Windows 10 foreslår at jeg bruker en "Microsoft-verifisert" app

I noen versjoner av Windows 10, kan du motta en anbefaling om å bruke en Microsoft-verifisert app når du kjører installasjonsprogrammet for Firefox.

Windows 10 dialog box

Enhver kopi av Firefox lastet ned fra www.mozilla.org er trygg å installere, så velg "Installer allikevel".

Om du ikke ser valget “Installer allikevel”, følg instruksjonene under for å endre systems innstillinger.

1. Åpne startmenyen til Windows 10 og velg Innstillinger.
    Win10NorskInnstillinger
  2. Klikk på Apper i Windows Innstillinger.
    Win10NorskInnstillingerApper
  3. I Apper og funksjoner klikk på nedtrekksmenyen til Velg hvor du vil hente apper og velg en innstilling som tillater at du installerer fra Hvor som helst.
    Win10NorskInnstillingerAppStore
  4. Kjør installeringsprogrammet for Firefox igjen. Nå kan det være at Windows tillater installasjon av Firefox.

Beslektet innhold