Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

view bookmarks sidebar

i used to have view bookmarks sidebar on toolbar, so it would open side panel with bookmarks with 1 click. installed firefox again and its not there, how do i get the boo… (read more)

i used to have view bookmarks sidebar on toolbar, so it would open side panel with bookmarks with 1 click. installed firefox again and its not there, how do i get the bookmarks toolbar SIDEBAR button back? i dont want to use ctrl b or click multiple times to open the sidebar.

assistance appreciated

Asked by finelookin105 9 months ago

Answered by finelookin105 9 months ago

  • Solved
  • Archived

How to get back to the homepage?

I am new to Firefox. But, something so simple as navigating to the home page is frustratingly difficult. Every helpful tip on getting to the home page starts with. First,… (read more)

I am new to Firefox. But, something so simple as navigating to the home page is frustratingly difficult. Every helpful tip on getting to the home page starts with. First, start at the home page, then tap the menu. Well, how do I start at the homepage when I can't find it? I saw the homepage before I joined Firefox, but now it's hidden from from me. Please give me useful help on getting to the home page.

Asked by Tickledivory 9 months ago

Answered by Seburo 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Duplicate devices in "Send Tab to Device" list - but not in accounts.firefox.com

I have many duplicate entries in the "Send Tab to Device" menu, which I believe are from old installs. This occurs on both desktop version of Firefox and Firefox Android.… (read more)

I have many duplicate entries in the "Send Tab to Device" menu, which I believe are from old installs. This occurs on both desktop version of Firefox and Firefox Android.

The problem is they do not appear in https://accounts.firefox.com/settings#connected-services so I cannot remove them. Only the actual devices I am using appear there.

Any ideas?

Asked by apathetic 9 months ago

Answered by jonzn4SUSE 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Copy from Firefox not working on Ubuntu

I'm posting this as a question because other ones on the topic are closed for comments Anyway, I seem to have found the solution - sync clipboards using ClipIt (http://cl… (read more)

I'm posting this as a question because other ones on the topic are closed for comments

Anyway, I seem to have found the solution - sync clipboards using ClipIt (http://clipit.rspwn.com/) or some other clipboard manager

My case - hopefully FF devs find this useful: 1. Paste works - I paste screenshots, text copied from terminal, and other stuff 2. Copy text from FF page, or hitting a copy button on a page, works only partially - I can paste in other GUI apps but not in terminal

   The snippet does appear in ClipIt. When I select it, it becomes available to paste in terminal

3. Copy text from FF address box works - I can paste anywhere

The recommended solution from FF support is to "reset", which means "factory reset" - this doesn't solve the problem and kills all yous addins, bookmartks, settings, etc. FF support stop suggesting stupid solutions!

I have also played with the settings - there was something there wrt copy/paste - it worked for a few hours

My guess is that Firefox is doing something wrong when placing things in the clipboard. Placing in the wrong clipboard or maybe you should place it in multiple clipboards and please make it configurable in case you screw it.

Asked by yakov.b 9 months ago

Answered by JP 9 months ago

  • Solved
  • Archived

No Netflix or Amazon Prime on Firefox 90.0.2. (64bit) for MacOS Catalina - Widevine issues

Netflix and Prime Video do not allow video playing and give me errors associated with Widevine. Thing is, all the threads I have found about Widevine issues for Firefox o… (read more)

Netflix and Prime Video do not allow video playing and give me errors associated with Widevine. Thing is, all the threads I have found about Widevine issues for Firefox on MacOS say that new widevine is not supported on or before MacOS 10.11.

I am using a MacbookPro 13" 2012 Running MacOS 10.15.17 (Catalina) Firefox 90.0.2 (64-bit)

Installed Firefox 78.9.0esr as suggested roll back solution and it did not change anything. Reinstalled Firefox 90.0.2 and now Firefox Plugins section is is telling me that "Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc. will be installed shortly." but it doesn't seem to change. I have always stayed updated on MacOS and Firefox versions, and suddenly in early 2021 this has become an issue that persists to date.

Is the current status of Widevine for Firefox on MacOS BROKEN?

There are no roll backs that seem to work, and I can't find anyone else with my MacOS and Firefox versions that are reporting the same problem. Streaming is not only the way of the future, it has been the standard for media viewing for over 5 YEARS. Firefox needs to figure how to make widevine work from the get go or it will quickly go the way of the dinosaur.

I don't WANT to use Chrome (thought I currently do for Netflix), please don't suggest that as a solution.

Asked by pMa1 10 months ago

Answered by cor-el 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Video Speed Control Not Working Anymore

Hi, I had been using this addon: [https://addons.mozilla.org/en-US/fire.../video-speed-control/] and I had no problems with it, until today when I went to increase the sp… (read more)

Hi,

I had been using this addon: [https://addons.mozilla.org/en-US/fire.../video-speed-control/] and I had no problems with it, until today when I went to increase the speed of a video I was watching, and it wouldn't work no matter what. Clicking to increase the video speed doesn't make the video go faster, as it should.

I uninstalled it and installed many other video speed controller addons, one by one, but none of them work at all either!

The video speed control had been working perfectly well up until now, and I hadn't modified any settings or anything else, that might cause it to stop working.

So how can I get this video speed control addon: [|https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-speed-control/] to work for me again? Help! I don't want to switch web browsers.

Thank you very much for your time and help, I really appreciate it!

Asked by Clara Klein 10 months ago

Answered by cor-el 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Tab auto refresh.

I appreciate the hard work, for developing and continue developing the MOZILLA FIREFOX. I am an information seeker. I usually search for information about various things,… (read more)

I appreciate the hard work, for developing and continue developing the MOZILLA FIREFOX. I am an information seeker. I usually search for information about various things, when I found it out, I simply minimize the browser and when I get free time I will jump into the results. So my problem is the TAB AUTO REFRESHING. I am aware of the add-on 'TAB AUTO REFRESH' but it's not available in ANDROID (I am using one), so anyone have alternative way, please respond. I value your feedback very much.

P.S :- Thank you for your time and response in advance.

Asked by shylupaulosemvk 9 months ago

Answered by Seburo 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Printing at Reduced Scale Cuts Off Page

I have an issue where Firefox is cutting off the lower half of each page (blank) when I print with reduced scale. It is an issue that only occurs in Firefox—I have tried … (read more)

I have an issue where Firefox is cutting off the lower half of each page (blank) when I print with reduced scale. It is an issue that only occurs in Firefox—I have tried another browser. I have tried three printers and it causes the issue on all of them. The issue occurs on all web pages I have tried. I have reset the print settings in Firefox, run Firefox in troubleshooting mode, and refreshed Firefox.

Print preview will show the pages correctly with reduced size, but when printed, the bottom half of each page is blank. However, in print preview, if I change the settings to only print the first page, the preview will then show the first page with the bottom half missing.

I am wondering if this problem is caused by the latest Windows update. That is the last change to the computer I am aware of before this printing problem occurred.

Anything else I can try to resolve this issue?

Asked by n_s_assistant 10 months ago

Answered by Jonathan Watt 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Flickering Ui`s on twitch\youtube

Hi there. When watching twitch or youtube on one screen everything is just fine. I do have 2 monitors, and sometimes i watch 2 twitch streamers at the same time. or one w… (read more)

Hi there. When watching twitch or youtube on one screen everything is just fine. I do have 2 monitors, and sometimes i watch 2 twitch streamers at the same time. or one with youtube and one with twitch. Everything have been working just fine, but for maybe 2 weeks ago, the UI or stuff around the video\stream im watching is flickering. This only happens when watching 2 videos at same time. It flickers on both. The video itself is just fine, but everything around is flickering, like chat on twitch, or the recommended videos on the rightside of youtube video window. Turning Safe mode on and it stops. uninstalling all addons, and the problem is still there. And still work fine in Safe mode. Havent done any changes anywhere with firefox, and only use 2 addons. And if im watching 2 videos and scrolls down and up on one of the screens, it flickers even more. Hardware Acc is off.

Asked by Fangorian 10 months ago

Answered by Shashank Shekhar 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 90 Fonts

I changed my Windows 10 default font to something other than Segoe UI because I very much dislike Segoe UI. My doing so also changed the default font in Firefox 88, which… (read more)

I changed my Windows 10 default font to something other than Segoe UI because I very much dislike Segoe UI. My doing so also changed the default font in Firefox 88, which is what I wanted. When I updated to Firefox 89, the browser no longer used my Windows 10 default font. That disappointed me a great deal because I did not like the font that Firefox 89 used. When Firefox 89.01 was released, that fixed the problem, and the browser used my Windows 10 default font, which again, is what I wanted.

I have now updated to Firefox 90, and it is not using my Windows 10 default font. Instead, it is using the ugly font that Firefox 89 used. In the Firefox 89.01 Release Notes, it says one of the issues that got fixed was "Fix various font related regressions (bug 1694174)" I am not sure if that is the "fix" that allowed Firefox 89.01 to use my Windows 10 default font, but I do know that after that fix, Firefox used my preferred font.

