Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

How do I remove hao123 homepage hijack without resetting Firefox?

I've seen a few posts about hao123 but nothing is working. To clarify, I do not have the toolbar/software on my computer (at least according to control panel) and I've u… (read more)

I've seen a few posts about hao123 but nothing is working. To clarify, I do not have the toolbar/software on my computer (at least according to control panel) and I've uninstalled Tencent's WeChat in case that was causing it. However, I still am getting the hao123 hijack.

I also ran MalwareBytes and RogueKiller and deleted a bunch of the results, but it only resolves it for a little while before the problem comes back.

The only thing I haven't tried is resetting Firefox, but I'd really like to avoid that if possible.


My questions are:

- Is there a way to get rid of it without resetting Firefox?

- If not, is there a way in general?

- If I have to reset Firefox, is there a way to save off my bookmarks/settings?


Thanks!

Asked by AuroraExecution 5 years ago

Answered by AuroraExecution 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Why does the cookie google.com appear immediately when I start Firefox? I clear my browsing history upon exit and my home page is https://duckduckgo.com.

When I open Firefox to my home page duckduckgo.com and go check cookies before doing anything else, I find only the one cookie google.com. My Privacy options are Tracking… (read more)

When I open Firefox to my home page duckduckgo.com and go check cookies before doing anything else, I find only the one cookie google.com. My Privacy options are Tracking Tell sites I do not want to be tracked History Use custom settings for history

  Remember my browsing and download history
  Remember search and form history
  Accept cookies from sites  Accept third-party cookies: Always  Keep until: I close Firefox

Clear history when Firefox closes

Asked by meanmac 5 years ago

Answered by meanmac 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Downloads of Sony firmware and IObit software "failed" several times?

I have had intermittent problems with download failures. Today I tried a Sony A99 firmware update and it failed twice. I gave up Fire fox and used IE. Result was quick … (read more)

I have had intermittent problems with download failures. Today I tried a Sony A99 firmware update and it failed twice. I gave up Fire fox and used IE. Result was quick and my camera has the newest Version.

I tried a couple months ago the install a new version of IOBit software and gave up. I now believe it is Firefox that causes the "failed'

John

Asked by 19john28 5 years ago

Answered by Dingeroo 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Keeps crashing randomly

Fresh install with two addons installed (Adblock plus and WOT) Both up-to-date as well as the browser. HELP! It keeps crashing randomly. Crash Report says: AdapterDevice… (read more)

Fresh install with two addons installed (Adblock plus and WOT) Both up-to-date as well as the browser. HELP!

It keeps crashing randomly. Crash Report says:

AdapterDeviceID: 0x1401 AdapterDriverVersion: 10.18.13.5330 AdapterSubsysID: 368e1458 AdapterVendorID: 0x10de Add-ons: %7Ba0d7ccb3-214d-498b-b4aa-0e8fda9a7bf7%7D:20131118.1-signed,%7B972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd%7D:38.0.5,%7Bd10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d%7D:2.6.9.1-signed AvailablePageFile: 13705609216 AvailablePhysicalMemory: 5542375424 AvailableVirtualMemory: 3146022912 BIOS_Manufacturer: American Megatrends Inc. BlockedDllList: BreakpadReserveAddress: 52953088 BreakpadReserveSize: 67108864 BuildID: 20150525141253 CrashTime: 1435873627 EMCheckCompatibility: true Email: mastiercrul5@gmail.com FramePoisonBase: 00000000f0de0000 FramePoisonSize: 65536 InstallTime: 1433548647 Notes: AdapterVendorID: 0x10de, AdapterDeviceID: 0x1401, AdapterSubsysID: 368e1458, AdapterDriverVersion: 10.18.13.5330 D2D? D2D1.1? D2D1.1+ D2D+ DWrite? DWrite+ D3D11 Layers? D3D11 Layers+ ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384} ProductName: Firefox ReleaseChannel: release SecondsSinceLastCrash: 752 StartupTime: 1435872877 SystemMemoryUsePercentage: 35 Theme: classic/1.0 Throttleable: 1 TotalPageFile: 17060589568 TotalPhysicalMemory: 8531234816 TotalVirtualMemory: 4294836224 URL: https://www.facebook.com/groups/GirlsPlayWow/10153183891769272/?notif_t=group_comment_follow User32BeforeBlocklist: 1 Vendor: Mozilla Version: 38.0.5 Winsock_LSP: MSAFD Tcpip [TCP/IP] : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll

MSAFD Tcpip [UDP/IP] : 2 : 2 :  
MSAFD Tcpip [RAW/IP] : 2 : 3 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
MSAFD Tcpip [TCP/IPv6] : 2 : 1 :  
MSAFD Tcpip [UDP/IPv6] : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
MSAFD Tcpip [RAW/IPv6] : 2 : 3 :  
RSVP TCPv6 Service Provider : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
RSVP TCP Service Provider : 2 : 1 :  
RSVP UDPv6 Service Provider : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll 
RSVP UDP Service Provider : 2 : 2 : 

useragent_locale: en-US

This report also contains technical information about the state of the application when it crashed.

Asked by Qahnaarin55 5 years ago

Answered by Qahnaarin55 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Why will my browser not allow me to open multiple tabs for the same website?

I usually edit photos online and always open five tabs from the site at once, to speed up my editing. It opens the first tab fine and then when i go open a second tab, it… (read more)

I usually edit photos online and always open five tabs from the site at once, to speed up my editing. It opens the first tab fine and then when i go open a second tab, it pops back over to the first tab. I have cleared my cache but that doesn't seem to have helped. Any ideas?

Asked by crystalcompass 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

MP4 videos play with no sound

When I play MP4 videos, I get picture but no sound (and no volume control) Example URL: https://vimeo.com/123291819 Also on “Video For Everybody” Test Page http://camende… (read more)

When I play MP4 videos, I get picture but no sound (and no volume control) Example URL: https://vimeo.com/123291819 Also on “Video For Everybody” Test Page http://camendesign.com/code/video_for_everybody/test.html by default the video is silent. Switch to OGG - get sound. Back to MP4 - no sound.

Asked by duncan_roe 5 years ago

Answered by duncan_roe 5 years ago

  • Solved
  • Archived

How do I arrange it so that I'm not having multiple closures when I only want to close one hotmail message, NOT HOTMAIL?

I'm very tired of trying to close one message, only to have the hotmail account itself slam shut, thus requiring re-starting. Surely it's not supposed to act like this. A… (read more)

I'm very tired of trying to close one message, only to have the hotmail account itself slam shut, thus requiring re-starting. Surely it's not supposed to act like this. A warning message doesn't help with the actual closure. I just know it is going to happen and am annoyed, again.

Note: This is not my default email account, nor do I want it to be. I want to be able to access two different accounts by opening one of two browsers. That part works but this closing thing is infuriating.

Asked by PatriciaEE 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Solved
  • Archived

when I click on a link, a new tab is opened, but I'm always asked to allow the new website to load. how do I change this?

I've looked in all the security and preference settings. it never used to do this. when I click on a hot link in an e-mail or on a web page, a new tab opens, but I'm al… (read more)

I've looked in all the security and preference settings. it never used to do this. when I click on a hot link in an e-mail or on a web page, a new tab opens, but I'm always forced to click "allow" to let the page load. if I click on it I want it to load, and would prefer not to have the extra step of having to click "allow" every time. where do I change this? can I change this? thanks.

Asked by tmezz 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

I set up Sync, but it does not work. The open tabs on one computer do not load to the other computer.

I have Firefox on my old laptop (PC) with 300+ tabs open. I want to keep those tabs and transfer them so I can see them in Firefox on my new laptop (also PC). So I crea… (read more)

I have Firefox on my old laptop (PC) with 300+ tabs open. I want to keep those tabs and transfer them so I can see them in Firefox on my new laptop (also PC). So I created my Sync account in Firefox on the old laptop, then logged in with the same account in Firefox on the new laptop. But my tabs were not there. How do I transfer my open tabs?

Asked by jeffshelby1 5 years ago

Answered by guigs 5 years ago

  • Solved
  • Archived

The green, yellow and red buttons at the top left keep disappearing

This seems to have happened after I loaded the last Firefox update. The buttons will be there for a time, but then when I go to certain sites, they seem to disappear and… (read more)

This seems to have happened after I loaded the last Firefox update. The buttons will be there for a time, but then when I go to certain sites, they seem to disappear and the only way I can minimize the window is to completely quit Firefox, which, of course, is extremely inconvenient and time consuming.

Asked by disappearingbuttons 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

My browser buttons (red/yellow/green) at the top of the browser keep disappearing.

The control buttons on the top left of my browser keep disappearing!!!! They leave me with no other way that I know of to close or minimize the page but to quit firefox. … (read more)

The control buttons on the top left of my browser keep disappearing!!!! They leave me with no other way that I know of to close or minimize the page but to quit firefox. That is not the problem unless I just want to look at other work on my screen but not quit firefox altogether but just toggle it up and down when needed. I am extremely frustrated by this!!!! This is not in any way convenient for using the internet and my other applications which do not require a browser to be opened.

Asked by pecostx51 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Locked
  • Archived

i noticed your site looks like it wants to help. i also notice like any fortune 500 company you DONT havea way of contacting people or a way to contact you.

can i call you for assistance wth my browser. i noticed i cant. assuming everyone knows how to read and operate a computer....id appreciate some assistance if your goin… (read more)

can i call you for assistance wth my browser. i noticed i cant. assuming everyone knows how to read and operate a computer....id appreciate some assistance if your going to have the tab on the site...

i mean we are all equal arnt we? or are you in a penquin just thing you can waddle better than me?

grow up you oblivious ignorant people

Asked by caddiman420 5 years ago

Last reply by the-edmeister 5 years ago

  • Solved
  • Archived

File > Email link... with Gmail causes footer to be suppressed

This is very weird. I have a gmail footer, and I'm logged into gmail in another tab, and when I compose there, the footer shows and sends at the bottom of the message. fi… (read more)

This is very weird. I have a gmail footer, and I'm logged into gmail in another tab, and when I compose there, the footer shows and sends at the bottom of the message. fine. In Firefox settings under applications, I have mailto set to Gmail. this also works. But, when firefox launches that new email in a new tab, the gmail footer is missing. I can send the email just fine but there's no footer! anyone know why this is? I've searched google with no luck.

Asked by scwtech 5 years ago

Answered by guigs 5 years ago

  • Solved
  • Archived

I have problems with gmail with firefox. Page refreshing is slow; drag and drop files into email sometimes don't work.

My problem is basically gmail related. When I click back to INBOX after reading a mail, it takes a good few seconds whereas in the past it has always been instantaneous.… (read more)

My problem is basically gmail related. When I click back to INBOX after reading a mail, it takes a good few seconds whereas in the past it has always been instantaneous.

My other problem is the drag and drop files as an attachment in gmail. Sometimes it just won't work and I have to use the manual paper-clip attachment icon. However, if I restart firefox and re-connect gmail, it will work again.

I also noticed that when you drag a picture into the mail window, it will not become an attachment but will be displayed instead. Is there someway where I can choose to have pictures inserted as attachments rather than displayed in the mail?

Thanks for any advice you can give me.

Asked by nggary33 5 years ago

Answered by nggary33 5 years ago

  • Locked
  • Archived

Sync doesn't seem to work across any of my devices.

I've installed the latest version of Firefox to a Win7 desktop, a Win8.1 Laptop, and my Galaxy S5. None of them are syncing. I have tried uninstalling each and reinstalli… (read more)

I've installed the latest version of Firefox to a Win7 desktop, a Win8.1 Laptop, and my Galaxy S5. None of them are syncing. I have tried uninstalling each and reinstalling, as well deleting my Sync account and recreating it. Log file:

