Showing questions tagged: Show all questions

LINKS DO NOT WORK

WHEN I CLICK ON A LING IN A WEB SITE-IT DOES NOT OPEN. I HAVE TO RIGHT CLICK AND THEN CLICK OPEN IN A NEW WINDOW EVEY TIME. IF I CANT FIX, I WILL HAVE TO GO BACK TO USING… (read more)

WHEN I CLICK ON A LING IN A WEB SITE-IT DOES NOT OPEN. I HAVE TO RIGHT CLICK AND THEN CLICK OPEN IN A NEW WINDOW EVEY TIME. IF I CANT FIX, I WILL HAVE TO GO BACK TO USING GOOGLE

Asked by rod18 1 day ago

Last reply by jscher2000 4 hours ago

As of today I am getting (forced) google.com.hk instead of google.com, how do I fix this?

It is insistent. I have found a 6 year old post that uses links that firefox no longer uses: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1092276 The instructions there n… (read more)

It is insistent.

I have found a 6 year old post that uses links that firefox no longer uses: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1092276

The instructions there no longer seem to work, I deleted cookies, closed firefox and ran CCleaner, it is still always redirecting me to .hk.

The site looks different, shitty and keeps asking me to log in or agree to some bullshit settings.

Very strange, has anyone seen this before?

Asked by Khan Solo 7 hours ago

Last reply by jscher2000 4 hours ago

I get a lot "Blocked Page" when navigating to a new domain in an open Firefox tab

This happens regularly for me, about 3 or 4 times per day. It used to be exclusively when I'm visiting https://translate.google.com. Today, however, it is also happening … (read more)

This happens regularly for me, about 3 or 4 times per day. It used to be exclusively when I'm visiting https://translate.google.com. Today, however, it is also happening on twitter.com.

When it happens however, it has always been when I'm navigating to one of those domains in open tab that I was using. Also, it has always been when I'm relying on the bar's autocomplete (for example, when I start typing "tra" and the rest is auto completed to translate.google.com) and I tap the Enter key. No amount of refreshes fixes the problem even if I disable cache (I disabled it from the network inspector in the web developer tools). There's only one warning message in the console saying "This error page has no error code in its security info". Also, even if I change URLs while under any of these 2 domains in that "broken" tab, I keep getting a blocked page. Changing to another domain, for example, google.com works. For example, If I change from https://translate.google.com to: - https://twitter.com gives a broken page - https://twitter.com/firefox gives a broken page - https://translate.google.com/?sl=auto&tl=en&text=Hello%20word&op=translate gives a broken page - https://support.mozilla.org works


However, if I just go to the url bar and tap "Alt" + "Enter", the page successfully opens in a new tab.

I'm using Firefox on Mac.

Asked by Danny 12 hours ago

Last reply by FredMcD 10 hours ago

Youtube issue; "Connect to the internet"

Greetings! Im a daily (and nightly) user of firefox nightly, both on Windows10 and Android. The last few months i have had a recurring issue when using youtube on my PC. … (read more)

Greetings! Im a daily (and nightly) user of firefox nightly, both on Windows10 and Android. The last few months i have had a recurring issue when using youtube on my PC. No problems on android.

When i start the browser, and enter youtube, it works fine for a handful of videos, then suddenly i get an error message; "Connect to the internet" - You are without internet connection, check your connection" My connection is fine, and all other webpages works perfectly, even the youtube menu is still active, and i have figured that if i click on "Your videos" in the menu, it enters the Youtube creator mode without problems at all, while other video-links are "blocked" by this annoying issue. If i click a youtube link simultaneously as i load the youtube (Studio) creator mode, (or right after), the video plays as it should for a handful of videos, then i get the same message again, and i have to restart the browser to load another video link. I have tried to disable all add-ons i run, like adblocks and you name it, but the issue still remains. I also have problems loading the youtube comment-section while this goes on, and if i like a video and reload the page, the "like" is gone.

Does anyone know what i can do to solve this issue? Any solution is highly appreciated!

PS; I can provide screenshots if needed.

Thanks in advance!

Asked by jung3lape 1 day ago

Last reply by FredMcD 13 hours ago

I can't get the Moneygram.com site to work anymore. Moneygram.com works in Edge. I don't know how to fix firefox.

I want moneygram.com to work in firefox, the same as before. firefox won't launch the windows, It gets error message . I run in debug mode. Something is wrong with the ro… (read more)

I want moneygram.com to work in firefox, the same as before. firefox won't launch the windows, It gets error message . I run in debug mode. Something is wrong with the roaming profile or something. IDK. szfst4oz.default-1631708567255 is the file that is returning errors I think. szfst4oz.default-1631708567255 is returning and causing an error...

I don't know how this has happened.

Asked by larry.p.norf 1 day ago

Last reply by FredMcD 1 day ago

Missing web page content

a few weeks ago web pages ceased to show blocks that contained pictures and other like sub-pages. They show up fine in MS Edge. I am being forced to go to edge in order… (read more)

a few weeks ago web pages ceased to show blocks that contained pictures and other like sub-pages. They show up fine in MS Edge. I am being forced to go to edge in order to get the missing content. Is there a mystery setting somewhere to enable viewing of the missing content?

Asked by Dave Jaworski 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

Gmail Error #001 only specific WLAN

Hello there, Since I started working in a new office, Gmail shows Error #001 ("Ooops" error). This problem happens only in with Gmail, only with Firefox. Neither other br… (read more)

Hello there,

Since I started working in a new office, Gmail shows Error #001 ("Ooops" error).

This problem happens only in with Gmail, only with Firefox. Neither other browsers do not have issues with Gmail, nor other pages have problem to be loaded in Firefox. And it do happens only when connected to the wlan of the office, not at home or anywhere else (so far).

A working solution was to delete all the cookies and history related to Gmail in Firefox. However the problem repeats again.

Any support is much appreciated.

Cheers!

Asked by susovalencia 1 day ago

Last reply by FredMcD 1 day ago

Feature request: enable single window app mode for web apps

Hi there, I'd like to make a feature request. One of the things that I love about Google Chrome is the ability to run single window apps. This is the only feature keeping… (read more)

Hi there, I'd like to make a feature request. One of the things that I love about Google Chrome is the ability to run single window apps. This is the only feature keeping me from moving to Firefox at this point. I'd like to request that this be added as a feature in Firefox. The command could be something like:

firefox --app=https://mail.provider.com

This would spawn a single app window that does not have tabs to navigate to other apps.

Thanks!

Asked by openmail 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

403 error on xero.com login service

I and some colleagues using firefox get a 403 error when switching to xero.com authorization services. go.xero.com my.xero.com login.xero.com/identity/user/login … (read more)

I and some colleagues using firefox get a 403 error when switching to xero.com authorization services.

1) There is no error in other browsers and with postman. 2) On all versions of firefox, error 403. 3) When installing a clean isolated system on a virtual box - error 403. 4) The error occurs on any connected network. 5) WireShark showed packet loss: (on screenshot).

Technical features: 1) Windows XP (x32),Wwindows 10 (x64) 2) Firefox versions: 52.0-92.0 (latest)

P.S. Xero recommends that you contact you directly for assistance. Because not all users get this error under firefox.

Asked by lyama961 2 days ago

Last reply by FredMcD 1 day ago

Firefox does not open tinyurl.com

Firefox does not open tinyurl.com, while Chrome and Edge do not have an issue. Errormsg: "Server not found". "Hmm. We’re having trouble finding that site. We can’t connec… (read more)

Firefox does not open tinyurl.com, while Chrome and Edge do not have an issue.

Errormsg: "Server not found". "Hmm. We’re having trouble finding that site. We can’t connect to the server at tinyurl.com.".

I have experienced this since a few months. I read some articles that this was implemented to enhance the security, but how can I fix it?

Asked by paul.martijn 2 days ago

Last reply by cor-el 1 day ago

Some websites won't load - think I'm a bot

Hi, I'm new to Linux, just one week on Manjaro.. It's great so far and Firefix works well. I only seem to have issues with one website (https://www.crateandbarrel.ca/queb… (read more)

Hi, I'm new to Linux, just one week on Manjaro.. It's great so far and Firefix works well. I only seem to have issues with one website (https://www.crateandbarrel.ca/quebec/customer-service) but it's an important one for me.

