Showing questions tagged: Show all questions

Can't load Twitch videos

Twitch shows error 2000 when I'm trying to watch a video on it. When I watch lives, no ploblems happen. It loads the videos with VPN on. Also other browsers like Edge loa… (read more)

Twitch shows error 2000 when I'm trying to watch a video on it. When I watch lives, no ploblems happen. It loads the videos with VPN on. Also other browsers like Edge load videos without VPN.

Asked by Anton 13 hours ago

Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER when using vodafone mobile data provider phone hotspot.

This happens on other websites as well: https://www.exploit-db.com/ Peer’s Certificate issuer is not recognized. HTTP Strict Transport Security: true HTTP Public Key Pi… (read more)

This happens on other websites as well: https://www.exploit-db.com/

Peer’s Certificate issuer is not recognized.

HTTP Strict Transport Security: true HTTP Public Key Pinning: false

Certificate chain:


BEGIN CERTIFICATE-----

MIICpzCCAY+gAwIBAgIRAKwGoGQAAAAAmCY0AAAAAAAwDQYJKoZIhvcNAQELBQAw fzELMAkGA1UEBhMCRVMxDzANBgNVBAgMBk1hZHJpZDEPMA0GA1UEBwwGTWFkcmlk MQ4wDAYDVQQKDAVBbGxvdDEOMAwGA1UECwwFQWxsb3QxLjAsBgNVBAMMJWFsbG90 LmNvbS9lbWFpbEFkZHJlc3M9aW5mb0BhbGxvdC5jb20wHhcNMTYxMjE2MTMwNzQ5 WhcNMjYxMjE2MTMwNzQ5WjAdMRswGQYDVQQDDBJ3d3cuZXhwbG9pdC1kYi5jb20w WTATBgcqhkjOPQIBBggqhkjOPQMBBwNCAAQ6cVWKA7AbHU4bIprcBJJbf5Ggu1m2 l7AKSfxW+qP7yVdufqa0G1QUHSAuRSuSH1gY4BLBkCrF1nSUePkDGiP9o0swSTAd BgNVHREEFjAUghJ3d3cuZXhwbG9pdC1kYi5jb20wHQYDVR0OBBYEFBfx8iCjxST9 q2VG6sjqslEAp5nRMAkGA1UdEwQCMAAwDQYJKoZIhvcNAQELBQADggEBAHgjFO4M jlQprOomfaK474+gLvuhl9h0+CQVzxHOZvM7enfi9AAKX2PmjHLnfh3BFKvHqtHs BImhiOx1eP/1aKMAy/RLDPz/5/rEG6pb9V+s1/ByMRPYjRZycfKgO23FfY2FEiZo 8eWuoELjJw186Zy8Y7IunUdlIKx7C9Bm7alBfd9XJSvJgphYqNsSFqwq1m4sOXf7 R1iFIhC7oFPp209LQ6krOHDSxiB9rkQ0rKkpslvGIClesi7SUm/SDQ1OBESnByD9 IXiNPxRUFMefwQ90F12RMalfWnTjbgNqsJHK/Q0u4cIFDXfx+lJ9/PLq+mtC8IZL HfuPiRKqEguiRso=


END CERTIFICATE-----
BEGIN CERTIFICATE-----

MIID3DCCAsSgAwIBAgIBATANBgkqhkiG9w0BAQsFADB/MQswCQYDVQQGEwJFUzEP MA0GA1UECAwGTWFkcmlkMQ8wDQYDVQQHDAZNYWRyaWQxDjAMBgNVBAoMBUFsbG90 MQ4wDAYDVQQLDAVBbGxvdDEuMCwGA1UEAwwlYWxsb3QuY29tL2VtYWlsQWRkcmVz cz1pbmZvQGFsbG90LmNvbTAeFw0xNjEyMTYxMzA3NDlaFw0yNjEyMTYxMzA3NDla MH8xCzAJBgNVBAYTAkVTMQ8wDQYDVQQIDAZNYWRyaWQxDzANBgNVBAcMBk1hZHJp ZDEOMAwGA1UECgwFQWxsb3QxDjAMBgNVBAsMBUFsbG90MS4wLAYDVQQDDCVhbGxv dC5jb20vZW1haWxBZGRyZXNzPWluZm9AYWxsb3QuY29tMIIBIjANBgkqhkiG9w0B AQEFAAOCAQ8AMIIBCgKCAQEAtckdwPaklW7lAUz/jjFnePUeGNG0w9E1ajLq4UZO vol1ESRdiVXJhj43/4NtvFGiw0ujDwh8K5xErtaXx+W+Lk0yw2uXATBtdvr3pdDj cxNjUVYl6iis0lxgKff02fsLHdLvy9hJX08wsBF6NKW9YetM6WznDsWztucfg8a1 QaUxFzwHxKjTaV9+RO1zosUgU6RIZwBJrXnyJPeMdbDeS7+WXIAQT1WlficRckAw 4VX7l90AVXzng+Kf+SErsD0DtOiMS/nawa/0tW6whd6zmSaCtPJg37EBp3BQkpdn RvRCsG9h1aWkBUdFNb0mNbnHDP0dmWrDZEFKNmpeC6LmkQIDAQABo2MwYTAOBgNV HQ8BAf8EBAMCAQYwDwYDVR0TAQH/BAUwAwEB/zAdBgNVHQ4EFgQUqLwqHQ0a0mcp ebqXCx9QL1ibqvcwHwYDVR0jBBgwFoAUqLwqHQ0a0mcpebqXCx9QL1ibqvcwDQYJ KoZIhvcNAQELBQADggEBAHJsGkbv+mGhMHfc5z1UZGsH0rkV0U+tl/6hwutyMHPO tvHCwK30keSqiIz8E0grwkMAiS4Ir1w52hfJB0JndxWv1rBTk5gA5ASruhsNKcgv hDgfuVBwSw7ILX9wkl5J2Eu/ew3TRB8lDO7XX4DF0p2L1DyZl+r0HSB9NgQH4kI7 HSxW0oo34bu+S/u3ycMZ1RjjzzVKtI5S6ydVz2qKVqhuSwuFJnndoKjrzMphwraN cKSTLyIj77FK1IUtiivprXk15/lrlnoK+zIlrCzR/Yl5pBYDjb1VhTLUBzm8uNV/ dlYQqPygZFfK8Al/p1grILXWUHmdOaUX+AoWlitKDJo=


END CERTIFICATE-----

Can you help?

Asked by Gregory Laycock Hammond 2 months ago

Last reply by Gregory Laycock Hammond 2 months ago

White boxes appearing on browser and screen

Hello! Started up Firefox today and these whited out boxes started appearing over my search bars and random part of the screen, such as the descriptions of different ar… (read more)

Hello!

Started up Firefox today and these whited out boxes started appearing over my search bars and random part of the screen, such as the descriptions of different articles on my home pages, extension and theme information in my settings, and different tabs (see pictures 1 and 2). The text is also white, making it almost impossible for me to see what I'm typing or selecting in the search bar (picture 3).

I've already tried some tips that I found on the forums such as changing the hardware accelerator, making sure my extensions and add-ons were up to date, etc. When I go into troubleshooting mode, the boxes disappear and Firefox functions normally, but when I tried turning off all my add-ons and themes on the regular browser, the problem still wasn't fixed. I did a full refresh of the browser, hoping that would help to reset whatever was causing the issue, but that didn't help either.

Any advice or troubleshooting tips would be greatly appreciated!

Asked by jayd8kit 11 hours ago

Last reply by cor-el 6 hours ago

Unable to access an earlier website - wise.com.

wise.com is a site I've used for a long time with Firefox. Now I can't log in. Access is still available from the Chrome browser, but I prefer Firefox … (read more)

wise.com is a site I've used for a long time with Firefox. Now I can't log in. Access is still available from the Chrome browser, but I prefer Firefox

Asked by laurie.tuff 3 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 hour ago

Captcha not working on firefox 127.0.1 yet again

Hi, am running firefox 127.0.1 on a windows 11 desktop. Numerous sites that use a captcha to login fail. In other words, the captcha never loads and I cannot login to th… (read more)

Hi,

am running firefox 127.0.1 on a windows 11 desktop. Numerous sites that use a captcha to login fail. In other words, the captcha never loads and I cannot login to those sites. Such sites include teamfaderpro, Coursera, and bandcamp. All logins fail as the captcha is required to be passed prior to logging in, but the captcha never appears and so when I try to log in, nothing happens and I cannot login.

I have tried the above same sites on the Edge browser and have no such issue, the captcha shows and I can login.

