Showing questions tagged: Show all questions

Just froze and got logged out for no reason, no tab restore and extensions gone

my browser was running insanely slow so i decided to close it out only to open it back up to being logged out, tabs gone (but still synced for now) and at least 1 extensi… (read more)

my browser was running insanely slow so i decided to close it out only to open it back up to being logged out, tabs gone (but still synced for now) and at least 1 extension which is now no longer available for download gone! i'm p***ed mostly because the extension (enhancer for youtube) was the only good one of it's kind and now it's gone for absolutely no reason. i did not clear any data or cookies prior to this so why?!

Asked by ktneumann 2 months ago

Bad/Low framerate when playing a video on firefox mobile

Came here after a response on my google play review. The problem is exactly as the title describes. Playing videos on various websites, such as Youtube, Vimeo, Twitter a… (read more)

Came here after a response on my google play review.

The problem is exactly as the title describes. Playing videos on various websites, such as Youtube, Vimeo, Twitter and Reddit for example, on firefox mobile (including firefox focus) results in the videos playing back with low fps instead of their native fps.

Refreshing the page the video is on sometimes fixes the issue, than once you pause the video and resume it the problem with the low fps shows up again.

Reinstalling doesn't fix it and downgrading to an older version made the problem occur less, but videos would still sometimes play back with low fps.

If screen recordings help figure out the problem please tell me.

Asked by Doonguin 2 months ago

proxy authentication required popup do not close

authentication required window popups. And do not close with "cancel" or Esq. The story: I've used proxy but subscription expired, so i do not have working credentials,… (read more)

authentication required window popups. And do not close with "cancel" or Esq.

The story: I've used proxy but subscription expired, so i do not have working credentials, but I cant change settings cause "authentication required" - blocks everything . how the fuck i turn it off?! options\settings is fucking locked by this pop up.

so for bad english... but have no other words for "this design" to lock everything after proxy pop up.

Asked by Дмитрий П. 2 months ago

bitchute vid-site won't play in firefox

Only one bitchute vid-site won't play in firefox, all other vids play. Other subscribers have same problem. USA Prepares https://www.bitchute.com/video/lsqwdjy27l0w/ htt… (read more)

Only one bitchute vid-site won't play in firefox, all other vids play. Other subscribers have same problem. USA Prepares https://www.bitchute.com/video/lsqwdjy27l0w/ https://www.bitchute.com/channel/rongibsonchannel2/

Asked by Mad Mack 2 months ago

Black frames around videos

Hello everyone, i just wanted to post this here so others may find it via google. I had a problem with videos randomly playing with black borders. That was really annoyi… (read more)

Hello everyone,

i just wanted to post this here so others may find it via google. I had a problem with videos randomly playing with black borders. That was really annoying because sometimes it cut out portions of the video. But after months of trying and searching nothing came out, except the "fullscreen black border 'api-config' fix" wich didn't help me. And now finally I figured it out! It was my damn AMD driver...! It was set to "Home Video" in "Audio and Video", wich enabled "AMD video stabilization".

So in quick summary: When you have black borders while watching video in Firefox; make sure in your AMD-driver, in "Audio and Video", "AMD video stabilization" is turned off!.

Hope this helps someone, bye :-).

Asked by passcalmueller 2 months ago

CORS issue only on Firefox browser

Dear Mozilla Support Team, I hope this message finds you well. I am reaching out to report an issue related to Cross-Origin Resource Sharing (CORS) in the Firefox browse… (read more)

Dear Mozilla Support Team,

I hope this message finds you well. I am reaching out to report an issue related to Cross-Origin Resource Sharing (CORS) in the Firefox browser.

When attempting to logout from my Java Spring application, I encounter the following error message: "Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at (Reason: CORS header ‘Access-Control-Allow-Origin’ does not match)." This issue seems to be specific to the Firefox browser, as I am not experiencing the same problem in other browsers.

I have thoroughly checked my web application's code and configurations, and the issue appears to be related to how Firefox handles CORS headers. The server is configured to include the necessary "Access-Control-Allow-Origin" header, and the application works as expected on other browsers.

Steps to reproduce the issue:

Login to the application in Firefox. Click on logout in Firefox. Observe the "Cross-Origin Request Blocked" error in the browser console. (Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at https://login.mydomain.com/logout. (Reason: CORS header ‘Access-Control-Allow-Origin’ does not match ‘https://login.mydomain.com’).

Expected behavior: The remote resource should be accessible without CORS-related errors.

I would greatly appreciate your assistance in resolving this matter. If there are any specific settings or configurations that need to be adjusted in Firefox to address CORS-related issues, please provide guidance on how to do so.

