Showing questions tagged: Show all questions

FIREFOX NOT DISPLAYING FORM DETAIL

Since I updated my Firefox Developer Edition, forms doesn't display properly again even the form margin won't display which makes it very hard for me to know if a data as… (read more)

Since I updated my Firefox Developer Edition, forms doesn't display properly again even the form margin won't display which makes it very hard for me to know if a data as been input by default or the form is actually blank.

Asked by Janet Eyre 6 days ago

nothing loads

Firefox won't load any pages at all, the home page is blank and I've tried several things to try and fix it such as restarting my laptop and reinstalling Firefox. I've tr… (read more)

Firefox won't load any pages at all, the home page is blank and I've tried several things to try and fix it such as restarting my laptop and reinstalling Firefox. I've tried safe mode but everything's still blank on there so I know it isn't my addons. Any help is appreciated!

Asked by crammitjammit 6 days ago

Firefox crashing when streaming video content

Hi there. I am running Firefox version 78.0.1 and am experiencing crashes when streaming ANY video content at the moment. The browser simply closes without any error mess… (read more)

Hi there. I am running Firefox version 78.0.1 and am experiencing crashes when streaming ANY video content at the moment. The browser simply closes without any error message being reported. This is the first time that this has happended to me.

Asked by dembones46 6 days ago

WebRTC with Janus Websockets and Asterisk no sound, 78esr

We have a server running Debian Buster with Janus and Asterisk installed using the standard Debian packages. Using the standard Janus test page to make calls through our … (read more)

We have a server running Debian Buster with Janus and Asterisk installed using the standard Debian packages. Using the standard Janus test page to make calls through our server via the Websockets interface, we have no problems with any of the Firefox 68esr browsers, but after upgrading to the latest 78esr browser, we have no audio after the call connects if we initiate the call from Windows 10. Using Linux or Mac 78esr (or any OS with Chrome) to initiate the call audio is working, even if the answering browser is 78esr on Windows 10.

Looking in the Asterisk and Janus logs for working and silent calls, they appear identical (opus codec selected in all cases), and there are no errors in the Web Console after upgrading adapter.js to 7.4.0.

Is there a known problem with websockets and 78esr?

Asked by raymond.field 6 days ago

I cannot longer send mails by using Outlook.

Hello everyone I hope you all are doing fantastic! I'm writing this post due to from one moment to another my outlook stopped worked by using firefox! :( I did investiga… (read more)

Hello everyone I hope you all are doing fantastic! I'm writing this post due to from one moment to another my outlook stopped worked by using firefox! :( I did investigate in similar forums here in the mozilla support, for example this one:

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1114389

It seems everything got fixed in a patch from my understanding. I could observe core filres were generated and I'm not even sure if that's related to it but may be useful.

At the moment here is everything I've tried.

1. Clear history, cache for everything. 2. Refresh firefox and Refresh with Add-ons disabled too. 3. I uninstall firefox, since I'm using a Mac I deleted the Library/Application Support/Firefox folder and the Library/Caches/Firefox and Library/Cache/Mozilla.

I'm concerned because, also if I open Chrome for example I can use the outlook without a problem.

Please, all the help will be really appreciate it!!

Have an amazing day, regards.

Asked by cafetojurp 5 days ago

Firefox 78 (PC, 64bit W10) pauses after pressing return

I've been using Firefox for many (many) years, but the latest version is driving me mad. We are limited to high latency satellite internet, which I fully understand, but … (read more)

I've been using Firefox for many (many) years, but the latest version is driving me mad. We are limited to high latency satellite internet, which I fully understand, but the current version of Firefox is painfully slow to respond after hitting "return".....

If I type in the URL box, or something in the search box (being old fashioned I still use the search box in the middle of the screen, I don't like typing in the URL box no matter how much "they" highlight it) when I hit return NOTHING HAPPENS (at least for a while!). Initially I thought I had a faulty keyboard, or that I was hitting shift by mistake, but when I started being more careful and taking note I realised that the slowness is Firefox. It can take several seconds of zero apparent activity before the two dots start flashing in the tab header.

The machine is high spec, not under load, and no other applications seem to be suffering. I do accept that the high latency means that transactions take some time, but the delay appears to be before Firefox starts doing anything - the screen does not change, no alternating dots in the tab header, nothing happening in the tab footer etc. I've repeatedly found myself pressing return again, thinking I missed!!

Is this a "new feature"? Is there anything I can do about it? Thanks in advance for any thoughts!

Asked by Andrew 5 days ago

How Do I Get My URL Address Bar Back?

I previously disabled the the new Firefox Megabar, however with the FF 78 update it reverted back to 'Megabar'. How do I get rid of Megabar??? (It's annoying as hell.) I… (read more)

I previously disabled the the new Firefox Megabar, however with the FF 78 update it reverted back to 'Megabar'. How do I get rid of Megabar??? (It's annoying as hell.)

I would like my address bar with my most frequently visited sites back (that I've had on my URL bar list for years). What do I do?

Asked by Azure 4 days ago

Javascript error while selenium running tests

Hi. Long time user, first time poster. Sorry to bother. I am using selenium to run some tests with geckoDriver 0.26 for a couple of months now. 4-5 days I noticed an erro… (read more)

Hi. Long time user, first time poster. Sorry to bother.

I am using selenium to run some tests with geckoDriver 0.26 for a couple of months now. 4-5 days I noticed an error popup but didn't think about it too much. Now that I dived in I have no idea.

The errors: 1594368211112 mozrunner::runner INFO Running command: "/usr/sbin/firefox" "-marionette" "-foreground" "-no-remote" "-profile" "/tmp/rust_mozprofileKsGhaj"

   1594368213025       Marionette      INFO    Listening on port 43399
   1594368213119       Marionette      WARN    TLS certificate errors will be ignored for this session
   jul 10, 2020 9:03:33 DA MANHÃ org.openqa.selenium.remote.ProtocolHandshake createSession
   INFO: Detected dialect: W3C
   JavaScript error: resource://gre/modules/URIFixup.jsm, line 281: NS_ERROR_FAILURE: Should pass a non-null uri

specs.Login STANDARD_OUT

   09:03:33.530 INFO  test_url_i_am_using.: firefox 78.0.2 (LINUX) - 2e7c42d3-34aa-4b4a-bd7f-7c311c9ab2c6
 JavaScript error: https://.html line 310 > scriptElement, line 6: ReferenceError: userlike is not defined
   JavaScript warning: https://dq4irj27fs462.cloudfront.net/javascripts/userlike-production-2013.min.js, line 1: unreachable code after return statement
   JavaScript warning: https://dq4irj27fs462.cloudfront.net/javascripts/userlike-production-2013.min.js, line 1: unreachable code after return statement
   JavaScript error: https://test_url_i_am_using/components.0.20200709180122.min.js, line 353: TypeError: v[u] is undefined

Chrome is working fine running the same test I am using firefox 78 now but downgraded to 74 and 73 (The ones that i started with). Still same geckodriver version because no issues so far More wierdly even is, it only fails after the 7-8 click in the middle of the test

I can't share my full logs because i am using this for work. But just ask and ill provide whatever i can. Any

Asked by miguel.teixeira 4 days ago

Secure Connection Failed Error

I have been using a website for DNA work for some weeks. ( www.borlandgenetics.com) But one of their tools requires I need to wait while they process my project. This ta… (read more)

I have been using a website for DNA work for some weeks. ( www.borlandgenetics.com) But one of their tools requires I need to wait while they process my project. This takes from 8-15 minutes. i havent had any other problems with this site with shorter periods and their projects. But now keep getting

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.borlandgenetics.tools.

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the web site owners to inform them of this problem.

The web owner has never had this error before.

I have tried everything I can find find online , tsl to No 3 Changed Security SSL.anable_0csp_stapling to FAlse , and so on. I cannot cure the probelm. If Mozilla cannot help I may have to change the browser I use, which i do not want to. I use Norton security, but Internet is disabled.

help please, how do i tell Firfox its ok, or increase time allowed. I also keep getting PR security error with Firfox, as in when I try to post this and have to retry Bill Read

Asked by WR Firefox Account 4 days ago

Firefox is constantly crashing after latest updates

After the latest update the browser keeps crashing very frequently (4-5 times an hour). Never had this issue with any of the previous versions. Any suggestions as to what… (read more)

After the latest update the browser keeps crashing very frequently (4-5 times an hour). Never had this issue with any of the previous versions. Any suggestions as to what the cause might be?

Thank you.

Asked by akork2 3 days ago

URL loaded into the address bar, but not opening automatically

I am using current Win10 latest release (78.0.2 64bit) and have noticed for the last couple of releases sometimes (~50%) when I click on a URL, it is set to open in a new… (read more)

I am using current Win10 latest release (78.0.2 64bit) and have noticed for the last couple of releases sometimes (~50%) when I click on a URL, it is set to open in a new window (which opens), the URL is put into the address line (good), but it does not execute the URL to load the page. I have also noticed the same functionality using the Home button on the top bar (sometimes it works, sometime is doesn't). I haven't altered my settings so it appears to be a feature. Is there something I may be missing in the settings?

Asked by Arthur Hart 3 days ago

firefox

when i try to load firefox i get a message come up firefox is already running but is not responding so i have had to download a fresh firefox but am unable gain access t… (read more)

when i try to load firefox i get a message come up firefox is already running but is not responding so i have had to download a fresh firefox but am unable gain access to my history on problem firefox

Asked by mmilner.co.uk 3 days ago

slow printing from webpages

Recently, I think since updating to 78.0.2, after pressing the Print button on the webpage it takes 10-20 seconds for the print dialogue box to open, rather than opening … (read more)

Recently, I think since updating to 78.0.2, after pressing the Print button on the webpage it takes 10-20 seconds for the print dialogue box to open, rather than opening instantly. This seems to be the case for all websites I have tried. However, if I select Print from the File menu or use Cmd P, the dialogue appears instantly. I am using Mac OS 10.12.6. Please let me know if there is a setting to change to prevent this printing delay. Also, there is no delay in the print dialogue opening if I use a different browser (Chrome).

Asked by ejlang64 3 days ago

打开浏览器一直弹出崩溃窗口

bp-deb51d19-4f17-4924-9d04-9157f0200711

7.9号更新了Win10系统,那天晚上浏览器正常使用的,7.10号突然崩溃,点开浏览器一直弹出崩溃窗口,通过安全模式打开后,把所有的扩展都关了,近一个月没下载新的扩展。关闭扩展后还是无法正常打开浏览器。请问是什么原因呢

Asked by 544093640 3 days ago

No sound when using Firefox browser.

Mozilla Firefox is my default web browser since it was established. I never had any problems with it until now. It is this baffling sound issue. Firefox will not play any… (read more)

Mozilla Firefox is my default web browser since it was established. I never had any problems with it until now. It is this baffling sound issue. Firefox will not play any sound. At first I noticed that some adds on Youtube videos were without sound but I took no action. Yesterday I noticed that no sound will play on Firefox browser. I have no issues with my sound card or audio issues of any kind. Google Chrome plays sounds normally, as well as the Edge, this issue is only when I use Mozilla Firefox. I spent most of the time yesterday and today on trying to solve this issue but with no success. I tried every solution i could find on the internet but no joy. Firefox just don't play any sounds. As Firefox is my preferred, default web browser this thing is especially frustrating. Does anybody have a solution for this problem? Please help! I really don't want to go and use other web browsers, I love Firefox and I donate to it regularly.

Asked by osmanigra 2 days ago

Possible bug report

Hi, I hope this message finds the right people. I think my Firefox Dev Edition has been updated recently and ever since this pop-up about remembering my choice of default… (read more)

Hi, I hope this message finds the right people. I think my Firefox Dev Edition has been updated recently and ever since this pop-up about remembering my choice of default browser keeps coming up every time I open the browser. It doesn't matter how many times I confirm Firefox for my default browser. The pop-up keeps prompting me. I might not be the only one encountering this issue or rather a bug.

Asked by marek.alexa 1 day ago