Just FYI, the agent switcher setting change recommended by others previously is not suitable. When I tried that fix I was unable to access a considerable percentage of the internet due to some cloudflare issue, so the agent switcher setting is not an option. So far, I have tried all recommended settings to fix this issue and nothing has worked.

I am surprised no one else is having this issue.

Any help is appreciated, or at least inform google/mozilla about this issue as it has been ongoing (on and off) for me for many months. And yes, this problem is persistent for me at the moment, it remains despite rebooting windows, despite clearing cookies and cache (which I have set to automatically delete when exiting firefox).

Asked by Justin 14 hours ago

Removal of Extension Opt - Out Google Analytics

I using an ASIS Latop model X756U running the Windows 10 Operating System. Firefox is my default browser. I installed the Opt-Out Google Analytics Extension on 9 June 2… (read more)

I using an ASIS Latop model X756U running the Windows 10 Operating System. Firefox is my default browser.

I installed the Opt-Out Google Analytics Extension on 9 June 2024. The intent was identify which of my applications are using Google Analytics by testing them and seeing which ones were broken.

Having done that I removed the Opt-Out Google Analytics Extension from the Firefox Extension list.

Unfortunately the extension remains active and continues to disrupt my browsing experience.

How do I remove this extension permanently?

Dave

Asked by DaveG 2 days ago

Firefox Broken on Treasury Direct Login Page

This site: https://www.treasurydirect.gov/log-in/ When you click "Next" button it opens in a new tab the following URL: https://www.treasurydirect.gov/RS/UN-Display.do… (read more)

This site:

https://www.treasurydirect.gov/log-in/

When you click "Next" button it opens in a new tab the following URL:

https://www.treasurydirect.gov/RS/UN-Display.do

Produces a "page not found" error. Works perfectly on Chromium, Chrome & Vivaldi.

Asked by Derek Christiansen 5 days ago

Last reply by Derek Christiansen 5 days ago

  • Archived

Possible text rendering glitch on Samsung Galaxy Tab A (2017) SM-T380 Android Tablet

Samsung Galaxy Tab A (2017) SM-T380 Android version: 9 Firefox 115.0.1 Only Addon is ublock origin I've had this problem for months now, but it was never as bad as it ha… (read more)

Samsung Galaxy Tab A (2017) SM-T380 Android version: 9 Firefox 115.0.1 Only Addon is ublock origin

I've had this problem for months now, but it was never as bad as it has become now on the latest Firefox 115.0.1 Android release. The issue would (seemingly) mainly occur on text heavy websites, like Wikipedia, but it never disrupted me enough to file a report until now. It's now happening on practically every website I can visit.

Basically, huge 'blocks' of websites will be 'blanked out', and the only way to potentially work around this is to pinch zoom until these 'blocks' get out of the way of the text/page elements they're obscuring. This isn't consistent however, so you can't reliably just pinch to zoom to a perfect level to have the page render all the way correctly, the 'blocks' will simply move to obscure other parts as you're zooming and trying to fix whichever specific portion of the screen you want to see properly.

So far I've tried disabling ublock origin for pages this was occurring on, clearing the program cache, restarting my phone, clearing all browser cache/history, toggling the different Accessibility options pertaining to page zoom, and none of these things have worked at all.

I've attached some screenshots of how this looks when zooming in. Other browsers (the Samsung browser, specifically) don't have this issue on this tablet, and I saw one google play store Firefox app review with my same device also mention having a similar sounding issue.

Anyone have any idea what the issue could be? If more screenshots from a different website are needed, or if I should have posted this elsewhere, please let me know.

Asked by yungtarp99 11 months ago

Last reply by Paul 11 months ago

  • Archived

Please unblock challenges.cloudflare.com to proceed.

Hello, I noticed past few months I'm getting this message from cloudflare after using certain websites while using Firefox on Desktop. I have refresh Firefox every time … (read more)

Hello,

I noticed past few months I'm getting this message from cloudflare after using certain websites while using Firefox on Desktop. I have refresh Firefox every time this happens I tried disabling my adblockers, lowering settings, and disabling my Pi-Hole the issue still persists. Does anyone know what the issue might be or someone else experiencing this?

Asked by Fu Xuan 9 months ago

Last reply by zeroknight 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Web WhatsApp failed to load after upgrading to v110.0

After upgrading firefox to 110.0, WhatsApp web failed to load. I refreshed the browser also as I found one solution on forums, but after QR code came but failed to load t… (read more)

After upgrading firefox to 110.0, WhatsApp web failed to load. I refreshed the browser also as I found one solution on forums, but after QR code came but failed to load the chat.

Asked by kool_07garg 1 year ago

Answered by kool_07garg 1 year ago

  • Solved
  • Archived

I have several websites I cannot sign into on FF but I can on Edge

Hello everyone. I do not know if any else has experienced this but I have several websites that I cannot sign in to. I have no problem reaching the sites but when it come… (read more)

Hello everyone. I do not know if any else has experienced this but I have several websites that I cannot sign in to. I have no problem reaching the sites but when it comes to signing in I either get a message that my sign in information is not correct and this happens on Bestbuy.com or I get this message on Chewy.com Access Denied You don't have permission to access "http://www.chewy.com/app/login" on this server. Reference #18.88dcda17.1684871617.2bce7d64 . Now if I use the awful MS Edge I have no problem signing in to either one. I have racked my brain to figure this out even disabling each addon which I only have a few. I have ran scans for Malware with Norton 360, Malwarebytes and MSERT and nothing there. I was hoping someone could shed some light on this in some way or maybe change a setting in Firefox that I am overlooking. I can access these sites fine and move around in them but like I said I cannot sign in into them. I would greatly appreciate any help.

Respectfully, DT

Asked by new_aged2perfection 1 year ago

Answered by cor-el 1 year ago

  • Archived

pixels when playing video

Hi I have a problem when I play a video I get pixels I've seen that other users have the same problem I tried some of the solutions like disabled hardware acceleration … (read more)

Hi

I have a problem when I play a video I get pixels I've seen that other users have the same problem I tried some of the solutions like disabled hardware acceleration and change some stuff on about:config (media.windows-media-foundation.use-nv12-format. double-click it and change its value to false) and use safe mode but nothing seems to work

What can I do?

Asked by Andy.Andy 11 months ago

Last reply by Terry 11 months ago

  • Solved
  • Archived

Login not possible anymore on Letterboxd.com and other websites since update to FF 104

Hello, This issue might or might not be related to [other issue] I have since I updated Ubuntu 20.04 to 22.04 and therefore updated my Firefox to 104. I can't login anym… (read more)

Hello, This issue might or might not be related to [other issue] I have since I updated Ubuntu 20.04 to 22.04 and therefore updated my Firefox to 104. I can't login anymore on Letterboxd since the update. It's not a problem of username or password. When I click "Sign in", nothing happens except a page refresh, but I'm still not logged in. Other strange behaviour on that site since the update: most of the images don't appear. For example on this page : https://letterboxd.com/films/# all the movie covers are just blank.

The website does work properly when using Firefox in private mode though (both login and images work fine), so this makes me think it's related to my other issue mentioned above.

OS: Ubuntu 22.04 Firefox 104.0.2

EDIT after posting this question: I just found out that I can't login on Google either. I enter my username, password, then it asks me to validate on another apparel that it's really me, which I do, and nothing happens so I can't login. It works normally in private mode.

Asked by vanecx 1 year ago

Answered by jonzn4SUSE 1 year ago

  • Solved
  • Archived

Messenger window blank in Facebook despite trying all fixes

I use Firefox on a PC to access Facebook (website, not app). This week the Messenger/Chat feature stopped working. I click the icon and it opens but nothing appears in th… (read more)

I use Firefox on a PC to access Facebook (website, not app). This week the Messenger/Chat feature stopped working. I click the icon and it opens but nothing appears in the box, it just hangs. There is an option to open in its own window, but that also is blank - no past messages, no contact names, no ability to start new message. When I log onto Facebook in Edge, Messenger works fine in Facebook.

I've tried everything I found on the internet for this issue - updated and refreshed Firefox, cleared history/cache/cookies/site data, uninstalled and reinstalled Messenger, refreshed Facebook to initial settings, used Firefox in troubleshooting mode, reset everything, turned off browser, turned off my computer, used shift key to reload tab - nothing has worked. There are some instructions about stuck cookies, but I didn't understand them so I didn't try that one thing. I've gone into every menu I can find to try to figure out this issue, which isn't the end of the world, but I would appreciate some other ideas for what is suddenly causing this. Because now I have to redo all of my settings and preferences and logins and the problem still isn't fixed.

Asked by mlcamilli 9 months ago

Answered by mlcamilli 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox logging me out of all sites when I "delete history"

Hello, this problem started happening around 3 or 4 days ago. Usually, at the end of the day or before I close Firefox, I "delete browsing history" BUT only the "today"… (read more)

Hello,

this problem started happening around 3 or 4 days ago.

Usually, at the end of the day or before I close Firefox, I "delete browsing history" BUT only the "today" history. I know it's a weird habit (lol), but at least it logs me out of all recent browsing while keeping my sessions with older websites active (typically these older websites include stuff that I use frequently like Outlook, Google/Youtube, Twitter & other social media, Spotify, and a few other sites).

The other reason I do this is that I like my "recent history" to be ordered the way I like, so I can use it kind of like a "bookmark list".

The problem: Since about 4 days ago, each time I "delete history", ALL my accounts are signed out. Note that I don't have the option to delete cookies upon closing checked, and whenever I close Firefox without deleting history the sessions appear to be active.

I think 3 or 4 days ago there was a Firefox update? I remember at the time I was shown the extra tab with the release notes, but I didn't pay much attention. However when I noticed the issue, which was the day after, I assumed it was a new feature of the update that caused all these websites not to recognise my browser and thus ask me to log in again.

So just before going to bed, I tried 1) clearing my history for the day as I usually do, except 2) instead of closing directly after, I would go to the sites I want to remain logged in (in this case I just did Outlook, Youtube, Twitter, Facebook, Tiktok and Spotify), log into my accounts, and then close the browser.

So the following day, it worked "as usual"... almost... that is because when I deleted my history of the day, it logged me out of everything again. But in the "recent history" list, it showed the updated list (with the websites I re-logged into the day before).

So I can't guess what is happening, other that something is messing with my cookies each time I delete history. I even went to check manually to see if I still had the session cookies stored in Firefox and it appears to be the case.

Yesterday I also tried logging into a Google, waiting a few hours, and only deleting the history of the past hour, but the same thing happens, I instantly get logged out.

Additional info: when I "delete history" I only check the first five options (those under history) and not the lower two (under data).

Thanks for your help, and sorry for my English !

Asked by Mooray 1 year ago

Answered by AliceWyman 1 year ago

logging in to USAA.com

All of a sudden, I can no longer logon to my USAA account via Firefox on my desktop computer. The USAA logon page opens with no problem, but after entering my credential… (read more)

All of a sudden, I can no longer logon to my USAA account via Firefox on my desktop computer. The USAA logon page opens with no problem, but after entering my credentials I get the following pop-up: "We are unable to complete your request. Our system is currently unavailable. Please try again later." It works fine on my laptop

Asked by timingiseverything1963 3 months ago

Last reply by timingiseverything1963 2 months ago

  • Archived

Website loading Issue on Firefox

Hey there, I have a website for my business. The website is performing well and smoothly opens on all web browsers. But some of webpages have loading issues on the Firefo… (read more)

Hey there, I have a website for my business. The website is performing well and smoothly opens on all web browsers. But some of webpages have loading issues on the Firefox. What could be the possible reason for this? I need help how the issue can be resolved? This is the URL of my website https://www.newdayconstruction.co/ . My other Electronics business site loads very smoothly on the Firefox.

Asked by newdayconstruction09 1 year ago

Last reply by mhamzaijaz156 1 year ago

window.gigya is undefined

I used to access RAI (Italian TV) no problem until I upgraded my op system to Ventura 13.6.4 two days ago. Now when I try to log in to RAI from Firefox (latest version) I… (read more)

I used to access RAI (Italian TV) no problem until I upgraded my op system to Ventura 13.6.4 two days ago. Now when I try to log in to RAI from Firefox (latest version) I get the following message from the RAI system "window.gigya is undefined" . Even though my credentials are correct, the RAI platform does not allow me to log in to my account. This is a Firefox issue and not a RAI issue. I know this because I can access my RAI account and see TV content no problem via SAFARI. Perhaps there is a setting in Firefox I need to change. At the moment I am using Firefox with the standard settings (no changes to settings since I reinstalled Firefox in my machine today)

Asked by xabier1 4 months ago

Last reply by Balázs Meskó 4 months ago