Showing questions tagged: Show all questions

Unable to access www.shadowstats.com on Firefox. Microsft Edge allows full access

This is what I get whenever going to www.shadowstats.com on Firefox: Your PHP installation appears to be missing the MySQL which is required for WordPress. My operating s… (read more)

This is what I get whenever going to www.shadowstats.com on Firefox:

Your PHP installation appears to be missing the MySQL which is required for WordPress.

My operating system is Windows 11 64bit. Thanks for your help...

Asked by LKSky 11 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 10 hours ago

  • Solved

Popups not working

I am trying to open the chat for Notion support (Intercom) but it just does not work on Firefox. It works on Chromium browsers and I have tried turning the popup blocker … (read more)

I am trying to open the chat for Notion support (Intercom) but it just does not work on Firefox. It works on Chromium browsers and I have tried turning the popup blocker off from privacy settings, add Notion to exceptions but it still is not working.

Asked by Amay 16 hours ago

Answered by RobertJ 13 hours ago

JXL images do not display 32-bit (HDR) content

Using the Nightly build with support for the JXL (JPEG XL) image format, I am able to open JXL images. However, the images are severely degraded if the source image is a … (read more)

Using the Nightly build with support for the JXL (JPEG XL) image format, I am able to open JXL images. However, the images are severely degraded if the source image is a 32-bit (HDR) image. The highlight values above SDR white are clipped. Effectively, the image is ruined.

So while I can view HDR videos just fine in Firefox using a properly configured HDR monitor (Apple Pro Display XDR), HDR photos do not work.

Does the roadmap for JXL support include plans to support HDR?

Asked by Brian S 23 hours ago

Last reply by cor-el 20 hours ago

Display driver crashes viewing rumble w/newley downloaded and installed 103.0.0

Yesterday I downloaded and installed 103.0.0 Went to a website to view a rumble video, display driver crashed, had to restart computer. Today I checked for new version sa… (read more)

Yesterday I downloaded and installed 103.0.0 Went to a website to view a rumble video, display driver crashed, had to restart computer. Today I checked for new version saw 103.0.1. Downloaded & installed it, tried same websites as yesterday, 3 in total, same problem.

Am using win7PRO, updated until Bill quit stopped supporting it. Have had NO problems with other vid platforms.......

Asked by gp952 1 week ago

Last reply by jonzn4SUSE 21 hours ago

Youtube videos stop playing in Macbook M1Pro

Youtube stops working after 2 to 3 days of every fresh reinstall on my Macbook Pro M1Pro device. The video just keeps loading forever, rest assured that it is not an inte… (read more)

Youtube stops working after 2 to 3 days of every fresh reinstall on my Macbook Pro M1Pro device. The video just keeps loading forever, rest assured that it is not an internet issue as i am able to play the same video in other browsers at the same time. A reinstall (removing Firefox System files) always works but is not a permanent solution. I am using Firefox since 10+ years and do not want to shift to any other browser. Please help.

Asked by subhojit.mallik 22 hours ago

Audio streaming suddenly stopped from this source only - can someone please see if it works?

I've using FF since the beginning. I use it for 99.999% of my browsing. Very recently the audio streaming from a particular site stopped working while all others seem t… (read more)

I've using FF since the beginning. I use it for 99.999% of my browsing. Very recently the audio streaming from a particular site stopped working while all others seem to work. Other browsers appear to play this site just fine. If someone is aware of why this particular site had stopped working or better yet know of a setting I can change to resume function that would be greatly appreciated. The subject site is http://wplr.tunegenie.com/# then try to click on the play button (right arrow). I've searched and searched, tried and tried to no avail. The site owners only advise to use another browser but FF is my favorite and I am able to do literally everything else with it. Suggestions/ideas greatly appreciated. Thanks

Asked by R.Mariotti 2 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 22 hours ago

Cross-site cookie protection SOMETIMES breaks tumblr

Hi, ever since cross-site cookie protection came in, all tumblr blogs I go to (as in when I type their url into the address bar, not when I visit them from my tumblr dash… (read more)

Hi, ever since cross-site cookie protection came in, all tumblr blogs I go to (as in when I type their url into the address bar, not when I visit them from my tumblr dash) sometimes break, treating me as if I'm logged out, except when I click to log in it takes me straight to the dashboard. Refreshing can sometimes fix it, making it that most dreaded of troubleshooting pains, an intermittent problem. Should be easier than most though, as this happens roughly about three times out of four, although sometimes I can have a bad run and refresh twenty times or more without being able to actually interact with anything as if I were logged in. And the occasional blog that the owner took advantage of advanced features to have a non-[user name].tumblr.com site, like for example this one simply refuse to see me as logged in at all. I PRESUME this is because the existing tumblr.com exceptions only cover some of the servers tumblr uses to authenticate logins, or something, but even when a blog is not letting me interact with stuff Firefox still says it detects 'no trackers known to Firefox'.