Thank you for your time and attention to this matter. I look forward to your prompt assistance in resolving this issue.

Best regards,

Asked by Trans Engine 2 months ago

No notifictions on Macbook air Sonoma 4.2.1

I have desktop notifications turned on for my Macbook air, and I never get any of them. I checked all my settings as well as uninstalled the browser. I tried all the trou… (read more)

I have desktop notifications turned on for my Macbook air, and I never get any of them. I checked all my settings as well as uninstalled the browser. I tried all the troubleshooting suggested and my browser is up to date.

Asked by Kim 2 months ago

Firefox Crashed while browsing

Crash ID: e56598a1-4e28-4d2c-a610-ea52a0240122 Signature: [@ nsGlobalWindowOuter::PrepareForProcessChange ] Details Crash Annotations Bugzilla Modules Raw… (read more)

Crash ID: e56598a1-4e28-4d2c-a610-ea52a0240122 Signature: [@ nsGlobalWindowOuter::PrepareForProcessChange ]

   Details
   Crash Annotations
   Bugzilla
   Modules
   Raw Data and Minidumps
   Extensions
   Telemetry Environment
   Correlations
   Debug

Signature nsGlobalWindowOuter::PrepareForProcessChange More Reports Search UUID e56598a1-4e28-4d2c-a610-ea52a0240122 Date Processed 2024-01-22 19:21:04 UTC Uptime 1,609 seconds (26 minutes and 49 seconds) Install Age 5,802 seconds since version was first installed (1 hour, 36 minutes and 42 seconds) Install Time 2023-06-12 14:42:42 Product Firefox Release Channel release Version 114.0.1 Build ID 20230608214645 (2023-06-08) Buildhub data OS Windows 10 OS Version 10.0.19045 Build Architecture amd64 CPU Info family 21 model 2 stepping 0 CPU Count 8 Adapter Vendor ID

NVIDIA Corporation (0x10de)

Adapter Device ID

GM107 [GeForce GTX 750 Ti] (0x1380)

Startup Crash

False

Process Type content MOZ_CRASH Reason (Sanitized)

MOZ_CRASH(PrepareForProcessChange GetRemoteOuterWindowProxy)

Crash Reason EXCEPTION_BREAKPOINT Crash Address 0x00007ffb888e5e89 Total Virtual Memory 140,737,488,224,256 bytes (140.74 TB) Available Virtual Memory 138,530,373,959,680 bytes (138.53 TB) Available Page File 21,755,187,200 bytes (21.76 GB) Available Physical Memory 6,344,536,064 bytes (6.34 GB) System Memory Use Percentage 63 EMCheckCompatibility

