Showing questions tagged: Show all questions

FireFox is not showing the correct printer name

Our printers are added from a print server. FireFox is showing the full printer server path as the printer name. This is not good. Why is this happening? I have tried cle… (read more)

Our printers are added from a print server. FireFox is showing the full printer server path as the printer name. This is not good. Why is this happening? I have tried clearing the printer settings and re-adding the printers but this did not fix the issue.

Asked by jack.wells 1 hour ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 42 minutes ago

Incorrect URL Suggestion

Hello all! Thanks for your time. When I log in to a certain procurement website associated with my employer, I use the following URL: https://solutions.sciquest.com/apps/… (read more)

Hello all!

Thanks for your time. When I log in to a certain procurement website associated with my employer, I use the following URL:

https://solutions.sciquest.com/apps/Router/Login?OrgName=MIT.

Once I have done so, subsequent typing in the URL field autocompletes to the shorter host:

https://solutions.sciquest.com/.

The only problem is that when I go to this shorter host, I am "Forbidden \n You don't have permission to access this resource." The website does not seem to allow anyone to go here.


I am on a holy quest to purge this unwanted autocomplete suggestion, but nothing seems to work. It is not appearing because of a bookmark or search history- I can delete places.sqlite to start fresh but the problem resurrects as soon as I first successfully visit the desired URL: https://solutions.sciquest.com/apps/Router/Login?OrgName=MIT.

When I use SQLite to look at places.sqlite, I don't find the shortened URL anywhere in "moz_places" but I do find it in "moz_origins". It appears there with a much greater "frecency" than the lengthier URL for some reason. ID #10 has "solutions.sciquest.com/apps/Router/Login?OrgName=MIT" with frecency 2100, and ID #11 has "solutions.sciquest.com" with frecency 16100.

If I try to delete #11, I'm not able to for reasons likely related to my lack of understanding/proficiency with SQL databases. The DB Browser I am using says "Error deleting record, foreign key constraint failed". But my suspicion would be that even if I did delete it, it would be re-generated whenever I login successfully. What I am able to do is edit the "frecency" field. When I change it to zero, and write the database, the option goes away. I fear that frecency will simply be reset next time I close and reopen however.

Thanks in advance! Dave

Asked by dave.reens 6 hours ago

Last reply by cor-el 4 hours ago

Annoying pop up

I have an annoying firefox pop up which keeps appearing on the screen asking me to put in my Primary Password. I had forgotten my original password so I reset it. The p… (read more)

I have an annoying firefox pop up which keeps appearing on the screen asking me to put in my Primary Password. I had forgotten my original password so I reset it. The pop up appeared again and I put in the new password and it didn't sign me in or disappear. What is wrong, how can I get rid of this as it appears every time I try to get on a web page and it is VERY ANNOYING!

Asked by margaretmackie 7 hours ago

Last reply by Zmingong 5 hours ago

My browser will not open on my mac Acronis see it as Malware

I am getting the following errors due to vulnerabilities detected by Acronis Ceber protect: VERACODE:32409 VERACODE:33582 VERACODE:33588 VERACODE:33883 Along with 52 more… (read more)

I am getting the following errors due to vulnerabilities detected by Acronis Ceber protect:

VERACODE:32409 VERACODE:33582 VERACODE:33588 VERACODE:33883

Along with 52 more veracodes listed as critical

I have installed & uninstalled firefox and it no longer will run on my MAC.

Here is the warning I get when I look up more details from Acronis:

ERROR: 'VERACODE:32409' is a malformed CVE-ID. 'VERACODE:32409' is a malformed CVE-ID. It does not conform to the expected CVE-ID syntax, and it could not be converted into a valid ID.

CVE entries are of the form CVE-YYYY-NNNN where:

YYYY is a year (exactly 4 digits), and NNNN is a number (with at least 4 digits, or more than 4 when needed.) Examples of CVE-IDs that conform to the syntax: CVE-1999-0003, CVE-2014-9999, CVE-2014-12345, CVE-2014-7654321

Note: Beginning in 2014, more than 4 digits are allowed in the last portion of CVE IDs. For more information, see the CVE-ID Syntax Change page.

Old-style candidate names (CAN-YYYY-XXXX) are also accepted, but this style was discontinued in 2005, and further use is strongly discouraged.

