Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

The connection to www2.allianzlife.com was interrupted while the page was loading. The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity

Allianz Life says that Google Chrome Fame is going away and it is the cause of this problem. Suggestion is to get a different browser. Can't use Firefox anymore? … (read more)

Allianz Life says that Google Chrome Fame is going away and it is the cause of this problem. Suggestion is to get a different browser. Can't use Firefox anymore?

Asked by wmurray 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Archived

Why not instruct MacOS 10.10 users in creating a new folder to use the wheel icon pull-down menu ...

Your instructions on creating folders aren't correct. for my Mac, saying nothing about having to Open the Bookmarks pull-down menu Select 'Unsorted Bookmarks' Go to the … (read more)

Your instructions on creating folders aren't correct. for my Mac, saying nothing about having to Open the Bookmarks pull-down menu Select 'Unsorted Bookmarks' Go to the top 'Wheel' icon

THEN you can create a new folder, and other good things Bit of a pain. Otherwise, Firefox is great!

Asked by JnetNW 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Archived

Firefox slow wireless but fast wired. No issues running IE wireless. Tried system restore, fact. reset, turned off accl, disabled addons, run in safe mode.....

So i have an HP e118dx running on windows 8.1 with very little software on it. Currently running FF 37.0.1 and in wireless mode it always hangs up, runs slow, or times … (read more)

So i have an HP e118dx running on windows 8.1 with very little software on it. Currently running FF 37.0.1 and in wireless mode it always hangs up, runs slow, or times out. When plugged in it runs just fine. Can get on net using IE via wireless and no issues. So it seems to be something specific to FF on the wireless side. Thought it might have been my wireless card but running IE just fine seems to rule that out.

Have already tried system restore a few times, factory reset, turn off hardware accel., run in safe mode(FF), disabled add ons and nothing seems to help. If i have tabs open while wired, then go wireless and refresh the pages or browse on the already open pages i tend to get a couple minutes of trouble free experience before it slows to a halt again.

To recap....FF on wireless=slow and wired=fast. No difference when using IE wireless---always fast.

Asked by pasties 5 years ago

Last reply by pasties 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox has crashed 45 times in 24 hrs.

I am working from a brand new instal of Windows; also new video card, processor, hard drive. Last night Firefox was crashing every five minutes. It crashed once before I … (read more)

I am working from a brand new instal of Windows; also new video card, processor, hard drive. Last night Firefox was crashing every five minutes. It crashed once before I put on my addons, and multiple times after (somewhere around 30 times). I tried rolling back to an older version of Firefox and that crashed as well. It will either crash on startup, or it will open my tabs and then shut down.

Here is the information that might be helpful: https://crash-stats.mozilla.com/report/index/bp-864db5b8-b866-4d20-9f60-913862150406

I ran Firefox reset to get rid of my add-ons, but they were: Extensions: Adblock plus 2.6.9, Amazon Smile 1button for Firefox, Norton Toolbar 2014.7.12.7, reddit enhancement suite 4.5.4, abd speed dial [fvd] 6.6.7.

Theme: Fractal Frost

Plugins: OpenH264 Video by Cisco 1.3 (always activate); Shockwave flash 13.0.0.277 (always); NVIDIA 3d vision 7.17.13.4788 (ask to activate) - 2 of these, one Vision and one Vision Streaming; and WildTangent Games (never activate/disabled).

It has crashed at least 3 times since I reset Firefox.

Asked by SpyGlassez 5 years ago

Answered by SpyGlassez 5 years ago

  • Archived

Plugin Container for Firefox has stopped working.

An error message (in a separate window popup) with the phrase "Plugin Container for Firefox has stopped working" is appearing every few minutes. This seems to be related … (read more)

An error message (in a separate window popup) with the phrase "Plugin Container for Firefox has stopped working" is appearing every few minutes. This seems to be related to an update with 37.0.1.

I have opened Firefox in Safe Mode and the problem is still appearing.

All Plugins are disabled due to Safe Mode, but additionally have the "Never activate" option selected.

Asked by jdhtwo 5 years ago

Last reply by jscher2000 5 years ago

  • Archived

Videos stutter on full screen. Audio/Video

Hello all, So Just yesterday I noticed that when playing videos on youtube in full screen, i get a lot of sound crackling and video slow down and the likes. Also happens… (read more)

Hello all, So Just yesterday I noticed that when playing videos on youtube in full screen, i get a lot of sound crackling and video slow down and the likes. Also happens in other sites such as shush.se

At first it seemed to happen after Flash updated but my laptop updated the same and there is no problem there. It happens both with the flash and the HTML5 player, FF only, on chrome there is no problem.

If i enable hardware acceleration in the flash player settings, then there is no video at all, just a green screen.

I'm using win7 64-bit (actually just re-installed windows-not related,but i had 32bit before, hoped it would help but didn't)

Please help!

Asked by BlueRev 5 years ago

Last reply by guigs 4 years ago

  • Archived

When opening Firefox one of my homepages is often replaced by the new tab.

For the last several versions of Firefox one of my two homepages on opening the browser is frequently replaced by a new tab; clicking on the home icon always opens the mi… (read more)

For the last several versions of Firefox one of my two homepages on opening the browser is frequently replaced by a new tab; clicking on the home icon always opens the missing homepage (along with a second copy of the other one that is open), but this is now getting annoying. I was hoping an update would fix the problem, but of course this has not happened.

The problem began several FF versions ago just about the same time I updated CCleaner, so I considered the possibility that the latter was deleting something that interferred with my FF tabs; after having uninstalled that version of CCleaner, however, and reinstalled the previous one - the use of which had never coincided with the tab problem - the continued issue with the new tab was clearly not due to CCleaner, so I could only assume that the problem was with FF itself. (Note: I had not installed any new plug-ins or extensions at the time the problem began.)

Thanks.

Asked by Ian.F 5 years ago

Last reply by Ian.F 5 years ago