Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Ever since ffx 65.* 2-4 firefox process hangs on termination and then crashreporter starts after minute

Same issue as question 1250811. I can start firefox in safemode, and just let the front page load and then close. This will, 100% of times, close a few firefox processes,… (read more)

Same issue as question 1250811.

I can start firefox in safemode, and just let the front page load and then close. This will, 100% of times, close a few firefox processes, but the master process and a few child processes hang...with 12-25% load (according to sysinternals process explorer), for about a minute.

Then the crash-reporter shows up to tell me it ffx crashed.

Asked by TQ 1 year ago

Last reply by TQ 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox update 65.0.1 seems to have broken a lot of websites.

Updated Firefox to 65.0.1 yesterday now a number of websites do not work including firefox support site (Will not let me log in, had to download Opera just to post this i… (read more)

Updated Firefox to 65.0.1 yesterday now a number of websites do not work including firefox support site (Will not let me log in, had to download Opera just to post this issue.)

Examples include Facebook not loading all content or allowing me to follow links (Links do not work at all.)

Youtube can't play single videos (Again acts like link is not a link.) Playlists will somewhat work if you right click and open link in a new tab but only play about 5-10 seconds of a video before moving to a new one for another 5-10 seconds of play while also taking a lot longer than normal (more than the usual 2-3 seconds from before the upgrade) to start the next video link 10-15 seconds.

Would add info from "about:support" but it will not allow me to attach a pdf (The only way I can do that since "Automatically add" button reqires using Firefox and I can't right now(Not logging in.)

As stated before no log in ability on the support site here.

Most other sites I have tested are missing content or links randomly work or not with no real reason, at least any that I can figure some work some don't and some work some times but not others.

I have done a full un-install and re-install to see if that had any effect and it did not. Also this is the only change to my computer in a little over a month, just the update to Firefox 65.0.1.

Asked by Wolfie0827 1 year ago

Answered by Wolfie0827 1 year ago

  • Archived

Firefox cannot load a Web site

Hi, I'm reporting that firefox, firefox ERS and firefox developer edition (all latest version) are not able to load the Web site https://www.klaytn.com/. While the Web si… (read more)

Hi,

I'm reporting that firefox, firefox ERS and firefox developer edition (all latest version) are not able to load the Web site https://www.klaytn.com/. While the Web site works well with qupzilla and chromium browser (brave). I already tried all the step in the official documentation (fresh empty profile).

Thank you

Asked by erotavlas 1 year ago

Last reply by erotavlas 1 year ago

  • Archived

Firefox crashes when accessing the webcam

Please tell Me how to solve my problem. FireFox crashes with an error message when trying to connect to the webcam. FireFox is installed on a virtual machine, ManyCam sof… (read more)

Please tell Me how to solve my problem. FireFox crashes with an error message when trying to connect to the webcam. FireFox is installed on a virtual machine, ManyCam software for virtual webcam is also installed. But when you try to get a picture from the camera FiFox shut down with error http://recordit.co/FWb42ahj4v

Asked by qwaros 1 year ago

Last reply by danminor 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Firefox crashes

Since upgrading windows N with the windows media pack, Firefox immediately crashes on opening various different websites - mostly video ones (Netflix, any youtube.com/wat… (read more)

Since upgrading windows N with the windows media pack, Firefox immediately crashes on opening various different websites - mostly video ones (Netflix, any youtube.com/watch...) but also mozilla support. Prior to installing the media pack, youtube videos would play but Netflix would not (but no crashes).

Problem persists in safe mode, with DRM content allowed and not, and with hardware acceleration disabled. Flaser player and video drivers are installed and up to date; Microsoft Silverlight is also installed.

Most recent crash report IDs are:

bp-0a7d8acd-1afe-4eba-bb2d-5dfaf0190224 24/02/2019, 10:14 bp-bf9351db-1243-4ea8-bfcb-8ec560190224 24/02/2019, 10:14 bp-fef6d1c3-cd7e-4935-820e-bda130190224 24/02/2019, 10:14 bp-e52d8e6f-4c27-4ccb-af94-cf4000190224 24/02/2019, 10:14 bp-dd8c5c8f-f180-4afb-80f9-44ac90190224 24/02/2019, 10:14 bp-8eca40c2-3e2d-448f-8ead-36a990190224 24/02/2019, 10:14 bp-459e11ce-d3cb-4d85-807f-804910190224 24/02/2019, 10:14 bp-8551690f-9593-4d56-ba6f-ff5770190224 24/02/2019, 10:14 bp-0f7d679c-c0de-433d-bd7f-dd8ca0190224 24/02/2019, 10:14