Asked by titusetheridge 7 hours ago

Last reply by Dropa 5 hours ago

Can't load any pages after updating to FF 100.0.2 64-bit

Hello all, I just updated my Firefox to 100.0.2. After the restart nothing will load. I can't open the settings (it doesn't even open a new tab as it normally does when o… (read more)

Hello all, I just updated my Firefox to 100.0.2. After the restart nothing will load. I can't open the settings (it doesn't even open a new tab as it normally does when opening the settings). Typing about:config does nothing as well. I've tried bookmarks, typing an address directly into the address bar - literally nothing happens. It doesn't try to open the page, it doesn't give me the spinning circle indication that it is trying, absolutely nothing. I am running Win 10 release 21h2 fully patched. Windows firewall is turned off, tried disabling the AV. Other browsers including Chrome, Tor and Edge all work.

I am at a loss...

Jerry

Asked by eisenerj1995 7 hours ago

Last reply by cor-el 4 hours ago

Youtube IMG keeps getting selected randomly?

Okay so I have started using Firefox recently and the only issue I have with it is that when I use YouTube randomly the YouTube icon near the nav bar keeps getting select… (read more)

Okay so I have started using Firefox recently and the only issue I have with it is that when I use YouTube randomly the YouTube icon near the nav bar keeps getting selected. I am not sure why it is doing this though. It seems like it is happening when I change tabs and then change back but is also seems to randomly do this.

You can see what I am describing in the img provided. Thanks for the help in advance.

Asked by demitrius10 7 hours ago

Last reply by Dropa 2 hours ago

microsoft Pop-up

Every time I log in or refresh outlook, I get an email ad for outlook upgrade. It is from microsoft, and can be opened as an email, but it is an ad and can't be blocked. … (read more)

Every time I log in or refresh outlook, I get an email ad for outlook upgrade. It is from microsoft, and can be opened as an email, but it is an ad and can't be blocked. These emails remain blocked with Brave, and I am running an ad blocker. Will mozilla update to remove these ads, or is there an ad blocker that works better with Mozilla. When I inspect it, the first line shows:-

<!doctype html><html dir="ltr" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" translate="no"><head><meta charset="utf-8"/><meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"/><meta http-equiv="pragma" content="no-cache"/><meta name="viewport" content="width=device-width,initial-scale=1,user-scalable=0"/><meta name="google" value="notranslate"/><meta name="format-detection" content="telephone=no"/><meta name="scriptVer" content="20220513004.19"/><meta name="physicalRing" content="WW"/><meta name="environment" content="Prod"/><meta name="bootFlights" content="sourcelistapi,novaappbar,sendClaimsChallengeInQuery,performanceDatapointHealth,patchnode"/><meta name="cdnUrl" content="//res.cdn.office.net/"/><meta name="backupCdnUrl" content="//res-2.cdn.office.net/"/><meta name="cdnContainer" content="owamail/"/><meta name="devCdnUrl" content=""/><meta name="ariaUrl" content=""/><meta name="compactAriaUrl" content=""/><meta name="wcssFrameUrl" content="https://webshell.suite.microsoft.scloud"/><meta name="scriptPath" content="scripts/"/><meta name="owaIsAuthenticated" content="OwaIsAuthenticated"/><link rel="shortcut icon" href="/mail/favicon.ico" type="image/x-icon"/><link rel="apple-touch-icon" href="//res.cdn.office.net/assets/mail/pwa/v1/pngs/apple-touch-icon.png"/><noscript>JavaScript must be enabled.</noscript><title>Outlook</title><style>@font-face {

Asked by 64bit_windows_10_user5 13 hours ago

Last reply by cor-el 4 hours ago

hi. webcam was not works in firefox.

hi. firefox is my laptop was not connect to webcam. in this url [https://www.html5rocks.com/en/tutoria.../intro/] in (Apply effects , CSS Filters) part of page. (when i c… (read more)

hi. firefox is my laptop was not connect to webcam. in this url

[https://www.html5rocks.com/en/tutoria.../intro/]

in (Apply effects , CSS Filters) part of page.

(when i click "Capture video" the LED near the webcam hole is on, but preview not shown.

but in chrome, edge and opera connect successfully. first LED on, then preview is shown with no bug!

(first i check firefox, not connected, then check in chrome connected, NOTE: device is not busy with chrome when i check firefox, i am a web developer:) )

please help me.

Asked by moslem522 15 hours ago

Last reply by Dropa 1 hour ago

when I print with FIREFOX the fonts are HUGE. I tried everything I can think of and tried the print scaling, adjusting the print factor as suggested to another user. I don't have this issue with chrome or edge. Please help ! I like FIREFOX !!

I tried printing in FIREFOX while using PDF and receipts from Amazon and HP. each time the fonts are HUGE, but not if I use Chrome or Edge. Tried your suggestions and th… (read more)

I tried printing in FIREFOX while using PDF and receipts from Amazon and HP. each time the fonts are HUGE, but not if I use Chrome or Edge. Tried your suggestions and that didn't help. I see another user has had the same exact issue with no avail. I'd really like to get this issued fixed. I like FIREFOX and want to use it whenever possible, but being unable to print makes it a problem. I would appreciate a real solution. Thank you in advance, Alan.

