Showing questions tagged: Show all questions

hello I have a question about cookies and cache

Hello all I have a site that I log into to manage different things and everytime I go the help section it asks me to relogin. I contacted the support for this site and t… (read more)

Hello all I have a site that I log into to manage different things and everytime I go the help section it asks me to relogin. I contacted the support for this site and they say it is a problem of cookies or cache. However, even after I have wiped the cookies and delete the navigation history, I cannot log in.

Is there a magic way to clean cache and cookies, thank you

Kimbert

ps when joiningdata

found this "safeMode": false,

   "supportURL": "https://support.mozilla.org/1/firefox/81.0/Linux/en-US/",
   "numTotalWindows": 1,
   "numRemoteWindows": 1,
   "remoteAutoStart": true,
   "autoStartStatus": 1,
   "policiesStatus": 0,
   "keyLocationServiceGoogleFound": true,
   "keySafebrowsingGoogleFound": true,
   "keyMozillaFound": false 

??? what is this 'remote'!!!

Asked by Kimbert 1 day ago

Last reply by jscher2000 16 hours ago

browser data

Nationwide has decided recently that my firefox is not up to date and got me to delete bookmarks, then delete the cache. and some thing to do with the browser. I may have… (read more)

Nationwide has decided recently that my firefox is not up to date and got me to delete bookmarks, then delete the cache. and some thing to do with the browser. I may have to ask them again as I have deleted bookmarks and updated but they still don't accept me or say there is a problem. any idea what I need to do with my browser? Things have worked well for years but no more. And being put back to my tortuous login every time is driving me mental. Best regards, Don.

Asked by don7341 20 hours ago

Last reply by FredMcD 17 hours ago

trailing slah are added at the end of mime link

Hello, I'm using Firefox 81.0.2 on Ubuntu 20.04. I have a local html page with link formatted link that : ssh://server.domain.com If I type in a terminal : xdg-open ss… (read more)

Hello, I'm using Firefox 81.0.2 on Ubuntu 20.04. I have a local html page with link formatted link that : ssh://server.domain.com If I type in a terminal : xdg-open ssh:/server.domain.com No problem it works as intended, however in Firefox it doesnt if I use xdg-opn to open a link starting with ssh. I suspect it comes from the fact that meanwhile my links are written like that : <area shape="rect" coords="1428,438,1463,495" href="ssh://server.domain.com" alt="" onmouseover="showTooltip('n14')" onmouseout="hideTooltip()"> when putting my mouse over the link it appears in the bottom left corner as: ssh://server.domain.com/ That trailing slash is most likely the problem ssh:// mime shouldn't consider / to be anything more that a caracter and I don't blame xdg-open here, but why would firefox add a trailing slash to a link while it's not written in the html file in the first place ? Hope any one will have an answer.

Asked by commercial23 22 hours ago

Multi-Account Containers extension context menu item removal issue

Hello, I recently installed the Multi-Account Containers extension but noticed that it also added some unwanted right click context menu items to assets for websites that… (read more)

Hello,

I recently installed the Multi-Account Containers extension but noticed that it also added some unwanted right click context menu items to assets for websites that I have put into containers. For example google.com and youtube.com are both put inside a "google" container. Now I have used the folowing code: "menu[label="Open Link in New Google Tab"] {display:none!important;} " in the userChrome.css file to remove the context menu item: "Open Link in New Google Tab" but it's only taking effect on the google.com website and not youtube.com.

Anyone know the reason why?

Thanks in advace.

Asked by Malice 23 hours ago

Clear all History / Windows and Linux different / Bug

In Windows Version... Shift-Ctrl-Del then Enter executes [Preferred] In Linux Version... Shift-Ctrl-Del then Enter cancels [Argh - I MUST click Ok] Shift-Ctrl-Del then S… (read more)

In Windows Version...

Shift-Ctrl-Del then Enter executes [Preferred]


In Linux Version...

Shift-Ctrl-Del then Enter cancels [Argh - I MUST click Ok]

Shift-Ctrl-Del then Shift-Tab then Enter executes [Almost preferred but not the same as in Windows version


Need the "Ok" button to be selected so I can simply press Enter

Asked by sorky 1 day ago

Playing two audios ( for example, two Youtube videos) on two seperate headphones, or in my case,

the 1st youtube video is played out on the screen, and the other video in my headphones. I would like to give my little brother my pair of headphones to watch youtube, an… (read more)

the 1st youtube video is played out on the screen, and the other video in my headphones.