True

App Notes

FP(D10-L1100-W0000100-T000) DWrite? DWrite+ WR? WR+

Crashing Thread (0), Name: MainThread Frame Module Signature Source Trust 0 xul.dll nsGlobalWindowOuter::PrepareForProcessChange(JSObject*) dom/base/nsGlobalWindowOuter.cpp:2557 context 1 xul.dll nsDocShell::Destroy() docshell/base/nsDocShell.cpp:4580 cfi 2 xul.dll nsWebBrowser::SetDocShell(nsDocShell*) toolkit/components/browser/nsWebBrowser.cpp:1143 cfi 3 xul.dll nsWebBrowser::InternalDestroy() toolkit/components/browser/nsWebBrowser.cpp:175 inlined 3 xul.dll nsWebBrowser::Destroy() toolkit/components/browser/nsWebBrowser.cpp:868 cfi 4 xul.dll mozilla::dom::BrowserChild::DestroyWindow() dom/ipc/BrowserChild.cpp:759 cfi 5 xul.dll mozilla::dom::BrowserChild::RecvDestroy() dom/ipc/BrowserChild.cpp:2471 cfi 6 xul.dll mozilla::dom::PBrowserChild::OnMessageReceived(IPC::Message const&) ipc/ipdl/PBrowserChild.cpp:7202 cfi 7 xul.dll mozilla::dom::PContentChild::OnMessageReceived(IPC::Message const&) ipc/ipdl/PContentChild.cpp:8820 cfi 8 xul.dll mozilla::ipc::MessageChannel::DispatchAsyncMessage(mozilla::ipc::ActorLifecycleProxy*, IPC::Message const&) ipc/glue/MessageChannel.cpp:1800 inlined 8 xul.dll mozilla::ipc::MessageChannel::DispatchMessage(mozilla::ipc::ActorLifecycleProxy*, mozilla::UniquePtr<IPC::Message, mozilla::DefaultDelete<IPC::Message> >) ipc/glue/MessageChannel.cpp:1725 inlined 8 xul.dll mozilla::ipc::MessageChannel::RunMessage(mozilla::ipc::ActorLifecycleProxy*, mozilla::ipc::MessageChannel::MessageTask&) ipc/glue/MessageChannel.cpp:1525 cfi 9 xul.dll mozilla::ipc::MessageChannel::MessageTask::Run() ipc/glue/MessageChannel.cpp:1623 inlined 9 xul.dll mozilla::RunnableTask::Run() xpcom/threads/TaskController.cpp:555 inlined 9 xul.dll mozilla::TaskController::DoExecuteNextTaskOnlyMainThreadInternal(mozilla::detail::BaseAutoLock<mozilla::Mutex&> const&) xpcom/threads/TaskController.cpp:879 cfi 10 xul.dll mozilla::TaskController::ExecuteNextTaskOnlyMainThreadInternal(mozilla::detail::BaseAutoLock<mozilla::Mutex&> const&) xpcom/threads/TaskController.cpp:702 inlined 10 xul.dll mozilla::TaskController::ProcessPendingMTTask(bool) xpcom/threads/TaskController.cpp:491 cfi 11 xul.dll mozilla::TaskController::TaskController::<lambda_5>::operator()() const xpcom/threads/TaskController.cpp:221 inlined 11 xul.dll mozilla::detail::RunnableFunction<`lambda at /builds/worker/checkouts/gecko/xpcom/threads/TaskController.cpp:221:7'>::Run() xpcom/threads/nsThreadUtils.h:548 cfi 12 xul.dll nsThread::ProcessNextEvent(bool, bool*) xpcom/threads/nsThread.cpp:1239 cfi 13 xul.dll NS_ProcessNextEvent(nsIThread*, bool) xpcom/threads/nsThreadUtils.cpp:479 inlined 13 xul.dll mozilla::ipc::MessagePump::Run(base::MessagePump::Delegate*) ipc/glue/MessagePump.cpp:107 cfi 14 xul.dll MessageLoop::RunInternal() ipc/chromium/src/base/message_loop.cc:369 inlined 14 xul.dll MessageLoop::RunHandler() ipc/chromium/src/base/message_loop.cc:362 cfi 15 xul.dll MessageLoop::Run() ipc/chromium/src/base/message_loop.cc:344 cfi 16 xul.dll nsBaseAppShell::Run() widget/nsBaseAppShell.cpp:148 cfi 17 xul.dll nsAppShell::Run() widget/windows/nsAppShell.cpp:615 cfi 18 xul.dll XRE_RunAppShell() toolkit/xre/nsEmbedFunctions.cpp:738 cfi 19 xul.dll MessageLoop::RunInternal() ipc/chromium/src/base/message_loop.cc:369 inlined 19 xul.dll MessageLoop::RunHandler() ipc/chromium/src/base/message_loop.cc:362 cfi 20 xul.dll MessageLoop::Run() ipc/chromium/src/base/message_loop.cc:344 cfi 21 xul.dll XRE_InitChildProcess(int, char**, XREChildData const*) toolkit/xre/nsEmbedFunctions.cpp:673 cfi 22 firefox.exe content_process_main(mozilla::Bootstrap*, int, char**) ipc/contentproc/plugin-container.cpp:57 inlined 22 firefox.exe NS_internal_main(int, char**, char**) browser/app/nsBrowserApp.cpp:375 inlined 22 firefox.exe wmain(int, wchar_t**) toolkit/xre/nsWindowsWMain.cpp:167 cfi 23 firefox.exe invoke_main() /builds/worker/workspace/obj-build/browser/app/d:/agent/_work/2/s/src/vctools/crt/vcstartup/src/startup/exe_common.inl:90 inlined 23 firefox.exe __scrt_common_main_seh() /builds/worker/workspace/obj-build/browser/app/d:/agent/_work/2/s/src/vctools/crt/vcstartup/src/startup/exe_common.inl:288 cfi 24 kernel32.dll BaseThreadInitThunk cfi 25 ntdll.dll RtlUserThreadStart cfi

Sho

Asked by ar3142 2 months ago

Unable to launch Firefox version 121 using command line (Mac)

Hi, I cannot launch Firefox profiles starting with version 121. For instance, I use the following command to launch the default profile: /Applications/Firefox.app/Con… (read more)

Hi,

I cannot launch Firefox profiles starting with version 121. For instance, I use the following command to launch the default profile:

  • /Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/firefox-bin -P default -no-remote

I get the following output in Terminal app after the above command is executed:

  • zsh: killed /Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/firefox-bin -P default -no-remote

When I install the older version, the command works.


Thanks for your help.

