Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Locked
  • Archived

Firefox doesn't show Youtube as it is, but only a blankspace! HELP ME PlEASE.

Firefox can't show the youtube structure, and show only a blank space! It is really annoying. I have tried every thing; updated my flash, cleared all of my cash, cookies … (read more)

Firefox can't show the youtube structure, and show only a blank space! It is really annoying.

I have tried every thing; updated my flash, cleared all of my cash, cookies and history.

Nothing works! Other Web browsers show the youtube perfectly, I don't want to switch to another web browser, please help me!

Asked by thenegarian 1 year ago

Answered by McCoy 1 year ago

  • Locked
  • Archived

why is firefox infected again, after a clean reinstall with hostingcloud.science carrying JS:Miner worm, using Malwarebytes and Avast

Browsing with Firefox takes my pc to hostingcloud.science infected with JS:Miner [trj] I have worked with Malwarebytes Support to get rid of it, to no avail, unless I u… (read more)

Browsing with Firefox takes my pc to hostingcloud.science infected with JS:Miner [trj] I have worked with Malwarebytes Support to get rid of it, to no avail, unless I use a vpn with Avast. I have seen this exploit discussed by other users. When will Firefox find a solution? I have reinstalled, cleaned, scanned, etc to no avail. the only thing that is currentlyl working is using Avast vpn browsing from a different country than my own. Please help, thanks


edited email address from public and search/spam bots view as nobody here does replies by email.

Asked by mersi 1 year ago

Last reply by Shadow110 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Firefox 63 (macOS) lets YouTube videos start automatically in spite of "media.autoplay.enabled" being set to "false." Can that be fixed, please?

Firefox 63 (macOS) lets YouTube videos start automatically in spite of "media.autoplay.enabled" being set to "false." Can that be fixed, please? PS (on 10/25/2018): I po… (read more)

Firefox 63 (macOS) lets YouTube videos start automatically in spite of "media.autoplay.enabled" being set to "false."

Can that be fixed, please?

PS (on 10/25/2018): I posted this question by mistake twice and the other question has been answered. To stop autoplay the setting "media.autoplay.default" has to be changed to 1.

Asked by resucami2 1 year ago

Last reply by Roland Tanglao 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Webpage rendering problem, cannot see video thumbnails for youtube

I am facing a issue recently in firefox that I cannot see the page contents correctly. Couple of examples : - when I open youtube.com, dont see the video thumbnail images… (read more)

I am facing a issue recently in firefox that I cannot see the page contents correctly. Couple of examples : - when I open youtube.com, dont see the video thumbnail images. I see blank there. I can see the video description though. But when I click on a video link, it plays okay. - Some webpages are not rendering correctly even when there is no video.

I tried following, without success - - uninstalled and re-installed firefox - opened firefox in safe mode.

I dont have any extension. I have shockwave plugin installed. And the OS is Windows 10

Asked by anirban_b 1 year ago

Last reply by Roland Tanglao 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Firefox doesn't show Youtube as it is, but only a blankspace! HELP ME PLEASE.

Firefox can't show the youtube structure, and show only a blank space! It is really annoying. I have tried every thing; updated my flash, cleared all of my cash, cookies … (read more)

Firefox can't show the youtube structure, and show only a blank space! It is really annoying.

I have tried every thing; updated my flash, cleared all of my cash, cookies and history.

Nothing works! Other Web browsers show the youtube perfectly, I don't want to switch to another web browser, please help me!

Asked by thenegarian 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago

  • Locked
  • Archived

firefox web browser is not disconnecting from a chat room on a web page

when I try to enter a chat room on a favorite site, I get the message that I'm already in a chat room. I've tried uninstalling and then reinstalling firefox. this is the … (read more)

when I try to enter a chat room on a favorite site, I get the message that I'm already in a chat room. I've tried uninstalling and then reinstalling firefox. this is the message I get You are already in a chat room



If you are trying to switch from one room to another and get this message, then your browser might not have released the connection to the previous room yet - click here to try again

If you keep getting this message then your browser haven't released the connection to the room you were in. This is known to be an issue with newer versions of some browsers, eg. Internet Explorer (it not closing down processes running Flash correctly). In that case you might need to end/kill the running browser process manually or restart your computer.