Asked by adanks 20 hours ago

Last reply by erinxwmeow 19 hours ago

Onedrive won't open in Firefox.

This is the second time in 4 months I've had this issue. The first time I resolved it by clearing my cache. That isn't working this time. I've looked at the help articles… (read more)

This is the second time in 4 months I've had this issue. The first time I resolved it by clearing my cache. That isn't working this time. I've looked at the help articles and clearing the cache is there. This is where I found it the first time. Any ideas?

Asked by robynneda 1 day ago

Last reply by cor-el 22 hours ago

Screen goes black.

Yesterday when my wife tried searching on her computer within the Amazon site the screen went black. She is able to pull up the Amazon website but when she tries to searc… (read more)

Yesterday when my wife tried searching on her computer within the Amazon site the screen went black. She is able to pull up the Amazon website but when she tries to search for a product the screen goes black. There will be a split second when you can see the search results but then it goes black. I do not see any pop-up blocker warning at the top.This does not happen on other websites.

Asked by greyhndfan 1 day ago

Last reply by cor-el 23 hours ago

RSMeans and Firefox compatibility

Hi there! Well, another company told my business partner that their product does not like Firefox so we should use Chrome and maybe Edge. First, that is a crock, but se… (read more)

Hi there! Well, another company told my business partner that their product does not like Firefox so we should use Chrome and maybe Edge. First, that is a crock, but seems to be a standard answer from anyone in the business world, sadly. I would not trust Edge or Chrome, especially those two, if they were the last platforms on earth. So, help pretty please?

Is there a setting that we can use that will assist in using RSMeans Online Version so it will work more effectively? Whenever we get an error message or it just won't open, they blame it on Firefox.

Asked by belinda.bentley 1 day ago

Last reply by Seburo 23 hours ago

Antivirus software

Every day I am interrupted by McAfee with daily notifications across my screen saying they have detected a virus and to sign up with them. I have NEVER been a customer o… (read more)

Every day I am interrupted by McAfee with daily notifications across my screen saying they have detected a virus and to sign up with them. I have NEVER been a customer of McAfee and would like these nuisances to stop. Is there a way I can ban them from my pc. Thank you.

joann

Asked by condogal 1 day ago

Last reply by Terry 19 hours ago

Can't connect to Google since Firefox 100

For the 2 weeks or so, I've been having an intermittent problem connecting to any Google services (Gmail, google.com, Google Calendar, Youtube). In gmail, it tells me th… (read more)

For the 2 weeks or so, I've been having an intermittent problem connecting to any Google services (Gmail, google.com, Google Calendar, Youtube). In gmail, it tells me that I'm offline or "Oops, error getting emails". If I browse to www.google.com, I just get a blank screen.

This seems to have coincided approximately with the release of Firefox 100, but I'm not totally sure it's related. If I clear all cookies and cache, that seems to resolve the problem temporarily, but it comes back. If I open a Private window or another container, that also seems to resolve the problem temporarily, but it comes back.

Other browsers work with no problem.

If I open a new container, it will work for a while, but eventually stop connecting. This doesn't happen with other websites. Only Google related websites.

I have tried doing a Firefox refresh, but that didn't resolve the problem.

Asked by peterkronenberg 1 day ago

Last reply by Terry 17 hours ago

Videos won't play

I am using a new iMac with the latest version of Firefox (100.0.2) Lately when I am reading articles on news sites such as CNN or The Guardian, or on Twitter, when I clic… (read more)

I am using a new iMac with the latest version of Firefox (100.0.2) Lately when I am reading articles on news sites such as CNN or The Guardian, or on Twitter, when I click on the video the screen goes black and stays black. No video or audio. This is incredibly frustrating. Also, even when I was able to watch videos, the default was that the sound was off. I would like to know how to fix both these issues ASAP!! Thank you

Asked by louisewats 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

Lost account after restarting computer?

Hello, I just recently restarted my computer. After I did, Firefox asked me to sign in again. I did, but now I'm on a new account without any of my other profiles. This h… (read more)

Hello, I just recently restarted my computer. After I did, Firefox asked me to sign in again. I did, but now I'm on a new account without any of my other profiles. This happened once before and I was able to get my old account back, but I forgot how I was able to do that. How can I sign back into my old account?

Asked by lilysmith215.987 1 day ago

Last reply by cor-el 22 hours ago