Asked by njhartley 1 year ago

Answered by philipp 1 year ago

  • Archived

Firefox update to version 65.0.1 (from last night) erased my browser history

I updated Firefox last night right before bed, to version 65.0.1. I did not go to any websites after that. This morning, none of my browser history from before today, 2/1… (read more)

I updated Firefox last night right before bed, to version 65.0.1. I did not go to any websites after that. This morning, none of my browser history from before today, 2/14, exists any longer. I first noticed this when typing in a website I check daily, but I didn't have any autocomplete suggestions (normally I just type the first 2 letters and get a suggestion of the full site and I am able to just hit enter to go there). Just now, I checked my history folder to find a site I have not visited in the last few months, but with no history before yesterday, I am not sure how to proceed. I believe my bookmarks are intact (I do not typically use bookmarks, but there are a handful present, and I did not create them today, so I believe they are from before last night's update).

I do use an add-on to record my open tabs, and it someone does go back longer than this, so maybe I can find some of the sites I used to have. However, I could really use the history feature, I have some stuff last summer I would like consult ASAP. I can verify that I have not manually erased my history, at least not going back before something I viewed within a given hour (I don't go back and erase things from say, yesterday, last week, last month, last year, etc). Any thoughts?

Asked by EKenworthy 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Archived

Firefox continually crashes. The Crash Reports state:

Firefox continually crashes. I have updated drivers for everything that I can. Started in Safe Mode and still does it. The Crash Reports state: bp-4b92db87-b145-470d-9280… (read more)

Firefox continually crashes. I have updated drivers for everything that I can. Started in Safe Mode and still does it.

The Crash Reports state: bp-4b92db87-b145-470d-9280-e24050190218 19/02/2019, 9:51 am bp-023bae85-1677-48bd-92a4-b20860190218 19/02/2019, 8:22 am bp-1613c9ad-d0db-4a1d-9c7c-709380190218 19/02/2019, 8:21 am bp-d36fd399-e6eb-4aca-b381-3a38d0190218 19/02/2019, 6:40 am

Asked by JamieBurgess 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Displaying website wrongly in fullscreen mode only - strip at the bottom of the screen

I'm using Firefox 65.0.1 (64-bit) on Windows 10 Home (1809) OS build 17763.292. When I open Firefox on full-screen on my laptop screen, there's a strip at the bottom of t… (read more)

I'm using Firefox 65.0.1 (64-bit) on Windows 10 Home (1809) OS build 17763.292. When I open Firefox on full-screen on my laptop screen, there's a strip at the bottom of the screen, hiding the bottom of the website page I'm on. The strip is like a screen shot from a previous website I might have visited. This doesn't happen if I'm not in full-screen mode, and strangely it doesn't happen if I drag the same Firefox window onto my external monitor (HDMI connected, 1080p, 24 inch). The phenomenon occurs in Private mode as well. Anyone knows anything about this bug? Is there a fix?

Asked by AngelK 1 year ago

Answered by AngelK 1 year ago

  • Archived

all my passwrds are gone

went to pull up my saved passwords and they are ALL GONE! Everything I've read online is if NO help. I am not a programmer. What the hell Firefox why would you do that… (read more)

went to pull up my saved passwords and they are ALL GONE! Everything I've read online is if NO help. I am not a programmer. What the hell Firefox why would you do that!!!!!! Can someone please give me a simple answer , i know they are there it should not be that hard to restore or find them for god sakes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asked by peggyjd 1 year ago

Last reply by peggyjd 1 year ago

  • Archived

Link hijack malware on Non-SSL website

when I click on link to navigate a non-ssl (http) website, random popups keep coming up which takes me to some pdf downloader or video converter websites. If I click the … (read more)

when I click on link to navigate a non-ssl (http) website, random popups keep coming up which takes me to some pdf downloader or video converter websites. If I click the same link again, it takes me to the proper page. This happens randomly.

Asked by sabkaraja 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Archived

website drop down lists and buttons not working

on some websites drop lists and buttons have stopped working. the buttons act like they are being pressed but nothing happens. also the tool bar tip always shows up even … (read more)

on some websites drop lists and buttons have stopped working. the buttons act like they are being pressed but nothing happens. also the tool bar tip always shows up even though it's off. not sure if that's related. i have tried running in safe mode, turning off all antivirus, and updating flash as well as uninstalling flash. also have turned hardware acceleration off.

any ideas on how to fix the problem?

thanks

Asked by landrew66 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Why do I get message "verifying firefox" when opening

Using Firefox on my Mac. When I open firefox I get a message "verifying firefox". This process takes a while and then I am asked to confirm that I wan't to open Firefox. … (read more)

Using Firefox on my Mac. When I open firefox I get a message "verifying firefox". This process takes a while and then I am asked to confirm that I wan't to open Firefox. Do I have to go through this rather laborious process each time or is there a solution? Many thanks

Asked by stevecush 1 year ago

Answered by stevecush 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Can root update firefox from command line?

