Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved
  • Archived

www.facebook.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because no issuer chain was provided. (Error code: sec_error_unknown_issue

When I try to log into facebook this is the message I get: www.facebook.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because no issuer chain w… (read more)

When I try to log into facebook this is the message I get:

www.facebook.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because no issuer chain was provided. (Error code: sec_error_unknown_issuer)

Not sure what to do to be able to log on to FB.

Michael

Asked by MichaelADeer 5 years ago

Answered by philipp 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Small fonts for Firefox 35.0.1 display badly after Windows Update 2/10/15

After Microsoft did an update (image attached) the display of many small fonts is nasty (image attached). I see it in no other programs including IE. Not all fonts are … (read more)

After Microsoft did an update (image attached) the display of many small fonts is nasty (image attached). I see it in no other programs including IE. Not all fonts are bad, just some small ones. Everything on your page here looks fine.


Thanks,

Chris

Asked by DrMemory 5 years ago

Answered by DrMemory 5 years ago

  • Solved
  • Archived

All of a sudden, there is an icon on my desktop that appeared that's asking to start a conversation.

Out of the blue, there's a new icon that has appeared on my control panel. When I place my cursor over it, it says "Start a conversation". What is it, and how do I get ri… (read more)

Out of the blue, there's a new icon that has appeared on my control panel. When I place my cursor over it, it says "Start a conversation". What is it, and how do I get rid of it?

Richard Stewart

Asked by stuie 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

When I open Firefox (with Google as home page), I get prompted to save a file (application/octet-stream)

This is my mother's computer. It's an HP Pro something. It has Win 7 Pro and Firefox is up to date. I'm not sure when this started because she doesn't use it every day. W… (read more)

This is my mother's computer. It's an HP Pro something. It has Win 7 Pro and Firefox is up to date. I'm not sure when this started because she doesn't use it every day. We can't get to Google at all using Firefox. I even tried a new tab just now and I get prompted to save a file (earlier the file it is prompting to save is NFRC_FLE13007-1A-RD_3300_SN_CIG_IS20_i89.pdf [the two dashes might be underscores - can't read my own writing!] Now it doesn't show me the file name). I tried using bing to search for this file name and didn't get any results.

I already tried clearing the cache and also resetting the browser using CTRL-F5. I've rebooted after that too. No changes... I have not cleared cookies - I think she relies on a lot of them and I don't want to get her more confused!

Also, I've set up a number of "shortcuts" on her desktop so she can go directly to some websites. One is for Yahoo, one is for WebMD, etc. When I click on these, I do not have the issue. Seems to be related only to Google. Okay, just tried Google Maps and the same thing happens... And same thing happens with GMail. I captured the window, see the attachments..

Thanks!

p.s. I occasionally (on my computer) get prompted to save a file in Firefox when I hit the back button. I just say cancel and then do it again and everything is fine. I don't know if this is related either. I have Win 8.1 on a Lenovo laptop.

Asked by kkbTX 5 years ago

Answered by ideato 5 years ago

  • Solved
  • Archived

'No video with supported format and MIME type found' issue

Hello everyone, sorry for the long post. For the last 3 days, I have been experiencing a very frustrating issue with videos posted ONLY on Facebook. Every time I try to o… (read more)

Hello everyone, sorry for the long post.

For the last 3 days, I have been experiencing a very frustrating issue with videos posted ONLY on Facebook.

Every time I try to open a Facebook video, the Facebook player opens (the one where you can see comments and likes on the right side), and Firefox gives the impression that the video is loading. But after a while, a 'cross' appears in the middle of the screen, below which 'No video with supported format and MIME type found' is written [Kindly refer to the attached screenshot].

Prior to this problem, I had NEVER, in 2 years, experienced any issue whatsoever with playing ANY videos on the Web. Firefox just suddenly decided to stop playing Facebook videos.

WHAT I ALREADY TRIED: - Reload video pages and play them again (FAILED) - Clear cache, cookies and restart Firefox (FAILED) - Start Firefox in Safe Mode (FAILED) - Uninstall Flash Player, try to play videos with the default Firefox player (any video on the Web would play, but Facebook videos FAILED) - Enable the Open H264 Cisco codec (FAILED) - Changing a few values in about:config *(such as media.directshow.enabled) to true/false (FAILED) - Refresh Firefox from https://support.mozilla.org/en-US/kb/refresh-firefox-reset-add-ons-and-settings (FAILED)

ADDITIONAL INFORMATION: - I use Firefox 35.0.1 and have no other browser (besides the default Internet Explorer 6 which I never use) - I use Windows XP SP3 Professional - I have not downloaded/installed any software/extension/add-on which could have caused this problem

I still love Firefox, and have no intention of migrating to a competitor's browser, which is why I hope a prompt solution shall be found. As well, I am not considering dropping XP SP3 anytime soon; it is very stable and fulfills my requirements.

Thanking you for your time.

Asked by EL20 5 years ago

Answered by FredMcD 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox keeps me logged IN until I restart it, even after website log off. Why ?

Hello, I use Firefox 35.0.1. I set up the options to never keep the cookies. The issue : I log on an Exchange webmail. I read my emails. I log off from the Exchange webm… (read more)

Hello,

I use Firefox 35.0.1. I set up the options to never keep the cookies.

The issue : I log on an Exchange webmail. I read my emails. I log off from the Exchange webmail. I go back to the mail page of the webmail, and I am logged in !

Other test : I log on an Exchange webmail. I read my emails. I log off from the Exchange webmail. I close Firefox. I re open firefox, I go back to the mail page of the webmail, and I have to enter my credentials (that is normal)

Other test : I log on an Exchange webmail. I read my emails. I log off from the Exchange webmail. I force Firefox to remove the cookies, but I keep Firefox opened. I go back to the mail page of the webmail, and I have to enter my credentials (that is normal)


Other test : I tried to reproduce the issue with another Internet Browser (the "e" one). I log on an Exchange webmail. I read my emails. I log off from the Exchange webmail. I go back to the mail page of the webmail, and I have to enter my credentials.

So, it seems not to be a webmail configuration, as another browser behaves normally.

Is there something that i have not thought about ?

Thank you for your help

Asked by whiser 5 years ago

Answered by whiser 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox 36 lags on certain pages

This morning I updated to Firefox 36. All seems well on certain pages, but I am noticing periodic long lags as some of my own websites load. I have done the "reset firefo… (read more)

This morning I updated to Firefox 36. All seems well on certain pages, but I am noticing periodic long lags as some of my own websites load. I have done the "reset firefox" and went through the whole process retaining only my permissions.sqlite and cookies.sqlite. Then I began the re-adding of the three extensions I have:

Expire History By Days

Firebug

Places Maintenance

When I had "rebuilt" everything I tried the same trying again and kept finding the same lag. I do delete cache (only) on exit. I have no malware or viruses on my box (it is also a server). With 35.01 I did not have this problem, but with 36 it remains. So I believe I have done everything necessary to make 36 correct, however the problem remains. On was with a YaBB bulletin board which loads in about a second in 35.01 but spins for several seconds before loading on 36. The other is a simple site for one of my clients which should load fast. I ran speed tests on both of these sites and they did not show anything unusual.

The Uri's in question are: http://www.wisearch.com/wcwcwboard/YaBB.pl (speed test a shows 891 microseconds) For me it "spun" for about 5+ seconds. and http://www.glytek.com/ (speed test shows 276 microseconds) Same Lag as above.

I got tired of this and did a reversion via windows restore on the two application data folders and the main program files Mozilla Firefox. Essentially, I am now back on 35.01 and unless something enlightening occurs I guess I am off the "update" boat.

It's too bad...I had been waiting for 36 and was downloading it before it was even showing up on the Mozilla Release Notes page (it is now showing up): https://www.mozilla.org/en-US/firefox/releases/

Any ideas?

Regards,

Axis

Asked by Axis 5 years ago

Answered by Axis 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox search appears after screenshot

Ever since updating to Firefox 35, when I take a screenshot by holding the home and power buttons together, Firefox search pops up with a list of my Firefox search histor… (read more)

Ever since updating to Firefox 35, when I take a screenshot by holding the home and power buttons together, Firefox search pops up with a list of my Firefox search history and a search prompt. How can I disable this? Android 4.4

Asked by cc543 5 years ago

Answered by Ererer 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Facebook page is left justified and not complete

When I try to get on facebook all I get are some titles all justified left. No pictures, no posts, no nothing. I cleared my history and cache, I don't know what else to… (read more)

When I try to get on facebook all I get are some titles all justified left. No pictures, no posts, no nothing. I cleared my history and cache, I don't know what else to do. This just started it on its own.

Asked by Phantom2 5 years ago

Answered by Phantom2 5 years ago

  • Solved
  • Archived

I have tried Syncing with the new firefox Sync and I keep getting an error "Unkown Error"

I Keeping getting this issue even restarting my computer, logging in and out of my profile and reinstalling the latest version of Firefox. I upgraded to the new profile y… (read more)

I Keeping getting this issue even restarting my computer, logging in and out of my profile and reinstalling the latest version of Firefox. I upgraded to the new profile yesterday and that's when the problem started.

Please Help

Asked by macshanemike 5 years ago

Answered by philipp 5 years ago

  • Solved
  • Archived

1x1 GIF Image presented instad of requested page

For the past few months, I'm regularly unable to get to some web pages and instead get a 1x1 GIF image. I'm running Norton Internet Security (21.6.0.32). I regularly ap… (read more)

For the past few months, I'm regularly unable to get to some web pages and instead get a 1x1 GIF image. I'm running Norton Internet Security (21.6.0.32). I regularly apply all the updates for Win 7, Firefox, Java, Flash, etc. Sometimes when launched from a link in an email the site fails, but typing the URL directly works. One link I can't resolve right now is a customer survey:

http://links.aspensnowmass.mkt6588.com/ctt?kn=1&ms=MjE3Nzc3OTIS1&r=OTY3MTgwMjM5NDgS1&b=0&j=NDgzNDY1MTc1S0&mt=1&rt=0

Asked by Ron 5 years ago

Answered by Ron 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Mozilla Firefox has my location wrong how can I correct or disable it.

It appears that most sites get my location from Mozilla Firefox. It is constantly incorrect and moves around. Today it was someplace in Texas and I live in Ohio. This … (read more)

It appears that most sites get my location from Mozilla Firefox. It is constantly incorrect and moves around. Today it was someplace in Texas and I live in Ohio. This is a desktop computer and doesn't move. I have set it on several sites and I don't delete my cookies but somewhere along the line it gets changed. It appears it gets changed in my Mozilla Firefox. I know you go off the dsl location or something but it just doesn't work. Even when it gets me in Ohio it's constantly a different city. How can I get a permanent location in Mozilla Firefox or disable the location finder in Mozilla Firefox?

Asked by amznrandy 5 years ago

Answered by the-edmeister 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox Doesn't display correctly and is very laggy on sites with CloudFlare DDoS Protection

Since 35.0 and above i have been getting weird behaviour on sites with CloudFlare DDoS protection. When i open the site in a new window, it takes a really long time and s… (read more)

Since 35.0 and above i have been getting weird behaviour on sites with CloudFlare DDoS protection.

When i open the site in a new window, it takes a really long time and sometimes doesn't display at all and gives me a blank page. and now it just starts to say "New Tab" and i can't hit refresh.

When the site actually loads after 20 something attempts, the site is laggy, any action takes upwards of 20 seconds.

Whenever i try to open something, i get a blank page with the URL at tabs. Whenever i try to like or post anything, it delays by 15-20 seconds.

Site i am trying to use with much failure. http://hypixel.net/

Anyone else having this issue?

Asked by djice777 5 years ago

Answered by Gnospen 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox can't open after the new Version 36 update.

The problem is stated above. So I can use version 35.0.1 without any problem. As soon as I update to Firefox 36, it simply won't open. By won't open I mean when I double … (read more)

The problem is stated above. So I can use version 35.0.1 without any problem. As soon as I update to Firefox 36, it simply won't open. By won't open I mean when I double click on the icon, it would register in the Task Manager with about 2.6k RAM usage then terminate itself right away.

Here is the spec: Windows 7 64-bits, Windows Firewall, Microsoft Essentials

Yes, I have tried all the solution offered on the forum and troubleshoot, and Yes I tried clean installation, and yes I did re-add Firefox to Firewall exception. The Version 36 just simply won't open. But when I revert it back to 35.0.1, it works perfectly fine.

Would really appreciate any solution.

Asked by tscvincent 5 years ago

Answered by tscvincent 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Videos don't load

Ever since some update, Firefox won't load Vines or Tumblr videos, but load YouTube videos, Facebook videos, and pretty much everything else. I've disabled hardware accel… (read more)

Ever since some update, Firefox won't load Vines or Tumblr videos, but load YouTube videos, Facebook videos, and pretty much everything else. I've disabled hardware acceleration, addons, and tried most (if not every) solution given here.

Asked by dragonkid828 5 years ago

Answered by dragonkid828 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Shockwave Flash 16.0.0.296 plugin requires update

But it refers me to this page https://blocklist.addons.mozilla.org/en-US/firefox/blocked/p178 I have tried using the Plug In Check Page but that stalls with the spinnin… (read more)

But it refers me to this page https://blocklist.addons.mozilla.org/en-US/firefox/blocked/p178

I have tried using the Plug In Check Page but that stalls with the spinning circle. There does not seem to be anyway of updating the plugin.

Also tried a Firefox reset

Asked by BridgeBrewer 5 years ago

Answered by James 5 years ago

  • Solved
  • Archived

How can I get a web address I copy into my Earthlink email to automatically form a link as it does in Explorer?

A couple of my email friends don't know how to highlight, copy and paste an address into their browser. When they click on it and it doesn't link, they just delete the m… (read more)

A couple of my email friends don't know how to highlight, copy and paste an address into their browser. When they click on it and it doesn't link, they just delete the mail. I have to open Explorer and sign into my email there for them to see my link.

Asked by evajsmom 5 years ago

Answered by FredMcD 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Startpage.com is infected by trojans (this is the default search engine in fire and water foxes)

According to Avast Internet Security, Startpage.com is infected by JS:ScriptIPinf[Trj], so why is this website the deafult search engine in both Fire and Water foxes? Ver… (read more)

According to Avast Internet Security, Startpage.com is infected by JS:ScriptIPinf[Trj], so why is this website the deafult search engine in both Fire and Water foxes? Very dangerous... I'd like to ask the developpers to change it to anything else, but startpage.com. I used this website for some time, but now Avast detected this virus (which has never happened before; Avast only detected the trojan today). You can see by yourselves:

Avast! version of software: 2015.10.0.2208 version of virus databank: 150213-1

Asked by vcatao 5 years ago

Answered by curtisa 5 years ago