Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

how do I recover sound effects on duolingo? they work on safari, but no longer work on firefox.

I've used duolingo via firefox for months. Today the sound effects stopped working. They work fine on Safari. Firefox is my preferred browser, but I'll switch if I have t… (read more)

I've used duolingo via firefox for months. Today the sound effects stopped working. They work fine on Safari. Firefox is my preferred browser, but I'll switch if I have to. Thanks

Asked by starrboogie 5 years ago

Answered by guigs 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Since the latest firefox update (version 38.0) I cannot play videos. Unable to find the cause.

It appears to be random. Occasionally I can play a video off of some website, but youtube no longer works, as well as facebook videos. They work in Internet Explorer ju… (read more)

It appears to be random. Occasionally I can play a video off of some website, but youtube no longer works, as well as facebook videos. They work in Internet Explorer just fine. However, I like Foxfire. I don't want to go back to IE.

Asked by Nolan2 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Is there an add on that WORKS for lost tab groups?

Lost most all my tab groups AGAIN! Third or fourth time, Im sick of it! I read some reviews about group managers, & basically they werent very good. If I want to bac… (read more)

Lost most all my tab groups AGAIN! Third or fourth time, Im sick of it! I read some reviews about group managers, & basically they werent very good. If I want to back up something else on my computer, or copy & rename it, ITS EASY!

Isnt there a little program that would just backup up that jstore thingy each day? I could just hit it every day. Im good at backups, bad at having to remember proceedures like are required to back up that file every day. I can never even remember where it is.

I welcome your advice on add-ons, or easy ways to backup the jstore thing.

Asked by MozUsr999 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

unable to get asps browser running im firefox

I installed artistscope web browser (ASPS web browser) and it seems to be running but when I go to https://electricalexam.ca/index.php/module-2-309a-2012 or any of their… (read more)

I installed artistscope web browser (ASPS web browser) and it seems to be running but when I go to https://electricalexam.ca/index.php/module-2-309a-2012 or any of their pages . where there should be a button to install the software or view the page . that section of the page is blank . so it sort of looks like the ASPS software isn't running , but the diagnostics in the ASPS says it is running.

My antivirus software is turned off My firewall is turned off

The ASPS browser diagnostics says:

64bit Windows Program Files folder is: C:\Program Files Common Files folder is: C:\Program Files\Common Files Support files installed Support files are version 4.7.1.2 Service detected CopySafe services diagnostics tests passed

running windows 7 Professional with service pack 1 Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @3.6GHZ installed memory 16.0GB System type is 64-bit operating system


any ideas ? Kevin

Asked by kevhclark 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Spinner box controls not displaying

One installation of Firefox 38.0.5 on windows 8.1 does not display spinner box controls (see attached image). They are there but with 1 or 2 pix height as clicking the gr… (read more)

One installation of Firefox 38.0.5 on windows 8.1 does not display spinner box controls (see attached image). They are there but with 1 or 2 pix height as clicking the grey bar sometimes increases and sometimes decreases the numeric value.

Tried creating a new profile with no addons. Same problem. Haven't tried reinstalling Firefox yet.

This is not a problem with the website as this occurs on all sites with this type of form element.

It is also probably not a Firefox bug as I have Firefox 38.0.5 on Windows 7 at work that displays these form elements correctly.

Zoom (Ctrl +/-) does not change the erroneous appearance of the controls.

Any idea how to fix this?

Asked by tomlut 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Right click to open new tab new window does not work even in safe mode

Right click to open in new tab or new window does not work in Firefox. Firefox 38.0.5 Windows 8 Steps already taken: affects all websites and all links It works fine … (read more)

Right click to open in new tab or new window does not work in Firefox.

Firefox 38.0.5 Windows 8

Steps already taken:

  • affects all websites and all links
  • It works fine in Chrome - only Firefox is affected.
  • Manually diaabled all extensions and addons, problem persists
  • tried Safe Mode - problem persists
  • ran Malware checks, problem persists
  • disable Firewall and virus scanning, no help there
  • deleted user.js file from profile folder
  • Created new Firefox profile, no help there

Also have rebooted many times, after most steps above -

Please advise next steps to troubleshoot - thank you.