I run debian 9.8, and rather than using the distro version of firefox, I run the mozilla version. This works just fine, but when firefox detects that it needs updating, … (read more)

I run debian 9.8, and rather than using the distro version of firefox, I run the mozilla version. This works just fine, but when firefox detects that it needs updating, the only way I know to do it is to log into Xwindows using the root account and do it from there. I don't want a *user* account to own the browser, but I can't seem to find a way to update without Xwindows. There are some old links about using .MAR files, but the most recent one is a couple of years old, and due to appearances, i suspect - although i didn't confirm it by following the links - that only older versions, not the current one, can be loaded that way. Enough people have looked at this that it would appear worth putting in a flat warning that this cannot be done, so that people don't waste their time looking for something that doesn't exist. Help!

Asked by tanstaafl-tanj 1 year ago

Answered by tanstaafl-tanj 1 year ago

  • Archived

After powerfailure, firefox is giving me "Network protocol error", half loading pages, slow streaming of youtube, etc

After a power failure in my area while I was online, my Firefox is now giving me "Network protocol error", half loading pages, seldom loading images, slow streaming on Yo… (read more)

After a power failure in my area while I was online, my Firefox is now giving me "Network protocol error", half loading pages, seldom loading images, slow streaming on YouTube, and "problem loading page"(s).

I am advised by Firefox to inform the website owners but this is surely a Firefox browser problem, not a problem with Google or Facebook or YouTube or any website.

I am on Linux Mint 17. something on a 64bit system.

How does this get fixed?

Asked by JeremyActon 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Archived

My email address is confired valid but email is said returned during reset attempt.

This is has remained an ongoing issue from December 2018 that you at Mozilla have failed to resolve. "The confirmation email we sent to n*******@****.** was returned and … (read more)

This is has remained an ongoing issue from December 2018 that you at Mozilla have failed to resolve.

"The confirmation email we sent to n*******@****.** was returned and we’ve locked your account to protect your Firefox data." I'm pretty sure emails to that account are not bouncing. Could you please unlock my account so that I can access my sync account through THAT email, which actually accepts emails as I've tested many times? (For example, this mozilla account is linked to the same email address, for which I received a confirmation email from Mozilla itself a few minutes ago)

To make matters worse, I could not delete the account to start afresh, because or an incorrect-password response on the dialog form used to submit the change, Therefore I disconnected and now no longer am able to access that account from any browser. When I attempt to create a new account using the same email address, I am prompted with "Account exists", which is understandable.

Attempts to reset password ALWAYS result in an instantaneously displayed (with NO delay or pause) error, "Email was returned", and no email message ever gets sent from Mozilla, in inbox or spam.

I need this corrected immediately. Either resolve this by procedure OR perform and override and delete my account to allow creation of a new account with that SAME email address.

_________________________________ [previous unresolved incident]

This is the EXACT same scenario that I have attempted, but unlike the user mentioned below, who apparently was successful in receiving the reset email from Mozilla, I never received an email message, and Mozilla claims that the "email was just returned". All transpiring within the last 30 minutes, this exact same behavior has occurred whether I attempt a reset on the iOS device (iPhone Xs) or on the PC from which I have responded to this follow-up inquiry.


Something must be constitutionally wrong here, and I assure you that if any Mozilla email had been successfully delivered to the above ISP account, then spam filters would still have allowed examination of such message for my observation and manipulation.

That's not happening. I have added my account as a primary recipient of this response, as verification.

On December 10, 2018 at 7:31 AM "Bugzilla@Mozilla" <bugzilla-daemon@mozilla.org> wrote: Simon Basca [:SimonB] <simion.basca@softvision.ro> has asked *******@*******.net for needinfo: Bug 1511741: Firefox Sync account locked - not receiving email verification or password reset email iOS12 http…

Asked by rixstuh 1 year ago

Last reply by Pj 1 year ago

  • Archived

Have 2 version. Want to delete one and move info from deleted to new

I am running with ubuntu 18.04.2 I was having a problem with the snap version of firefox so I downloaded, and installed the non-snap version of firefox. Now I want to de… (read more)

I am running with ubuntu 18.04.2 I was having a problem with the snap version of firefox so I downloaded, and installed the non-snap version of firefox. Now I want to delete the snap version and use the other. My problem is that all my stuff is in the snap version. My thought is to save the profile of the snap version and then use that profile for the non snap version, delete both versions and reinstall the version I want to use. before I start, however, I thought I would ask whether that would work.

Thank you........

Asked by greg 1 year ago

Last reply by Seburo 1 year ago