Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Resetting lost passwords

I thought this might be a Windows issue, but it appears more likely to be a Firefox problem...... Almost every time Firefox updates itself on one of my several PCs (a Del… (read more)

I thought this might be a Windows issue, but it appears more likely to be a Firefox problem...... Almost every time Firefox updates itself on one of my several PCs (a Dell), all of my saved logins are removed.

After some checking, I found that the actual logins file had been changed from "logins.json" to "logins.json.corrupt".

Why Firefox is doing this is anybodies guess, but it may have something to do with the actual passwords themselves containing characters that it doesn't like.......

Easy resolution - find the "corrupt" file and rename it!

Using Windows Explorer, you will need to make hidden files visible, then go to (User)>Appdata>Roaming>Mozilla>Firefox>Profiles>(71r822oe.*********), then scrol down to "logins.json.corrupt" - select, rename, "logins.json", agree to the change warning, and exit. All now works as before.

(The bits in brackets will be your own name and registry entry)

Please, Mozilla - can you try and stop this happening in the first place ?

Asked by MichaelM46 3 years ago

Last reply by cor-el 3 years ago

  • Archived

The bookmarks and history system will not be functional because on of Firefox's files is in use by another application.

I cannot access my old bookmarks, and I cannot make new ones. So I restarted, no change. So I ran in Safe mode, no change, uninstalled Firefox and reinstalled, no change… (read more)

I cannot access my old bookmarks, and I cannot make new ones.

So I restarted, no change. So I ran in Safe mode, no change, uninstalled Firefox and reinstalled, no change. I made a new profile and it worked!! BUT I moved my passwords and it was fine then I tried to move my bookmarks and it happened again so i created a third profile but now the logins.json does not show up on the new profile so I cannot move the passwords so I am right back where I was.

I have been working on this for days. So irritating.

Asked by lifttek 2 years ago

Last reply by jscher2000 2 years ago

  • Archived

Videos autoplaying even with all the new settings

Until today the options for stopping videos auto playing worked OK, suddenly they don't work at all. I had changed all the settings in about:config - please see screen … (read more)

Until today the options for stopping videos auto playing worked OK, suddenly they don't work at all. I had changed all the settings in about:config - please see screen shot attached - a couple of weeks ago when they suddenly started auto playing and that solved the issue, but now I am back to square one. Even when I have ensured that the autoplay option is changed in the preferences section they are still auto-playing. Any suggestions please as this is driving me crazy!

Thanks in advance for your help. It is much appreciated.

Asked by KezzerN 2 years ago

Last reply by cor-el 2 years ago

  • Archived

What do I do with the ca3phnff.default-1533205453525 folder?

I pressed reset Firefox I found that folder in old firefox data folder I've already tried uninstalling and reinstalling so Firefox can find it's profile … (read more)

I pressed reset Firefox

I found that folder in old firefox data folder

I've already tried uninstalling and reinstalling

so Firefox can find it's profile

Asked by L.E.Hayes 2 years ago

Last reply by cor-el 2 years ago

  • Archived

Crash at startup for one specific user on Mac

Since a week, Firefox won't start. This problem concerns only my wife's profile on our iMac (10.13.6). Firefox goes fine on my profile (administrator) and on a "test" pro… (read more)

Since a week, Firefox won't start. This problem concerns only my wife's profile on our iMac (10.13.6).

Firefox goes fine on my profile (administrator) and on a "test" profile I specially created to test Firefox.

On my wife's profile (the problematic one), a crash report window appears every single time.

I tried to boot in Safe mode. It is impossible to even boot that way. When I click the to start in Safe mode, the crash window appears.

I deleted Firefox and reinstalled it. No solutions there either.

I ran a malware detector. Flashback malware was detected and destroyed.

Here is a copy of the detailed error message :

