Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Firefox Version 85.0 No Longer Opening URL from Microsoft VBA FollowHyperLink Method

Hello All, I have been using Firefox on my Windows 7 PC (64 bit) as the default browser instead of IE for several years. It has worked very well. I have many utilities I… (read more)

Hello All,

I have been using Firefox on my Windows 7 PC (64 bit) as the default browser instead of IE for several years. It has worked very well.

I have many utilities I have written using Microsoft Office 2003 tools. Many of these tools use the VBA FollowHyperLink method and this has worked perfectly with Firefox until the latest version -- 85.0. With version 85.0, when the code executes the FollowHyperLink with an address, Firefox starts but the "new tab" is empty and the address control has the "Search with ..." message. If Firefox is already running, the method creates a new tab (as it did with previous versions) and Firefox opens the specified address. I have reverted to IE as the default browser and it works as expected -- if IE is not running, it starts, and displays the specified address.

So it appears that Firefox 85.0 is not listening for an address while it is starting. Is there a way I can override this behavior?

Thanks, Chris

Asked by clh 2 years ago

Last reply by clh 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Composing email with gmail, only a few of my google contacts show on drop down wisard when I clilck To:

I am having problems with google contacts showing on the google mail compose window when selecting To: which brings up the drop down wizard. Only a few of the contacts s… (read more)

I am having problems with google contacts showing on the google mail compose window when selecting To: which brings up the drop down wizard. Only a few of the contacts show. This all started since I upgraded from win7 to win10. I do not have this problem on my android phone using the Samsung browser. I just tried using Win Edge browser and have the same problem. Can someone help me solve this issue?

Asked by j.thoren 2 years ago

Answered by j.thoren 1 year ago

  • Solved
  • Archived

embedded link stopped working properly. had to add index.html

My town web site allenstown-alt.org has links at page bottom to my personal web site www.mafware.com. Suddenly after I installed Firefox 85, if I clicked on the Mafware S… (read more)

My town web site allenstown-alt.org has links at page bottom to my personal web site www.mafware.com. Suddenly after I installed Firefox 85, if I clicked on the Mafware Solutions link at page bottom, it went to a scrambled version of the current allenstown-alt page looking like it lost the css file that controls page elements but the address bar shows https://www.mafware.com/ If I added index.html to the URL, it correctly went to mafware.com

I tried using Edge and got the same weird results. Even after a Windows 10 Restart, I get the same weird behavior. Has anyone else had this problem? Did something weird happen to Windows 10?

Michael F.

Asked by MichaelF 2 years ago

Answered by MichaelF 2 years ago

  • Solved
  • Archived

Download issue

A Firefox or extension setting is stopping me from viewing and downloading bills (PDF) on my phone provider website - this does not happen on a different browser. Extens… (read more)

A Firefox or extension setting is stopping me from viewing and downloading bills (PDF) on my phone provider website - this does not happen on a different browser. Extensions installed: Forget Me Not, Privacy Badger, AdBlocker Ultimate, HTTPS Everywhere.

Suggestions would be appreciated.

Asked by Steve 2 years ago

Answered by FredMcD 2 years ago

  • Archived

Can't login to a specific website

I can't get logged into a particular website. The browser will login to any other site I try. when I hit the login button on this particular site, all that happens is t… (read more)

I can't get logged into a particular website. The browser will login to any other site I try. when I hit the login button on this particular site, all that happens is the browser refreshes. I have tried clearing the cache and cookies multiple times. I have checked to make sure an extension or plug in may have something to do with it and that does not seem to be the case. Not sure what to try next or how to get this corrected.

Asked by Joe N 2 years ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 years ago

  • Archived

Profile data

Hi I just did a fresh windows install and when I signed in to my firefox profile it sync the current status, the empty one, instead of downloading tabs and bookmarks from… (read more)

Hi

I just did a fresh windows install and when I signed in to my firefox profile it sync the current status, the empty one, instead of downloading tabs and bookmarks from the previous session. I did make a copy of the profiles folder located in appdata before reinstalling but I haven't been able to use it so far. Are all my data lost?

Asked by pantheruler 2 years ago

Last reply by Paul 2 years ago

  • Archived

Help with Tabs

Just when I think I have it figured out, I don't. When I open Firefox, I want outlook.live.com to be the first thing I see in the first tab and I want it to always stay t… (read more)

Just when I think I have it figured out, I don't. When I open Firefox, I want outlook.live.com to be the first thing I see in the first tab and I want it to always stay that way. I'm constantly having to change my Permanent Tabs and it's a waste of my time. And when I select to open a tab, half the time I never get a chance to open a different tab before the website opens and then everything is screwed up again. I have tried to open the tab first, but that doesn't seem to work.

At first I thought I needed to open a tab for Firefox Home Page to sign in, but I'm ALWAYS signed in. In the menu options, I see "exit" but nothing to log out. Do I presume that I am always logged in to Firefox?

Do I need a separate tab for Grammarly? I have the extension in my add-ons and after I choose it and sign in I don't know what to do with this add-on. The only options I see are to keep a tab open for this, but I usually close it after logging in. Is there something else I need to do? I cannot minimize this page.

Asked by Rhonda 2 years ago

Last reply by Terry 1 year ago

  • Archived

I cannot dowload certain files and I'm told this is due to AdBlocker - I just updated Firefox.

''''I cannot download a file from a platform I attend often. This is the case since I updated Firefox. I need to remove AdBlocker Plus so I'm told. If that doesn't work, … (read more)

''''I cannot download a file from a platform I attend often. This is the case since I updated Firefox. I need to remove AdBlocker Plus so I'm told. If that doesn't work, I will have to delete Firefox or return to a previous version. If I need to return to a previous version of Firefox, how do I do that?''''

Asked by carol.bass 2 years ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 years ago

  • Archived

Color profile for an image when it has none.

Hi guys. My asumption is that if an image has no color profile, Firefox will trate it as if an sRGB color profile is embeded. But I was reading some tests published by EI… (read more)

Hi guys.

My asumption is that if an image has no color profile, Firefox will trate it as if an sRGB color profile is embeded. But I was reading some tests published by EIZO monitor's website, that say that Firefox will use the monitor's declared profile, for example Adobe RGB, but that sounds a bit wierd to me.

How does Firefox treat the color when an image lacks any color profile?

Here is the article.

https://www.eizoglobal.com/library/management/web-color-management/index.html

Asked by rafael23 2 years ago

Last reply by TyDraniu 2 years ago

  • Solved
  • Archived

No sound since removal of adobe flash

Windows 10 home. I have no sound since Adobe flash was uninstalled. I am on Version 85.0 of Firefox. Also settings on autoplay are set to allow audio and video. I have r… (read more)

Windows 10 home. I have no sound since Adobe flash was uninstalled. I am on Version 85.0 of Firefox. Also settings on autoplay are set to allow audio and video. I have refreshed, uninstalled and reinstalled Firefox to no avail. All other browsers and programs have sound. I even switched to standard in privacy settings. Still no sound. Even tried with addons disabled.

Asked by Mattsy 2 years ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Archived

comment section in You Tube dissapeared yesterday.

Yesterday (01/29/2021) the comments area dissapeared in You Tube. It is only happening in Firefox. All the other browsers are fine. It's not add ons because I tried w… (read more)

Yesterday (01/29/2021) the comments area dissapeared in You Tube. It is only happening in Firefox. All the other browsers are fine. It's not add ons because I tried with the all disabled (I only have a few) and nothing changed. Add public comment is not there, nor any comments.

Asked by truthminers777 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago