Firefox will not load pages / connect to internet

Starting a few weeks ago, firefox would not load any accounts via https://login.microsoftonline.com/ one one of my Macs. I was running the latest version 121.xx on MAC 1… (read more)

Starting a few weeks ago, firefox would not load any accounts via https://login.microsoftonline.com/ one one of my Macs.

I was running the latest version 121.xx on MAC 12.7.2

Nothing would fix the site issue, so I tried re-installing and refreshing Firefox. Followed all the troubleshooting steps.

Now firefox is completely broken. Tried creating a new profile. Running in safe mode, etc.

It sometimes will load pages, but extremely slow. But generally is unusable.

Firefox works on my other macs just fine (Profile uses sync with those machines)

Safari and Chrome work perfectly fine. No malware. No ISP issues. No firewall.

Please advise a fix or I guess I will delete everything firefox related.

Asked by gt0279a 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 month ago

Autofill address not working anymore

Autofill has been working perfectly fine until yesterday. There's not even a manage addresses in the privacy and security settings anymore. Autofill card still works, bu… (read more)

Autofill has been working perfectly fine until yesterday. There's not even a manage addresses in the privacy and security settings anymore.

Autofill card still works, but not addresses.

Asked by allanrivers99 5 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 days ago

YouTube Latest Videos Box Now Showing After Update

Hey there! After updating Firefox to 121.0.1 YouTube latest videos box not showing. It appears for a few seconds after page is loaded, but then just disappears. Checked o… (read more)

Hey there! After updating Firefox to 121.0.1 YouTube latest videos box not showing. It appears for a few seconds after page is loaded, but then just disappears. Checked on another computer -- the same issue, although in 120.0.1 works fine.

Asked by piano-event-44 2 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 months ago

How do I turn off lazy loading for tabs definitely and irrevocably?

I can't turn off lazy loading. I set the following about:config settings to "false": browser.sessionstore.restore_on_demand browser.sessionstore.restore_tabs_lazily brow… (read more)

I can't turn off lazy loading. I set the following about:config settings to "false":

browser.sessionstore.restore_on_demand browser.sessionstore.restore_tabs_lazily browser.sessionstore.restore_pinned_tabs_on_demand

Nothing changes. When I start Firefox, it simply won't load all tabs. How do I fix this?

Asked by Lunger 5 months ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Hangs when trying to save an image

When I right click on an image and select "save as", after selecting where to save it and then selecting save, firefox just hangs and is completely unresponsive, leaving … (read more)

When I right click on an image and select "save as", after selecting where to save it and then selecting save, firefox just hangs and is completely unresponsive, leaving me having to terminate it through task manager. No error message ever come up, Firefox just freezes.

Asked by mikey-d 1 month ago

Last reply by zeroknight 3 weeks ago

Suddenly missing icon shortcuts on new tab page.

I just noticed today that my New Tab Page is now displaying an old set of icons (are they called bookmarks?) It might be associated with the recent update to v121, but I … (read more)

I just noticed today that my New Tab Page is now displaying an old set of icons (are they called bookmarks?) It might be associated with the recent update to v121, but I have lost several newer pinned icons. The display today is shown in the attached image, and I have drawn a red diagonal through icons that have not appeared on my New Tab Page for some time. I don't have a list or image of the recent ones that are gone missing.

I'm sure I'll eventually find and replace the ones that I lost, but this is just embarrassing for FF, which I use for just about everything.

If there's a way to revert, I'd like to know.

Asked by MyUsernameHere 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

Firefox freezes

I have just reinstalled windows and then Firefox. If I click settings then a menu item it just freezes. I have uninstalled and reinstalled. Using Windows 11 Pro 22H2. … (read more)

I have just reinstalled windows and then Firefox. If I click settings then a menu item it just freezes.

I have uninstalled and reinstalled.

Using Windows 11 Pro 22H2.

Any suggestions?

Asked by Trevor Appleton 3 months ago

Last reply by zeroknight 2 months ago

Hotmail Gone Blank

I am once again having issue with Hotmail and Firefox. It's working perfectly fine in Pale Moon, but it's gone totally blank in Firefox. It worked totally fine yesterday,… (read more)

I am once again having issue with Hotmail and Firefox. It's working perfectly fine in Pale Moon, but it's gone totally blank in Firefox. It worked totally fine yesterday, but today I cannot access ANYTHING in Hotmail. Firefox says it's up to date, but usually when I start having issues with Hotmail, it's because Firefox needs to update. Please help fix this problem! All other websites work fine! Thank you!

Asked by Delenn 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 month ago

Firefox 123.0 Now Opens up New Tab or Window - How to Override This?

Ever since I installed Firefox 123.0, when I execute a search on Yahoo.com, Firefox automatically opens up a new window or tab (depending upon how you have it set up in s… (read more)

Ever since I installed Firefox 123.0, when I execute a search on Yahoo.com, Firefox automatically opens up a new window or tab (depending upon how you have it set up in settings) when it didn't before. When I try this with Firefox using Google.com to search, it does NOT open up a new window/tab. But when I try it with Yahoo.com when using Google Chrome, it does NOT open up a new tab. So it would appear that the behavior is being caused by something in Firefox.

I tried making various changes in settings and Firefox about:config that were recommended in previous questions here, but they did not alter the behavior. I would like the behavior to return to simply performing the search within the same window (I can always scroll back to get the original page). Can anyone help?

Asked by lsedels 1 week ago

Last reply by zeroknight 1 week ago

Strange Blue Thing On New Tab When Opening NewTab

only sometimes, when i get a new tab, from double click or anywhere else, appears a blue circle on the left side of the tab bar, it comes from the browser it gets bigger.… (read more)

only sometimes, when i get a new tab, from double click or anywhere else, appears a blue circle on the left side of the tab bar, it comes from the browser it gets bigger. ive just seen it from the corner of my eye. it just happens real quick

can someone help

Asked by tunescool 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago

Firefox wont sync across laptop and desktop

Hello I hope you can help. Trying to sync my logins/passwords from my laptop to my desktop. It just doesnt work. I have reset primary password, logged into both dev… (read more)

Hello

I hope you can help.

Trying to sync my logins/passwords from my laptop to my desktop. It just doesnt work.

I have reset primary password, logged into both devices, selected sync on both devices. But it does not sync to desktop. Both machines come up in the Connected Services setion of my mozilla account.

When i try to manually enter logins & password on desktop list - it keeps asking me to enter my primary password (despite already being logged into firefox).

This is very frustrating so any help is greatly appreciated.

Asked by chughes2 2 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 month ago

Cannot connect to YouTube - DoH Issue?

I just tried to connect to YouTube & get "You're offline. Check your connection." I assume this is due to a DoH connection issue. I can connect in Chrome. My Firef… (read more)

I just tried to connect to YouTube & get "You're offline. Check your connection." I assume this is due to a DoH connection issue. I can connect in Chrome. My Firefox Mozilla Connection Settings are "Use system proxy settings", though I have set this to "No proxy" in an attempt to fix this - didn't help.

Under Privacy & Security: "Enable HTTPS-Only Mode in all windows", "Enable secure DNS using: Increased Protection" - tried "Default Protection" - no help. Using Cloudflare default.

It has been a few months since I tried YouTube - not sure what's up. It works in Firefox on my phone..

Asked by theHook 2 months ago

Last reply by jonzn4SUSE 2 months ago

Dead tabs on Firefox v121 for Windows

I have a frequent problem with dead tabs in FF v121 on Win 10. I tend to have many tabs open (like 15 say) and it sometimes happens that a tab becomes completely unrespon… (read more)

I have a frequent problem with dead tabs in FF v121 on Win 10. I tend to have many tabs open (like 15 say) and it sometimes happens that a tab becomes completely unresponsive. It could be a new tab that I open or an existing one that I click on. When this happens I can't do anything. Page reload, clicking on links, entering an address by hand ... nothing happens. The tab is simply dead. The tab is essentially dead. After some time (usually 1-2 minutes) the problem resolves itself. However, it is very annoying as it happens almost every day and sometimes even several times a day. So I am looking for a way to solve, otherwise I will have to move to Brave or some other alternative. Any ideas what could be the problem? I also do not want to restart my browser several times a day as that logs me out of all websites I use including Whatsapp (I delete cookies when closing FF).

Asked by Pete 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 week ago

Lost tabs sent from other device in Firefox when force-closing browser

I recently sent a lot of tabs from my phone to my computer. However, when I started Firefox on my computer, since Firefox tried to load the content of all sent tabs immed… (read more)

I recently sent a lot of tabs from my phone to my computer. However, when I started Firefox on my computer, since Firefox tried to load the content of all sent tabs immediately instead loading them lazily (which I think probably should be the default behavior), it took a very long time for Firefox to display even the tab that was currently selected, and I therefore decided to kill Firefox and reopen it, in the hope that all new tabs would load lazily. Instead, when I reopened Firefox, none of the new tabs where there anymore; it was as if they had never been sent. I would like to get them back, but I have no idea how to. Does anyone know if that is possible and, if so, how?

Asked by krikru 2 months ago

Last reply by cor-el 2 months ago

Sync not working due to a downed server

For now one week, I cannot sync my browser using Firefox sync. When checking the logs, I always see : Sync.Resource WARN GET request to https://sync-788-us-west-2.s… (read more)

For now one week, I cannot sync my browser using Firefox sync. When checking the logs, I always see :

Sync.Resource WARN GET request to https://sync-788-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/208380794/info/collections failed: [Exception... "The connection was refused" nsresult: "0x804b000d (NS_ERROR_CONNECTION_REFUSED)" location: "<unknown>" data: no] No traceback available

I have tested on multiples wifi network and mobile data and still the same error. After checking, it seem that this server is down, and I don't know were to report this.

Is this the right place to report this or is it a thing I can do to fix that ?

Thanks

Asked by cfouche3005 5 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 4 days ago

Logins and password losts

My profile is not able to recover saved password. Logins.json file copied in the new profile but password not visible. In the default profile logins.json.corrupt appeared… (read more)

My profile is not able to recover saved password. Logins.json file copied in the new profile but password not visible. In the default profile logins.json.corrupt appeared. I am looking for a procedure to recover information in corrupted profile. Can you help?

Asked by Testone99 2 months ago

Last reply by cor-el 1 month ago

No audio on some videos

Videos from vidplay/mycloud/mp4upload on various video streaming sites do not have audio. Videos have working audio on other browsers. Only filemoon server seems to be wo… (read more)

Videos from vidplay/mycloud/mp4upload on various video streaming sites do not have audio. Videos have working audio on other browsers. Only filemoon server seems to be working so far. Issue persists with troubleshooting mode

Using Win10, firefox nightly 120.0a1, has persisted for a few updates.

Asked by guwesley 4 months ago

Last reply by cor-el 4 months ago