Asked by Matt 3 weeks ago

Last reply by Matt 1 day ago

Googles Sites constantly intermittent

Hello, For several weeks now I've been experiencing issues with accessing google sites. YouTube videos will constantly display the "Connect to the internet. You're offlin… (read more)

Hello,

For several weeks now I've been experiencing issues with accessing google sites. YouTube videos will constantly display the "Connect to the internet. You're offline. Check your connection." error page. Additionally gmail and google drive will constantly give the "OOPs" error message. Sometime the page will load w constant refreshes but this is not ideal.

I've done the following:

Clear history/cookies Opening in troubleshoot mode Disable hardware acceleration Refresh/Reinstall

Have even tried the following articles: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1377868 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1376015

Still getting the same results. Not having any issues with edge/chrome. Does anyone have anything else that could be done?

Firefox Browser 102.0.1 (64 bit) Windows 10 OS

Asked by p12om3th3us 2 weeks ago

Last reply by Matt 1 day ago

Spotify not working properly the longer you use it

Hi, I'm not sure if I'm the only one, but the more I use https://open.spotify.com/ the slower / laggier it gets. What I mean, is that it works ok if you remove the cache … (read more)

Hi,

I'm not sure if I'm the only one, but the more I use https://open.spotify.com/ the slower / laggier it gets. What I mean, is that it works ok if you remove the cache for that website, but starts to get worse as time goes on. Sometimes it doesn't work completely outright.

It does work properly in chrome - even after extented use. I have the same extensions applied on both firefox and chrome.

Is anyone else experiencing these slow / lag issues on spotify?

Thank you!

Asked by Ecks Dee 1 day ago

I cannot copy and paste from one Google doc into another Google doc in Firefox. But I can in Google Chrome

I cannot copy and paste from one Google doc into another Google doc in Firefox. But I can in Google Chrome. I don't know the reason for this. Is it because Google (Chrome… (read more)

I cannot copy and paste from one Google doc into another Google doc in Firefox. But I can in Google Chrome.

I don't know the reason for this. Is it because Google (Chrome & Drive) does not want competition? Is it because this inter-doc copy-and-paste requires code that Mozilla doesn't want to bake into Firefox?

Doing this on windows Firefox running the latest version as of yesterday (Aug 10 2022).

Asked by Mozilla cheese 2 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 day ago

Websites not displaying all elements

I have a couple of client websites that sometimes has trouble displaying page elements. I think it's related to some Javascript that's controlling elements animating in a… (read more)

I have a couple of client websites that sometimes has trouble displaying page elements. I think it's related to some Javascript that's controlling elements animating in as user scrolls down the page. The page will sometimes load fine, but other times elements don't display resulting in large blank areas and the hero video doesn't load.

It's behaving as if Javascript is disabled in browser settings, but it is enabled. Only happens in Firefox, no issues in Chrome. My developers can't figure out what's happening.

https://kmsc.ca/ and https://carbertwaite.com/

Asked by cgchang 1 day ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 day ago

Google Image Previews look off center in vanilla Firefox

Starting yesterday, the preview images in GIS has been looking off center in Firefox (see attached). If I switch to protection mode the image looks fine. If I open up i… (read more)

Starting yesterday, the preview images in GIS has been looking off center in Firefox (see attached). If I switch to protection mode the image looks fine. If I open up in any other browser it looks fine as well. I have already cleared my web cache and cookies, refreshed Firefox and then reinstalled it, changed my screen resolution settings, and nothing seems to be fixing it. There's no apparent settings in Google itself to adjust the image...it just started doing that in Firefox out of nowhere.

Asked by spaceferret 2 days ago

Last reply by RobertJ 1 day ago

Facebook looks Old in facebook Android

Why does Facebook look old and sluggish in Firefox where's new and polished in other browser? I tried everything from updating app to reinstalling Firefox, but nothing he… (read more)

Why does Facebook look old and sluggish in Firefox where's new and polished in other browser? I tried everything from updating app to reinstalling Firefox, but nothing helped, please help!

Asked by prathapgowdru630 6 days ago

Last reply by Paul 1 day ago

  • Solved

Google Images search results are not working properly and I am not sure how to fix it

I am pasting this video link first to show exactly is happening when I use Google Images Search results. https://youtu.be/HD-GPkORQPA This happened suddenly. Everything … (read more)

I am pasting this video link first to show exactly is happening when I use Google Images Search results. https://youtu.be/HD-GPkORQPA

This happened suddenly. Everything was fine when I last used google image results, I was playing a game and when I alt+tabbed to search for something, this was happening. I have no idea what could have caused it since I didn't install any new extensions, CSS styles, programs in my PC nor any big changes that would give me an idea of where to start.

I already tried disabling all the extension and that didn't help at all. The only way I've managed to make this stop, was when I opened a private window. There the image search results were fine and I could zoom in, and out and no weird scrollbar issues were happening.

I went back to a normal window in Firefox, and noticed that if I log out from my Google account, this will also fix the issue. And when I logged back in, the issue was happening again.