The error message tells me to enable cookies and JavaScript, which I've done but the error persists. The message is as follows. Any ideas on what else I could do resolve this error? Thank you

Pardon Our Interruption

As you were browsing something about your browser made us think you were a bot. There are a few reasons this might happen:

   You're a power user moving through this website with super-human speed.
   You've disabled cookies in your web browser.
   A third-party browser plugin, such as Ghostery or NoScript, is preventing JavaScript from running. Additional information is available in this support article.

To regain access, please make sure that cookies and JavaScript are enabled before reloading the page.

Asked by ina.ionescu 5 months ago

Last reply by Glen G. 2 days ago

Problem with one website. I can't load and I see error: SSL_ERROR_INTERNAL_ERROR_ALERT

Dear Mozilla Community, I have problems with one website. This website is poczta.wp.pl. Sometimes this can't be loaded. I see this error: "SSL_ERROR_INTERNAL_ERROR_ALERT"… (read more)

Dear Mozilla Community,

I have problems with one website. This website is poczta.wp.pl. Sometimes this can't be loaded. I see this error:

"SSL_ERROR_INTERNAL_ERROR_ALERT".

This is website with https protocol. What is the reason? Other websites works fine. I think that this is not problem with my router or internet provider because I changed both and it is still problem there. I had this problem also on another computer with Windows 10 operating system. I contacted with administrator of this website and they think that all is okay so they suggested me that this can be problem with browser or my computer.

This behavior is very hard to test because this issue is showed very rare. Sometime one time in one week and sometimes two time in one day. I don't know what is going on with this.

Can you help?

Asked by Peter 3 days ago

Last reply by cor-el 3 days ago

Firefox won't load some pages

I'm running High Sierra on my MAC version 10.13.6 and certain websites won't load. Some will go to the site but then never finish loading. Some will find it in a google s… (read more)

I'm running High Sierra on my MAC version 10.13.6 and certain websites won't load. Some will go to the site but then never finish loading. Some will find it in a google search and when I click on it, it does nothing , no wheel nothing. I tried doing a return of a dress and the return link I was emailed wouldn't work. I signed in to Safari and no problem, all the sites that won't load on Firefox load on Safari. I tried clearing the cache and cookies, checked for malware, and updated Firefox. I have tried everything from all the help pages I can find with no luck still.

Asked by the4scribners 6 days ago

Last reply by FredMcD 4 days ago

Firefox Cleared History And Now Cannot Login to Live.com Hotmail

Yesterday I cleared my Firefox History including cookies and cache. Immediately could no longer Login to my live.com Hotmail account. Attempted multiple reset of live.c… (read more)

Yesterday I cleared my Firefox History including cookies and cache. Immediately could no longer Login to my live.com Hotmail account. Attempted multiple reset of live.com Hotmail PW and locked out. Of note: Firefox crashed when I cleared Firefox history so I had to force quit in Mac OS. More than coincidence I have this issue I believe. Help, thoughts? Thank you !

Asked by ajdnewyork 5 days ago

Last reply by FredMcD 5 days ago

Can't scroll in Https://www.nsinternationaal.nl

Can't scroll in https://www.nsinternational.nl in Firefox. Had to use Microsoft Edge to book a voyage. To see in Firefoxs the bottom/rest of the screen I had to zoom ou… (read more)

Can't scroll in https://www.nsinternational.nl in Firefox.

Had to use Microsoft Edge to book a voyage. To see in Firefoxs the bottom/rest of the screen I had to zoom out which makes it impossible to read due to the size of the letters. How come?

Asked by eduard5 5 days ago

Last reply by FredMcD 5 days ago

Permission denied to website

On only one specific website I get a message "you don't have permission to access <that website> on this server. It happens in both Chrome and Firefox. No other web… (read more)

On only one specific website I get a message "you don't have permission to access <that website> on this server. It happens in both Chrome and Firefox. No other website is affected. I do not have a VPN. Help please!

Asked by realsouthwest 6 days ago

Last reply by cor-el 5 days ago