Showing questions tagged: Show all questions

table elements grows non stop when hover over the table or over the mozilla inspector

Hi, i am using mozilla 80 with Ubuntu 18.04. I am developing a website and use some CSS :hover. When i am hovering over the elements of a table where i :hover applied, th… (read more)

Hi, i am using mozilla 80 with Ubuntu 18.04. I am developing a website and use some CSS :hover. When i am hovering over the elements of a table where i :hover applied, the cells are growing non-stop and the size is not restoring if i stop hovering. The same happens, if i hover over the firefox inspector where the html code is shown.

With the same code in Opera, it is not happening.

Can u help?

Cheers,

Simón

Asked by simongolpe 6 days ago

Animated SVG not working for firefox

Hi, I'm having an issue with an SVG, it is rotating around the wrong origin and portions of it are not showing up. It is working fine on chrome and bing. I'm pretty new t… (read more)

Hi, I'm having an issue with an SVG, it is rotating around the wrong origin and portions of it are not showing up. It is working fine on chrome and bing. I'm pretty new to web development, I've tried using the -moz- prefix everywhere it may be applicable but it hasn't worked. The code can be seen here:https://codepen.io/McTastic/pen/wvGRwvg

Asked by sean.mcmahon87 6 days ago

Problem with Sync

Hello, I am running Firefox on my Windows 10 desktop, where I have many bookmarks. I am now also using Firefox on a laptop running Linux (Kubuntu) and would like to sync … (read more)

Hello,

I am running Firefox on my Windows 10 desktop, where I have many bookmarks. I am now also using Firefox on a laptop running Linux (Kubuntu) and would like to sync it with the desktop, so that all my bookmarks are available on the Linux laptop. I have set up Sync settings, and clicked on Sync Now; then when I hover mouse on the Sync Now button it says "Last sync: 5 seconds ago". But nothing changes on the laptop -- no added bookmarks. I must be missing something, can you help? Many thanks.

Asked by kenarton10 6 days ago

Custom Firefox themes (from Firefox color) and extension slowness

It's rather insignificant. But I was just wondering if this was an issue other people experience and if it's fixable. I've created a custom theme using Firefox color and … (read more)

It's rather insignificant. But I was just wondering if this was an issue other people experience and if it's fixable. I've created a custom theme using Firefox color and am currently using it. After shutting down my MacBook and then opening Firefox (the next day typically), it would display a previous (not custom) theme for about 5 seconds before suddenly changing to my custom one. Similarly, I have downloaded the extension, 'Infinity New Tab' and customized it a lot. For some reason, when simply opening a new window in Firefox, it displays the standard, default new tab appearance. Only when I open a new tab in that window, 'Infinity New Tab' is displayed. In the home section of preferences it says that the extension is indeed controlling my new tab page. If this is out of your control then I apologize. I would appreciate any assistance or information. Thanks.

Asked by Nicholas Costa 6 days ago

When using letter "A" I have issues and weird dot lines

So recently I've noticed that I get lots of problems with firefox and one of them being that when I use letter "A" in my brower it acts as tabulation or simply direct me … (read more)

So recently I've noticed that I get lots of problems with firefox and one of them being that when I use letter "A" in my brower it acts as tabulation or simply direct me to search engine front page instead of letting me write the search.

Also I've noticed that on some sites when I'm interracting with input boxes or otherwise browsing I get some kind of dotted lines going criss cross on my browser which is really weird but so far have not caused any major issues. But regarless would be nice to not be there.

Any ideas what's wrong and what I can do to fix it?

Asked by S. 1 week ago

Last reply by S. 6 days ago

Problem with BT Yahoo Email since they changed it recently

BT changed their Yahoo email a few days ago. Since then I have two problems: 1. If I paste in text from WORD and then send the email, it appears in the received email w… (read more)

BT changed their Yahoo email a few days ago. Since then I have two problems:

1. If I paste in text from WORD and then send the email, it appears in the received email with the following strings related to font/format before the actual text:

mso-bidi-font-family:Calibri;mso-bidi-theme-font:minor-latin;mso-fareast-language: EN-GB">The proposal for us to vote on is therefore

2. I can type in text, but if I type a Return, it will no longer type until I click on the screen where I want to type.

After discussion with BT during which I deleted the Cookies and Cache, I tried Microsoft Edge instead and it worked perfectly, suggesting that there is an incompatibility between BT Yahoo email and Firefox for PC.

I would be grateful for your help as I would prefer to use Firefox.

Thanks Martin

Asked by m.haddrill 6 days ago

How do I either delete or clear "Recently Bookmarked" web sites in Firefox 80's Library?

Hopefully there is enough info in the title about what I'm hoping someone can answer, But if there isn't then here are the ssteps to observe the "problem" 1. Tap on the "… (read more)

Hopefully there is enough info in the title about what I'm hoping someone can answer,

But if there isn't then here are the ssteps to observe the "problem"

1. Tap on the "hamburger" menu 2. Tap on the "Library" menu 3. Tap on the "Bookmarks" menu 4. Observe the bookmarks listed under the section "Recently Bookmarked"

Advice for previous Firefox versions suggested right clicking on the Library to get a context menu that allowed you to uncheck "Recently Bookmarked" Other advice suggested hacking "About:Config" to set the key "browser.bookmarks.showRecentlyBookmarked" to "False" is now defunct because the key no longer exists, and recreating the key in Firefox 80 doesn't appear to have an effect.

So, how do I clear the "Recently Bookmarked" foder, or turn it off?

Many thanks

Asked by loaderladdy 6 days ago

Provider for Google Calendar add-on: How to find an approved one?

I am using thunderbird email with their calendar from file>new calendar. I have google calendar on my phone and want to sync both. I cannot download Provider for Googl… (read more)

I am using thunderbird email with their calendar from file>new calendar.

I have google calendar on my phone and want to sync both.

I cannot download Provider for Google Calendar add-on via the link on firefox/thunderbird web pages.

I get the error, "This file could not be installedbecause it has not been verified" when trying to install the package from:

https://addons.thunderbird.net/en-US/thunderbird/addon/provider-for-google-calendar/

Do I need to take it somewhere to get the verification???

Asked by theno2soco1 6 days ago

Urdu font is broken firefox (version 80) ubuntu 20.04

Urdu words are broken on `Firefox` (`version 80`) and `ubuntu 20.04` on Facebook and main search window (They are alright in wikipedia). Chromium and Chrome are rendering… (read more)

Urdu words are broken on `Firefox` (`version 80`) and `ubuntu 20.04` on Facebook and main search window (They are alright in wikipedia). Chromium and Chrome are rendering them properly.

I changed the font settings in firefox and selected the same fonts as they were in Chrome but it didn't solved my issue. I've also installed and used Nafees font package as indicated [here](https://askubuntu.com/a/542683/864585). It corrected the shape of characters but words are still broken. Similar [thread](https://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?t=222388) on `linuxmint` forum provided an answer. It uses same fonts as that of chromium but there's an extra option of `"Text encoding for legacy content"` and uses Arabic in that. I can't find this option in my version of mozilla (I'm attaching picture of option available in my mozilla?


Can someone please suggest a solution or can help me to find the option `"Text encoding for legacy content"`.


 [1]: https://i.stack.imgur.com/1tSdv.png

Asked by Naeem12 6 days ago

Disabling title bar makes Firefox slow

Hello! I have recently installed Xubuntu Focal Fossa, and noticed that Firefox became slow along the way. At first, I didn't know what was the reason, but now, after havi… (read more)

Hello! I have recently installed Xubuntu Focal Fossa, and noticed that Firefox became slow along the way. At first, I didn't know what was the reason, but now, after having purged it and reinstalled it again for the second time, I am pretty sure that it is disabling the title bar which is causing the problem. Enabling it again and restarting the browser makes everything smooth once more. Is there a solution to this? Thank you very much!

Asked by realnameperson 6 days ago

Can't see OneTab icons on menu bar

I love having OneTab, but suddenly both the icon that creates a list from my open tab (usually on the R side of the toolbar) and the icon that opens my lists (usually on … (read more)

I love having OneTab, but suddenly both the icon that creates a list from my open tab (usually on the R side of the toolbar) and the icon that opens my lists (usually on the L) are both gone. OneTab is still listed as an enabled add-on, and I've deleted and re-installed it multiple times, but the icons don't show up. I was once able to find "OneTab" on my add-ons list via the "hamburger" (not sure what to call it -- the three horizontal lines at the end of the toolbar), but it was the word only, no icon, and when I dragged it to the toolbar, nothing showed up. I LOVED using OneTab, and I miss it! How can I get it to show up?

Asked by sajudy2 6 days ago

Are javascript urls not supported when following links?

I have a website, which has a simple script in the form of a javascript url that is supposed to redirect to a mailto address. This is, obviously, a simple attempt at prev… (read more)

I have a website, which has a simple script in the form of a javascript url that is supposed to redirect to a mailto address. This is, obviously, a simple attempt at preventing email harvesting/spamming. This link doesn't work as expected. The link opens in a new tab, but the link isn't parsed and handled. Works as expected on Microsoft Edge. Is this expected behavior? Is there a workaround?

https://thejaka.com/

Asked by Thejaka 5 days ago

Emails not filling out correctly in forms

When I fill in blanks for emails on website forms, half the time Firefox tells me the email is not valid. These same websites are working fine in Chrome. This problem s… (read more)

When I fill in blanks for emails on website forms, half the time Firefox tells me the email is not valid. These same websites are working fine in Chrome. This problem started around 2 weeks ago for me.

I have attached an image from Gradescope to show what I mean.

Asked by isleofnonconformity 1 week ago

Last reply by isleofnonconformity 5 days ago

'data:image' data links in page info. How to identify location/allow retrieval without turning off tracker blocking?

One of the sites I regularly use (tesco.com) seems to have changed the way it gets thumbnail images of products, so that they no longer show up unless I turn off script b… (read more)

One of the sites I regularly use (tesco.com) seems to have changed the way it gets thumbnail images of products, so that they no longer show up unless I turn off script blocking for a whole page. (Once I've got one page working, it continues working for the other pages, even if scripts are 'blocked' on those!?)

In the page info I see that the non showing images are only represented by 'data:image' followed by gif.64 and a long string of letters. I understand that this is an html link converted to data, but I don't know why, and have never seen this before. If I copy the 'link' into a new tab, it just goes to a black page. One time I did get a warning pop up from 'NoScript' that the page was doing some dodgy sort of call out, and 'did I want to disable it on this site'. I think it said the call out was to one of the Google sites, but I can't find any way to show this information when NoScript isn't warning me about it; and I can't seem to make 'NoScript' do the pop up every time I try to search with the data link: most times it just goes to the black page: only once or twice has it showed me the warning. I don't understand what's going on.  :/

First time 'NoScript' gave the warning, I opted to 'allow this linking for this page', and the thumbnails then showed up, and the 'data:image' link info was replaced with a normal link to a jpg picture (odd because the data link had been prefixed 'gif;64' ?). I then wanted to know which script to enable for future use, but, when I disabled all the page scripts again, the thumbnails stayed there, and continued to work on the whole site: not just the current page!

When I logged out, and came back to continue shopping later, whatever the setting was, had been lost, and I had to go through the rigmarole of allowing all scripts, to get the thumbnails to show, and then turning off all but the main domain permission afterwards.

Can someone please explain what these data links are, and how to see where they are really aimed/what site a picture is actually on, before just letting them connect. And so how to allow just the exception that's needed to show the thumbnails.

Sorry if this sounds dumb, but it's all new to me.

Many thanks for any enlightenment.

Asked by Spamlet 1 week ago

Last reply by Spamlet 5 days ago

Not able to delete entries in address bar

Before I could click the address bar and use the arrow key to highlight an entry and then hit delete to remove. I cannot anymore, I have searched and found holding shift … (read more)

Before I could click the address bar and use the arrow key to highlight an entry and then hit delete to remove. I cannot anymore, I have searched and found holding shift and delete right clicking delete, none work. How do I remove an entry from the search bar? I do not want to remove all of them just certain ones. Thanks

Asked by lovs2build 5 days ago

Facebook formatting on group posts vanishes

In the list two weeks, Fire 80.01 for Linux (ubuntu Mate) suddenly stopped being able to format group posts on Facebok. I write a post in the text box and I format it an… (read more)

In the list two weeks, Fire 80.01 for Linux (ubuntu Mate) suddenly stopped being able to format group posts on Facebok. I write a post in the text box and I format it and it appears to have the H1 or bold or italic formatting. Then I press OK and the formatting doesn't appear and it gone when chose edit and I can't add it with edit either.

Asked by joesolbrig 5 days ago