Asked by mdr02125 5 years ago

Answered by ideato 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox crashes

Hi guys, I installed Firefox using the setup stub 38.0.5 and I still have the stub on my desktop. the problem is that I cannot delete or shred the stub. I can only put it… (read more)

Hi guys,

I installed Firefox using the setup stub 38.0.5 and I still have the stub on my desktop. the problem is that I cannot delete or shred the stub. I can only put it in the recycle bin but no more. When I do try to delete or shred it my PC locks up/crashes. HELP!

Asked by JWKelly59 5 years ago

Answered by John99 5 years ago

  • Solved
  • Archived

After I ran FireFox refresh, I lost the menu bar icon for 1Password4. How do I restore access to 1Password4?

In the far right section of the menu bar, FireFox refresh replaced my 1Password4 icon with a "save to pocket" icon. How do I recreate the password icon? Thanks, lv … (read more)

In the far right section of the menu bar, FireFox refresh replaced my 1Password4 icon with a "save to pocket" icon. How do I recreate the password icon? Thanks, lv

Asked by LVinyard 5 years ago

Answered by Swarnava Sengupta 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Is there a preference to not start videos when opening a page?

Some pages have advertising videos that start automatically when the page is opened. Is there some way I can tell Firefox not to start these until I ask it to (by, e.g.,… (read more)

Some pages have advertising videos that start automatically when the page is opened. Is there some way I can tell Firefox not to start these until I ask it to (by, e.g., clicking on it)?

--Gil

Asked by GilDawson 5 years ago

Answered by christ1 5 years ago

  • Solved
  • Archived

How can I get back to the newtabs page with the favorite site panels after it's been taken over by a rogue site?

A couple of days ago, the newtabs page stopped displaying the favorites panels that enabled me to click and go to my most frequently used sites. It now displays a rogue s… (read more)

A couple of days ago, the newtabs page stopped displaying the favorites panels that enabled me to click and go to my most frequently used sites. It now displays a rogue site I have no use for. I ran Malware Bytes (free) and let it quarantine everything it found. Once I did that, a second problem began whenever I opened a program I'd get an error message saying some part of Explorer was missing. The program I'd opened worked fine, so I regarded that as a nuisance. I was frustrated that it didn't affect the newtab page problem. I used a backup of my Firefox profile from a couple of days ago, but that didn't resolve the problem either. I finally downloaded the latest version of Firefox (the same version I'd been using) and installed it. That seemed to cure the problem and I was happy until I restarted my computer this morning and the rogue page is back. How can I get back without a daily reinstallation of Firefox?

Asked by woscar 5 years ago

Answered by the-edmeister 5 years ago

  • Solved
  • Archived

How do I get past "Untrusted Connection" without a "I Accept the Risks Option."?

I know this question has been answered many times but after googling many solutions I still am not able to solve the issue. Just a bit of backgound: I bought a new windo… (read more)

I know this question has been answered many times but after googling many solutions I still am not able to solve the issue.

Just a bit of backgound:

I bought a new windows laptop (2 weeks old) and for the first week accessing my hotmail was fine. I have only downloaded Java (latest version) and Firefox (latest version) since then. All of a sudden today, I encountered this Untrusted Connection error without an I accept the risks option. I am very sure that I have not downloaded or installed or changed any settings, security whatsoever, since the last time I was able to access my hotmail.

I have tried on other web browsers such as IE, Chrome and Safari. I have tried accessing hotmail on other computers in my house but the result is the same. It would seem that all of a sudden I was "denied" access to hotmail. The only way i can access my email is via my phone.

This is what is under the Technical Details for Firefox (default browser):

col129.mail.live.com uses an invalid security certificate.