I would like to give my little brother my pair of headphones to watch youtube, and for my class lectures that I have to watch, I would like to listen to them through the screen, or vice versa. And of course I would split the windows up, his screen of youtube on the left, and mine on the right.

Thank you

Asked by danniel.brown27 1 day ago

Google login and outdated Plugin.

Hi! I am opening this help, because for some months, that I have been using Firefox on Kubunto, it is impossible to log into Google. YouTube is the way I left it in Print… (read more)

Hi! I am opening this help, because for some months, that I have been using Firefox on Kubunto, it is impossible to log into Google. YouTube is the way I left it in Print. And it has a plogin that doesn't update for anything. Which is the Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc.

This has brought me a lot of frustration when using firefox on Kubunto. But as I use the system only on the Pen Drive, I have no plans to install Chorme. Because I need the system only there and now.

Of course, I tried in many ways to correct my problem. I even formatted this Kubunto system. I tested with other linux systems. But they all have a problem with the same plugin, in firefox.

Could someone help me with this problem? I always used everything normal. It only started to happen about 3 months ago.

Asked by Zanguet 1 day ago

Addon popups (e.g. uBlock origin) do not contain anything on Nightly

Starting from the last week (as far as I can tell), the uBlock popup is not displaying anything on nightly (works fine on stable). Sometimes it displays the content befor… (read more)

Starting from the last week (as far as I can tell), the uBlock popup is not displaying anything on nightly (works fine on stable). Sometimes it displays the content before quickly going back to a blank state, but I have not been able to find out why.

Asked by mathieui 1 day ago

Last reply by cor-el 1 day ago

Content of toolbar popup of an addon is not rendered or not visible.

Hi, i recently have a issue, where most of the addons don't show the content of their defined popup. I do the following sequence. - open firefox - add a addon - add it t… (read more)

Hi, i recently have a issue, where most of the addons don't show the content of their defined popup.

I do the following sequence.

- open firefox - add a addon - add it to the toolbar - click on the icon to access its popup

The popup is then opened and the outline of it's size is most likely correctly calculated, but the content is missing.

The reference Addons are passff, with no Content SakaKey, with an partial rendering HTTPSEverywhere, with the full content and the expected behaviour.

I tried to reset the browser via the about:support page, no change. I restarted in safe mode. That was kind of pointless, because without addons, there are no icons to click at^^.

I created a fresh profile, also no change. So i downloaded the latest nightly, started with a fresh profile, and installed one addon, still not working.

I fickled with the browser-style property in the manifest.json of passff, and set it to true, but again it still shows no content.

What is most likely missing on the shared data, i run Ubuntu 20.04 with i3 as a window manager.

Has anyone a idea what i am missing?

Asked by Manu.Bernza 2 days ago

disable automatic updates in 81

I cant seem to be able to disable automatic updates. Firefox updates automaticly in background at work and then crashes my tab and all my work gets lost when it has to u… (read more)

I cant seem to be able to disable automatic updates. Firefox updates automaticly in background at work and then crashes my tab and all my work gets lost when it has to update. Its really annoying.

Iv tried searching for settings and using about:config, changin app.update.auto to false. It keeps updating anyway...

Asked by ivar.forss 2 days ago

Last reply by cor-el 2 days ago

Firefix home page wont'load, remains blank

I'm using Firefox browser on Linux mint, my Firefox homepage which is the default option wont load and remain blank no matter what. What should I do, please help. I reall… (read more)

I'm using Firefox browser on Linux mint, my Firefox homepage which is the default option wont load and remain blank no matter what. What should I do, please help. I really need it.

Asked by ayush.ram691 3 days ago

Last reply by FredMcD 2 days ago

Firefox release 59 for raspberry pi for Kaios development

Firefox release 59 for raspberry pi for Kaios development. We are a young non profit startup and we use raspberry pi as our primary computer for development. We found fir… (read more)

Firefox release 59 for raspberry pi for Kaios development. We are a young non profit startup and we use raspberry pi as our primary computer for development. We found firefox for raspberry pi but it is the latest version. We want release 59 as only that suppor webdev needed for kaios development

Asked by dev.hellonuh 3 days ago

Is there a way to get Firefox to stop asking for smart card PIV/CCID/OpenPGP PINs on startup?

I've been trying to figure out if there is a way to stop Firefox from continually asking for the PINs to smartcards that it discovers through p11-kit-proxy with pcscd. E… (read more)

I've been trying to figure out if there is a way to stop Firefox from continually asking for the PINs to smartcards that it discovers through p11-kit-proxy with pcscd. Everytime I start firefox I am currently unloading the module to prevent Firefox from asking me for the PINs to smartcards it does not need access to

Asked by thesunistoolong 3 days ago

UI responsiveness issues - Linux + high GPU usage

Hi! I'm posting this in hopes of getting help with a UI responsiveness problem that seems specific to Linux when GPU usage is very high. I use distributed computing throu… (read more)

Hi! I'm posting this in hopes of getting help with a UI responsiveness problem that seems specific to Linux when GPU usage is very high. I use distributed computing through BOINC when weather is cold enough to allow it, but I've noticed that when my GPU is working on a task, Firefox is very unresponsive in most regards; scrolling lags behind my actual inputs, it takes longer to render new pages, and videos have issues like video/audio desync and audio stuttering.

That would seem normal to me considering my system resources are in heavy use, except for two things: these issues do not occur in Blink-based browsers (I've temporarily switched to Brave because of this issue), and more relevantly, they only occur in Firefox in Linux, not Windows Firefox.

I have already checked if this is because of settings or extensions by creating a new blank profile (which I am using right now), and that's not it - turning off hardware acceleration doesn't help either.

I see the Troubleshooting Information dump has a lot of system and hardware data in it, but I'd be happy to provide more details if needed. Thanks!

Asked by VII.rosa 3 days ago

Hik Vision No plugin detected.

Can anyone help. I get the following error, I've added codec to my Linux OS but while using Firefox to login to my Hik Vision camera IP I get No plugin detected. In the s… (read more)

Can anyone help. I get the following error, I've added codec to my Linux OS but while using Firefox to login to my Hik Vision camera IP I get No plugin detected.

In the suppliers help I get works with Windows and Firefox 52 and above.

I'm on Linux Pop OS using Firefox 81.0.2 (64-bit)

Asked by graham35 3 days ago

Last reply by jscher2000 3 days ago

Select which GPU firefox uses for hardware acceleration in a multigpu system

Software: Manjaro Linux, GNOME, Xorg, Firefox 81 Hardware: nvidia GTX 1080 and AMD RX 570 I have a multigpu Linux machine and would like to configure Firefox to only use … (read more)

Software: Manjaro Linux, GNOME, Xorg, Firefox 81 Hardware: nvidia GTX 1080 and AMD RX 570

I have a multigpu Linux machine and would like to configure Firefox to only use the AMD card for hardware acceleration.

Rationale: My Xorg is configured to only use the RX 570. My GTX1080 is mostly used to pass through to a Windows VM, but occasionally I do use it in Linux so do not want to disable it completely. This is usually seamless, when the card is not in use: When I start up the Windows VM, it unbinds the GTX1080 from the driver and passes the hardware through. When Firefox is running with hardware acceleration enabled, however, it can not unbind the GTX1080. It seems that Firefox is "using" the nvidia card, so I just want to disable that without disabling hardware acceleration entirely.

Asked by parahaps 3 days ago

Lost all installed Addons and Theme through update

Firefox did an update today, and restarting it, all my installed addons are gone. On top of that, my personal theme is no longer there. Saved passwords, on the other hand… (read more)

Firefox did an update today, and restarting it, all my installed addons are gone. On top of that, my personal theme is no longer there.

Saved passwords, on the other hand, do not seem to be affected.

Any advice on how to restore the addons, in particular? My current version Firefox 76.0 on Fedora. Any help is appreciated!

Asked by martin 3 days ago

Developer.Android.Com Website messed-up

Hi, has anyone encountered this problem also? The website https://developer.android.com/guide/topics/manifest/application-element display is messed-up. Please check the … (read more)

Hi, has anyone encountered this problem also? The website https://developer.android.com/guide/topics/manifest/application-element display is messed-up. Please check the attached images. I'm running Firefox 81.0.2 (64-bit) on Ubuntu.

Asked by rslaranjo 4 days ago

Last reply by TyDraniu 4 days ago