Wat is nieuw in Firefox Focus voor Android (versie 7)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Versie: 7
Releasedatum: 2 oktober 2018

Dit zijn de wijzigingen die u in deze versie van Firefox Focus voor Android zult zien:

• We hebben zoeksuggesties toegevoegd, zodat u sneller naar websites kunt gaan. Zie hiervoor Zoeksuggesties in Firefox Focus voor Android.
  • We hebben tips op de startpagina toegevoegd die u helpen snel populaire functies te vinden.
  • Firefox Focus is nu gebaseerd op GeckoView voor een snellere en veiligere browserervaring. Lees hier meer over op GeckoView in Firefox Focus.