At bottom, Firefox 90 is not using my preferred font, which is the same problem Firefox 89 had and that Firefox 89.01 corrected. Please fix Firefox 90 so I am not stuck with the ugly font that it uses.

Asked by Terrence Cain 10 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Firestick tv

Can Mozilla vpn be installed on smart tv? I have firestick - Other vpn's can be installed on firestick tv, why can't mozilla vpn be installed on firestick? Can some one p… (read more)

Can Mozilla vpn be installed on smart tv? I have firestick - Other vpn's can be installed on firestick tv, why can't mozilla vpn be installed on firestick?

Can some one please help, I have a mozilla vpn subscription, that says that the vpn can be installed on 5 devices, I simply cannot get it on my tv. I've tried several times to no avail.

Asked by Mamapaul 10 months ago

Answered by MagsMoz 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Can´t paste in http://forum.worldoftanks.eu

Hello there, since the FF90.xx I can´t paste anymore in the World of Tank EU forum. I did refresh firefox and tried it without addons and in private mode and it does not … (read more)

Hello there,

since the FF90.xx I can´t paste anymore in the World of Tank EU forum. I did refresh firefox and tried it without addons and in private mode and it does not work. The only chance that I can paste is in the mobile version from the used IP.Board. I can´t even see the paste/einfügen option in the posting section.

I have some other members inside the community that reported the same issue to me.

It would be nice to get some help/ideas.

With best regards.

Dragokar

Asked by Dragokar 9 months ago

Answered by Nemac 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Wistia videos not playing

Hi all, I am doing this online course and all lectures are online videos using Wistia platform. I have recently installed Linux Mint 20.2 and latest version of Firefox bu… (read more)

Hi all,

I am doing this online course and all lectures are online videos using Wistia platform. I have recently installed Linux Mint 20.2 and latest version of Firefox but the videos don't work. Page loads fine except the video where only a large grey box shows with no controls. This was also an issue when I was using Linux Mint 18.xx but at least it worked in Opera which I was also using at that time. Now it doesn't work in either Firefox or Opera. is this perhaps an HTML5 issue? Don't think Wistia are able to offer any support and neither is my course provider. Their response was 'this is weird, works fine on our computers'.

thanks in advance for any assistance

Asked by Marsian 9 months ago

Answered by Marsian 9 months ago

  • Solved
  • Archived

Site Certificate Delete doesn't Work

I'm on firefox 90.0.1 on Mac OSX Big Sur 11.2.3. When I try to delete a site certificate that I have (that is about to expire), it appears deleted, but when I open the ce… (read more)

I'm on firefox 90.0.1 on Mac OSX Big Sur 11.2.3. When I try to delete a site certificate that I have (that is about to expire), it appears deleted, but when I open the certificates page again it reappears. When I restart Firefox after deletion it reappears. When I delete cert9.db from my default profile after closing firefox, and then reopen, it still reappears. When I uninstall Firefox, delete the default profile folder from App Data and the Mozilla and Firefox folders from my caches, it still reappears (I also deleted the update folder).

I am doing sync between this mac, my phone, and another computer, but I ONLY have bookmarks, Add-ons, and history. Might the sync be also syncing my certificates?

Help/tips would be appreciated.

Asked by adrianohernandez2000 10 months ago

Answered by cor-el 10 months ago

  • Solved
  • Archived

Address bar: how to get rid of search engine suggestion ?

Hello. For searching with search engine I always use an advanced search providing options (never the address bar search engine suggestion of FF). Thus the engine suggesti… (read more)

Hello. For searching with search engine I always use an advanced search providing options (never the address bar search engine suggestion of FF). Thus the engine suggestion, located on the 1st line of the drop-down list of suggestions, is just annoying due to its uselessness and its location before my helpful bookmarks and browsing history.

It's just a detail but the clearer the visual information are (without any interference, noise), the faster the right choice is made.

I tuned FF configuration as neatly as possible about this topic but the phenomenon persists. Privacy & security -> Address bar: 'Search engines' is unchecked. Search -> Search bar: 'Search bar in tool bar' is preferred to avoid it to operate in the type field (no option for no search at all).

           -> 'Provide search suggestions' is unchecked.
           -> 'Search Shortcuts' are unchecked for search engines.

Please see screen shots attached.

Could FF experts provide any help ? Regards. j-p

Asked by j-p_FF 10 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 10 months ago