AdapterDeviceID: 0x9488 AdapterVendorID: 0x1002 BuildID: 20181114214635 ContentSandboxCapable: 1 ContentSandboxLevel: 3 CrashTime: 1543160933 DOMIPCEnabled: 1 Email: EventLoopNestingLevel: 1 FramePoisonBase: 9223372036600930304 FramePoisonSize: 4096 InstallTime: 1543158751 Notes: FP(D00-L1000-W00000000-T000) WR? WR- OMTP? OMTP+3 ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SafeMode: 0 SecondsSinceLastCrash: 333 StartupCrash: 0 StartupTime: 1543160930 TelemetryEnvironment: {"build":{"applicationId":"{ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}","applicationName":"Firefox","architecture":"x86-64","buildId":"20181114214635","version":"63.0.3","vendor":"Mozilla","displayVersion":"63.0.3","platformVersion":"63.0.3","xpcomAbi":"x86_64-gcc3","updaterAvailable":true},"partner":{"distributionId":null,"distributionVersion":null,"partnerId":null,"distributor":null,"distributorChannel":null,"partnerNames":[]},"system":{"memoryMB":8192,"virtualMaxMB":null,"cpu":{"count":4,"cores":2,"vendor":"GenuineIntel","family":6,"model":37,"stepping":5,"l2cacheKB":256,"l3cacheKB":4096,"speedMHz":3060,"extensions":["hasMMX","hasSSE","hasSSE2","hasSSE3","hasSSSE3","hasSSE4_1","hasSSE4_2"]},"os":{"name":"Darwin","version":"17.7.0","locale":"fr-CA"},"hdd":{"profile":{"model":null,"revision":null},"binary":{"model":null,"revision":null},"system":{"model":null,"revision":null}},"gfx":{"D2DEnabled":null,"DWriteEnabled":null,"ContentBackend":"Skia","adapters":[{"description":null,"vendorID":"0x1002","deviceID":"0x9488","subsysID":null,"RAM":null,"driver":null,"driverVersion":null,"driverDate":null,"GPUActive":true}],"monitors":[{"screenWidth":1920,"screenHeight":1080,"scale":1}],"features":{"compositor":"none","gpuProcess":{"status":"unused"},"wrQualified":{"status":"blocked"},"webrender":{"status":"opt-in"}}},"appleModelId":"iMac11,2"},"settings":{"blocklistEnabled":true,"e10sEnabled":true,"e10sMultiProcesses":4,"telemetryEnabled":false,"locale":"fr","update":{"channel":"release","enabled":true,"autoDownload":true},"userPrefs":{"browser.search.widget.inNavBar":false},"sandbox":{"effectiveContentProcessLevel":3},"addonCompatibilityCheckEnabled":true,"isDefaultBrowser":null},"profile":{}} ThreadIdNameMapping: 9:"Gecko_IOThread",10:"Timer",11:"Socket Thread",12:"JS Watchdog",13:"JS Helper",16:"JS Helper",15:"JS Helper",14:"JS Helper",19:"Cache2 I/O",20:"Cookie",22:"GMPThread",23:"Compositor",24:"VRListener",25:"ImgDecoder #1",26:"ImageIO",27:"IPDL Background",30:"DOM Worker",34:"StyleThread#1",33:"StyleThread#0",35:"StyleThread#2",37:"StreamTrans #21",34:"StreamTrans #22",35:"StreamTrans #23",38:"ImageBridgeChild", Throttleable: 1 UptimeTS: 3.46586205 Vendor: Mozilla Version: 63.0.3 useragent_locale: fr

Thanks for nay advice that could help me solve this problem.

Asked by mftmft 2 years ago

Last reply by FredMcD 2 years ago

  • Archived

Why would thumbnails not load from Youtube?

About 36 hours ago when I went to Youtube, the list of recommended videos loaded, but none of them had a thumbnail image. Mousing over individual clips resulted in the br… (read more)

About 36 hours ago when I went to Youtube, the list of recommended videos loaded, but none of them had a thumbnail image. Mousing over individual clips resulted in the brief preview as usual. Going to individual subscribed channels, the first few rows of clips had thumbs, the others didn't. Removing addons did not improve this situation, nor did refreshing FF. The issue also occurs on MS Edge, but not on Chrome or Brave. dL

Asked by Bob Jersey 1 year ago

Last reply by McCoy 1 year ago

  • Archived

Firefox Lockwise says I have 158 saved logins, but when I select "Logins and Passwords" nothing shows up

I have searched every support post that has anything remotely to do with my problem. I have tried booting in safe mode, downloading Firefox ESR and performing folder acro… (read more)

I have searched every support post that has anything remotely to do with my problem. I have tried booting in safe mode, downloading Firefox ESR and performing folder acrobatics with key3 and key4 files, I have disabled my anti-virus software. To no avail.

This morning, I was forced to log back in to my Firefox Browser "due to security reasons" and when I did all of my logins and passwords were gone. if I go to about:protections and scroll to the bottom of the page, Firefox Lockwise tells me that I have 158 passwords saved securely. But if I go to Logins & Passwords, there are only the 5 passwords that I have saved today since the issue began.

I NEED HELP!!!!!

Asked by tjwilson1987 1 year ago

Last reply by cor-el 1 year ago

  • Archived

Computer crashed, Firefox history is gone and will not be saved

Hi everybody, I'm running Firefox 77.0 on my 2014 rMBP with OSX 10.11.6. A few hours ago my OS crashed and I reset my computer. Once I did this, I opened everything back … (read more)

Hi everybody, I'm running Firefox 77.0 on my 2014 rMBP with OSX 10.11.6. A few hours ago my OS crashed and I reset my computer. Once I did this, I opened everything back as it was pre-crash and all my Firefox tabs and absolutely everything else loaded correctly except for my history.

Every time I type a word, no previously visited URLs will load up in my URL field, I checked my History and it seems to have deleted 99% of every site I've visited. The recently closed tabs and windows are still there, and I can reload them if I press cmd+shift+t, however the rest of my actual history seems to be gone. I've reset (normally) my computer a couple more times, repaired disk permissions and whatnot and for some reason it won't even save whatever other sites I've now visited since it was wiped. Am I screwed here?

Asked by nodigits 1 year ago

Last reply by Ankit Kumar 1 year ago

profile wont reinstall

As with others I can't find my old profile. I renamed it long ago as my primary profile and have updated firefox many times since. On Sat 8/14 I updated Sahara and my pr… (read more)

As with others I can't find my old profile. I renamed it long ago as my primary profile and have updated firefox many times since. On Sat 8/14 I updated Sahara and my profile won't reload, instead I'm getting a window claiming the profile is too old. I've been through and through the FAQs and am not enough of a successful user to get to the right folder to find a usable profile with my data still in tact. about:profiles, where I usually go now had 43 profiles in it including my previously renamed profile but that doesn't help. I refreshed ff without success. I tried to find help in the many profiles help pages that said click on this, copy this, click on the profile tab, go up one level and turn left and you lost me. Can anybody help me find my usable profile and simply explain how do I re-initiate it? Thanks.

Asked by veh_4_sale 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago