Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Unable to send emails. Able to receive & open / read

Suddenly unable to send any emails. Able to receive / read. In Charter / Spectrum able to send. Port numbers are correct (143) for Incoming & (25) for Outgoing SMTP.… (read more)

Suddenly unable to send any emails. Able to receive / read. In Charter / Spectrum able to send. Port numbers are correct (143) for Incoming & (25) for Outgoing SMTP. Did try to change Outgoing Port to 587 per one of your posts. Didn't work. This is error message I get.

Asked by CharlotteSterling 1 week ago

Answered by Matt 5 days ago

  • Solved

Hyperallergic Magazine won't load in Firefox

When I click on the link for Hyperallergic Magazine, the page doesn't load. I don't have it blocked in Notifications. I have allowed pop-up windows for it. I can't figure… (read more)

When I click on the link for Hyperallergic Magazine, the page doesn't load. I don't have it blocked in Notifications. I have allowed pop-up windows for it. I can't figure out what else might be preventing it from loading. It is free. I don't have this problem with any other website that I know of. I'm running the latest version of Firefox & have Windows 11 on a one-year-old PC. I didn't have this problem in my old computer, which ran Windows 7. Please help. Thanks.

Asked by deborahfeller 2 days ago

Answered by deborahfeller 1 day ago

  • Solved

Keep getting message "Failed to check for updates."

Recent issue, April 2024. Had version 124 Firefox on Win10 computer and went to Help - > About to have Firefox check for updates. This has worked just fine up until … (read more)

Recent issue, April 2024. Had version 124 Firefox on Win10 computer and went to Help - > About to have Firefox check for updates. This has worked just fine up until now. The message "Failed to check for updates." is shown in the About screen. I have uninstalled and re-installed Firefox with the same results. Have also un-installed Firefox, un-installed Mozilla Maintenance, then removed Firefox data from App Data folder in user directory, then re-installed with the same results. Also, now when I access a local media server, I keep getting the message "Firefox is installing components needed" and that never goes away. Any ideas?

Asked by R_Welsh 1 week ago

Answered by R_Welsh 6 days ago

  • Solved

Google contacts labels - strange display

Longtime FF user (15+ years); just back from a few months of testing another browser and noticed strange labels for Google Contacts in FF125.0.2 (64-bit) (see attached). … (read more)

Longtime FF user (15+ years); just back from a few months of testing another browser and noticed strange labels for Google Contacts in FF125.0.2 (64-bit) (see attached). Any idea what's happening with that?

...and while I'm here, is there a way to choose the digital format for saved screenshots other than .png?

Asked by TomDavid 1 day ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 day ago

  • Solved

my account is suspended and contact mail address not working (discourse)

hi, my discourse account is suspended but i wonder why? i try to reach discourse staff but i cant. because email address not working in this page: https://discourse.mozil… (read more)

hi, my discourse account is suspended but i wonder why? i try to reach discourse staff but i cant. because email address not working in this page: https://discourse.mozilla.org/about

my profile is: https://discourse.mozilla.org/u/tugrul/summary

please unsuspend my account. thanks.

Asked by Tuğrul 5 days ago

Answered by Kiki 1 day ago

  • Locked

Cartella Posta in arrivo

duplicate of /questions/1445549 thread. Buonasera, stamattina non funzionando le mail in arrivo in Thundebird, ho riparato la cartella a seguito di un messaggio arrivato… (read more)

duplicate of /questions/1445549 thread.

Buonasera, stamattina non funzionando le mail in arrivo in Thundebird, ho riparato la cartella a seguito di un messaggio arrivato dal vostro portale dove mi diceva: spazio archiviazione terminato. Effettuata la procedura i messaggi in entrata hanno iniziato a funzionare regolarmente ma mi sono accorto che tutte le mail nella cartella posta in arrivo erano prive di testo. Cosa può esser successo e se è possibile ripristinare, grazie mille per un vostra risposta. Vi lascio in allegato un'immagine come campione. Cordiali saluti, Gianfranco

Asked by Gianfranco Mazzilli 2 days ago

  • Solved

v115.5.0 Right Click on email address broken?

Since my latest Linuxmint update (Linux Mint 21.2 Victoria base: Ubuntu 22.04 jammy), when I right click on an email address NOTHING happens. It ALL versions before 115.5… (read more)

Since my latest Linuxmint update (Linux Mint 21.2 Victoria base: Ubuntu 22.04 jammy), when I right click on an email address NOTHING happens. It ALL versions before 115.5.0 when I right clicked on an email address I had options like: I could copy email address OR even start to new email with that email address as the recipient + Others. Is this deliberate in 115.5.0? or is there a way I can get it back?

thanks Sam

Asked by sam159 4 months ago

Answered by sam159 4 months ago

  • Solved

what should i enter in 'your login' when adding an existing Outlook email a/c to thunderbird

I've provided all of the other data, no problem. But the <Your login> field has only "YOURDOMAIN\yourusername" in it as a format hint. The field carries an Info sym… (read more)

I've provided all of the other data, no problem. But the <Your login> field has only "YOURDOMAIN\yourusername" in it as a format hint. The field carries an Info symbol, but it's greyed out.

There are many possible domains, e.g. microsoft.com, office365.com, outlook.com, each with possible 3LDs, and the domain-name of the organisation that provides my account.

The most obvious (MYORGDOMAIN\Roger.Clarke) gets the error-message: > Authentication failed. Please check the username and password. (I checked, and they're the same as I use for a webmail login there).

Leaving it empty gets this error-message: > Unable to log in at server. Probably wrong configuration, username or password. (That about covers the possibilities then ...).

Asked by Roger.Clarke 5 days ago

Answered by Roger.Clarke 3 days ago

  • Solved

Can't change the default hover color of buttons in the navigation bar

Hi, I can't change the default hover color of buttons in the navigation bar. It either remains totally unaffected or there appears a larger background image of my color … (read more)

Hi, I can't change the default hover color of buttons in the navigation bar. It either remains totally unaffected or there appears a larger background image of my color overlaid with the smaller default hover image. Hover on the bookmarks toolbar works fine, except for the "Show more bookmarks" chevron, which behaves exactly like a navigation bar button. I tried these:

  1. nav-bar toolbarbutton:hover,
  2. nav-bar toolbarbutton:hover:active,
  3. nav-bar toolbarbutton-icon:hover,
  4. nav-bar .toolbarbutton-icon:hover, #nav-bar.browser-toolbar hbox#nav-bar-customization-target.customization-target toolbarbutton:hover,
  5. nav-bar toolbarbutton[open="true"],
  6. nav-bar toolbarbutton[checked="true"],
  7. nav-bar toolbarbutton[buttonover="true"]

Asked by fioiu omotrl 3 days ago

Answered by cor-el 3 days ago

  • Solved

Setting up gmail in Thunderbird

Hi. I have tried to set up my gmail email addresses in Thunderbird without success. When I reach the end of the process I get a window asking me to log into gmail but wh… (read more)

Hi. I have tried to set up my gmail email addresses in Thunderbird without success. When I reach the end of the process I get a window asking me to log into gmail but when I try to do that I get an error message. I have tried some of the fixes. Not entering my password, turning off 2 factor authentication, manual set up, but I still get the error message. Any help would be much appreciated. Thanks.

Asked by Keith Brown 5 days ago

Answered by christ1 4 days ago

  • Solved

Can't add Yahoo or Gmail accounts

I was forced to change the passwords on two of my accounts, one on yahoo.com and other on gmail.com after which they stopped working in Thunderbird after entering the new… (read more)

I was forced to change the passwords on two of my accounts, one on yahoo.com and other on gmail.com after which they stopped working in Thunderbird after entering the new passwords. I completely deleted the accounts thinking I could add them again and they'd work.

They both act the same, so I'll just mention Yahoo. I successfully log in on the OAuth2 popup but Thunderbird returns the errors on yellow. I know the logging in is successful because I get a confirmation on my backup email "Your Yahoo account bogdan253 was used to sign in to a new third party application on thunderbird."

Gmail acts the same. Thunderbird is unusable at this moment, I will have to find another app if I can't fix this.

Asked by Bogdan P 4 days ago

Answered by Bogdan P 3 days ago

  • Solved

URLS in sent emails occasionally have odd formatting

Do some corruption problems on my PC I recently reinstalled Windows (via MS cloud install option) and the reinstalled Thunderbird - currently running 115.10.1 (64-bit) T… (read more)

Do some corruption problems on my PC I recently reinstalled Windows (via MS cloud install option) and the reinstalled Thunderbird - currently running 115.10.1 (64-bit)

There were a few problems so I just did a clean install. IMAP and imported a copy of my address book.

Now on outgoing emails, occasionally the URL are highlighted a different color. I have confirmed that this is what the recipients are doing. I can't find any option that would indicate that I have asked for the URL to have a different color. I have tried light/dark/system default mode on the color theme and I can't see a difference...

Granted, it is not critical, but it is completely annoying. See the attached image.

Asked by Zendo Deb 4 days ago

Answered by david 3 days ago

  • Solved

restoring from appdata\roaming\thunderbird\profiles\

I have thunderbird backed up from appdata\roaming\thunderbird. I need to restore my corrupted mail app. How do I do it with Windows 10 and version 115.10.1? Can I simp… (read more)

I have thunderbird backed up from appdata\roaming\thunderbird. I need to restore my corrupted mail app. How do I do it with Windows 10 and version 115.10.1? Can I simply copy saved Thunderbird over the corrupted one? Thank you. -- Don McGee

Asked by OTD 5 days ago

Answered by david 4 days ago

  • Solved

TB halts before exiting fully

Ubuntu 22.04, TB 115.10.0 (64-bit). A system update occurred recently, and TB was in the list to upgrade. Now, TB transacts email & such w/o problem. However, when… (read more)

Ubuntu 22.04, TB 115.10.0 (64-bit). A system update occurred recently, and TB was in the list to upgrade. Now, TB transacts email & such w/o problem. However, when I use the window exit ('X' upper right corner) or the File ->Quit choice, a status bar shows "Clearing Trash" or the like, and remains on the desktop. Eventually a system message appears that TB is not responding (wait or force quit). Nothing happens until force quit is used.

Same behavior screen is seen if I try to use the TB troubleshooting menu option.

Any suggestions how to diagnose this? Thx.

Asked by gandsnut 4 days ago

Answered by gandsnut 4 days ago

  • Solved

Downloaded CSV file gets saved in XML format

I use a web application that lists items in a table, which provides a link to download the table as a CSV file. It used to work fine in previous versions of Firefox. Howe… (read more)

I use a web application that lists items in a table, which provides a link to download the table as a CSV file. It used to work fine in previous versions of Firefox. However, in the current version, while the file save dialog defaults to a filename that ends in .csv and CSV is selected in the "Save as type:" drop-down, the data in the file that Firefox actually saves is in XML rather than CSV format. I don't know in which version of Firefox this behavior changed, as it's been a couple years since I tried to use this feature. Or I suppose it actually could be a new bug. I do know that when I use the same feature in Microsoft Edge, it saves the CSV file in the correct format, so this behavior seems to be peculiar to Firefox, rather than anything wrong with the web application.

Asked by KevinR1 5 days ago

Answered by zeroknight 4 days ago

  • Solved

youtube background screen all white

Hi friends. We have had some recent power outages when everything was back up running my youtube screen only shows the video but everything else is white. I will try to … (read more)

Hi friends. We have had some recent power outages when everything was back up running my youtube screen only shows the video but everything else is white. I will try to attach a screenshot.

I am running an iMac with system Sonoma 14.4.1 installed.

I have used Firefox for over 10 years with no problems.

York Maine [removed phone# from public]

Asked by larryadow 2 weeks ago

Answered by zeroknight 4 days ago

  • Solved

Resetting Thunderbird after Cox.net e-mail has transitioned to Yahoo.com e-mail

Cox.net is transitioning from in-house e-mail to e-mail handled by Yahoo.com. Our cox.net addresses are supposed to (and apparently have) transitioned so that they still… (read more)

Cox.net is transitioning from in-house e-mail to e-mail handled by Yahoo.com. Our cox.net addresses are supposed to (and apparently have) transitioned so that they still work, but are processed through pop.mail.yahoo.com.

It is my turn to be transitioned and I have been successful in doing so to the extent that I can send and receive using my address(es) ...@cox.net through Yahoo web mail and on my Samsung phone. I have not, however, been successful in either sending or receiving mail using Thunderbird on my desktop.

I have been successfully using Thunderbird with POP settings for years with four different cox.net addresses. [I'm currently just trying to get two of them working -- unsuccessfully.]

I am using Windows 10 on a Dell desktop. I am using Thunderbird 115.9.0 (32 bit). I have reset the POP and SMTP settings as directed by Yahoo. One of the errors I receive is: "Error with Account .... Sending of password for ...@cox.net did not succeed. Mail server pop.mail.yahoo.com responded (SYS/TEMP) Server Error - Please try again later." It then asks me to retry or enter a new password. I have checked the passwords saved by Thunderbird and they are correct.

I suspect, that with all the Cox accounts being newly routed through Yahoo servers that I am not the only Thunderbird user experiencing this problem. Does anyone have any suggestions? Is it likely to help if I uninstall and reinstall Thunderbird? Would I loose all my mail, etc. if I did that? [I did the delete and add account in my phone and that was successful, but I wasn't concerned about losing mail there as it is all on my desktop.]

Thanks in advance. billb1111

Asked by billb1111 1 week ago

Answered by christ1 5 days ago

  • Solved

I do not know a password that Thunderbird will accept. I cannot send emails, but I do receive them. What can I do?

I am unable to send emails. I am asked to enter my password and have tried many times. The instructions to enter my password just keeps repeating over and over. I am at a… (read more)

I am unable to send emails. I am asked to enter my password and have tried many times. The instructions to enter my password just keeps repeating over and over. I am at a loss as to what to do. Any suggestions?

Asked by Ernie Smith 5 days ago

Answered by christ1 4 days ago