Operating system: Windows 7 pro Firefox version: 82.0.2 (64 bit)

Solutions tried: 1. Scanned for viruses / malware. No issues 2. Edit about:config to stop automatic tab refreshes 3. Reload browser to empty memory / cpu load 4. Unload all add ons

Solution 3 results in temporary fix until I click on the fashion nova tabs that were restored. No slowdowns until I click on those specific restored tabs.

Any help would be appreciated.

Some additional info below that you don't necessarily need to read if time is short.

Some history that may be of concern: Many years ago, on a previous OS win 7 install, and before Quantum, fashion nova was blocked by my virus / malware software for a crypto currency miner. The issue did not last (resolved by fashion nova?), but I could imagine this causing some major slowdowns if it was still somehow active in their website. Fashion Nova is well known, supported by celebrities, etc. However, they have also been known to not pay models for their work, sketchy return policies, etc. I've never had an issue, they've always honored my word on damaged or missing articles. They are based in California, USA.

Asked by DES 2 months ago

82.0.2 Update Causes Some Sites to Load Slowly

My Firefox was updated to 82.0.2 the other day and now it takes a long time to load some sites. I have disabled all of my extensions, but the sites still load slowly. I h… (read more)

My Firefox was updated to 82.0.2 the other day and now it takes a long time to load some sites. I have disabled all of my extensions, but the sites still load slowly. I have tried safe mode too, but no change. When I try Google Chrome the sites come up right away.

Asked by dweseman 2 months ago