1435513644960 Sync.Service INFO Loading Weave 1.40.0 1435513644962 Sync.Engine.Clients DEBUG Engine initialized 1435513644963 Sync.Engine.Clients DEBUG Resetting clients last sync time 1435513644967 Sync.Engine.Bookmarks DEBUG Engine initialized 1435513644970 Sync.Engine.Forms DEBUG Engine initialized 1435513644973 Sync.Engine.History DEBUG Engine initialized 1435513644976 Sync.Engine.Passwords DEBUG Engine initialized 1435513644978 Sync.Engine.Prefs DEBUG Engine initialized 1435513644981 Sync.Engine.Tabs DEBUG Engine initialized 1435513644981 Sync.Engine.Tabs DEBUG Resetting tabs last sync time 1435513644985 Sync.Engine.Addons DEBUG Engine initialized 1435513644986 Sync.Service INFO Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0 1435513644989 Sync.SyncScheduler DEBUG Clearing sync triggers and the global score. 1435513644989 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => success.status_ok 1435513644990 Sync.Service DEBUG Caching URLs under storage user base: https://sync-177-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/24589323/ 1435513644990 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => success.status_ok 1435513645006 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => success.status_ok 1435513645023 FirefoxAccounts DEBUG got keyPair 1435513645023 FirefoxAccounts DEBUG getCertificateSigned: true true 1435513645400 Hawk DEBUG (Response) /certificate/sign: code: 200 - Status text: OK 1435513645400 Sync.RESTResponse TRACE Processing response headers. 1435513645400 Hawk DEBUG Clock offset vs https://api.accounts.firefox.com/v1: -2400 1435513645401 FirefoxAccounts DEBUG getCertificate got a new one: true 1435513645401 FirefoxAccounts DEBUG getAssertionFromCert 1435513645403 FirefoxAccounts DEBUG getAssertionFromCert returning signed: true 1435513645403 Sync.BrowserIDManager DEBUG Getting a token 1435513645404 Common.TokenServerClient DEBUG Beginning BID assertion exchange: https://token.services.mozilla.com/1.0/sync/1.5 1435513645790 Common.TokenServerClient DEBUG Got token response: 200 1435513645790 Sync.RESTResponse TRACE Processing response headers. 1435513645791 Common.TokenServerClient DEBUG Successful token response 1435513645791 Sync.BrowserIDManager DEBUG Successfully got a sync token 1435513645792 Sync.BulkKeyBundle INFO BulkKeyBundle being created for undefined 1435513645792 Sync.BrowserIDManager INFO Background fetch for key bundle done 1435513645792 Sync.Status DEBUG Status.login: success.login => success.login 1435513645792 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => success.status_ok 1435513649019 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => success.status_ok 1435513649019 Sync.Service DEBUG User-Agent: Firefox/38.0.5 FxSync/1.40.0.20150525141253. 1435513649019 Sync.Service INFO Starting sync at 2015-06-28 13:47:29 1435513649019 Sync.Service DEBUG In sync: should login. 1435513649020 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => success.status_ok 1435513649020 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => success.status_ok 1435513649020 Sync.Service INFO Logging in the user. 1435513649020 Sync.Service DEBUG Caching URLs under storage user base: https://sync-177-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/24589323/ 1435513649020 Sync.BrowserIDManager DEBUG unlockAndVerifyAuthState already has (or can fetch) sync keys 1435513649020 Sync.Service DEBUG Fetching unlocked auth state returned success.status_ok 1435513649021 Sync.BrowserIDManager DEBUG _ensureValidToken already has one 1435513649540 Sync.Resource DEBUG mesg: GET success 200 https://sync-177-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/24589323/info/collections 1435513649540 Sync.Resource DEBUG GET success 200 https://sync-177-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/24589323/info/collections 1435513649540 Sync.Service DEBUG Fetching global metadata record 1435513649540 Sync.RecordManager TRACE Importing record: https://sync-177-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/24589323/storage/meta/global 1435513649541 Sync.BrowserIDManager DEBUG _ensureValidToken already has one 1435513649645 Sync.Resource DEBUG mesg: GET fail 404 https://sync-177-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/24589323/storage/meta/global 1435513649645 Sync.Resource DEBUG GET fail 404 https://sync-177-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/24589323/storage/meta/global 1435513649645 Sync.Service DEBUG Weave Version: 1.40.0 Local Storage: 5 Remote Storage: 1435513649645 Sync.Service INFO One of: no meta, no meta storageVersion, or no meta syncID. Fresh start needed. 1435513649645 Sync.Service INFO No metadata record, server wipe needed 1435513649645 Sync.Service INFO Wiping server data 1435513649645 Sync.Service INFO Fresh start. Resetting client and considering key upgrade. 1435513649645 Sync.Service INFO Service reset. 1435513649646 Sync.Engine.Clients DEBUG Resetting clients last sync time 1435513649646 Sync.Engine.Bookmarks DEBUG Resetting bookmarks last sync time 1435513649647 Sync.Engine.Forms DEBUG Resetting forms last sync time 1435513649647 Sync.Engine.History DEBUG Resetting history last sync time 1435513649647 Sync.Engine.Passwords DEBUG Resetting passwords last sync time 1435513649647 Sync.Engine.Prefs DEBUG Resetting prefs last sync time 1435513649648 Sync.Engine.Tabs DEBUG Resetting tabs last sync time 1435513649648 Sync.Engine.Addons DEBUG Resetting addons last sync time 1435513649648 Sync.CollectionKeyManager INFO Clearing collection keys... 1435513649648 Sync.Service INFO Sync key is up-to-date: no need to upgrade. 1435513649649 Sync.BrowserIDManager DEBUG _ensureValidToken already has one 1435513649830 Sync.Resource DEBUG mesg: DELETE success 200 https://sync-177-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/24589323/storage 1435513649830 Sync.Resource DEBUG DELETE success 200 https://sync-177-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/24589323/storage 1435513649831 Sync.Service DEBUG Uploading meta/global: {"payload":"{\"syncID\":\"0m7bzfScmCD0\",\"storageVersion\":5,\"declined\":[\"forms\",\"history\",\"prefs\",\"tabs\",\"addons\"]}","id":"global"} 1435513649831 Sync.BrowserIDManager DEBUG _ensureValidToken already has one 1435513649832 Sync.Resource DEBUG PUT Length: 145 1435513649981 Sync.Resource DEBUG mesg: PUT fail 503 https://sync-177-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/24589323/storage/meta/global 1435513649981 Sync.Resource DEBUG PUT fail 503 https://sync-177-us-west-2.sync.services.mozilla.com/1.5/24589323/storage/meta/global 1435513649982 Sync.Service DEBUG verifyLogin failed: <title>503 Service Unavailable</title>

503 Service Cloudy: Try again later.

No traceback available

1435513649982 Sync.Status DEBUG Status.login: success.login => error.login.reason.network 1435513649982 Sync.Status DEBUG Status.service: success.status_ok => error.login.failed 1435513649982 Sync.ErrorHandler DEBUG Got Retry-After: 3600 1435513649982 Sync.Status DEBUG Status.login: error.login.reason.network => error.sync.reason.serverMaintenance 1435513649982 Sync.Status DEBUG Status.service: error.login.failed => error.login.failed 1435513649982 Sync.SyncScheduler DEBUG Got backoff notification: 3600000ms 1435513649982 Sync.SyncScheduler DEBUG Fuzzed minimum next sync: 1435517249982 1435513649982 Sync.SyncScheduler DEBUG Clearing sync triggers and the global score. 1435513649983 Sync.SyncScheduler DEBUG Next sync in 4317979.595265555 ms.

Asked by W2PAX 5 years ago

Last reply by guigs 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Con windows 7 64 bit sia con firefox che con expolorer su Facebook da qualche giorno la clessidra-puntatore mouse rimane sempre attiva!...

Da alcuni giorni sulle pagine Facebook sul puntatore del mouse rimane sempre attiva la clessidra che indica l'attesa per il caricamento, come mai? E possibile risolvere i… (read more)

Da alcuni giorni sulle pagine Facebook sul puntatore del mouse rimane sempre attiva la clessidra che indica l'attesa per il caricamento, come mai? E possibile risolvere il problema?

Asked by barbagae 5 years ago

Answered by guigs 5 years ago

  • Solved
  • Archived

The fullscreen option on YouTube.com no longer works in Mozilla. Why is that?

I noticed a few days ago that the fullscreen function no longer works for embedded YouTube videos in Mozilla. Then tonight it occurred too me to check and see if t works … (read more)

I noticed a few days ago that the fullscreen function no longer works for embedded YouTube videos in Mozilla. Then tonight it occurred too me to check and see if t works when you watch a video at YouTube.com. I tried several videos at random and none of them had the fullscreen function. The fullscreen button (box) is there, but when I click on it nothing happens.

I also tested videos at Hulu.com, DailyMotion.com, the Internet Archive and Veoh.com, and the fullscreen function is fine on all of those sites - it is only YouTube that seems to have a problem. I also tested the same videos in the Internet Explorer browser and they work there for all of the sites mentioned, including YouTube.com.

I hope this can be repaired, I really like the Mozilla browser and would hate to have to switch to something else.

Asked by Jumpcity 5 years ago

Answered by guigs 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Since updating FireFox I now need to click two or three times on a link before it responds.

Hardware acceleration is disabled. Using AdBlock Plus. Same problem on two different desktop PC's with same browser configuration. The Google search box won't allow me … (read more)

Hardware acceleration is disabled. Using AdBlock Plus. Same problem on two different desktop PC's with same browser configuration. The Google search box won't allow me to type anything until I click in it at least one time and then I need to click again before it allows me to enter text. Seems like it's loading something in the background. Never had issues until recently. Everything else works OK.

Asked by goodjobrob 5 years ago

Answered by Michael Buluma 5 years ago