Another solution can be for you to try using another browser, eg. Firefox or Chrome (remember to install/allow Flash to run then)

Asked by tmcclure 1 year ago

Last reply by FFus3r 1 year ago

  • Locked
  • Archived

FF excessive memory usage

I been noticing lately alot of posting of FF excessive RAM usage or Taxing on the system Resources. My best guess here is that FF during the Auto updates has become corru… (read more)

I been noticing lately alot of posting of FF excessive RAM usage or Taxing on the system Resources. My best guess here is that FF during the Auto updates has become corrupted from either the update or some other software causing the update error thus leading to excessive RAM usage causing system freezing or unresponsive Browser or making the computer in General slow and unresponsive.

Below is what one should really do in order to eliminate if the Browser is the culprit to the problem. 1. Download the latest version of FF based on your O/S version 32bit to 32bit Browser or 64bit O/S to 64bit Browser https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/ 2. Backup your BookMark if you have one created or any CSS style you added as well 3. Write down any Addons/Extensions so you can find and download them later 4. Uninstall all FF installs and Deleted the Mozilla folder 5. Restart 6. Reinstall the new FF and then update with the Addons/Extensions 7. Restore your BookMark back. 8. Run FF to see if the problem returns or not

Now if you do all this and still have problems then it's not a FF issue but something related to either adblockers, A/V being to aggressive or Malware/Virus is present and blocking any Browser from working correctly. And this point would require a Computer shop to resolve the problem.

Asked by WestEnd 1 year ago

Last reply by WestEnd 1 year ago

  • Locked
  • Archived

please help. These are the error messages. nss3.dll not good. Error status oxc000012f. I re-insatall no help

Locking this thread.Please continue here: [/questions/1235990] The browser is new, shockwave new & new windows 10 By the way I've never had anything like this … (read more)

Locking this thread.
Please continue here: [/questions/1235990]
The browser is new, shockwave new & new windows 10 By the way I've never had anything like this

Asked by sammybeau46 1 year ago

Last reply by FredMcD 1 year ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Problems with beta outlook email and Moziila

Hi, I use outlook email, and they changed me over to beta. Ever since, when I'm trying to scroll down and check my email list, the screen keeps bouncing up to the top ema… (read more)

Hi, I use outlook email, and they changed me over to beta. Ever since, when I'm trying to scroll down and check my email list, the screen keeps bouncing up to the top emails. It's impossible to scroll down the lower ones. (They took away the option to switch out of beta.) Thanks!

Asked by Colt1 1 year ago

Answered by Chris Ilias 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Whay do I have this problem with FIREFOX ONLY, Not Chrome, Not Edge, Not any other browser?

Recently, I downloaded & installed FIREFOX 62. Ever I have started using it, I have a problem which i do NOT encounter with ANY OTHER browser. FIREFOX turns some on s… (read more)

Recently, I downloaded & installed FIREFOX 62. Ever I have started using it, I have a problem which i do NOT encounter with ANY OTHER browser.

FIREFOX turns some on setting of my TWITTER & does NOT allow me to change them as per the attached screen shot. My Safety settings: - Hide sensitive content - Remove blocked and muted accounts Are clicked (pre-selected) & dimmed, I can not uncheck them, while I open CHROME & find them free to check or uncheck.

As a result of this problem, I can NOT see any video posted in Twitter using FIREFOX.

Yesterday, I posted this same problem here & got a reply asking me to clear the Cache, I did that & the problem disappeared, BUT it APPEARED AGAIN & now can NOT solve it at all, no matter what Cache I clear or anything else. I uninstalled FIREFOX & re INSTALLED it again , BUT THE PROBLEM remains unsolved.

Does anybody have any recommendations? Previously, I used earlier versions of FIREFOX and NEVER had this problem.

WHAT DOES FIREFOX PRE_SELECT MY TWITTER SAFETY SETTING & PREVENT ME FROM CHANGING THEM.

I attach 2 screenshots, one showing the settings (Pre-Selected) by FIREFOX that can NOT be changed & the second showing how videos appear in TWITTER using FIREFOX 62. I CAN NOT SEE ANY

Thank you & hope I can get some help

Asked by SaifBitar 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago

  • Locked
  • Archived

How do I add keyboard shotcut for "element picker" on uBlock Origin?

Chrome has a feature to add extension shortcuts https://i.imgur.com/MlfDIfn.png Please tell me firefox has one too. … (read more)

Chrome has a feature to add extension shortcuts https://i.imgur.com/MlfDIfn.png

Please tell me firefox has one too.

Asked by Ovicron 1 year ago

Last reply by Shadow110 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Description section is missing from bookmarks along with all stored data; how do I get it back?

I had very important notes for work and study in the description section of my bookmarks - as many others did as well, I'm sure - however, as of a recent Firefox update, … (read more)

I had very important notes for work and study in the description section of my bookmarks - as many others did as well, I'm sure - however, as of a recent Firefox update, I've lost the description section and all of my work (quotes from lengthy sources related to health matters, extremely important research for work-related projects, and personal notes on books, etc.). How does Firefox intend to compensate for these losses?

Asked by Paul_Singh 1 year ago

Last reply by Shadow110 1 year ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

I used to have notes on certain bookmarks in the properties of the bookmarks. After the latest automatic update to 62.0, I have lost all the various notes.

Previously before the latest update of 62.0, I used to have various notes kept of different bookmarks in the notes section in properties for different bookmarks. Since th… (read more)

Previously before the latest update of 62.0, I used to have various notes kept of different bookmarks in the notes section in properties for different bookmarks. Since the latest update, all these notes I had on different bookmarks are all gone. How can I recover them?

Asked by DiscordQ 1 year ago

Answered by TyDraniu 1 year ago

  • Locked
  • Archived

No CSD (Linux client side window decorations) under Openbox, Arch Linux

https://imgur.com/bcMUplV http://bayimg.com/GaNmcaaGb I'm using Firefox under the Openbox WM on Arch Linux and I cannot enable CSD. As seen in the picture, the "Title Bar… (read more)

https://imgur.com/bcMUplV http://bayimg.com/GaNmcaaGb

I'm using Firefox under the Openbox WM on Arch Linux and I cannot enable CSD. As seen in the picture, the "Title Bar" customize option changes actually nothing. The WM's default window decoration remains visible and there's no change at all. This issue applies to all versions of Firefox since CSD was introduced, i.e. since v 60 (as far as I can recollect) till now. Is that a bug or am I simply missing something important? I've tried creating a completely new Firefox profile - same thing then. Other apps (like Evince or Google Chrome) show client side decorations properly in my case. Any kind of help will be highly appreciated, thanks in advance.

Asked by Doosan_Excavator 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago

  • Locked
  • Archived

The Capcha doesn´t load, how can I fix this?

[Locked as a duplicate of https://support.mozilla.org/en-US/questions/1234847. Please follow up there, thanks.] If I try to watch a serie on burning series it doesn´t loa… (read more)

[Locked as a duplicate of https://support.mozilla.org/en-US/questions/1234847. Please follow up there, thanks.]

If I try to watch a serie on burning series it doesn´t load because i must solve a captcha. But i can´t see this captcha. Can someone may help me?

Asked by 02Hoffi02 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago

  • Locked
  • Archived

localhost delayed load

Loading http://localhost or https://localhost is slow as hell. There is a 60sec delay on initial load. This happens with Firefox (63) and Firefox Dev Ed (63). I belie… (read more)

Loading http://localhost or https://localhost is slow as hell. There is a 60sec delay on initial load. This happens with Firefox (63) and Firefox Dev Ed (63). I believe it something to do with advanced IP4 IP6 settings but can't find any useful info on this site about this. This makes FF bloody useless for in a dev environment. How do I fix? Which advanced setting fixes this?

Asked by EuroT 1 year ago

Last reply by Shadow110 1 year ago

  • Locked
  • Archived

Outgoing sound does not work on Google Voice using Firefox Browser

Hi! My name is Annie, I would like some help with the outgoing sound not working when I call using the free calling pad inside of Gmail using the Firefox browser on my Ma… (read more)

Hi!

My name is Annie, I would like some help with the outgoing sound not working when I call using the free calling pad inside of Gmail using the Firefox browser on my MacBook Pro. So people can't hear me when I talk but I can hear them, and yet, I know my outgoing sound works because if I test it using Skype for example, people can hear me, and if I go into the Sound Settings in Preferences, the little Volume Bar that measures sound goes up and down when I speak, so the device seems to be able to capture my voice because it's moving up and down. Can someone help me to troubleshoot the outgoing sound issue? I attached a print screen of the little box message I get up top left whenever I call someone, and they pick up and can't hear me, then this box opens up, but no matter what I select, whether it's internal computer, or earbuds etc., they all don't work for them to hear me.

Yes, I have tried it using Chrome, however, I would SO MUCH rather to use it on my Firefox, why? Because Chrome for some weird reason makes my laptop shut down while Firefox never does this, and so I would truly love if my sound worked on here, on the Firefox browser! I would be extremely grateful to whoever knows how to troubleshoot and resolve this!! Thanks a million!!

Annie

Asked by Yellosunshine 1 year ago

Last reply by Shadow110 1 year ago