Anyone have any idea why this would happen, and how I can fix it? Thank you!

Asked by NathanTheGraves 2 days ago

Answered by NathanTheGraves 1 day ago

Login pop up box not working in 103.0.2 (Mac)

https://www.puzzle-nonograms.com/ There is a pop up login box - user name and password - then log in. This has always worked until the 'upgrade' to v103.0.2 but now it ju… (read more)

https://www.puzzle-nonograms.com/

There is a pop up login box - user name and password - then log in. This has always worked until the 'upgrade' to v103.0.2 but now it just sits there. This is obviously something introduced in the new version so any help would be appreciated. Thank you

Asked by stuartgreaves 3 days ago

Last reply by stuartgreaves 2 days ago

broken website page

I tried to load the check in page on Allegiant Air and it was blank. Every other page loaded. I went to Edge and the page loaded fine. After checking in using Edge I went… (read more)

I tried to load the check in page on Allegiant Air and it was blank. Every other page loaded. I went to Edge and the page loaded fine. After checking in using Edge I went back to Firefox and tried to view my boarding pass, blank page also. Cookie setting? Probably not but how do I change my cookie selection for a page?

Asked by Bruce 3 days ago

Last reply by cor-el 3 days ago

forecast.weather.gov

Over last several weeks have gotten below when try to go to Forecast.Weather.gov site. Site works on Chrome. Disabled protection and allow pop-ups but still get. Firef… (read more)

Over last several weeks have gotten below when try to go to Forecast.Weather.gov site. Site works on Chrome. Disabled protection and allow pop-ups but still get. Firefox 103.0.1 64 bit on Win10 Pro 21H1.

Access Denied You don't have permission to access "http://forecast.weather.gov/MapClick.php?" on this server. Reference #18.640c3017.1660144556.1adb14d4

Asked by ken171 4 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 3 days ago

  • Solved

Many legitimate Web Sites not loading

Hi I have been experiencing rejection of access to many legitimate Web Sites. I have attached the error I get even when trying to get to a mozilla web page. This is get… (read more)

Hi I have been experiencing rejection of access to many legitimate Web Sites. I have attached the error I get even when trying to get to a mozilla web page. This is getting both frustrating and limiting in my desire to support, which I do, Mozilla's strategy of privacy and freedom.

I am using Fedora Linux Version 34 and Firefox Version 100.0.2 64 Bit. I did not experience these problems months ago. I have kept everything up to date as far as I can with my OS limits, if any.

I want to examine what is going on and would like to know where to look. Any help would be appreciated ... Robert

Asked by robweir 4 days ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 4 days ago

Website doesn't function in Firefox version 103 and above

Hi, I have a web application which runs perfectly on firefox versions below 103. Meanwhile, I had to change my laptop and I installed latest firefox version on my new lap… (read more)

Hi,

I have a web application which runs perfectly on firefox versions below 103. Meanwhile, I had to change my laptop and I installed latest firefox version on my new laptop. I have a login page in my web application which isn't working in the latest firefox version. But, the application works perfectly even now in the older versions below 103. What might be the reason?

Thanks in advance

Asked by karthikeyahs 5 days ago

Last reply by karthikeyahs 4 days ago

Youtube videos won't play lately, but will in Chrome.

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers … (read more)

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers work fine.

Latest video I tried to play: https://www.youtube.com/watch?v=WkN8Aqb2IBc Is a DND group playing with an actor from The Outpost (TV show on CW)

In Firefox I see the initial video preview image, and after clicking to play I get a constant spinning progress animation but the video never plays. Turning on the debug overlay info shows plenty of download capacity detected (I forget the name in the UI) but very little ever transfers (bars further down).

Only oddity I can see in the debug info it puts in the the clipboard is the wrong Angle GPU. I have 2 x NVIDIA 1080ti's in SLI, and it sees a 980. Chrome shows the expected value instead. I filed a bug on the Angle project just in case. I looked on the Firefox about:support page with hardware acceleration disabled and it showed two webgl driver entries (1 and 2), both with 1080ti listed.

I tried disabling the performance feature setting and hardware acceleration (closed app then opened again). No difference.

Windows 10 x64, latest patches. Latest NVIDIA drivers through GFE (auto updates itself). Two Windows 10 graphics options are on (GPU scheduler and Variable Refresh Rate).

I've seen a couple notifications from Windows about Firefox "attempting" to use GPU hw acceleration, but I have no idea why it'd be blocked. Clicked it and it did nothing. I looked in my event viewer and didn't find anything useful either. I haven't manually set any applications to use a certain GPU. Integrated GPU from CPU is disabled in BIOS.

GPU isn't overclocked. CPU is barely. And I see no reason to think this is related. In the past I'd get reboots and event viewer errors. Even when it worked in the past I was similarly overclocked. All programs (diagnostics) I've run to verify proper functioning have passed.

Asked by EternalStudent 1 week ago

Last reply by EternalStudent 5 days ago