Asked by jimmy3187 2 months ago

Youtube playback keeps freezing

Hi, I have been quite satisfied with Firefox for a while, but these problems are ruining the experience for me. 1. The tabs keep refreshing when I switch apps or even whe… (read more)

Hi, I have been quite satisfied with Firefox for a while, but these problems are ruining the experience for me. 1. The tabs keep refreshing when I switch apps or even when I stay on the browser, just by changing tabs and leaving it open within the session. I usually open a lot of tabs, and this has nothing to do with the inactive ones. 2. I used to be able to play YouTube videos in the background or with my screen off on the Firefox browser on my Android phone without problem. But now the audio keeps pausing and doesn't continue to load, even closes itself after a few seconds of loading. Nothing i've done, including downloading the video playback fix addon, clearing cache, restarting phone and turning off and on data saving mode/background data permission, has fixed this problem.

Asked by funnyflute 2 months ago

"error running print workflow"

Trying to save a web page as a PDF to Evernote; error message Can't tell if this is an Evernote problem or a Firefox problem. 1. Click the "Print" button on the web page.… (read more)

Trying to save a web page as a PDF to Evernote; error message Can't tell if this is an Evernote problem or a Firefox problem. 1. Click the "Print" button on the web page. 2. Scroll down to "print using system dialog". 3. Click the "PDF" button and scroll down to "Save PDF to Evernote". Error message appears: "error running print workflow". I've used this function many times before and it has worked with no problems. (I tried the "Mail PDF with Postbox" option on the PDF menu and it works.)

Asked by Rob Lewis 2 months ago

How to manually restore FF components back in place in MacOS10.14.6

Looking to restore the bookmarks and saved logins. They accidentally ended up in the trash. I retrieved the files from the trash but now have no idea what to do with thes… (read more)

Looking to restore the bookmarks and saved logins. They accidentally ended up in the trash. I retrieved the files from the trash but now have no idea what to do with these pieces as shown in the "Uploaded images". Any advice is greatly appreciated. Hoping someone can say: "this is where the saved login data is located and this is where the book marks are located AND this is where they need to be reinserted. Thanks in advance.

Asked by jpresto9 2 months ago

Diversion from Google to Bing

Since last week, any Google search I make using Firefox is diverted to MS Bing, the screen refreshes itself several times before settling, and then the links given in the… (read more)

Since last week, any Google search I make using Firefox is diverted to MS Bing, the screen refreshes itself several times before settling, and then the links given in the response do not work. I have run a malware check using my Avast antivirus software which has come back clear.

I have tried checking 'Add-ons and themes' in Firefox, but only see a blank page with the identifier 'about:addons'.

Searches using Google Chrome are fine.

Can you advise please?

Thanks and regards Vaughan birbeck

Asked by veebee2 3 months ago

Icons, favicons and url images partially wrong/low quality or missing

Hi everyone i'm a way way older firefox user since i don't remember. I never had any big issue with it, but since i moved to my new pc few days ago, i noticed some issues… (read more)

Hi everyone i'm a way way older firefox user since i don't remember. I never had any big issue with it, but since i moved to my new pc few days ago, i noticed some issues that i can't solve.

Let me explain:

I've installed firefox on C: (SSD) but moved, as i always did, the user profile to F: (HDD) but i noticed few problems (i already tried few solution i knew and that i found on internet but no luck at all):

1) [IMAGE 1] In the start menu, firefox is shown without the icon

2) [IMAGE 2-3] if i visit a page and then i visit (for example) a product page of the same website and i save that product page on the bookmarks, that page will not show the favicon until i visit it a second time

3) [IMAGE 4-5] if i save a page on the hard drive like a shortcut, most of the page will show the proper favicon in high quality, others will show a low quality firefox icon (this happens also with different pages from the same website), one will show the proper icon, then other one no (i noticed inside the profile folder that inside the folder called shortcutCache the page with the right favicon saved have the right icon there too, the wrong one is wrong there too).


Any idea on how to solve this issues? Are those linked to the latest version of Firefox? I already tried to uninstall it, reinstall it and other solution that i found on the internet without any luck as already said.

Thanks in advance to anyone who will try to help me Cris

Don't know if i was clear or not, but those simple issue are driving me mad since i have a lot of bookmarks and a lot of shortcuts

Thanks to anyone will try to help me Cris

Asked by Cris86 2 months ago

How to recover vanished history???

Computer stopped responding to wireless keyboard & mouse. I tried turning it off & back on, unplugging & replugging, switching dongles around; no good. Went o… (read more)

Computer stopped responding to wireless keyboard & mouse. I tried turning it off & back on, unplugging & replugging, switching dongles around; no good. Went out & bought a cabled mouse; seems to be working OK now. Except that the history of my last session HAS VANISHED. HELP, PLEASE!

Asked by Joel N. 2 months ago