X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

GPOs does not work

  • No replies
  • 2 have this problem
  • 30 views
Posted

I am using a freshly installed Firefox ESR 60.7.2 (formerly installed "normal" Firefox 67.0.4) - 64 Bit.

The reason for change was: I want/need to configure the FireFox installations in a domain via GPO. Therefore I installed the respective ADMX-/ADML-Templates in the central policy store.

The settings are available in the group policy editor and are applied as computer objects to the clients (gpresult) but do not work.

I tested with:

. Show menu on/off . Start page . Search page . Prohibit installation of search engines

Can anybody provide advice how to find out why these GPOs do not work?

Many thanks - Michael

I am using a freshly installed Firefox ESR 60.7.2 (formerly installed "normal" Firefox 67.0.4) - 64 Bit. The reason for change was: I want/need to configure the FireFox installations in a domain via GPO. Therefore I installed the respective ADMX-/ADML-Templates in the central policy store. The settings are available in the group policy editor and are applied as computer objects to the clients (gpresult) but do not work. I tested with: . Show menu on/off . Start page . Search page . Prohibit installation of search engines Can anybody provide advice how to find out why these GPOs do not work? Many thanks - Michael
Quote

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0

More Information

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.