The certificate is only valid for the following names: bing.com, www.bing.com, *.platform.bing.com, *.bing.com, ieonline.microsoft.com, *.windowssearch.com, cn.ieonline.microsoft.com, *.origin.bing.com, *.mm.bing.net, *.api.bing.com, ecn.dev.virtualearth.net, *.cn.bing.net, *.cn.bing.com, *.ssl.bing.com, *.appex.bing.com, *.platform.cn.bing.com, ssl-api.bing.com, ssl-api.bing.net, *.api.bing.net, www.bingsandbox.com, *.bingapis.com, bingsandbox.com, *.working-bingapis-int.com, *.staging-bingapis-int.com, *.working-bingapis-int.net, *.staging-bingapis-int.net (Error code: ssl_error_bad_cert_domain)

Would appreciate if anyone who proposes a solution could describe it in a bit more detail as I honestly am unfamiliar with more technical aspects.

Cheers!

Asked by OrangeCat94 5 years ago

Answered by OrangeCat94 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Main page is fine(full Menubar) when I open a new tab the menu bar disappears as well as scrolling ability disappears. all I have is the address bar at the top

In the past I always had my pages open in a new window and not in a new tab but it is useless if I can't see the whole page because I only have the address bar, and I can… (read more)

In the past I always had my pages open in a new window and not in a new tab but it is useless if I can't see the whole page because I only have the address bar, and I can minimize and maximize or close the page. There is no scrolling up and down . Now I have to go to my desktop and open a new window and paste the address in order to get a working page. I have even gone so far as to uninstall and delete the Mozilla in programs, redownload and install but I have the same issue.

Asked by mancuso33428 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Am I being hacked from a popup website saying I need to update my video player?

I was on Fingerhut. com (first time) when a popup that engulfed the whole page said that I needed to upgrade my video player and that it would take less than a minute, 10… (read more)

I was on Fingerhut. com (first time) when a popup that engulfed the whole page said that I needed to upgrade my video player and that it would take less than a minute, 10 seconds actually. It just didn't feel right, so I Googled it and came up that it is a scam, at least I'm pretty sure it's a scam, I moved my mouse over the Install button and the link was helpingtrk.com/base2.php. I Googled that url and came up with what I thought was a a forum page but it was another scam page, the url for that was http://mediaupdate15.com/418888/?v1=1&v2=1&v3=1 AND when I looked into my "history", that link had a greyed out link that was http://za1.zeroredirect1.com/zcvisitor/a7c6b420-12eb-11e5-bbcf-0a936b024545 which shows up in my cookies grayed out.

I NEVER clicked on anything on any of the pages, my question is, just being on those pages, have I gotten my computer infected with a virus???

Asked by Flamingos4ever 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Solved
  • Archived

I lost my reminderfox add-on. It is still in my profile. Why can't I see it. I saw it in the morning and without closing Firefox Reminderfox just disappeared.

The Reminderfox add-on is in my profile, (Users\AppData|Roaming) but it is not in my add-on or extentions list. I lost it during the day, while I haven't updated anything… (read more)

The Reminderfox add-on is in my profile, (Users\AppData|Roaming) but it is not in my add-on or extentions list. I lost it during the day, while I haven't updated anything or closed Firefox. One minute the add-on was there, the next it was gone.

Asked by luykenbl 5 years ago

Answered by FredMcD 5 years ago

  • Solved
  • Archived

How to prevent Flash from crashing instantly (occurs even if I'm in Safe Mode and have disabled other plugins)?

I've tried installing Firefox again, installing Flash again (firefox confirms that it's up to date), opening in the safe mode, disabled all other plugins. I'm running out… (read more)

I've tried installing Firefox again, installing Flash again (firefox confirms that it's up to date), opening in the safe mode, disabled all other plugins.

I'm running out of ideas. Flash just crashes (sometimes firefox doesn't even seem to recognize the crash and there's almost never a report to send) when I've spent around 5 seconds in a flash object. Literally one click will make it crash.

Asked by Wermhole 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox + Wordpress: a bunch of mysterious non-icons

I'm seeing a bunch of icons or placeholders newly replaced in WordPress. I disabled my add-ons singly and even restarted in safe mode, but that's not bringing them back. … (read more)

I'm seeing a bunch of icons or placeholders newly replaced in WordPress. I disabled my add-ons singly and even restarted in safe mode, but that's not bringing them back. Some of these icons are for the post/page formatting options, others are display or for other reasons.

Any ideas or suggestions on how to return these icons, or what (javascript?) might be causing them to disappear?

Asked by we-the-people 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox constantly crashes

Hello all I have been using Firefox for years without issue until the last couple of months, when it started crashing seemingly at random. After doing some looking around… (read more)

Hello all

I have been using Firefox for years without issue until the last couple of months, when it started crashing seemingly at random. After doing some looking around I figured it could be an issue related to Kaspersky plugins so I removed that and replaced it with Bitdefender. This seemed to work briefly but before long the crashing returned. I have tried refreshing Firefox and disabling add-ons and hardware acceleration to no avail. It has reached the point now where all I have to do is open the browser, leave it unattended for 10 minutes and guaranteed I will come back to a crash report. I really don't want to have to stop using it but at present it is totally unusable. Here is the data from the latest crash report:

AdapterDeviceID: 0x9442 AdapterDriverVersion: 8.970.100.1100 AdapterSubsysID: 20031787 AdapterVendorID: 0x1002 Add-ons: %7B972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd%7D:38.0.5 AvailablePageFile: 12516839424 AvailablePhysicalMemory: 3682103296 AvailableVirtualMemory: 3769458688 BIOS_Manufacturer: American Megatrends Inc. BlockedDllList: BreakpadReserveAddress: 59703296 BreakpadReserveSize: 67108864 BuildID: 20150525141253 CrashTime: 1434319120 EMCheckCompatibility: true EventLoopNestingLevel: 1 FramePoisonBase: 00000000f0de0000 FramePoisonSize: 65536 InstallTime: 1433442190 Notes: AdapterVendorID: 0x1002, AdapterDeviceID: 0x9442, AdapterSubsysID: 20031787, AdapterDriverVersion: 8.970.100.1100 D2D? D2D1.1? D2D1.1- D2D+ DWrite? DWrite+ D3D11 Layers? D3D11 Layers+ ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SecondsSinceLastCrash: 40023 StartupTime: 1434318309 SystemMemoryUsePercentage: 57 Theme: classic/1.0 Throttleable: 1 TotalPageFile: 17367433216 TotalPhysicalMemory: 8588079104 TotalVirtualMemory: 4294836224 URL: https://www.google.co.uk/?gws_rd=ssl User32BeforeBlocklist: 1 Vendor: Mozilla Version: 38.0.5 Winsock_LSP: MSAFD Tcpip [TCP/IPv6] : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll

MSAFD Tcpip [UDP/IPv6] : 2 : 2 :  
MSAFD Tcpip [RAW/IPv6] : 2 : 3 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
MSAFD Tcpip [TCP/IP] : 2 : 1 :  
MSAFD Tcpip [UDP/IP] : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
MSAFD Tcpip [RAW/IP] : 2 : 3 :  
RSVP TCPv6 Service Provider : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
RSVP TCP Service Provider : 2 : 1 :  
RSVP UDPv6 Service Provider : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
RSVP UDP Service Provider : 2 : 2 :  
MSAFD RfComm [Bluetooth] : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll

useragent_locale: en-GB

If anyone is able to point to an issue or make any suggestions it would be hugely appreciated!

Asked by lambshanks 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Solved
  • Archived

My website has links to Amazon books. They display in my IE browser but do not if I use FF. Is there a solution?

The surrounding content on the page appears but the actual links remain blank. Here is a sample of a link... <iframe src="http://rcm-na.amazon-adsystem.com/e/cm?lt1=_b… (read more)

The surrounding content on the page appears but the actual links remain blank. Here is a sample of a link...

<iframe src="http://rcm-na.amazon-adsystem.com/e/cm?lt1=_blank&bc1=000000&IS2=1&bg1=FFFFFF&fc1=000000&lc1=0000FF&t=dancewithmarm-20&o=1&p=8&l=as1&m=amazon&f=ifr&md=10FE9736YVPPT7A0FBG2&asins=0897329732" style="width:120px;height:240px;" scrolling="no" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0"></iframe>

It would appear that the page will not appear correctly to any visitor using FF as a browser.

Asked by GeoSpear 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago