Showing questions tagged: Show all questions

images not showing

media library images not showing and shown as black box with message that the image is from the website you are working on. then when inserted into the edit page is still… (read more)

media library images not showing and shown as black box with message that the image is from the website you are working on. then when inserted into the edit page is still a black box but when published for ‘Firefox’

Asked by harry.crowder 3 months ago

Last reply by cor-el 3 months ago

Firefox printing - font fine but images too big and are cropped?

My printer is printing invoices from ebay but the logo and image previews are now larger (and cropped). I tried resetting the printer no luck I logged into the same area … (read more)

My printer is printing invoices from ebay but the logo and image previews are now larger (and cropped). I tried resetting the printer no luck I logged into the same area on Safari and produced a pdf that printed fine When I went back to Firefox and generated a pdf (print using the system dialogue..) it generated the sam problem

To be clear - The images are much bigger but cropped in the window dedicated to displaying it on the invoice so it only shows a small section of the image.

is this a current bug? How do I get help from a trouble shooting chat window? Thanks Mac Monterey Firefox 103.0.2

Asked by conor3 3 months ago

Last reply by cor-el 3 months ago

Security breach using your browser

Hire staff instead of your blind leading the blind approach would be appreciated. Case in point, password security regarding access to my Last Pass vault! Through one o… (read more)

Hire staff instead of your blind leading the blind approach would be appreciated.

Case in point, password security regarding access to my Last Pass vault!

Through one of your updates, my master password to access my Last Pass account is shown which allows anyone to access my last pass vault. Your instructions are useless and incorrect and your real support is a joke.

If you have an accurate solution that applies to your CURRENT version, I would appreciate your help.

As a FYI, Chrome and the other normal browsers have retained the requirement to provide their master password to gain access to my Last Pass vault.

Aside from this issue and lack of real support, your browser is great. If I can's get a solution from you, I will have to stop using your browser.

Asked by 4johnherman 3 months ago

Last reply by Paul 3 months ago

Only one tab open and Firefox killing my system

Hi guys, With only one tab open in Firefox, the attached jpg is what I see in my task manager. My desktop is extremely laggy for obvious reasons....but dont know why. Con… (read more)

Hi guys,

With only one tab open in Firefox, the attached jpg is what I see in my task manager.

My desktop is extremely laggy for obvious reasons....but dont know why.

Confusing to see so many child tasks under the parent.

Anyone know what I need to do to over come the general slowness etc on my box.

Thanks in advance

Adrian

Asked by Adrian 3 months ago

Last reply by Terry 3 months ago

Won't load Salesforce Setup

My job requires me to use Setup in Salesforce, but when I try to open any of the Setup pages, it says it can't load the page and prompts me to open a new window. When I o… (read more)

My job requires me to use Setup in Salesforce, but when I try to open any of the Setup pages, it says it can't load the page and prompts me to open a new window. When I open the new window, it still doesn't display setup, just the homepage. Please help! I'd rather not use Chrome for this.

Asked by sawyer.brown 3 months ago

Last reply by Dropa 3 months ago

blank white screen

Yesterday (08/10) I ran a supplied update and suddenly the blank white screen problem was solved. Today when I try these same sites the problem reappears. Who sent out … (read more)

Yesterday (08/10) I ran a supplied update and suddenly the blank white screen problem was solved. Today when I try these same sites the problem reappears. Who sent out the update? Why does it not work today? This is only a problem on my desktop. I can still see the sites on my iphone.

Asked by alan.dippel 3 months ago

Last reply by cor-el 3 months ago

Mouse Hover not consistent, Firefox 103 Ubuntu 22.04.1

After upgrading to Firefox 103, I've noticed the following behavior: The mouse icon does not change while moving over web pages or even the menu items and tabs. It requir… (read more)

After upgrading to Firefox 103, I've noticed the following behavior:

The mouse icon does not change while moving over web pages or even the menu items and tabs.

It requires a click for the mouse icon to change and for an action to take place.

This causes problems because of some actions that expect a mouse hover or a click-and-hold response, which this error is preventing.

For example, clicking on Google Maps and dragging to move the map is impossible.

Hovering over a menu to allow it's automatic drop down to appear is also impossible.

This is not consistent; when I open a new Firefox window the mouse behaves normally for a time.

It does lose this ability but I don't know how quickly it happens, but after at least an hour of use, the problem is apparent.

I had thought this was a problem with my extensions or themes, because the problem does not exist in private mode. But when I temporarily removed all the extensions and themes from my setup, the problem still occurred. And the fact that a new window with all extensions still active suggests that this is not caused by those extensions, or if so, not immediately.

Asked by typewriterjason 3 months ago

Last reply by cor-el 3 months ago

Some websites don't display fonts properly...all |??????|

Even though I have the "allow websites to choose their own fonts" box checked, some websites (Google and others) display fonts as all question marks. This doesn't happen … (read more)

Even though I have the "allow websites to choose their own fonts" box checked, some websites (Google and others) display fonts as all question marks. This doesn't happen all the time...just sometimes. And sometimes restarting the computer helps. I prefer using Firefox but I noticed it doesn't happen in Safari. I have OS 12.4 and am using Firefox 103.0.2. Thanks for any advice!

Asked by barbara61 3 months ago

Last reply by cor-el 3 months ago

Yahoo mail not working after 103.0.2 update

I am able open yahoo mail in my firefox browser, but none of the buttons are working. i cannot select a message by clicking the checkbox to the left of the message that … (read more)

I am able open yahoo mail in my firefox browser, but none of the buttons are working. i cannot select a message by clicking the checkbox to the left of the message that is displayed in my inbox. if i select the message by clicking on the message, instead of being able to view it in the pane below my list of inbox messages, it appears in a new window. in that new window, no buttons are working. cannot delete, forward, reply, or use the back button to get back to my inbox. also unable to click on the calendar icon and see my calendar or click on the contacts icon to see my contacts. yahoo mail works fine in both edge and chrome browsers only having this problem in firefox.

Asked by loisimbrogno 3 months ago

Last reply by CANDLEWYCK91 3 months ago

Mouse click won't release

A mouse click sometimes will not release and any subsequent movement results in a "drag" operation. For several months I had only experienced the problem on the https://r… (read more)

A mouse click sometimes will not release and any subsequent movement results in a "drag" operation. For several months I had only experienced the problem on the https://radar.weather.gov/ website. I'd click on a map to zoom in, then as the mouse moves the map gets dragged all over the place. There was no work around (the Escape key or additional mouse clicks didn't change the situation). The only way out was to close the page. I raised holy he!! with the Weather Service several times.

Now, a second instance is occurring, this time in my Instagram account. In IG's interface, after uploading a photo and clicking to center the image, the click doesn't release and the pic moves all over the place. Again, Esc key or additional clicks don't cancel the situation. I can only upload to IG by using Msft Edge.

I am using an older Intuos3 Wacom tablet and mouse. But as I said, the problem only exists in the Firefox browser and no other apps, not Edge and certainly not in any of my photo apps.

I noticed a similar but not exact situation in the on Bugzilla but that issue was several years old.

Any advice? TY. FrankM

Asked by frankmazz 3 months ago

Last reply by petergroft 3 months ago

downloads

I checked the ask where to send downloads but the it does not ask where to save it simply sends to download which there isn't an option to remove that choice even though … (read more)

I checked the ask where to send downloads but the it does not ask where to save it simply sends to download which there isn't an option to remove that choice even though it show that I have checked the ask me where to box. I want this fixed so I can always direct the downloads to where I want them to be save.

Asked by c101 3 months ago

Last reply by Terry 3 months ago

Cannot import bookmarks into Firefox

Just got a new laptop. Am trying to export the bookmarks from the old laptop to the new laptop. The backup (.json) says it cannot process the file. The .html just does… (read more)

Just got a new laptop. Am trying to export the bookmarks from the old laptop to the new laptop. The backup (.json) says it cannot process the file. The .html just does nothing. Firefox version is the same on both laptops. When I open the .html on my old laptop, I can see all of my bookmarks. When I open it on my new laptop, it seems to be blank, even though it's clearly not. I've tried several times. Version on both laptops is 103.0.2 64 bit. HELP!!

Asked by terri.gever 3 months ago

Last reply by cor-el 3 months ago

Failing to login to my Netspend.com account ?

Hello I am continuing to fail logging in to my Netspend.com account. I am logging in with the correct Username and Password recognized by NetSpend. I have removed the cac… (read more)

Hello

I am continuing to fail logging in to my Netspend.com account. I am logging in with the correct Username and Password recognized by NetSpend. I have removed the cache. I have investigated if cookies relative to this NetSpend address are blocked. None are. NetSpend support shows no error with my account, on their computers. And, they have no control of cookies.

Would you suggest what I can modify to be successful in logging into my account in NetSpend.com from my Desktop computer ?

NetSpend technical support suggested not to SAVE my Password or Username, having Firefox as my operating browser, proposing Firefox will revert to a former password, unseen by me; thereby not allowing me entry into my NetSpend account.

                   Respectfully
                      Michael

Asked by Michael Kevin 3 months ago

Last reply by cor-el 3 months ago

why i am getting error message and unable to upload website?

An error occurred during a connection to permitexam.dmv.ny.gov. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable… (read more)

An error occurred during a connection to permitexam.dmv.ny.gov.

   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
   If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.
   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.