Showing questions tagged: Show all questions

Autofill address not working anymore

Autofill has been working perfectly fine until yesterday. There's not even a manage addresses in the privacy and security settings anymore. Autofill card still works, bu… (read more)

Autofill has been working perfectly fine until yesterday. There's not even a manage addresses in the privacy and security settings anymore.

Autofill card still works, but not addresses.

Asked by allanrivers99 11 hours ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 hour ago

How to get rid of unrequested invasive rendered area debugging overlay?

After updating my openSUSE Firefox package from version 122 to 123 every frame inside each window started to have weird grey overlay of scrollable area. I failed to find … (read more)

After updating my openSUSE Firefox package from version 122 to 123 every frame inside each window started to have weird grey overlay of scrollable area. I failed to find any description of such a thing happening, let alone how to get rid of it. I tried removing build-in distro-default preferences and had complete audit of all my custom preferences in about:config but none changed that behavior. I even updated to 124b4 but this also haven't changed anything. Naturally, nuking entire profile is not an option, I might as well replace the whole browser. So, how do I get rid of this thing?

Asked by F0X 5 hours ago

Last reply by cor-el 4 hours ago

YouTube videos that are too bright

I have a problem on YouTube where videos are too bright, but when i click for example to save that video to watch later it has normally saturated colors. And I'm using wi… (read more)

I have a problem on YouTube where videos are too bright, but when i click for example to save that video to watch later it has normally saturated colors. And I'm using windows. On photo example1 video is too bright, but on example2 it is normal. thanks for help

Asked by bartekarchacki8 3 months ago

Last reply by Bic 22 hours ago

How to restore cookies which have been deleated by mistake

How to restore cookies which have been deleted by mistake. I have accidently cleared all cookies from the cache. however, some of the important information from one of th… (read more)

How to restore cookies which have been deleted by mistake. I have accidently cleared all cookies from the cache. however, some of the important information from one of the softwares (Zerodha) was stored in the cache as cookies. Now the entire data is lost. How can it be recovered

Asked by Vaidhanathan R 2 days ago

Last reply by cor-el 2 days ago

can not play live streams at 1080p60

Only in Firefox freeze the live streams in YouTube , Twitch , etc if I set 1080p60 , however if a select 720p60 then the live stream play smoothly . ple… (read more)

Only in Firefox freeze the live streams in YouTube , Twitch , etc if I set 1080p60 , however if a select 720p60 then the live stream play smoothly .

please someone can help me ?

I already try to change somethings in about:config , but nothing change. same issue .

Asked by Ed C:\ 4 days ago

Last reply by zeroknight 3 days ago

searches in address bar

I do not want my searches to be reflected in the address bar. I believe in prior versions of Firefox there was a checkbox to delete that provision. I'm using Firefox 12… (read more)

I do not want my searches to be reflected in the address bar. I believe in prior versions of Firefox there was a checkbox to delete that provision. I'm using Firefox 123.0 64-bit with Windows 10 and have been through the setting and more tools areas but found no way to remove that function. I did try the about:config suggestions but still have no joy.

Asked by stevespangler2008 1 week ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 week ago

Audio problem

When watching a video on YouTube, the sound suddenly stopped playing. Currently, sounds in video and audio are not played on all sites. The problem is only in the browse… (read more)

When watching a video on YouTube, the sound suddenly stopped playing. Currently, sounds in video and audio are not played on all sites.

The problem is only in the browser. Audio and video files are perfectly reproduced by the VLC player. There is also sound in the Chrome and Firefox ESR browser.

My actions. 1. Disabled all extensions 2. Clearing history and deleting all cookies

My browser - Firefox Developer edition, version 123.0b9 OS - Debian 12

P.S. I have been using the developer edition for many years. It seems to me more convenient and faster compared to regular Firefox. I really don’t want to delete the customized browser.

I need help with audio in browser...

Many thanks!

Asked by Val_Ery 1 week ago

Last reply by jonzn4SUSE 1 week ago

cookiebanners.service.mode setting not permanent

Changing the cookiebanners.service.mode to 2 in Firefox for Android beta via about:config is not permanent. After some time / Smartphone reboot / shutting down Firefox th… (read more)

Changing the cookiebanners.service.mode to 2 in Firefox for Android beta via about:config is not permanent. After some time / Smartphone reboot / shutting down Firefox the setting is changed back to the default setting. -> how can I persist that setting?

Asked by FirefoxMUC 2 weeks ago

Last reply by Paul 2 weeks ago

Twitch - Non-Supported Browser Message

Attempting to log-in on Twitch with Firefox Browser - Developer version 122.0b9 (64-bit) is currently not possible, repeated messages are prompted by the Twitch website a… (read more)

Attempting to log-in on Twitch with Firefox Browser - Developer version 122.0b9 (64-bit) is currently not possible, repeated messages are prompted by the Twitch website about "unsupported browser" and to contact browser support to resolve this issue.

Clearing cache, disabling extensions did not work. Using regular Firefox works without issues, only noticed this being an issue after most recent update for Firefox Dev browser.

Side effect as well since update is that any Cloudflare captcha is impossible and all website that use Cloudflare to "authenticate" that I'm human just outright fail or continue indefinitely.

Asked by BiddinWar 1 month ago

Last reply by zeroknight 2 weeks ago

"Your browser is managed by your organization"

"Your browser is managed by your organization" suddenly appeared OS:Win11 Certificates: "ImportEnterpriseRoots" I've tried: Reinstalling Firefox Installing Firefox Devel… (read more)

"Your browser is managed by your organization" suddenly appeared OS:Win11 Certificates: "ImportEnterpriseRoots" I've tried: Reinstalling Firefox Installing Firefox Developer Edition (it disapeared for few days but it was back) Deleting the registry key for it (after restart it appeared again)

 I have Avast and Malwarebytes but this has never happened to me before with this anti - virus

Asked by Tadapol 3 weeks ago

Last reply by jonzn4SUSE 3 weeks ago

Firefox Developer Edition starts up at a fixed position and size

I am running Firefox Developer Edition (123.0b1) on Windows 11 and every time I start Firefox it maximises and then resizes to a set size with the maximise button set to … (read more)

I am running Firefox Developer Edition (123.0b1) on Windows 11 and every time I start Firefox it maximises and then resizes to a set size with the maximise button set to restore size mode (I.e. the window thinks it is maximised). I have followed the steps detailed for this question: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1411093 however that does not resolve my issue. This has only started recently after I turned the laptop into a tablet and back again. Once I "restore" the window and then I maximise the window it works as expected. However it is very annoying. Also if I start another instance of Firefox this new instance does not exhibit the same behavior.


Computer: HP Envy OS: Windows 11 with all current updates and as far as I can tell AI is turned off using a group policy.

Asked by graham.harris.1975 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 month ago

Firefox v122 --profile option is not working properly

Hi, I am running the latest Firefox v122 (firefox_122.0+build1-0ubuntu0.22.04.1~mt1_amd64.deb not snap) and when using the --profile option to specify the startup pr… (read more)

Hi,

  I am running the latest Firefox v122 (firefox_122.0+build1-0ubuntu0.22.04.1~mt1_amd64.deb not snap)

and when using the --profile option to specify the startup profile it fails to start even on a NEW system that never ran Firefox if I give it a directory that resides on a mounted ext3 filesystem.

  All the permissions are OK and yet running strace I see an error and after a few second will get the

generic pop-up with the error message: (after a few seconds)

Firefox is already running, but is not responding. To use Firefox, you must first close the existing Firefox process, restart your device, or use a different profile.

 Running the SAME from /tmp works fine, but I need the profile to reside on a persistent storage area

so if the LIVE distro restarts then it can restore the previous session, bookmarks, options, etc...


============================================================
 The 2 directories were created identically and have the exact same permissions:

xubuntu@xubuntu:~$ mkdir /tmp/firefox3

xubuntu@xubuntu:~$ mkdir /media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3

xubuntu@xubuntu:~$ ls -ald /tmp/firefox3 drwxrwxr-x 17 xubuntu xubuntu 1080 Jan 21 22:05 /tmp/firefox3

xubuntu@xubuntu:~$ ls -ald /media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3 drwxrwxr-x 17 xubuntu xubuntu 4096 Jan 21 21:13 /media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3

============================================================

The only difference is that one is mounted on tmpfs and the other is on /dev/nvme0n1p2:

xubuntu@xubuntu:~$ df -k /tmp/firefox3 Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on tmpfs 32560016 351528 32208488 2% /tmp

xubuntu@xubuntu:~$ df -k /media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3 Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on /dev/nvme0n1p2 195751828 51056068 142695768 27% /media/xubuntu/sys_n01_home


============================================================

When starting firefox with the /tmp/firefox3 profile directory it works fine and starts up:

xubuntu@xubuntu:~$ firefox --profile /tmp/firefox3

newfstatat(AT_FDCWD, "/tmp/firefox3", {st_mode=S_IFDIR|0775, st_size=1040, ...}, 0) = 0 newfstatat(AT_FDCWD, "/tmp/firefox3/.parentlock", {st_mode=S_IFREG|0664, st_size=0, ...}, 0) = 0 openat(AT_FDCWD, "/tmp/firefox3/.parentlock", O_WRONLY|O_CREAT|O_TRUNC, 0666) = 11 fcntl(11, F_GETLK, {l_type=F_UNLCK, l_whence=SEEK_SET, l_start=0, l_len=0, l_pid=-487933736}) = 0 fcntl(11, F_SETLK, {l_type=F_WRLCK, l_whence=SEEK_SET, l_start=0, l_len=0}) = 0 uname({sysname="Linux", nodename="xubuntu", ...}) = 0


BUT when using the persistent storage on the real filesystem (but SAME exact permissions) it fails:

newfstatat(AT_FDCWD, "/media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3", {st_mode=S_IFDIR|0775, st_size=4096, ...}, 0) = 0 newfstatat(AT_FDCWD, "/media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3/.parentlock", {st_mode=S_IFREG|0664, st_size=0, ...}, 0) = 0 openat(AT_FDCWD, "/media/xubuntu/sys_n01_home/mozilla/firefox3/.parentlock", O_WRONLY|O_CREAT|O_TRUNC, 0666) = 11 fcntl(11, F_GETLK, {l_type=F_UNLCK, l_whence=SEEK_SET, l_start=0, l_len=0, l_pid=1519466008}) = 0 fcntl(11, F_SETLK, {l_type=F_WRLCK, l_whence=SEEK_SET, l_start=0, l_len=0}) = -1 EACCES (Permission denied) close(11) = 0

Am I doing anything wrong or is this some weird startup issue / race condition in the parentlock management?

Thank you for looking into this.

  -Sanjiyan

PS: I can upload the full strace file for both scenarios if needed. Thanks again.

     running on an xubuntu distribution "22.04.2 LTS (Jammy Jellyfish)"

Asked by Sanjiyan 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 month ago

playing video on youtube is always choppy!

To be really homest, I never had this kin of problem in chrome, your youtube video player has too many bugs. The issues I've faced are: 1.Whenever I play a video, it is a… (read more)

To be really homest, I never had this kin of problem in chrome, your youtube video player has too many bugs. The issues I've faced are: 1.Whenever I play a video, it is always choppy which is so frustrating. 2.This happened so many times, when I turn switch into full screen mode the whole app crashes.

Please look into this issue, I like the UI and that is the reason why I'm still using mozrilla on my phone.

Asked by yandada.lalit 1 month ago

Last reply by Paul 1 month ago

found old phone still using Lockwise

I just discovered that the android phone (Samsung A71) I am currently using was in fact still using Lockwise for Auto Fill. How do I force this old copy of Lockwise to d… (read more)

I just discovered that the android phone (Samsung A71) I am currently using was in fact still using Lockwise for Auto Fill.

How do I force this old copy of Lockwise to do a final sync before I uninstall it. I do know that at least some of the passwords stored in it are up to date. At this time, I DO NOT have access to a PC. I DO have access to a more recent android phone (Samsung A53 5G) that DOES NOT have Lockwise installed and is using the most up-to-date version of FireFox for Android.

Also is firefox typed out in lowercase or one of these ways: "Firefox" or "FireFox"? I have a habit of camelcasing some computer terms left over from my days as a UNIX Administrator (AT&T Bell Labs versions and not any BSD versions) and want to know the proper way to type it (from the horse's mouth so to speak).

Regards

Asked by Evil Dave of Canada 1 month ago

Last reply by Paul 1 month ago

Firefox 122.0b9 stops responding when the file dialog is triggered

No crash report, no trace, no anything. I click "Save [insert] as...", and Firefox hangs and stops responding. Windows automatically shuts it off when clicking. Launching… (read more)

No crash report, no trace, no anything. I click "Save [insert] as...", and Firefox hangs and stops responding. Windows automatically shuts it off when clicking. Launching Firefox again sometimes says there was a problem reloading the session, but that's not guaranteed.

Asked by TheTank20 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 month ago

page has infinite reloading

I'm experiencing a problem when I visit certain websites, like 'https://mui.com/x/react-data-grid/'. Every time I try to access this site, the page starts an infinite rel… (read more)

I'm experiencing a problem when I visit certain websites, like 'https://mui.com/x/react-data-grid/'. Every time I try to access this site, the page starts an infinite reloading loop, preventing me from using the website normally.

Asked by elhaddajiotmane 1 month ago

Last reply by zeroknight 1 month ago

Developer Edition switched to dark background and I cannot undo this setting

I change nothing in my settings and I am now on Dark background everywhere despite having: - forced the system settings (OS) to stay in light background - in about:prefer… (read more)

I change nothing in my settings and I am now on Dark background everywhere despite having: - forced the system settings (OS) to stay in light background - in about:preferences appearance I've manually selected (forced) the light background - in about:config I've tried to switch the browser.theme.content-theme to "1" (instead of "0")

this is really frustrating, I would like to get a better "reading" of what happens, as an Engineer I am happy to also squint at logs if needed, please consider adding a preference / settings change log file

Asked by looeegee 1 month ago

Last reply by cor-el 1 month ago